|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
3.3.2010 19:26:31   
Sibil_
Saj to je pač samo druga oblika-v bistvu verjetno enemu udari tu enemu tam.

Mi smo tudi zdravi že ful čaaa-razen teh bruho-driskastih viroz, ki nas je vse položila.

Ma ja, saj po AB bo hitro boljši, mi imamo kontrolo v petek.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 726
3.3.2010 20:33:43   
thaiss
je rekla naša P, da je prejšnji teden vsak drugi otrok ki je prišel v ambulanto odšel z napotnico za bolnico.
Na veliko razsaja RSV in bronhiolitis, mi imamo srečo da naša P ne čaka 3 dni, ampak sprejme takoj, tako da smo še poravočasno dobili A. Saturacijo ima malo nižjo, ampak je rekla da ni kritično. Konrolo imamo v ponedljek.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 727
3.3.2010 21:41:37   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
je rekla naša P, da je prejšnji teden vsak drugi otrok ki je prišel v ambulanto odšel z napotnico za bolnico.

gor se pa prtožujejo, da jih naša kar na veliko pošilja user posted image Ma meni je blo ful v redu, da nas je poslala takoj gor, da smo lahko ugotovili za kaj se gre in rešli celo brez zdravil in dokler je bila tamala še kolkor tolk pri sebi, jaz ne vem, zakaj bi mogli čakat, da je otrok napol mrtev in čisto zdehidriran user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.3.2010 16:41:05   
draja
Z zamudo čestitke vsem triletnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaa kam beži čas. Še enkrat toliko in bodo šli v šolouser posted image .

Pa en veeeeeeeelik koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, posebej Matio in Lukasa.

Dskubin res kapo dol, da imaš vse 3 doma.

Pri nas nič novega. V nizkem štartu čakamo na ključe od stanovanja. Da ga vsaj vidimouser posted image , sej verjetno ne veste, da sva bila na ogledu celih 10 minut, od tega sva ziher 8 minut klepetala z lastnicouser posted image . Ampak midva vedno tako kupujeva stvariuser posted image .

aja, pa verjeli ali ne, ampak naš Filip je že praznoval pol svečke user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 729
5.3.2010 8:43:22   
Pikca
Čestitke vsem, ki ste že pihali 3 svečke!

Pa tudi Filipu za polovičko!

Hi hi Draja, pa sva mislila, da sva midva faci, ko sva našo Škodo kupla v 10 minutah. Za stanovanje pa sva si vseen malo več časa vzela user posted image

Pri nas nič kaj posebno novega... Naša gradnja se odmika, čakamo še neka soglasja (ti državni uslužbenci delajo s polžjo hitrostjouser posted image Potem bomo šele lahko vložili za gradbeno, pol pa še vsaj 1 mesec...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 730
5.3.2010 9:38:21   
thaiss
juhu petek, drugi teden pa na OFFuser posted image user posted image
Matia je že superuser posted image  

draja čestitke za nakup, kdaj pa se selite???
lupčka Filipu za polovičkouser posted image

Pri nas nič kaj posebno novega... Naša gradnja se odmika, čakamo še neka soglasja (ti državni uslužbenci delajo s polžjo hitrostjouser posted image Potem bomo šele lahko vložili za gradbeno, pol pa še vsaj 1 mesec...

pri nas tudiuser posted image
hiša je pod spomeniškim varstvom, zdej so papirji pri njih...potem na UE......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 731
5.3.2010 9:56:50   
tinaaja
Tkole...
Pikca & Thaiss - mal potrpet, pol boste pa uzival v svojih kraljestvih. Se splaca user posted image dajte mi mal svetovat,ce ste gledale za kredite - kje so bili ugodni pogoji?

Draja ... vi2 sta res od sile. user posted image Pa dobro selitev vam zelim user posted image Ja cas gre tako hitro, mi imamo pred vrati 3 +1 let user posted image Sploh ne morem verjet, da se je tko hitro obrnilo.

MAlo o nas ... borimo z se vedno z radostmi vrtca, al bo kmal boljs (upanje umre zadnje!!!) .. jaz sem ze nazaj v sluzbi, kjer uzivam, sam spet spoznavam,da dandanes zelijo od tebe 12-16 ur dela na dan in je cist nenavadno, da bi slucajno sel ob 16 domov, ker nekateri takrat sele zacnejo delat, sploh moji sefi v US user posted image Tko da vse ok razen delavnika user posted image user posted image user posted image user posted image Smo v pricakovanju morda in upam,da mi rata izkoristit ves dopust (45 dni hahaha), no nekaj ga lako ostane tudi za prenos v 2011. Nam skratka ni dolgcas, dogaja na vseh moznih podrocjih, al o nekaterih ni za tkole javno user posted image (in ne ne pricakujemo # 3) skratka AKCIJAA... aja, spimo se vedno ne, brina se kar, dita se vecja stala od kar sem v sluzbi. Kaselj je konstanta, zdaj imamo poleg laringitisov se bronhitise. jeeej user posted image   evo dost o nas..

Vse naj naj vse ki prznujete v teh dneh user posted image user posted image user posted image

Aja - kolo - kaj ste kupili, kaj nameravate? brina dobi za rd, pa mi zmanjkuje casa za raziskovat.

Aja - no tko, brina je srecni dobitnik ocal user posted image Vceraj na pregledu dobila recept za korekcijska, na sreco bolj v preventivo, al vseen.. ajme, me zanima kok casa bodo cela user posted image Se kak nasvet bi mi tudi tukaj prav prisel

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 732
5.3.2010 10:37:32   
tinaaja
Kolo: ima katera tega MONGOOSE TWINKLE 12" 2009

user posted image

In a kdo pozna razliko med tem Schwin tiger?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 733
5.3.2010 14:26:46   
K_a_t_i
Tinaaja, a 14'' je prevelik? Resno vprašam - pejta probat, preden kupiš!

Drugač pozdravček tudi od nas - uživamo še zadnji dan dopusta - aaaaaahhhhhhhhhh. Lušten, lušten. Žiga je uspešno zaključil šolo smučanja (kamor ga sploh nismo mislili dati pa so nas prepričali, da je že dovolj velik user posted image - no, je mel učitelj potem malce težavic, ker je bil Žiga pač najslabši - ja kaj pa je mislil s 3 letnim mulcem... No, težavice so pa nastale, ker je mulc perfekcionist in ne mara, da so drugi boljši od njega. In potem je trmica in ko si on v bučo vtepe, da nečesa ne bo, potem pač NE BO!). Tralala, hopasasa user posted image . No, smo se pogovorili (z Žigom in učiteljem) in danes (včeraj je mel ta tarmast dan) je bil prima! Sicer zavit zna samo v levo, ampak pelje in ustavi se pa super. Mah, adrenalinar... Samo to mu je šlo po glavi, da je tako hiter, da je še očija prehitel (seveda - smuk od začetka do konca proge user posted image . Ni čuden pol, da mu je "pica" in "avijonček" delal težave - če pa ni nikamor šlo user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdej je pa utrujen in panča, moj smuča, jst pa klele čukam. Počas bo treba kej skuhat user posted image .

Neč, se beremo!
Lpk

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 734
5.3.2010 21:23:41   
Žabika
Še jaz po dooolgem času.

Čestitke vsem triletnikom za nazaj! Tudi pri nas bo kmalu ena triletnica; se že noro veseli svoje žurke. Mami pa, da bo vse za nami.

dskubin: dobra si! Kapo dol!

draja: super za hitro odločitev - kje sta pa kupila stanovanje?

darila: nimam nobene ideje kaj bi ji kupila. Babi in dedi ji bosta kupila prvega dojenčka, če pa vprašaš njo, bi pa pobarvanko od muce Kitty - nezahteven otrok, a ne? Kolo smo malo mislili, ampak se bo letos kar še s poganjalcem vozila, naslednje leto pa dobi kolo brez dodatnih koleščkov. Zdele se mi zdi, da ravno še ni za na kolo brez koleščkov. Kaj pa rolerji - kakšni nasveti? Je to še prezgodaj? V drsalkah ji je šlo tiste parkrat odlično, ne vem, ali bi bili rolerji tudi že na mestu.

Kati: sem vesela zate, da si bila malo brez Žiga čez dan ;) in seveda super za smuk. Mi pa tudi izkoriščamo še zadnji vikend na snegu. Potem zimsko garderobo in pripomočke samo še zapakiram do naslednje sezone.

Vsem bolanim koš pikapok, ostalim pa da zdravje obdržijo!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 735
5.3.2010 21:29:11   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kaj pa rolerji - kakšni nasveti? Je to še prezgodaj?

Mi jih bomo kupli. Definitivno! Upam samo, da dobimo kake raztegljive, ki nam bojo ustrezali vsaj za 2 leti... Za kolo pa imamo mi še od bratranca enega 10'' in tudi mislim, da letos še ne bomo menjali. Bi se pa znalo zgodit, da mu bomo poskusno odmontiral koleščke. Pa da vidmo kaj zna...

Sem se pa na tem dopustu naplavala kot že zadnjih 5 let ne user posted image .

Dskubin - pa za kok cajta pa vi grete gor user posted image Sem misla, da je to samo kaka vikend varianta, zdej pa se bere, kot da se prav selite? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 736
5.3.2010 22:12:33   
sezam
darila - naš je tud danes dobil dojenčka user posted image Od ostalih sorodnikov pa denar (+ nekaj oblačil in sladkarij) in bomo šli še nekaj kupit za zunaj - mogoče traktor user posted image Glede kolesa - bo tud letos še poganjalec aktualen, drugo leto pa tapravo kolo.

rolerji - kaj pa vem. Mi jih bomo letos kupili šele Ani, Žiga pa ne vem če bi jih že imel

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 737
5.3.2010 22:41:29   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mi jih bomo kupli. Definitivno! Upam samo, da dobimo kake raztegljive, ki nam bojo ustrezali vsaj za 2 leti...

Spet Roces; 25-30. Za nas idealni, za vas pa mogoče res samo za 2 leti.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 738
6.3.2010 9:48:56   
Pikca
Sezam, joj se včeraj nisem spomnila, vse naj naj Žigu za RD!

Naš bo tudi mogoče dobil traktor na pedala, se je zadnjič v Baby centru čist navdušil in smo ga komaj spravili dol. Jaz bi sicer raje poganjalca - še nima tega na dveh kolesih. Kolesa pa mu zdaj ne bomo kupovali, za prvo silo ima še 10 colskega. Živi pa smo pri treh kupili 14" in ji je bil OK, ga še zdaj uporablja. Rolerje bi tudi naš imel, ker jih ima Živa, tako, da mogoče tudi to probamo letos...

Tinaaja kredit
- jaz sem vzela v Abanki, ker delam tam... tko, da sem mal pristranskauser posted image , bomo pa imeli v kratkem akcijo stan. kreditov in se mogoče splača pogledat. Je dobro it v ene par bank povprašat in se mal pogajat (vse se grebejo za osebne račune), jaz bi šla še Unicredit pogledat.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 739
6.3.2010 15:04:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Spet Roces; 25-30. Za nas idealni, za vas pa mogoče res samo za 2 leti.

user posted image  Žiga ma že od jeseni čevlje 27. Spomladi bo ziher mel 28... To se mi pol ne splača kupt, ker bo samo za eno sezono user posted image Mogoče pa raj drugo leto 30-35... Samo dvomim, da bom zdržala. On pa tudi... Že 2 meseca govori, da se bo rolal. Ma kar se teh športov tiče, je čist obseden. In kje ga čmo vzpodbujat, če ne tukaj? Aaaaaaaahhhhhhhhhhh. Ene rolarje bomo pa že zmogli. No, sicer bomo pa hmal dobili minija, ki bo tud enkrat mel tok nogo user posted image .

Tiste, ki mate moj FB - poglejte kamikazico na smučah user posted image (čez 3 minutke bo).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 6.3.2010 15:07:36 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 740
6.3.2010 19:09:46   
sezam
Pikca - hvala user posted image Če želiš mam slikce na FB in ti pošljem link

Žiga
- user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 741
6.3.2010 21:16:26   
K_a_t_i
A je že kera kdaj slišala za te rolarje user posted image http://www.itaksport.com/powerslide-otro%C5%A0ki-rolerji-kids-unidet-p-40095.html Sej ne za druzga - samo cifra mi je všeč user posted image (no, probat obvezno - odkar sem mu rinla nogo v en raztegljiv pancar, ki naj bi mu bil čist prevelik, pa ni sploh noge not stlaču, takih zadev ne kupujem več "na slepo").

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 742
6.3.2010 21:40:17   
thaiss
Aja - kolo - kaj ste kupili, kaj nameravate? brina dobi za rd, pa mi zmanjkuje casa za raziskovat.

Mi smo mu ž prejšnjo pomlad kupili Schwina, če bi pa zdej kupovala (pri 102cm) bi vzela 14˝
user posted image
Ko bojo lepša vremena bomo poskusli brez pomožnih koleščk.
o rolerjih pa nismo še razmišljali, mogoče naslednje leto.

Tinaaja kredit - jaz sem vzela v Abanki, ker delam tam... tko, da sem mal pristranska , bomo pa imeli v kratkem akcijo stan. kreditov in se mogoče splača pogledat. Je dobro it v ene par bank povprašat in se mal pogajat (vse se grebejo za osebne račune), jaz bi šla še Unicredit pogledat
hvala za nasvetuser posted image
Nisva še nič jemala kredita, če ne drugo, za opremo nam bo zmanjkalo, tako da nekaj bova mogla vzet.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.3.2010 7:37:48   
tinaaja
Thaiss - na Otroska oprema je moja tema o kolesih. prodajalec v bauerju je svetoval 16 colsko kolo in brina se je dejansko ful boljs pocutila in tudi celo malo je poganjala kolo, kar ji na 12 colskem se ni potegnilo. Sem najprej mislila,da se je tipu zmesalo,ko je predlagal 16 colsko. Na moje vprasanje,ce pol vseeno bolj 14 colsko je rekel, da so 14 colska redka, da standardi so 12-16-20 colska + da je pri 14 colske velikost okvirja enaka, da je razlika le v velikosti gume.

Krediti - se priporcam za kakrsne koli info.. nkbm ima zdaj tudi akcijo 6m euribor +1,9 pribitka..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 744
7.3.2010 9:56:30   
dskubin
da standardi so 12-16-20 colska

ja, to je zdej po novem, 10 in 14 colsko težko dobiš, ni smo ful časa iskali 10-colskega (da ni blo plastično) za 2. RD. Ampak se najde. Diti ima zdej 10ko, Draž se je lani navadil brez pomožnih koleščk, kar pa bi se na 16ki po moje težko, ker je previsoko, da bi z nogicami stal na tleh, ne vem no, kolk je Brina velika, ker Draž ni glih pr tavečjih.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 745
7.3.2010 10:33:18   
K_a_t_i
Kok so kej veliki vaši mulčki? Men se Žiga zdi kr velik - samo pol ko mal preberem, je pa med manjšimi al kako user posted image Zdej ma "šele" 97cm.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 746
7.3.2010 11:12:40   
tinaaja
Brina ime nekje 98. ene 2m nazaj je imela 96..pojma nimam tocnom morda jo kasneje zmerim.
za letos ne "planiram" da bi zvozila brez koles, zato me ne skrbi, da bi morala do tal stopit. za naslenje leto pa se ne vem, bomo videli. v najslabsem primeru menjamo kolesa user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 747
7.3.2010 13:10:20   
K_a_t_i
A se Brina vozi s poganjalcem? K če se ne, potem pomojem pred 5-6 letom zelo težko, da zvozi kolo brez pedalov. Ah dej no! Valjda ne boste kolesov menjali. Bi pa jst na tvojem mestu razmišljala še o Diti - sej tud ona bo hmal kolo rabla. Tko da itak bo izrabljeno. Naš poganjalec je po 1 letu tak, da dvomim, da bo zvozu še to sezono, na bratca pa ziher ne bo počakal! Sam Žiga je res "power user" user posted image . Gume zlizane, še zic ma čist zdrgnjen user posted image . Jst bi mu najraj še enga kupla, samo mislim, da bomo mel mal negodovanja z "očka strani".
Se pa nabere teh zadev za popuser posted image . Sploh ne vem kam bomo vse to skladiščli user posted image

O kreditih vem pa sam tok, da morma še 11,5 leta odplačvat po mal čez 540€ (pa da smo začeli na 640€ - tko da - recesija dela za nas - ZAENKRAT) user posted image . A ti kej pomaga ta info?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 7.3.2010 13:12:56 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 748
7.3.2010 14:21:39   
tinaaja
To z menjavo  koles je bil bolj joke.. Saj zato se nagibam, da kupimo 16col in ne 12, ker preden bo peljala brez pomoznih bo se trajalo... za dito pa bomo razmisljal, ko bomo tam. tega 16colskega bo imela brina naslednjih x let, dita dobi svojega. nocem, da vse pojerba, ze tko imamo problem, kaj ji sploh kupit, ker vse imamo od brine.

kredit - jaz bom morala v en šnel kurz o NOM, euribor, libor, pribitek,...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 749
7.3.2010 19:56:19   
sezam
No naš je zgleda med "manjšimi" user posted image - 95 cm

Kati - hvala za info glede rolerjev. Jih kupujemo za Ano, pa so mi tile boljši, če je ta razpon realen. Sicer bi jih res samo za eno sezono kupil

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?