dskubin
|
Uuu, ste se danes razpisale. No, pa še jaz na raport. Kooooončno sem se priklopila v svet, sem bla kar malo zgubljena brez neta - no, nimam pa glih časa za gor viset :D Uživamo na polno, vreme imamo krasno, tu jim je pri 11 stopinjah tako toplo, da so nekateri že v kopalkah, večina v kratkih rokavih pa dojenčki brez nogavic @tinaaja - a ne da, kolk pri taprvem več kompliciraš, čeprav se ti takrat sploh ne zdi. P.S. boš vidla šele pri tretjem/i :D Nam je fino, dopoldan sem sicer sama z vsemi 3mi, zjutraj pojemo in se odpravimo ven do kosila, ki ga pripravim prejšnji večer, oziroma si vse pripravim, da pol hitro spacam. Pa začela sem filat skrinjo, vse skuham v velikih količinah, da pol zmrzujem in si prihranim čas za kuho. Pa kar gre. Dane prespi tudi po 3 ure in več skupaj, samo da se vozek premika, tega res nisem bila vajena od prejšnjih dveh. Diti je tudi v fazi nekega neposlušanja in trmarjenja, en dan se mi je začela metat v trgovini, ker ji nisem hotla dat še enega bonbona. Dogovorili smo se za 1, ker je blo glih pred kosilom, pol je pa začela cepetat pa se metat po tleh. Pol se je pa čez pol mesta drla za mano mami, mami in nisem hotla popustit. Po kosilu, ko je dobila bonbon, si ga je shranila v žep, meni je kar pihalo skozi ušesa ampak sem bla tiho. Popoldan ko je moj prišel domov, pa ga je zamenjala z njim za ne vem kaj že Hiša - zdej smo v tipični stari angleški terrace house na 3 štuke in imam musklfiber od hoje po stopnicah