|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
16.4.2010 14:19:12   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
Ljubljančanke ve biste sigurno vedle- v nedeljo gremo v ZOO, pa me zanima po poti nazaj kam v najbližji MD, sin si želi junk fooda....oz. surprise v Happymealuuser posted image

Najbližji je na Celovški. Samo glede na to, da boste verjetno potem šibali dalje na Primorsko, morda boljša izbira kar na Rudniku pri Leclercu (no, tam na začetku). To je pa to od izbire... Sej center vam verjetno ne diši, ne?

hvala, verjetno bomo kar na Rudnik zavili

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.4.2010 14:26:39   
Janci F
Jaz imam pa eno prošnjo in sicer bi vas prosila, če lahko izpolnite anketo, ki jo potrebujem za seminarsko nalogo.

Anketo najdete tukaj http://soncek.eu.org/ankete/index.php?sid=21629&lang=sl in prosila bi vas, če lahko link pošljete naprej še prijateljem (predvsem tistim, ki so že starši) in jih v mojem imenu prosite, če jo lahko izpolnijo.

Že v naprej se vam zahvaljujem za izpolnitev ankete.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.4.2010 22:24:16   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
v timu sami brez otrok in jim je normlano delat od 9-7 ali se dlje user posted image kam smo prisli res...

ojoj user posted image Jaz sem imela zadnja 2 tedna skoraj tako, pa HB da je konec, ker no go. Upam, da se tudi tebi umiri. Pa user posted image user posted image za hiško.

Anja - user posted image user posted image za hiško user posted image

Jaz svojo še kar sanjam, in upam da jo nekoč tudi dosanjam user posted image Kaže bolj slabo.

Kati - GO GO Aja pa hvala za slikce na FB - naša 2 bi kar skoz gledala dinozavre user posted image

thaiss - jaz sem dobila logopedinjo, ampak ua Ano (kao avtomatično pripada pri 5-ih letih) Žiga pa ne

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.4.2010 22:24:09   
Pikca

Pikca user posted image GD, upam,da ga cim prej dobite. A se v MB selite?

Selimo se v Dol pri LJ, v MB je pa Lumar, ki nam bo naredil montažko.
A vi se pa selite že čez pol leta, superca. Tudi jaz ti želim, da se v službi umiri tempo, je res težko takole... pri nas je tako občasno, ravno prejšnji teden sem visela spet cele dneve v službi... glavno, da imamo certifikat družini prijazna firmauser posted image

Anja, a vi tudi v hiško, vam komaj sledimuser posted image čestitke.

Kati, ti pa že na porodniškouser posted image . 70 kvadratov je čist OK, mi smo na 60 in če bi meli še 1 sobico, bi po moje tudi kar ostali. Z gradnjo in selitvijo je tolk enih opravkov... in stroškov.

Dskubin, ko pa tebe berem, bi tudi jaz kar še enga otročkauser posted image face ste.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.4.2010 22:41:33   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Kati, ti pa že na porodniškouser posted image . 70 kvadratov je čist OK, mi smo na 60 in če bi meli še 1 sobico, bi po moje tudi kar ostali. Z gradnjo in selitvijo je tolk enih opravkov... in stroškov.

Tudi mi bi samo eno sobico več - da bi imela otročka vsak svojo, ali pa da bi vsaj ta ki je, imela ene 4m2 več.. (celo stanovanje ma 68, če sem natančna) Je taka zoprna dolga in ozka. Ampak dokler bojo majhni, bo OK. Pol bomo pa vidli. Zidali sigurno ne bomo - moj ni lih nek majster, pri hiši pa se mi zdi, da mora dec kr kej znat. To so pa ti novodobni računalničarji user posted image .

Sezam, upam da se nista zadovoljila samo s slikcami user posted image in da ste šli jih v živo pogledat!

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.4.2010 22:42:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 805
18.4.2010 8:31:19   
A-N-J-A
Vidim da tema otroci ni več zanimiva.Se bomo pa o hiškah in stanovanjih pogovarjaliuser posted image user posted image user posted image  pa bo bolj pestro na našem forumuuser posted image .

Jaz pa računam da bomo junija že preseljeni.Se nam dogaja s svetlobno hitrostjo.Stanovanje smo prodal po 2 tednih oglaševanja, pa še pol nismo imel miru, so nam eni kar ceno dvigoval.Tko da sva zelo zadovoljna s prodajao.Sva mislila da se bo full pod ceno prodal, k govorijo da se nič ne prodaja.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 806
18.4.2010 8:37:19   
K_a_t_i
Anja, a greste nazaj h tvojim / njegovim (sorry, ne vem kje ste bili) ali kupujete čisto svojo hiško? Novo? Staro? Tell more... user posted image
Pa tile, ki so kupili vaše stanovanje - so za pol leta zaarali, dali kak % avansa, al kako se zdej prodaja nepremičnine user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.4.2010 8:38:22 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 807
18.4.2010 10:34:48   
Pikca
Anja, mene tud vse to zanima, kar Kati sprašuje, imamo sicer že potencialnega kupca, ne pa še dogovorov o ceni itd.. Če lahko na ZS za kolk ste prodali (velikost?)?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 808
18.4.2010 11:01:31   
A-N-J-A
Gremo nazaj tam kjer smo bili, pa ne nazaj k staršem.V bistvu smo z bratom kupili hišo od staršev.On bo tam kjer sva bila prej midva(1 nad.), mi bomo tam kjer so bili starši (2 nad.), mamo ločene vhode.
Za stanovanje smo dobili 10 % are, 60% dobimo zdaj v kratkem 30, pa ko se izselimo in to naj bi bilo tam do konca maja.Mi smo se tko zmenili, ker imamo kam it.Itak vsi hočejo da se kar takoj izseliš. Prodali smo da za 137 v Štepanjskem, je pa v 4 štuku brez dvigala. Če vas še kaj zanima kar vprašteuser posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 809
18.4.2010 11:45:02   
sezam

Sezam, upam da se nista zadovoljila samo s slikcami user posted image in da ste šli jih v živo pogledat!

Zaenkrat še samo s slikcami. Včeraj smo bili namenjeni tja, pa smo se samo mimo peljali. Je bla že zunaj ful gužva. Tako, da smo prestavili na med tednom.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 810
18.4.2010 13:15:56   
tinaaja
Anja user posted image  za prodajo user posted image user posted image  Superca.. pol zacnemo sezono s pikniki pri vas, koncamo pa pri nas user posted image

Evo, mi2 sva zacela pakirat... omg .. user posted image  skatla na skatlo s skatlo pri skatli.. cez en teden naj bi bilo ze skoraj prazno razen najnujnejsega za prezivetje user posted image  Pol pa dobre tri mesece je.be pol pa... uff do takrat je se tok dalec...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 811
18.4.2010 14:08:27   
Sibil_
Pozdravček!

ANJA-kolk veliko pa ste prodali?

Sicer super za vse nas, mi smo še kar v vrečah in nekaj časa bomo, ker sama nimam časa za nič.
Imam na faksu zadnji, diplomski izpit in gagam, ker je res zaj****.Ampak bomo tudi to dali skozi...pol pa uživanje.user posted image

Tinaaja-kam se pa vi selite?In zakaj se selite dvakrat?

LP,
grem še mal študirat...user posted image

Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 812
18.4.2010 15:11:58   
K_a_t_i
No, selitve vam pa nič ne zavidam... Še preden imaš otroke in dejansko ROBEEEEEE, je stresno, kaj šele pol, z dvema mulcema user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 813
18.4.2010 16:47:59   
Ana009
Hoj,

vidim, da je beseda o selitvah :) in da ste vse ful pridne :)

Zdaj bo pa ravno 1 leto od nase selitve na sever, no je ze bilo. Na sreco/zalost smo imeli na voljo samo 1 kombi velikosti 17m2 in nas avto, da smo preselili. ostalo je slo na cuvanje, no pa saj ni bilo veliko..glede na to, da so osnovne stvari v stanovanju ostale. Mi sicer tud premisljujemo o selitvi, ker je v tem stanovanju prevec plesni... drugac pa fuullll lustno in nam ga je zal ... :(

A se ne seli tudi Draja? A so se ze? kera ve?

Pri nas je danes 23 stopinj in soncek, bili zunaj in prinesli malo barve nazaj.. rdeca licka vsi po vrsti :) smo pa poskusili it kao 'v hribe' - smo porabili za slab km klancka dol in gor vec kot uro.. Livija je veliko raziskovala vmes, na moje presenecenje pa ni bilo prevec upora.. Peter je pa hodil kot za stavo :)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 814
18.4.2010 20:50:14   
tinaaja
Se dobr, da je bilo tako vreme, da sva dejasnko ful naredila.. spakirala ene 20 skatel, pospravila 30m2 garaze (btw ven metali azdeve iz 80ih AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA) ... zje.bana! caka naju se wohohooooooooo... ampak gre..
a gledate talente? mene vsake tok kar strah rata, k ce tok "talentov" po cesti hod prosto .. ma kriza no... ampak eni so pa reeees dobri user posted image
draja- uziva na svojem user posted image  brez interneta user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 815
18.4.2010 21:26:17   
K_a_t_i

a gledate talente?

Men je mal smešno, da poznamo samo 2 talenta - petje in ples (no, res je, da ne gledam vsega, ampak do sedaj drugega še nisem ujela...) user posted image . Kako bojo iz kle ven enega zbrali user posted image

Mi smo pa dan izkoristili za vožnjo s kolesom, čofptanje po lužah, valjanje po blatu user posted image ,... Smo prišli ven in srečali še 2 sovrtičkarja od Žiga. Sej veste kaj to pomeni, ne? Žur za otroke in klepetanje za starše user posted image .
Včeraj sta pa moška sodelovala v čistilni akciji - smo se zmenili, da očistimo igrišče na katerem se dnevno dobivamo. Popoldne smo pa Tivoli prečesali - s poganjalcem, igrišča, kavica,... Super! No, na konc smo meli še mal raid šole - je Žiga namreč od vrha Tivolija do doline kr spustu se s poganjalcem, dirku kt pr norcih, na koncu poti pa kr nekam zavil. Jst ga s tem trebuhom ne bi več našla user posted image . Še dober, da je moj sam šprint užgal in ga dohitel. Sledilo je pa nekaj vzgojnih besed in par tihih minut iz kontra smeri. Evo, da bo še kej od otrok user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 816
22.4.2010 21:33:56   
A-N-J-A
talenti- ne pozabit trebušnih plesalcevuser posted image .Ampak mi je pa dobr gledat, se zraven reživa k pohana mačka.

Tinaaja-sam da dogaja a ne??? A zdaj vas je vseh pet že preseljenih?

Naš Bor je ratu pravi vražiček.Prejle si je kao natoču čokoladno mleko in ko je začelo tečt čez kozarc je še kar toču, pol je že po tleh tekel, pa po njegovih nogah, pa je kar toču.Pol k je pa zmanjkal je pa veselo odskakljal, pa še nasmeju se nama je. Jaz sploh ne vem kaj naj v takih primerih naredim, k nč ne pomaga.Sem ga po hitrem postopku spravla v posteljo, se je dru k norc, pol je pa še vpil-mami ti si grda, ne maram te , bebčka-user posted image .

Dons sem barvala otr.sobo, najprej z belo, jutri pride na vrto zelenauser posted image , pol bomo pa počas začel omare not nosit.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.4.2010 7:44:39   
tinaaja
Anja- selitev narodov na visku user posted image  Upam, da bo tole vse skupaj zadnja za naslednjih **** let. se na dopust sploh ne bom sla, ker mam dost pakiranja. Bazen na vrt pa pivo v roko. Pa varusko!
Ahh Brina ima zadnje case take izpade in dretje nazaj, ce ji kaj ni prav, da se moram prav kulirat. Sploh ker so trenutno tudi moji zivci ornk razrahljani. Bo ze...

Kati - kako kaj 14 colsko kolo? Uzivaj v naslednjem letu user posted image  Je dober filing a ne user posted image  Jaz bi tud, al ne za ceno se ene nosecnosti.
Nic gremd delat - ditkic je imela spet zgodnje bujenje in je omagala doma.. Tko da gre z zaksnitvijo na tlako user posted image  Naj se otrok naspi, ker prej je bila grizli tecni adams user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 818
23.4.2010 22:24:30   
Žabika
Ojla punce!

Ja tudi jaz sem še živa in z vami. Smo kar malo zanemarile tole temo. Če se spomnim koliko smo včasih tipkale - ajajaj.

Torej;
1. selila bi se tudi jaz, ampak sej nimamo časa ;)
2. kolesa letos še ne bomo imeli, ker nam je likeabike še čisto zadosti, drugo leto pa napademo kolo brez rezervnih kolesc
3. rolerji so doma, čakamo tečaj, drugače pa se že nekaj vozimo naokoli
4. v neposredni bližini našega doma je najlepše igrišče na območju LJ - če ste za, se lahko kakšno popoldne dobimo. Mala vodička prijateljem marčkom in marčicam z veseljem razkaže vsa igrala, potem pa jih pelje še na res dober sladoled.
5. psihologa smo imeli (itak, da vse obvlada in je oh in sploh super), sistematike še ne
6. plenice so zgodovina
7. domačih igrač ne poznamo, ker smo cele dneve zunaj
8. zdravje - brez pripomb
9. sestrice ali bratca ne pričakujemo ;)

Rezime: imamo se super, Hana je res pridna punca. Izpadi so redki, še takrat jih zatremo v kali. ;)

Kati: zdej pa vsaj 14 dni uživaj doma!
Anja: pri nas se vsedemo, se gledamo v oči in se pomenimo zakaj se kaj ne dela. Kar pali to. Zdaj se tudi že opraviči v dokaj kratkem času. Na začetku so bili pogovori doooolgi in je trajalo in trajalo, da je izustila "oprosti", zdaj pa kar lepo posluša.
tinaaja: kje ste zdaj doma?
dskubin: tebe pa občudujem - dobra si.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 819
24.4.2010 7:58:35   
tinaaja
ooo zabika user posted image super rezime user posted image
trenutno smo se doma, pol se selimo  300m stran pol pa 1km stran user posted image stanovanje -> garsonjera-> hiska.. ostajamo na nasem koncu user posted image
ce kaksna nima kaj delat, lahko pride k nam - geslo: pomoc pri selitvi ali varstvo otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 820
24.4.2010 13:57:46   
Zivahna

A je že kera kdaj slišala za te rolarje user posted image http://www.itaksport.com/powerslide-otro%C5%A0ki-rolerji-kids-unidet-p-40095.html Sej ne za druzga - samo cifra mi je všeč user posted image (no, probat obvezno - odkar sem mu rinla nogo v en raztegljiv pancar, ki naj bi mu bil čist prevelik, pa ni sploh noge not stlaču, takih zadev ne kupujem več "na slepo").

Ja to je dobra firma za rolarje, morda malo manj znana, je pa nemška in je znana po kakovosti saj je zmagovalka raznih testov. Če še nisi kupila je pa sedajle lepa priložnost saj poteka akcija: http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=2683&op=1&o=global&view=global&subj=113202968708497&id=100001057112355
20 posto sconto v trgovini: http://www.itaksport.com/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 821
24.4.2010 17:26:50   
A-N-J-A
žabika-jaz mu vedno razložim, da se to ne dela, tudi opraviči se ,objame, kar češ pol je pa čez pol ure isto :( Saj se tolažim da je obdobje, ker Ela se je že full umirila in se da nekako sodelovat z njo :)

(odgovor članu Zivahna)
Neposredna povezava do sporočila: 822
24.4.2010 19:38:40   
Sibil_
ANJA - kaj tisti teva so še na razpolago?Mogoče bi nam prišli prav.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 823
24.4.2010 21:21:00   
A-N-J-A
Kere Teva ker so dvoje???

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 824
25.4.2010 9:12:58   
Sibil_
Št.27, tiste enkrat nošene za 30 €?

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?