|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
27.4.2010 7:58:00   
A-N-J-A
Ja še jih imam.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 826
1.5.2010 20:55:05   
thaiss
sam da nas malo dvignem...user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 827
8.5.2010 16:39:17   
dskubin
Nobene tu ;( A vse čakate K_a_t_i?

Mi smo vsi fajn na Otoku, volitve so mimo, še kak teden bo pestro, pol pa bomo spet normalno lahko kaj pogledali na TV user posted image , no, sej ne, da mam čas user posted image . Drgač raziskujemo okoli po bližnji okolici, domotožja še ni - vse kar pogrešam, je kakšna stopinja več. Še dobro, da sem večino poletnih stvari kar doma pustila, baje so imeli v lanskem poletju tu celo 2 dneva, ko je šlo čez 25 user posted image

Čeprav sem doma, sem kar polno zaposlena z vsemi 3 mulčki, s tem, da sta taprvadva oba v fazi trme, odgovarjanja in preizkušanja mej, tko da je kakšen dan res pestro. Popoldan gremo vsi ven do večerje, pol še pripravim kaj za naslednji dan, če mi slučajno uspe, drgač pa kar dol padem hmal za otroci. Slike? Kartica polna, pa jih ne morem dol spravt, k je čitalc crknu in smo v nabavi novega, sam pr nas to traaaja, kabel pa imam s sabo za brez veze, ker je cd s programom za snemanje ostal doma. Jaz pa sem naivno mislila, da to prštekaš, pa preložiš slike - nope. Ma svašta, doldat se ga pa ne da, oz. morš še enkrat plačat user posted image

D&D sta v vrtcu samo 2,5 ure po kosilu, tko da smo ukinli popoldansko spanje med tednom, sta pa zato malo bolj sitna zvečer, pa gresta malo, ampak malo prej spat. Gresta pa zaenkrat rada v vrtec, se nič ne upirata in pritožujeta, pa začela sta že počasi prinašat kakšne besede domov user posted image

Spoznali smo že ogromno novih ljudi z vsega sveta in trudim se čimprej spravit v družbo, da pridemo do koristnih informacij o šolah, zdravstvu,.. iz prve roke. Včasih je dan kar prekratek za vse, kar bi radi postorili.

Se še kaj oglasim...

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 828
9.5.2010 18:23:30   
erna14
user posted image omg...kaj a se vsi selte????socustvujem z vami ko boste pakirale in veselim se z vami k boste useljene...jaz ne vem ce bi sla seenkrat cez selitev mam zdaj za neki casa dostuser posted image ...

anja-zdaj vemuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 829
9.5.2010 19:52:58   
K_a_t_i
Jst sem drgač še 2 v 1 user posted image . Še nekih 12 dni se mi zdi, do uradnega PDPja....

Dskubin, za kok časa ste pa šli vi gor?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.5.2010 20:57:23   
sezam
Da se še mal tukaj pofočkam user posted image

Zadnji teden nam uspeva nekako doma biti brez plenice. Problem je le še v kakanja, ki je obvezno v gatke. Upam, da nam tudi to uspe kmalu in se končno po dolgih 5 letih znebimo plenic user posted image

vreme user posted image user posted image zgleda kot da je april, ne pa maj.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 831
10.5.2010 9:35:59   
thaiss
dež in dež in spet dež in še malo dežja...joj user posted image
še dobro da je bil vikend kolk tolko brezdežen....

dskubin s tem vremenom ne zgubljaš dosti...pa bravo za vrtec in vse ostalo!!!

erna kaj sam na FBju visiš, pridi tudi sem kej pokukatuser posted image  kaj zdej za soboto???
kati čakamo novičke in navijamo user posted image user posted image  
če se ne motim bo dskubin family ene 3 leta gor....sem že pozablauser posted image

sezam počasi boste tudi pri vas brez plenice!!

mi smo prejšnji teden dobili predračun za gradbena dela (rušitvena+zidarska..) se še nisem pobrala od cifre, kje je še vse ostalouser posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 832
10.5.2010 10:05:09   
dskubin
Dskubin, za kok časa ste pa šli vi gor?

Nič še ni odločeno - od 8 mescev, do 3 let user posted image -> se mi zdi, da smo vedno bližje drugi možnosti

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 833
10.5.2010 20:45:48   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

mi smo prejšnji teden dobili predračun za gradbena dela (rušitvena+zidarska..) se še nisem pobrala od cifre, kje je še vse ostalouser posted image user posted image

Ahem-lahko rečem samo to-počakaj na notranja dela, tam te bo ziher kap. Aja, napiši mi na zs kdo vam bo delal in s katerimi materiali., mogoče vam lahko kaj zrihtam...user posted image

Dskubin-super za vrtec, še vedno te pa občudujem, priznam. A potem boš službo pustila?

Šibam, se moram še kar učit...user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 834
11.5.2010 22:15:12   
draja
Ku kuuser posted image !

Evo me, končno spet priklopljeni! Skoraj 2 meseca brez interneta... uf, po eni strani osvobajajoče, po drugi strani pa huda muka. Sem vas pogrešala. Fuuuuuul!

Kaj naj rečem, selitev je bila stresna,ampak sem fajn dirigirala in priganjala, tko da smo v 14-dneh opravili vse od beljenja/barvanja sten, pucanja, pakiranja in odpakiranjauser posted image . In zdaj uživamo na svojem in nam je res fuuuuul lepo. Blok je res lep in urejen, sosedje super (naši sosedje v nadstropju so tudi naši prijatelji z enako starimi otroki), okolica enkratna (kot bi bili na vasi, sama narava okrog nas, kmetije, pa vsi se pozdravljajo in poznajo med sabo) stopnic (imamo namreč dupleks) pa smo se tudi takoj privadili.

Otroka sta super. Živa je sicer zelooooooo zahtevna in nama pobere vso energijo in vse živce, ampak je najina ljubica, Filip je pa najbolj priden in nezahteven otrok. Vam povem, da bi lahko imela 17 Filipov naenkrat doma. Sploh ne vemo, da ga imamo. Mi res nismo bili vajeni dojenčka, ki se je sposoben 2 uri popolnoma sam igrati na tleh, brez da bi zajamral, sam zaspi, poje kar mu daš in kolikor mu daš, brez da bi slinček umazal, skoz je dobre volje,....
No, sej, zato pa Živa ne sme bit niti sekundo sama, ker ji gredo same neumnosti po glaviuser posted image . Izjave ima pa tudi take, da dol padeš.
Smo se pa za 3. rojstni dan dokončno znebili plenice in tokrat brez kakršnegakoli problema. Smo se poskušali odvaditi skoraj 1 leto, ampak uspelo nam je pa šele,ko je bila tudi mala gdč. za to, da gredo plenice stran. No, ponoči ji še dam pleničko gor, ampak je praviloma suha.

Sistematskega še ni imela, ker sem prvič zamešala datum, zdaj pa so nas prestavili, za psihologa pa sploh vedela nisem, da naj bi ga imeli. A to ste dobile vabilo al se zmeniš na sistematskem al kako gre to?

Kati me veseli,da nisem zamudila rojstva juniorja, ker sem bila prepričana, da boš kaj prej rodila, kot si že prvič. Uživaj še zadnje dni 2 v 1 in naj porod hitro mine.

Dskubin ti si res vseh pohval vredna! Kapo dol.

Anja super novica, da se selite nazaj v hiško! Se prav veselim s tabo, ker vem da ti ni bilo lahko it v blok.

Pikca in Thaiss srečno s papirji za hiško!

Tinaaja upam, da kmalu malo lažje zadihaš in da čim prej zrihtate hiško.

Sibil super za vas, da ste že preseljeni. Vreče pa lahko počakajo.

Sezam tudi zate držim pesti, da enkrat le dosanjša svojo hiško, pa bravo za odvajanje od plenic!

Žabika uno igrišče bi pa prav rada prišla pogledat. Je čist pod mojo bivšo službo, pa sem se do zdaj kar mal izogibala tistega konca,ker so pisarne obrnjene glih na igrišče, ampak k.... jih gledauser posted image .

Erna ccccccc, ena sama objava v vsem tem času.... Upam, da imaš dober izgovoruser posted image .

Tko, dost za danesuser posted image . Lahko noč!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.5.2010 11:31:08   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Ahem-lahko rečem samo to-počakaj na notranja dela, tam te bo ziher kap. Aja, napiši mi na zs kdo vam bo delal in s katerimi materiali., mogoče vam lahko kaj zrihtam...user posted image

kaj misliš pod notranja dela???
jaz imam v tem predračunu zajeta vsa zidarska dela: stopnice, ometi, balkon, predelne stene, streho, elektrko, cevi....
ostalo kar predračun ne zajema bodo okna, notranja vrata, kopalnica kermika, parketi
še kej manjka???

o materialih nimam pojmauser posted image

mi veš svetovat za kaka okna, notranja vrata???

draja welkome back user posted image
uff dva meseca...jaz nebi zdržala..
super za selitev in da sedaj uživate na lepšem!!!
A Živa da je tak poprček???
Filip je pa verjetno priden in miren po mamiciuser posted image

sistematski so tudi nam 3x prestavli, upam da ga za naslednji teden ne bodo. Za Psihologa pa smo dobili vabio domov.

Thaiss srečno s papirji za hiško!
hvala!! Papirji so zrihtani, zidarji na delu...čez kak mesec pa bom jaz zgledala nekako takole user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.5.2010 15:12:29   
Sibil_
Thaiss-delam v tovarni gradbenih materialov-če mi napišeš kdo ti dela se da dobit kakšen popust, zelo verjetno-že zdaj.

Notranja dela so parketi, keramika, fini ometi...to stane. Pa pipe, okna vrata...okna sem jaz vzela PVC Nagode, naredili dobro, ceno tudi ugodno-zateži do konca, daj naredit še en predračun kje drugje in ti potem še znižajo ceno, to pali pri vsakem.

Sicer pa-a že delate?user posted image

Ostale-dajte se mal razpisat noo...pri meni nič novega, danes imam dopust, zvečer še zadnji izpit.

Na Facebooku sem naredila test kao kolk otrok boš imela in piše dva fanta in punčka, samo po moje so falili, ampak nikoli ne reci nikoli....user posted image

Fajn se imejte, pa pišite kaj, je še kakšna nosečka na novo?user posted image

Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.5.2010 15:36:58   
thaiss

če mi napišeš kdo ti dela se da dobit kakšen popust, zelo verjetno-že zdaj.
http://www.zemljevid-podjetij.com/kje/gradbenistvo-dragan-tadi%C4%86-s.p/?velik_zemljevid=1

Notranja dela so parketi, keramika, fini ometi...to stane. Pa pipe, okna vrata...okna sem jaz vzela PVC Nagode, naredili dobro, ceno tudi ugodno-zateži do konca, daj naredit še en predračun kje drugje in ti potem še znižajo ceno, to pali pri vsakem.
ja ja to vem da stane.....ma sigurno manj kot ta prvi rukuser posted image

Sicer pa-a že delate?user posted image ja, zaenkrat še zbijajo dol omete...

Na Facebooku sem naredila test kao kolk otrok boš imela in piše dva fanta in punčka, samo po moje so falili, ampak nikoli ne reci nikoli....user posted image a ti na kej namiguješ???user posted image

kaj pa kuhinjo, če se ne motim si ti vzela Sveo, kateri model??

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.5.2010 18:22:33   
Sibil_
Kuhinja-Svea Hortenzija, češnja vanilija, samo drugi pult, ne tisti ki ga reklamirajo zraven.

Ja, stroški rušenja so tudi veliki, samo verjemi da je strošek noter višji kot sama gradnja objekta.Tlaki, izolacije, napeljave,keramika, parket, sanitarije...da se ti strga. PA vrata recimo notranja sem vzela najbolj poceni-so me že dajale malo vse te investicije, ma če vzameš kvaliteto računaj na minimalno 500 € na ENA vrata!Katastrofa.

ČAki grem malo pogledat koga imaš, kaj veš kaj ti bo dal za eno firmo gradbenih materialov?Če je naš se lahko kaj zmenim, če ne ne bo šlo. NApiši na zs, da ne bo reklama slučajno...če ne veš ga lahko vprašate.user posted image

Aja pa okna se čaka po 1 mesec minimalno, sta jih že naročila?

Aja-ne, jaz ne namigujem, ker res ne bi še enega, ampak če bi se pa zgodil pa splava ne bi šla delat 100%. Ste še druge prej na vrsti ...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.5.2010 21:13:54   
sezam
draja - user posted image user posted image user posted image  za uživanje na svojem. Na katerm koncu pa ste sedaj? Pa user posted image  za pridnega Filipa. Paše, a ne? Za psihologa sva pa dobila napotnico pri sistematskem pri P in ga imava julija.

vsem gradbinkam - naj vam čimveč evrčkov še ostane user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.5.2010 21:31:53   
thaiss

Kuhinja-Svea Hortenzija, češnja vanilija, samo drugi pult, ne tisti ki ga reklamirajo zraven.

Ja, stroški rušenja so tudi veliki, samo verjemi da je strošek noter višji kot sama gradnja objekta.Tlaki, izolacije, napeljave,keramika, parket, sanitarije...da se ti strga. PA vrata recimo notranja sem vzela najbolj poceni-so me že dajale malo vse te investicije, ma če vzameš kvaliteto računaj na minimalno 500 € na ENA vrata!Katastrofa.

ČAki grem malo pogledat koga imaš, kaj veš kaj ti bo dal za eno firmo gradbenih materialov?Če je naš se lahko kaj zmenim, če ne ne bo šlo. NApiši na zs, da ne bo reklama slučajno...če ne veš ga lahko vprašate.user posted image

Aja pa okna se čaka po 1 mesec minimalno, sta jih že naročila?

in kuhinjo si dobila v Izoli najceneje??? Kaj pa dostava in montaža???
Jaz sem neodločena med Sveo in Gorenjem

v predračunu imam tlake in izolacijoin te stvari......vse kar manjka z vso opremo vmes pa ne pride 60jurčkov
o materialih nimam pojma, to se meni moški deluser posted image
za okna moram še zbrat ponudbe, naštudirat kaj bi sploh imela (les, pvc, alum)...
itak nam morjo prej nove plošče naredit, tako da se mi ne mudi....pa strehe pred 1.9. ne smemo delat (občinski odlokuser posted image )
kaj pa imate vi?? samo gradbeni material al tudi keramiko, sanitarije...

vsem gradbinkam - naj vam čimveč evrčkov še ostane user posted image
..da bi vsaj....slabo kažeuser posted image

krediti- kje ste najugodneje prišli skozi??? Drugi teden bova sicer šla od banke do banke, pa bi vseeno kak namig

< Sporočilo je popravil thaiss -- 12.5.2010 21:32:55 >

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.5.2010 21:49:18   
tinaaja
Sam da pozdravim na hitrco...
Doris - vrata se do ugodno dobit, ce nisi zahteven.. Mi bova vzela od lip bled. Pac odvisno, kaj ti kaj pomeni. Poglej malo na splet, zaprosi za kataloge in cenik. Imas tudi dobr privatnike. Pa odvisno a je masiva, furnir, ..
Okna - probaj se na Secom-u. Dobila sva ponudbo za dol past, popust nor in rok izdelave -14 dni.Ma pri vsem je tako- nekje zategnes, da si spogas drugje - pac odvisno, kaj ti pomeni veliko. Razpon cen je velik.
Pri nas se ornk je.b... ze za zacetek - imamo sanacijo sanacije adaptacije.  user posted image  Na stanovanju, smo ze en teden v zaostanku..

Kati- drug teden te cakam v Rimu user posted image  sam jaz dobesedno user posted image  Srecno!

Draaja - welcom back.

Erna - a v soboto delas?

Sibil - bronhopulnim - a je deloval pri vas?

Evo - trma je tudi pri nas dobila svoje mesto. Jaz se kar usedem na plocnik, ko zacne, ker se dere, mece po tleh, ce ima kaj v roki, se tist vrze po tleh.. Pocakam, da si da duska in ko se umiri nadaljujemo.. ampak nejda mula vsake tok ornk!!! Sem cist v stilu ally mcbeal -- > jaooo kaj mi domisljija dela user posted image user posted image  
ma nic grem se mal podelat in upam, da spaaaat..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 842
12.5.2010 21:52:40   
tinaaja

Doris Kredit - odvisno kaksnega hoces (hipoteka/zavarovanje) in kok hoces.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 843
12.5.2010 22:06:14   
thaiss
tinaaja sorry klic od včeraj sem ti dolžna... te jutri po 11 zvrcnem ko bom brez šefauser posted image

a zdej nisem več Thaiss?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Erna - a v soboto delas?

baje pride v Piran na kafetekuser posted image user posted image

Doris Kredit - odvisno kaksnega hoces (hipoteka/zavarovanje) in kok hoces.

čimvečuser posted image , max na 10let
hipoteka odpade

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.5.2010 22:18:24   
tinaaja
Thaiss user posted image  jah sori... mozgani so ze potrebni pocitka user posted image  
Za vse stanovanjske kredite bos rabila solidarnega porka od vseh lastnikov. Se splaca v primerjavi z obrestnimi merami potrosniskih kreditov, sploh ce racunas, da bos sla OM v nasldnjih letih se gor. Z dvigom OM za procent dva, se anuiteta lahko ornk spremeni (tud 25% ali vec).. Tukaj si je treba vzet cas in it od banke do banke, zbrati ponudbe, vzeti tri najuggodnejse iti nazaj na te tri banke in se pogajat dalje..
Ni panike glede klica, ze uredila. Hvala. Pa po 11 sem booked v sluzbi user posted image  

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 845
13.5.2010 7:42:34   
draja
Jutro!

Uf ja, gradnja, prenova, selitev..... same naporne in stresne stvari. Fuj. Jaz sem celo življenje čakala, da bomo kupovali svoje stanovanje in sanjala, kako ga bom z užitkom opremljala in urejala, zdaj se mi pa nič ne dauser posted image . Tist kar smo zrihtal med selitvijo je zrihtano, ostala čaka... sploh ne opaziva več, da nama nekje s stropa namesto luči še vedno visijo žiceuser posted image . Ma z dvema majhnima mulcema je stanovanje na zadnjem mestuuser posted image .

Drugače je pa Filip zbolel - nekaj je zakuhal ponoči, pa zamašen nosek ima. In glih dons,ko sem sama in zdaj ne morem Žive v vrtec peljat, tako da bom imela oba doma. Uf, me je prav strah, kakšne volje se bo Živa zbudilauser posted image . Jo moram nahecat, da bo danes doma, zato da pomaga skrbeti za bolnega Filipa, mogoče se bova celo igrali, da je medicinska sestra,... Ker če ji bo 2 minuti dolgčas bo že krizauser posted image .

Tinaaja srečno pot v Rim (user posted image user posted image user posted image  kako bodo zdaj vohuni to razumeliuser posted image user posted image user posted image )

Thaiss na bankah se da čudeže izpogajat. Če maš kakšne veze je itak najboljš, drugače pa kot je rekla Tinaaaja - zberi ponudbe in se pogajaj, pogajaj, pogajaj,...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 846
13.5.2010 8:15:45   
dskubin
Spet sončno jutro, jupi!

Draja - pogrešale smo te. Čim si nazaj, je malo več dogajanja. Pa pikepoke Filipu!

trma ipd. - glede na to, da sta naša oba v tej fazi preizkušanja mej, me je prav strah, da bo Diti to držalo celi 2 leti, ker pri 5ih je nova faza al kako. Draž pri 3 ni bil tako težek (pa ni se metal po tleh no), zdej pa ne vem, kdo koga oponaša al je celo Draž že v 2. tej fazi. No, ko bo on ven, bo pa že Dane tam user posted image No, ampak sem se tudi jaz že skulirala in ravnam podobno, kot tinaaja. Se dam malo na off in čakam, da mine. Pa ne privoščim si vedno se vsest, ker ponavadi to počne ravno, ko se nam mudi, drži jo lahko pa tudi po pol ure. Ampak me ljudje kar čudno gledajo, ko uberem svojo user posted image In na koncu sploh ne ve, za kaj je trmarla, al pa pove en tak razlog, da gate trga. Ampak bomo preživeli.

tiste ki zidate, popravljate, se selite - tudi jaz vam privoščim, da bi kaj viška ostalo, pa je to bl misija nemogoče, k že najdeš kaj nujnega, kamor ta morebitni višek še zapravit. Vam pa želim čimbolj mirne živce in čimmanj sekiranja, ko boste na svojem, boste kraljice user posted image
Se tolk veselim danes, ker četrtek je moj dan, user posted image ostane doma (ampak zato izgubimo soboto, ma kaj češ, vsega ne moreš imet) in merka tavelika2, al pa celo vse 3, jaz pa okoli user posted image .
Danes greva s tamalim klatit v eno vasico s prijateljicami  in dobivat nove prjatle, pa jaz zvečer v šolo, za vmes moram pa še nekaj umislit user posted image

Aja, a ste vidle nonico? Sicer malo slabše sliši, ampak caaariiicaa! Jst bi tudi tko pr njenih letih user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=JAwOZvvGsRs

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.5.2010 8:19:33 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 847
13.5.2010 8:35:42   
draja
Dskubin hvala user posted image . Joj, tebi pa res dogajauser posted image . Ampak ko boš imela čez ene 12 let tri najstnike v hiši boš še hrepenela po teh časih user posted image .

Živa pa nima (še) trme v smislu metanja po tleh al kaj podobnega, ampak zna pa najedat na 101 drug način. Najhujše so pa njene izjave zadnje čase, ko jo kaznujem in mora it sedet na stopnico za 3 minute in pol jo slišiš, ko si sama sebi govori: "Mislim, da me mamica ne potrebuje več. Bo prišla nova, lepša mamica." ali pa "Čisto sama sem, noben ni tako prijazen, da bi prišel k meni." in še in še takih in podobnih meče venuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 848
13.5.2010 8:54:28   
K_a_t_i
Helo, helo.
Tuki še strašim, ja user posted image . Sem vas mela namen sam mal prebrat pa so mi ob telih Živinih izjavah kar solze v učke stople. Draja user posted image . Ma naši mulci pri 3h obvladajo psihično izsiljevanje user posted image . Točno vejo, da to mamico najbolj boli user posted image .

Tinaaja - mi smo tud letos od Lip bled notranja vrata naročili. Vrata so sicer super (čeprav mi mamo nek srednji cenovni razred), so pa bili monterji katastrofa od katastrofe. V spalnici nam visijo vrata 2 cm od stene, ker sta okvirja od kopalnice in spalnice preblizu skupaj in KAO se ni dalo lepo not zabit. WTF user posted image A k je prišel merit pa ni tega vidu. Bedaki, res! Ma to kr po liniji najmanjšega odpora - v kopalnici je reku, da bojo vrata malo manjša kot prej, da bomo meli malo "luknje", ker naša prejšnja vrata niso standardna... Sem čist popenila, da ker jim je reku, naj vgradijo standardna vrata, da so zato tam, da vse zmerijo in naročijo takšna, ki bojo pasala noter. In on meni - ja pol bo pa x% dražje. Ja in user posted image A je ker reku kok morjo koštat, al smo želel nova vrata?! Joj, groza res! Smo pa naročili v BTCju, hala A. Nikad više...

Dskubin - nonica je super! Ti pa uživaj svoj dan :)

Zdej pa šibam na kofe - sem naročila prek ZmajTolovaj crocsice za Žigija nakar sva ugotovili, da se poznava še iz otroštva user posted image - in zdej grem po te čeveljce pa še na čvek user posted image .

Mejte se punce!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 849
14.5.2010 8:39:42   
thaiss
jutro, petek...pa sonček je pokukal user posted image
to vreme je zdej že za se zjokat, vikend bo spet deževen

draja- pokepoke Filipu, upam da je danes že boljšiuser posted image

Thaiss na bankah se da čudeže izpogajat. Če maš kakšne veze je itak najboljš...

veze imam, oz. bom izkoristla šefa, ki ima veze na vseh bankah na najvišjih inštancah...kej bomo ja zrihtaliuser posted image
user posted image

trma- matia ima obdobja trme, zaenkrat ga še obvladamouser posted image , kakih izpadov z metanjem po tleh itd še ne poznamo.... še pride to....

dskubin- upam da si izkoristla včerajšnji dan za babji čvek in nova poznanstva!!! Kdaj pridete kej dol, poleti?

kati- dovolj čvekanja, hoj rodituser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 14.5.2010 8:40:49 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?