tinaaja
|
Tkole... Pikca & Thaiss - mal potrpet, pol boste pa uzival v svojih kraljestvih. Se splaca dajte mi mal svetovat,ce ste gledale za kredite - kje so bili ugodni pogoji? Draja ... vi2 sta res od sile. Pa dobro selitev vam zelim Ja cas gre tako hitro, mi imamo pred vrati 3 +1 let Sploh ne morem verjet, da se je tko hitro obrnilo. MAlo o nas ... borimo z se vedno z radostmi vrtca, al bo kmal boljs (upanje umre zadnje!!!) .. jaz sem ze nazaj v sluzbi, kjer uzivam, sam spet spoznavam,da dandanes zelijo od tebe 12-16 ur dela na dan in je cist nenavadno, da bi slucajno sel ob 16 domov, ker nekateri takrat sele zacnejo delat, sploh moji sefi v US Tko da vse ok razen delavnika Smo v pricakovanju morda in upam,da mi rata izkoristit ves dopust (45 dni hahaha), no nekaj ga lako ostane tudi za prenos v 2011. Nam skratka ni dolgcas, dogaja na vseh moznih podrocjih, al o nekaterih ni za tkole javno (in ne ne pricakujemo # 3) skratka AKCIJAA... aja, spimo se vedno ne, brina se kar, dita se vecja stala od kar sem v sluzbi. Kaselj je konstanta, zdaj imamo poleg laringitisov se bronhitise. jeeej evo dost o nas.. Vse naj naj vse ki prznujete v teh dneh Aja - kolo - kaj ste kupili, kaj nameravate? brina dobi za rd, pa mi zmanjkuje casa za raziskovat. Aja - no tko, brina je srecni dobitnik ocal Vceraj na pregledu dobila recept za korekcijska, na sreco bolj v preventivo, al vseen.. ajme, me zanima kok casa bodo cela Se kak nasvet bi mi tudi tukaj prav prisel