Anonimen
|
Masha, tebi se zdi to s psom mogoce smesno (in vsem nam ostalim tudi), ampak ne vem ce si brala takrat, ko je moj moz zamudil v LPP in vlak in je moral s kolesom v sluzbo, ker je v daljavi na polju videl dva psa, ki sta se mu zdela napadalna nemska ovcarja. Kasneje je priznal, da bi lahko bila tudi zlata prinasalca al pa pudlja, ampak ... psihic je, ti povem! Glede babce pa tako. Ena moja prijateljica je porocena s sosedom od te babce in njej je pomagala pri rojstvu dvojckov in potem celi njeni in njegovi sirsi druzini (no, zenskam pri porodu). Tako, da je potem klicala to babco in jo prosila, ce bi sla se z mano rodit. In je bla ful prijazna in je rekla, da bo sla. Mora pa dati ona svojim trem nadrejenim za podpisati, da ji dovolijo, da dela izven rednega delovnega casa oziroma, da pride nazaj v sluzbo, ko grem jaz rodit, ker je zelo majhna verjetnost, da bodo moji popadki glih sovpadali z njeno izmeno Tako, da je ta moja babica dobljena po vezah. Sem pa slisala, da si lahko rezerviras babico, ampak si ne predstavljam ne vem kako bi to potekalo. Smo pa ze enkrat na enem srecanju imele to debato pa sta bcljka pa majkl (saj res, kje pa ta hodi? Je se v sluzbi verjetno) rekle, da si je treba babice rezervirat ampak, da zna biti problem, ce imas ona z tremi zmenjeno, da bo z njimi rodila, potem pa vse 3 naenkrat pridejo. In da je treba te narocene babice fino placati. Meni moje ni treba (ta kolegica ji je med porodom dvojckov fikus obljubljala ). To je vse kar vem. Zal. Ce bom se karkoli zvedela, ti sporocim. Sicer pa se jaz sploh ne bi s tem obremenjevala, ce mi ne bi ta kolegica zrihtala te babice. Sem slisala, da so skoraj vse v LJ v redu in da se trudijo.
|