Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 7:50:37
|
|
|
|
petrca2507
|
Dobro jutro srake in ponočnjakinje Medtem, ko (očitno) ene spimo, druge veselo klepetate. Zdej se vam smejim, ko bom pa sama na dopustu, bo pa verjetno isto. Malinov čaj...v Avstriji ga po 36. tednu dajo na recept. Tam ga zelo priporočajo proti koncu nosečnosti. Očitno je nekaj na tem, da pomaga. cojka...izbrala sva dvojne ploščice. Spodaj v WC-ju oz. mini kopalnica bodo umazano roza / opečnata (vsaj jst to barvo tko vidm), zgoraj v veliki kopalnici pa modre. Bo pa povsod položeno na naslednji način: po tleh temna barva, na steni ob tleh najprej 2-3 vrsti temnih, potem bordura, potem pa svetle. Vmes med svetlimi bo še kakšna okrasna. Slike...kar je naših skupnih fotk, bom doma tko obrezala, da se nikjer ne bo vidla glava. Sej tud pri nekaterih svojih razmišljam o raznih izrezih in rotaciji slik. živa in amazonka...dobri sta, da še študirata zraven. Jst sm pa tko lena za take stvari.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 7:59:12
|
|
|
|
sasa1975
|
JUTRO, vidim da ste bolj nočne ptice tipkarice... za SREČANJE tudi meni je torek dopoldan cool (če bom se v enem kosu) včeraj sem dobila prvič nakazano porodničko za znoret res visoki zneski,če bi clovek moral ziveti s temi eurcki bi bila tema........ no pa sej bo to samo eno leto ha ha... lep dan vam želim, ej COJKA včeraj so imeli v Tušu jagode u akciji 2 kg ,ful so dobre (pa brez smetane MARJANAJ super da si spet med nami kako pa kaj dojenček se dojita?si se že spočila?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 8:27:27
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro srake! Sicer še ne vidim prav veliko, ker še napol spim, ampak samo toliko da vas pozdravim. No včeraj na srečo isem spraznila celega hladilnika, sem pojedla samo en jogurt in sem bla ful ponosna nase, tako da sem z lahkoto zaspala . Srečanje jaz v petek ne morem, ker greva z na morčita. Če lahko potem ker drug dan, se mi zdi, da sta nam zdaj ostala torek in četrtek. Kaj pravte?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 8:57:12
|
|
|
|
amazonka3
|
Ojla. Jaz se tudi javljam. Nisem glih dobre volje. Včeri sem na gatah zvečer opazla sveže krvave nitke. Pi..... Itak sem zarad izcedka dobila terapijo - une Canesten vaginalitete, pa sem si res vstavla sam dve, zdej pa tole. Sveža kri.... Popi... bom, zdej me pa res panika. Tkole res, ampak nikol res nisem mela. Grem kr h giniču pa če se utaborim tam. Nej me pogleda, sej me more valjda. Tolk sem presrana da si mislt ne morte
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 9:02:38
|
|
|
|
MaliMišek
|
Amazonka . Držim pesti da bo vse v redu !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 9:20:31
|
|
|
|
anajrim
|
Ojla punce! Amazonka3 - upam da vse lepo poštimaš...kdaj imaš ti že rok...je lahko še kaj nevarno? Jaz sem pa danes tako zanič spala da že dolgone...tamali se je zbudil ob 2.30 in se po postelji premetaval do 5.30 potem pa je končno zaspal do 7h ko je bilo teba v vrtec...jaz sem pa ko cunja komaj gledam,,,,,,,,, in se bom pomoje sedaj šla kar nazaj uležat in malo počivat! Lepo se imejte pejte kaj na sončka pa uživite,,,,,, vse ki imate preglede pa dobro opravite... lahko noč....grem spat
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 9:27:32
|
|
|
|
petrca2507
|
amazonka...držim pesti, da bo vse OK.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 10:21:42
|
|
|
|
tanika1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Meni je najbolj kul Tanika, ker medicino studira. Upam, da bos specializirala v plastiki ali pa ortopediji. Rabile bomo nove joske pa kolke Haha, maš dobre :) Sej maš prov v tem je dnar, sam to ni zame. Za plastiko se itak moški zagrebejo, pa nasplošno kirurgi ne jemljejo radi žensk. za ortopedijo sm pa čist prešvoh, ko sem asistirala pri kolenu, sem mislila, da mi bojo roke odpadle, pa da ne govorim o hrbtu. Kaj bi šele blo pri kolku, raje ne pomislim. Najbolj je pa zanimivo orodje, od žag, do kladiv, macol, .... Marjana lepo, da si se javila. Kako sta s Tiborjem, je priden, ste se že navadili? punce samo še en dan do mojega pdp, sej ne morem verjet. Jst bi šla že kar rodit, sam ko še nič ne kaže na to. Sej mam že par dni občasno popadke, samo daleč od tega, da bi bli redni. Nič, lepo se mejte, uživajte na sončku. Jst grem pa na pregled, pa upam, da ne bo spet ravna črta na ctgju.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 10:23:07
|
|
|
|
tanika1
|
Amazonka tud jst držim pesti, da bo vse ok. Jst sm tud mela pred 2 mescoma eno blago krvavitev, sam sm mela takoj naslednji dan pregled in me je res temljito pregledala, pa je blo vse vredu.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 10:35:41
|
|
|
|
petrca2507
|
V album sem dodala nekaj slikc. Skupinskih še ni, ker jih bom doma mal obdelala (sem obljubila, da jih bom obrezala).
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 11:22:58
|
|
|
|
Masha_M
|
Oooo Petrca, ti imaš pa danes točno še 100 dni do konca. Tako vsaj pravi ticker-ček. :) Od srečanja naprej vam komaj sledim, pa si potem ves čas dopovedujem, da si moram vzeti čas da preberem in odgovorim. In ker kar nikjer ni teh 2 ur skupaj v kosu, se zadeva prestavlja in prestavlja. Jaz sem drugače prav fajn, spočila sem si (predvsem glavo od službenega ****kanja), zoprno mi je samo to, da zaradi groženj v službi ne upam prav dosti naokrog. Zdajle grem do ginekologa, da ga prosim da na predlog za bolniško dopiše opombo, da priporoča zmerno gibanje. Drugače uradno niti do trgovine ne smem. In čeprav je inšpektorjev malo, ne upam prav dosti tvegati, ker nimam pojma kako daleč se znajo nekateri spustiti v svoji pokvarjenosti. Kaj bo po dopustu pa sploh ne vem. Če bom okej, bom bolniško težko dobila, delati tam, kjer te nočejo je nočna mora (sploh če te zraven še vsak dan načrtno spravljajo ob živce), ob omembi izrednega plačanega dopusta pa Grozildi najbrž pade mrak na oči. No ja, važno da je zunaj sonček, z Andražem se imava lepo, mali je zdrav, delamo plane, shopping liste, se izobražujemo, bila sem na CSDju da sem dobila obrazce in izvedela kaj in kako kasneje urejati itd. :) Amazonka, tebi pa želim da bo vse okej. Držim pesti! Vse tiste, ki nestrpno čakate poroda pa želim še malo potrpljenja. ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 11:54:49
|
|
|
|
krtkova
|
Jutro! Sem malo potegnila, ker ponoči nism spala. Petrca - sm si ogledala fotke, zelooo so lepe!! Srečanje - meni je torek, četrtek super. A rečemo torek? Čez kakšno urico dobim posteljico (mi jo prijazna prijateljica prinese v dar), potem pa zvoham kje je MM in jo zvabim na eno kavo na sonček. Po mojem kr v Horsa. Bi se nama katera pridružila???? Po mojem tm okol 2h. Moj dragi je ravnokar vplačal najin mini dopust konec aprila v Poreču!! Greva v Hotel Vila Galjot.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:02:16
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova ja končno si ustala , me je že malo skrbelo. Srečanje v torek, katera še pride? kavica na sončku, komaj čakam! Danes še nisem pomolila nosa ven , sem bolj v ležečem položaju, ker sem malo lena . Pa super, da ti prijazna prijateljica pripelje posteljico....zdaj ej pa že res vse na kupu, a ne . Petrca sem že poškilila v tvoj album .... ja fajn si se tole nastavljala , meni pa še ni uspelo naredit ožjega izbora .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:05:55
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova ja končno si ustala , me je že malo skrbelo. Skrbelo? Da bom šla rodit? Ne morem vendar prehiteti Aglaie!! Sej res, upam, da ni ona že kje v P?? matr mi povzroča skrbi ta "odpiralka MV mešter"!! MM - te pokličem, ko končam srečanje s prijateljico in se zmeniva. Torek velja za srečanje!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:23:35
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Krtkova ja končno si ustala , me je že malo skrbelo. Skrbelo? Da bom šla rodit? Ne morem vendar prehiteti Aglaie!! Sej res, upam, da ni ona že kje v P?? matr mi povzroča skrbi ta "odpiralka MV mešter"!! Ja sem mislila, da si zahinavla in se že s katero drugo gužvaš čez vrata Lj P , ah Aglaia ( "odpiralka MV mešter" ) bo pa itak do decembra čakala . No upam, mah sej ne vem kaj upam , naj se kej jav a ne, da nas potem ne skrbi .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me!!! Sem ze 2 uri pokonci pa mi skoz telefon zvoni. Bemtis, kako naj zdaj to izvedem, da bi lahko imela telefon prizgan ampak bi selektivno odgovarjala na klice in smse. Najbolj mi gre na zivce ena daljna kolegica, ki je cist neuravnovesena. 7 smsov na dan mi poslje pa 10x me klice. Samo preverja. Kr neki. Pa sploh nikoli nisva ble neke ful prijateljice. In potem ce ji ne odgovorim na sms takoj dobim 2 ali pa 3: ne mi rect, da rojevas. Takoj naslednji: joj, ti ziher rojevas. Cez 3 sekunde: drzim pesti. Cez 10 minut: zakaj se ne javis? Takoj me poklici!! Aaaaaaaaaa Pa sem se mislila jo na kavo povabiti danes k meni, ampak me je minilo. Ne vem kako naj to ignoriranje elegantno izvedem, da mi ne bo nihce zameril, jaz bom imela pa se vedno mir. Nikakor, a ne? No, po drugi strani mi je pa ful lepo, da Krti in MM skrbi zame. In da se o mojem MV menita Vam ze skoz govorim, da sem cudna. Spim pa kot detece. Po 10 ur tudi brez wcja. Pri meni je torej obratno. Ni se umirila mala, ampak mama Amazonka, fajn ustimaj pa sporoci. Upam, da je vse ok. Tanika, bos potem vsaj pediatrijo specializirala? Al pa daj tropsko medicino. To je kul. Je pa ortopedijo zdaj zacel en moj kolega. Mislim da ga celo poznas. David Vozlic. On je direkt za kirurga, se ti ne zdi? To se bodo sestre po njem metale MM in Krti, uzivajta na kavi. Srecanje, jaz sem tudi za torek, ker imam v sredo ginekologa. Aja, pa PDP tudi. Ampak to pri meni itak nic ne pomeni
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:43:46
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M Oooo Petrca, ti imaš pa danes točno še 100 dni do konca. Tako vsaj pravi ticker-ček. :) To sem tud jst dons opazila. Drugač me je pa klicala moja sestra. Je bila na urgenci in je imela žal slabo novico. Tako da bo treba še mal počakat, da bom res teta.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:49:35
|
|
|
|
amazonka3
|
Nazaj sem. Hvala punce za lepe želje. Cela drama. Giniču povem kaj je blo in me.....pazte zdaj to......nahruli, da to sem jaz Canesten sama vzela, da on teh suhih tablet že ne bi napisu. In pravm jez...ja kaj pa mislte, seveda ste mi predpisal Canesten. In on men: ja pol sem pa pozabu rečt, da kremo na tampon namažte. OMG Ne morš da verjameš. Potem je reku, da me pa vaginalno pregledu že ne bo in je rajš UZ naredu, kjer je HB vse o.k. (dete že vem, ampak posteljca je BP) Nauk - nikol ampak res nikol (tut pol ne ko boste rodile) ne jemljite canesten vaginalitet - totalno poškodujejo sluznico in to do krvi. Človk ne more verjet. Klinc pa te farmacevti. Tanika: tale tropska medicina se pa fajn sliš ja..sploh za amazonke....potem boš ti moja zdravnica in ne vsi ti neki brezveznjakoviči h katerim hodim..dober predlog Aglaia. Torek mi je kul in pridem! Zdaj moramo določit še plac in uro, al sam jaz ne vem za kje se mente
< Sporočilo je popravil amazonka3 -- 16.4.2010 12:51:59 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:53:36
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Nazaj sem. Hvala punce za lepe želje. Cela drama. Giniču povem kaj je blo in me.....pazte zdaj to......nahruli, da to sem jaz Canesten sama vzela, da on teh suhih tablet že ne bi napisu. In pravm jez...ja kaj pa mislte, seveda ste mi predpisal Canesten. In on men: ja pol sem pa pozabu rečt, da kremo na tampon namažte. jst sploh nism vedla, da obstajajo tud tablete!!! jst sam kremo poznam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 12:54:31
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Torek mi je kul in pridem! Zdaj moramo določit še plac in uro, al sam jaz ne vem za kje se mente ja, verjetno se tko menimo, da sam ti ne boš vedla kam priti!!! ha ha
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:00:31
|
|
|
|
amazonka3
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova ja, verjetno se tko menimo, da sam ti ne boš vedla kam priti!!! ha ha Ej, vi ste pri FBI-ju (BTW čao piškotek), jaz pa sem šla korak dlje, že teorije zarote razvijam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:00:56
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Petrca sem že poškilila v tvoj album .... ja fajn si se tole nastavljala , meni pa še ni uspelo naredit ožjega izbora . Po mojem sem se manj, kot ti. Danes al pa jutr še par skupinskih zrihtam in objavim. Pol se gremo pa lahko "ugani čigav je trebušček". Mene tud lahko štejete za torek oz. kadarkoli se boste zmenile. Aja...dons sm se v Septum naročila na 3D UZ.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:04:04
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3 Ej, vi ste pri FBI-ju (BTW čao piškotek), jaz pa sem šla korak dlje, že teorije zarote razvijam ja, piškotek javi se kaj....
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:10:21
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Danes al pa jutr še par skupinskih zrihtam in objavim. Pol se gremo pa lahko "ugani čigav je trebušček". Ja moj je itak najbolj črn , ve ste ble vse bolj jogurtne . Aglaia jst mam eno tako znanko aaaaaaaaaaaaaa, na lep način se ji ne da nč dopovedat, potem pa pač to nardim na grdga.....je potem par dni mir, pol pa očitno pozab, pa prleze nazaj . Ampak si pa vsaj unih par dni k je mir mal spočijem od njenih neumnosti . O šit, jst sm pa že skor amazonki izdala kje se dobimo v torek . Amazonka, pa super, da je z vama vse ok.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 16.4.2010 13:11:18
|
|
|
|
anajrim
|
Amazonka - lepo da se je vse uspešno uredilo... hmmmmmmmm... meni je pa ravno včeraj moja G napisala te tabletke ker imam beli tok precej močan... sem pa jih v prejšnji nosečnosti dvakrat uporabljala pa mi niso nikoli povzročale težav...upam da tako tudi ostane... jaz sem v torek tudi za samo če spet kak sestanek ne uleti v službi...grrr skoz je nekaj in se vam nikoli ne uspem pridružit...bi pa se res rada in vas spoznala, ker ste tukaj že vse prave prijateljice jaz pa kot en outsider ki vas ne poznam nekaj tukaj pišem... Če me sploh sprejmete na srečanje Sem pa sedaj pridno na sončku v bežigrajskem dvoru na kavici lovila barvo...jeeeeeee... papa
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?