draja
|
Ku ku ! Evo me, končno spet priklopljeni! Skoraj 2 meseca brez interneta... uf, po eni strani osvobajajoče, po drugi strani pa huda muka. Sem vas pogrešala. Fuuuuuul! Kaj naj rečem, selitev je bila stresna,ampak sem fajn dirigirala in priganjala, tko da smo v 14-dneh opravili vse od beljenja/barvanja sten, pucanja, pakiranja in odpakiranja . In zdaj uživamo na svojem in nam je res fuuuuul lepo. Blok je res lep in urejen, sosedje super (naši sosedje v nadstropju so tudi naši prijatelji z enako starimi otroki), okolica enkratna (kot bi bili na vasi, sama narava okrog nas, kmetije, pa vsi se pozdravljajo in poznajo med sabo) stopnic (imamo namreč dupleks) pa smo se tudi takoj privadili. Otroka sta super. Živa je sicer zelooooooo zahtevna in nama pobere vso energijo in vse živce, ampak je najina ljubica, Filip je pa najbolj priden in nezahteven otrok. Vam povem, da bi lahko imela 17 Filipov naenkrat doma. Sploh ne vemo, da ga imamo. Mi res nismo bili vajeni dojenčka, ki se je sposoben 2 uri popolnoma sam igrati na tleh, brez da bi zajamral, sam zaspi, poje kar mu daš in kolikor mu daš, brez da bi slinček umazal, skoz je dobre volje,.... No, sej, zato pa Živa ne sme bit niti sekundo sama, ker ji gredo same neumnosti po glavi . Izjave ima pa tudi take, da dol padeš. Smo se pa za 3. rojstni dan dokončno znebili plenice in tokrat brez kakršnegakoli problema. Smo se poskušali odvaditi skoraj 1 leto, ampak uspelo nam je pa šele,ko je bila tudi mala gdč. za to, da gredo plenice stran. No, ponoči ji še dam pleničko gor, ampak je praviloma suha. Sistematskega še ni imela, ker sem prvič zamešala datum, zdaj pa so nas prestavili, za psihologa pa sploh vedela nisem, da naj bi ga imeli. A to ste dobile vabilo al se zmeniš na sistematskem al kako gre to? Kati me veseli,da nisem zamudila rojstva juniorja, ker sem bila prepričana, da boš kaj prej rodila, kot si že prvič. Uživaj še zadnje dni 2 v 1 in naj porod hitro mine. Dskubin ti si res vseh pohval vredna! Kapo dol. Anja super novica, da se selite nazaj v hiško! Se prav veselim s tabo, ker vem da ti ni bilo lahko it v blok. Pikca in Thaiss srečno s papirji za hiško! Tinaaja upam, da kmalu malo lažje zadihaš in da čim prej zrihtate hiško. Sibil super za vas, da ste že preseljeni. Vreče pa lahko počakajo. Sezam tudi zate držim pesti, da enkrat le dosanjša svojo hiško, pa bravo za odvajanje od plenic! Žabika uno igrišče bi pa prav rada prišla pogledat. Je čist pod mojo bivšo službo, pa sem se do zdaj kar mal izogibala tistega konca,ker so pisarne obrnjene glih na igrišče, ampak k.... jih gleda . Erna ccccccc, ena sama objava v vsem tem času.... Upam, da imaš dober izgovor . Tko, dost za danes . Lahko noč!
|