|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
15.4.2010 20:56:37   
Kati81
http://www.chebeltza.com/tehnika/olympia/olympia_babyfon.html

Če katera rabi varuško, je tale super, mi smo full zadovoljni in sprejemljiva cena.

Pa seveda še vedno rabiva tudi midva vašo podporo!

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8565

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
15.4.2010 21:14:50   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

kje si ga pa kupila?

sem vse dobila user posted image user posted image user posted image če povem po pravici, sem bolj malo kaj sama kupila...pa še tiste stvari so totalno neuporabne...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
15.4.2010 21:22:14   
bili83
samo kajenje bom pokomentirala...

jaz sem zadnjo cigareto pokadila, ko sem naredila test za nosečnost... verjetno od šoka (in veselja)... potem pa celo nosečnost nič...
zdaj je mali star 2,5 meseca in se polno dojiva. v tem času sem skadila ENO cigareto in to po tem, ko me je tašča user posted image  popolnoma spravila ob živce... je pa res, da sem mu potem dala svoje mleko po flaški (spumpano pred pokajeno cigareto) in to dva obroka, tak da res upam, da mu nisem preveč škodila.... upam tudi, da mi ne bo potrebno več nobene prižgati... ampak saj veste... nikoli ne reci nikoli...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
15.4.2010 23:48:30   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Jada: Vsakič, ko te berem, je tako kot bi opisovala mojo malo. Če izvzamem hranjenje, kjer bi moja jedla, kolkor bi ji dala je isto. Je mala jokica, ki zahteva ogromno pozornosti in se redko zaposli sama. Veliko je po rokah al pa ji non stop nekdo gruli in cmoka. Saj se smejčka nazaj in se pogovarja. Pol pa v trenutku jok in konec. Pol pa na roke, pa zibanje, pa petje pa gruljenje nežno na uho in se pomiri...ampak bog ne daj da jo položimo dol. Eh...jo pa moram full pohvalit. Ponoči se zbudi enkrat in po hranjenju lepo zaspi, brez ujčkanja. Samo v posteljico položim in zaspi nazaj.

Kar se tiče vožnje midve nimava težav, je pa res, da jo imam spredaj in na oknu imam en lok, kjer so ropotuljice in se mala kr zagleda. Sva že bli v Lj in ni blo nobenih težav.

Danes me čaka peglanje...obstaja kakšna tukaj, ki ji je peglanje všeč???

Grrr

peglanje: grrrrrrrrrr. TRIKRAT HURA ZA SUŠILCA! Je peglanja zelo malo.

Tud moja pupa je tečkica. Isto, ma čist isto. Jokcanje, pa tečkanje,... pa ne jest,... ah bo bolje. Je že malo bolje. Vsaj ponoči nekako spimo ( že trkam), čeprav se hraniva na 2 uri, ker prehitro zaspi in se ne naje. Jo imam kar pri sebi v postelji: začne cmokat, jošk ven in že papamo.

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.4.2010 7:25:46   
Kati81
To sta pa moja srčka ko se zbudita.

user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.4.2010 7:34:50   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

user posted image  

prava cukra 

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.4.2010 8:38:52   
punsha
dobro jutro user posted image

Kolk ste pridne klepetulje, včeraj nisem ravno veliko brala, pa ste kar pisale user posted image .
Naš mali spi še zadnjo kitico, je priden. Ponoči pač je 2x, ampak to mi je čisto vredu, če ne že mene preveč prsi bolijo.

Jok čez dan Da bi jokal za brez veze, to ne joka. Včasih sicer že mislim, da nekaj tečka, ampak se vedno zmotim. Potem včasih močno bruhne, al se pokaka, tako, da nekej ga že šravfa. Drugače pa zajoka če je že kriza za jest in pa če ne more zaspat, ko je preveč utrujen. Tako da ne joka veliko.

Tudi danes bo lepo zunaj. Super! Jaz takooo uživam, ko greva na dolge sprehode. Sicer imava potem ob pol 1 še fizioterapijo. Sedaj niti ne gledam več in se ne obremenjujem s hranjenjem, tako da ga tud zunaj podojim.
Je katera za kako vozičkanje tukaj na gorenjskem?

Vožnja z avtom. Meni ni problema kam it z malim. Imam ga zadaj in je priden. Če ga kdaj kaj matra pač ustavim in pogledam kaj se dogaja. Ravno danes gremo s prijateljicami še malo popraznovat (malo nazaj sem imelaroj.dan). No pa bom malega kar sabo vzela, da se mi ne bo mudilo domov zaradi hranjenja.

Uf, nakupovala pa nisem že vse od nosečnosti - zase. Kadar že kam grem, vedno samo za Eneja kupim. Ma sploh mi ni, da bi zase. Pa bom pomoje kar mogla kaj. Ja ne smemo pozabit nase ane user posted image .
Sem pa dobila za roj dan masažo, tak da v nedeljo šibamo na Bled. Jaz na masažo, Enej in oči pa malo na sprehoduser posted image

Kati, ja kolk imaš pa ti fletna otročka user posted image user posted image user posted image . Super slikica!

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.4.2010 8:53:31   
mavo
Kati, luštkana sta. Itak so najlepši zjutraj, ko se zbudijo in nasmehnejo. Naš Matevž tudi tako Mašo objema, se gledata in smejita en drugemu.
Ne morem verjeti, ampak naše dete še kar spi. Sem imela včeraj občutek, da imam premalo mleka, pa sem si dve dozi sezama skuhala čez dan, danes zjutraj pa mi je skoraj eksplodiralo v prsih. Se je mala ob pol šestih zjutraj tako najedla, da še zdaj spi, pa ji že sonček v posteljico sije. Jaz sem si ta čas že kavo privoščilauser posted image .
Kajenje: meni se zdi, da z eno cigareto ne moreš naredit velike škode otroku, hudič je le, ker če z eno začneš, težko tudi z eno končaš. Jaz sicer ne kadim, je pa moj user posted image kadilec in mi gre včasih ful na jetra, ko prismrdi domov. Pa me ne moti, če drugi kadijo, samo njega pa res ne morem videt s cigareto. Najhuje je pa, ko stalno govori, da bo nehal, takoj zatem gre pa na čikuser posted image . Drugače sem pa jaz tudi prej občasno kadila, predvsem ko smo šle s kolegicami ven, pa smo še kaj spile. Drugi dan pa .... mislim, da ni treba komentirat.
Zunaj je tako lepo, pa včeraj tudi. Samo smo pa ful veliko sami doma brez atija, tako da popoldne ne moremo prav daleč ven na sprehod. Dela na Brniku, pa sem malo mislila, da bodo celotno letališče zaprli, pa samo pisto prenavljajo. Bi bilo prav lepo, če bi bil pol meseca doma. No, bo pa poleti več z nami na morju.
No, zdaj se je pa naša princeska zbudila...čao

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.4.2010 9:02:25   
punsha
mavo, lahko prosim poveš, kako pripraviš tole s sezamom?

Še kilogrami. Jaz bi pa rada že kakega pridelala. Tole dojenje me je kar pobralo. Pa jaz kar pozabim jesti user posted image . Tako da se moram prav namerno spomniti - dej jej. In potem takrat se prisilim da malo več pojem. No saj bo.

Enej še kar spi, jaz pa kar ne vem kaj naj, potem pa tukaj čepim in čakam user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.4.2010 9:07:00   
MUREN

Hej punce.
Ja, kajenje tud jst ne odobravam, čeprav sem včasih, še pred 1. nosečnostjo strastno kadila. Potem sem čisto nehala. Sem mela ful  krizo, ampak otročki so prvi... ko se je rodila prva, sem jo dojila nekaj časa, potem pa nisem imela več mleka dovolj zaradi ginek. težav, pa sem šla na aptamil, pa vseeno sem si rekla, če sem zdržala cel let, zakaj bi spet kadila. In res nisem tud ene ne smem več prižgat, ker se kmal navadiš nazaj, mislim.

Dejte mi povedat, tiste ki ste na aptamilu-a lepo pridno jete na 3 ure? Kok ste pa težki? Mi mamo pri 2 mesecih 4700 g, pa bi mala kr jedla, pa jedla, pa jedla... obup. Jst sem že čist psihično uničena-pa je, pa kr joka, pa vse sprazni, pa kr joka, tak da sem ji dala aptamil, pa je kljub dojenju pojedla še 100 ml????? Men se to zdi ogromno!!! Pol je bla pa čez 1 uro spet lačna... pa ponovi vajo...joške se še napolnile niso...pa spet malce pocuzala, pa flaško (100 ml), pa spet čez 1 uro... cel dan je blo včeri tko...

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
16.4.2010 9:08:03   
mucica2

http://www.chebeltza.com/tehnika/olympia/olympia_babyfon.html

Če katera rabi varuško, je tale super, mi smo full zadovoljni in sprejemljiva cena.

Pa seveda še vedno rabiva tudi midva vašo podporo!

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=8565

sem podprla !!

prosim še jaz za vašo podporo

http://www.majhnikoraki.si/index.php?id=7677

vrtiljak za nad posteljo imam pa tak:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166741

sam ga nisem sama kupla, ampak mi ga je mami

< Sporočilo je popravil mucica2 -- 16.4.2010 9:12:09 >

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
16.4.2010 9:08:17   
mucica2

user posted image

kaka sončka!! user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
16.4.2010 9:11:28   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Še kilogrami. Jaz bi pa rada že kakega pridelala. Tole dojenje me je kar pobralo. Pa jaz kar pozabim jesti user posted image . Tako da se moram prav namerno spomniti - dej jej. In potem takrat se prisilim da malo več pojem. No saj bo.

Enej še kar spi, jaz pa kar ne vem kaj naj, potem pa tukaj čepim in čakam user posted image

tole s sezamom (po nasvetu mavo) jst skuham tako da dam 2 žlički (čajni) sezama v 2 dl vode, pa pustim 10 minut da vreje, pol pa spijem to vodo, pol pa še sezam pojem

glede kilogramov pa ti rade volje kakšnega odstopim, ni problema, ti sam povej kam pošljem user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
16.4.2010 9:13:33   
punsha
muren mogoče imate pa poskok v rasti? A drugače se pa skozi mesec normalno redi? Hm...očitno rabi. jaz sicer le dojim, ampak se je kdaj zgodilo, da je jedel in jedel. Pa sem šla potem gledat kdaj so ti poskoki...pa je bilo gotovo to to. Se je pomirilo.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
16.4.2010 10:18:14   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image

kaka sončka!! user posted image user posted image user posted image

Kati, res sta sončka user posted image user posted image user posted image . Tebi ni hudega niti na deževen dan.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
16.4.2010 10:23:57   
Lara73

user posted image

tok cortkana.

meni pa tko neki fotoaparat nagaja. al pa ne znam naštimat. samo, da se nekdo malo premakne, je slika čist zmazana. še dobro da so zdaj brez filma, ker moram včasih narest po 10 posnetkov, da enega čistega dobim...

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
16.4.2010 10:24:38   
Lara73

tole s sezamom (po nasvetu mavo) jst skuham tako da dam 2 žlički (čajni) sezama v 2 dl vode, pa pustim 10 minut da vreje, pol pa spijem to vodo, pol pa še sezam pojem

glede kilogramov pa ti rade volje kakšnega odstopim, ni problema, ti sam povej kam pošljem user posted image user posted image user posted image

če bo premalo kg, še jaz dam. pa čisto zastonj user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
16.4.2010 10:24:47   
Lara73

Je katera za kako vozičkanje tukaj na gorenjskem?

pa dalo bi se kaj zmenit user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
16.4.2010 10:35:18   
Tinca Malinca
Tu je pa ta "knjiga", o kateri sem govorila - pri nas najbolj pali; mala lahko gleda ure in ure, dokler ne zaspi. Ena stran je primerna za dojenčke do 3 mesecev starosti (črna, bela, rdeča in modra barva), druga stran pa ima polno barv in je primerna za malo starejše dojenčke...
http://www.lovecnacene.si/dvostranska-prva-knjiga-tiny-love/m/10798/

En vrtiljak, na katerega se mala najbolj pali, je od Baby Fehn. Nekaj me zanima - a imajo te zadeve funkcijo, da se samo vrti in je BREZ ZVOKA user posted image ? Jaz zdaj že celo uro to muziko poslušam in me bo konec zraven; mala pa veselo gleda in se smejčka; ko utihne, pa začne jamrat... Saj je vse lepo in prav, če ne bi zadeva bila takooooo zeloooo razglašena.

Neposredna povezava do sporočila: 1469
16.4.2010 10:40:11   
Lara73
tud mi mamo tako knjigico, jo kar gleda. So barve prilagojene temu, koliko že otrok vidi. Super. Še ogledalce je vmes, da si pupe lahko malo frizuro popravijo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
16.4.2010 10:42:06   
Lara73
Mi imamo vrtiljak od Fisher Price. Ima vse možnosti: vrtenje, muziko pa še ponoči odseva v strop zvezdice, ki se vrtijo ali pa ne. Sem pa dobila rabljeno, tako da ne vem kok stane, pa kje se dobi.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
16.4.2010 10:49:30   
niwci

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Novi dan za nove korake...
http://www.majhnikoraki.si/?id=8317

podprla user posted image

prosim za vračilo usluge

http://www.majhnikoraki.si/?id=7677

podprte vse! in tako naprej!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
16.4.2010 11:15:51   
mavo

Tako kot je Mucica napisala. Pripravi si trikrat na dan tako porcijo, pa se bo v parih dneh pokazal učinek. Lahko si kar skuhaš naenkrat za vse tri "obroke", pa si razdeli vodo in sezam v tri šalčke. Meni je še patronažna rekla, da to početje tudi če ne pomaga, prav nič ne škoduje, ker sezam ima veliko kalcija, ki ga za dojenje nujno potrebuješ. Uporabi pa neoluščen sezam, ga lahko kupiš kjerkoli.
Gremo uživat na sončekuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: Februarčki 2010
16.4.2010 14:15:44   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: Februarčki 2010
16.4.2010 14:58:57   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

rešeno. za spremembo nezapletena anketa.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.