|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
15.4.2010 9:16:19   
zup2
Dobro jutro pupike!

Mmmmm Bibon, se nam že sline cedijo po torticah.
V torek tudi jaz lahko pridem, četrtek pa žal ne bi šlo, ker imam pregled.

Lp.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
15.4.2010 9:50:23   
Fargesia
dobro jutro!

mmmmm, biba, torticaaaaa...jst pa sanjam o kokosovi (rafaelo)user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
15.4.2010 9:53:57   
bit
Dobro jutro žabe,

na TVslo1 je ravno o epiduralnianalgeziji razlagajo user posted image

Bibon...njami ..jst bom sadje dol pojedla..user posted image
jst dam pa za kavico

user posted image

zup ja pol smo pa zmenjeni v torek gremo na kavico in tortico....

Fargi tale je pa zate
user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 15.4.2010 9:57:32 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
15.4.2010 9:55:30   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!

Fargi, preveč cukra na enkrat ne bo dobrouser posted image ....zrihtam za jutriuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
15.4.2010 9:57:46   
zup2
Super za torek user posted image

Biba povej kako si kaj? Je prestolonaslednik priden? Kaj ti je tvoja G povedala?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
15.4.2010 10:13:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

dobro jutro!

Fargi, preveč cukra na enkrat ne bo dobrouser posted image ....zrihtam za jutriuser posted image

user posted image user posted image user posted image

bit, hvala!!!!mmmmmmmmmm

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
15.4.2010 10:23:02   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Biba povej kako si kaj? Je prestolonaslednik priden? Kaj ti je tvoja G povedala?

Mali je (pre)mali... in sem še vedno na terapiji noge-v-luft-pa-čokolado-v-roke. Žicam, da bi mi jutri naredila UZ, pa nič kaj dobro ne kaže. Imam naslednji teden pregled in bomo zgleda morali kar počakatuser posted image . Ma je težkouser posted image .

Vi greste pa na tortice? Foušuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
15.4.2010 10:35:38   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Mali je (pre)mali... in sem še vedno na terapiji noge-v-luft-pa-čokolado-v-roke. Žicam, da bi mi jutri naredila UZ, pa nič kaj dobro ne kaže. Imam naslednji teden pregled in bomo zgleda morali kar počakatuser posted image . Ma je težkouser posted image .

Vi greste pa na tortice? Foušuser posted image

Kako pa ve, da je še zmeraj (pre)mali, če ti ne naredi UZ? Ti kar pridno jej čokoladice, pa tudi tortica ti ne bi škodila user posted image
Držim pesti, da bo drugi teden vse ok in da ga že kmalu spoznaš!

Sta pa dve moji prijateljici rodili na rok malo manjše dojenčke, pa so zelo hitro vse notri prinesli, tako da se ne sekiraj preveč. Boš videla, da bo vaš prestolonaslednik pravi junak user posted image
Eni kolegici so pa že mesec pred porodom govorili kako velik je otrok, da bo imel skoraj 5 kg, rodil se je pa s 3,2 user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
15.4.2010 10:45:59   
bit
Biba007
Vi greste pa na tortice? Fouš user posted image

a ne moreš z nami? Škoda....user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 15.4.2010 10:46:52 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
15.4.2010 11:52:42   
mojškra
no dobila odločbo, so mi dali le za 14 dni, do konca aprila. Upam, da se mi do takrat stanje izboljša. Baje je moja ginekologinja prišla iz bolniške nazaj, in jo danes pokličem, ful sem vesela, da ne rabim spet na Metelkovo-mi ni tam všeč.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
15.4.2010 12:23:06   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

no dobila odločbo, so mi dali le za 14 dni, do konca aprila. Upam, da se mi do takrat stanje izboljša. Baje je moja ginekologinja prišla iz bolniške nazaj, in jo danes pokličem, ful sem vesela, da ne rabim spet na Metelkovo-mi ni tam všeč.

samo za 14 dni ..ob krvavitvah..user posted image kaj se dogaja v zdravstvuuser posted image user posted image

in super da je tvoja G nazaj...user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
15.4.2010 12:34:41   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: bit

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

samo za 14 dni ..ob krvavitvah..user posted image kaj se dogaja v zdravstvuuser posted image user posted image

in super da je tvoja G nazaj...user posted image

Ja res ne vem kaj se dogaja, dva krat na urgenci zaradi krvavitve, povečana maternica, neka vrečka s tekočino v materinci ki naj ne bi bila GV, cista ćez cel jajčnik.....in 14 dni.user posted image user posted image . No saj bom vidla na pregledu pri svoji G, kaj bo ona rekla. Če bo vse ok, in če se bruhanje neha bom šla v službo, valjda, če bo vse ok, saj se mi itak ne da doma viseti, pa da niti na sprehod ne smeš ven. Ob 13 pokličem svojo G in da vidim kdaj me bo naročila na pregled, upam da hiter.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
15.4.2010 16:09:29   
bit
BarbiG ojla nekaj bi te prosila....

ker vem da hodiš v matrerinsko šolo..a mi lahko pogledaš daj so datumi za maj ali juniji.... nihove strani ne najdem...da bi sama pogledalauser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
15.4.2010 16:17:49   
Urshy78
ekola, jaz sem doma. sem imela danes zjutraj NS, ampak sva šla z mojim še malo po nakupih, je bilo treba kupit kavbojke, ker so me stare že pošteno tiščale. se nisem mogla odločiti katere bi kupila, tako da sem vzela kar dvoje user posted image user posted image
s pregledom sem ful zadovoljna, nama je dr. Pušenjak lepo vse razložil, je bil ful prijazen, skratka, same pohvale. občutek, ko vidiš otročka na monitorju je pa nepopisen. me je imelo, da bi se tam kar zjokala.

je pa 90 % možnosti za fantka, nisem bila presenečena, ker sem od vsega začetka čutila da bo fantiček.
edino kar me skrbi: možnost za DS je 1: 613. sicer na izvidu piše da je riziko nizek, tudi dr. Pušenjak je rekel da me ne rabi skrbeti, ampak sem vseeno pričakovala boljši rezultat. dala sem še kri za dvojni hormon, potem mi bo pa moja G lahko povedala malo več. tako da popolnoma brez skrbi nisem.
naslednji pregled imam 28.4.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
15.4.2010 16:47:43   
Fargesia

BarbiG ojla nekaj bi te prosila....

ker vem da hodiš v matrerinsko šolo..a mi lahko pogledaš daj so datumi za maj ali juniji.... nihove strani ne najdem...da bi sama pogledalauser posted image

bit, v LJ se začne 3.maja in 1.junija...jaz grem 3.maja. ti? greva skup?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
15.4.2010 18:20:15   
BarbiG
Dons ste mi pa dvignile cukr s torticami. Že komi čakam torek, da se tud zares posladkam s kakšnim koščkom božanske tortice. user posted image

Bit, vidim da ti je Fargi že odgovorila. Zmeraj začnejo prvi ponedeljek v mesecu ob 10-tih, če boš hodila dopoldne oz. ob 16-tih, če boš hodila popoldne. Predavanja pa so v stari porodnišnici in ne v tisti leseni stavbi.Aja, pa fino je da prej pokličeš v babiško šolo na 01 522 60 48 (najkasneje v naslednjem tednu, če boš hodila v maju, ker zadnji teden aprila tud mi nimamo več predavanj), da te vpišejo na seznam. Pa po nalepke greš v sprejemno pisarno v porodnišnici. Tam samo rečeš, da si prišla po nalepke za šolo za starše.

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 15.4.2010 18:22:14 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
15.4.2010 19:05:41   
Fargesia
barbi, a to pol cel mesec traja al kako?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
15.4.2010 19:10:35   
bit
o hvala Fargi in BarbiG.

Fargi
verjetno bova šla maja...sam bova hodila ob 16 moj bi tut rad hodu v šolouser posted image pa ti oz. vidva ?

še eno pitanje.. ... koliko časa pa traja šola..kolko dni?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
15.4.2010 19:12:06   
Fargesia
moj bo šel na šnel kurz, ker ma popoldne po šihtu še faks, tak da ne bo šlo skos...žal...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
15.4.2010 19:17:49   
bit
Fargi...škoda... bova šle pa tko na kavo same...user posted image

kako pa poteka 3 na teden po 2 ur ..al kako

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
15.4.2010 19:20:14   
Fargesia

Fargi...škoda... bova šle pa tko na kavo same...user posted image

kako pa poteka 3 na teden po 2 ur ..al kako

pojma nimam kako poteka...jst sem mislila da je v enem tednu fertik. pa očitno ni.user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
15.4.2010 19:28:59   
bit
aha bova pa BarbiG počakale ..ona je natekočem...user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
15.4.2010 19:54:26   
hermy1
Midva bova pa verjetno junija hodila, ker maja gre dragi še na eno službeno pot. Moram pa videt razpored še za maj. No, šele danes se je sicer odločil, da bi hodil z menoj, le, da mogoče ne bo mogel ravno na vsa predavanja. Kar se mi zdi čisto pošteno...moj bo to tretji user posted image  (pa bom morala hodit), njegov pa prvi...kdo se mora kaj naučit user posted image ??!
Mi je pa gospa tam rekla, da so predavanja približno trikrat na teden...razporeda pa za junij še ni imela.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
15.4.2010 20:45:58   
Petyyyy
Čer nosečke

danes imela NS, dobila nekaj slikic in kratek filemček ko dete kolcauser posted image

nekaj me malo bega, na izvidu berem

background risk 1:461   Adjusted risk 1:9221  izračun je normalen, ginekologinja pravi da je izvid super, potem pa še da če se želim prepričati da je vse ok grem lahko na dvojni presejalni test.

Kup vprašanj tako da komaj čakam pregled pri G. da mi pojasni, sicer je bil sam pregled nabit z čustvi in kar nisem spravila vprašanj iz sebeuser posted image .

PDP je 2.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
15.4.2010 21:01:11   
Fargesia
user posted image jst sem pa kr mal žalostna k moj ne bo mogu z mano hodit...danes so na faksu rekli da bo poleg torka in četrtka bojda moral še petke in sobote tam bit...user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?