Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 9:16:19
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro pupike! Mmmmm Bibon, se nam že sline cedijo po torticah. V torek tudi jaz lahko pridem, četrtek pa žal ne bi šlo, ker imam pregled. Lp.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 9:50:23
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! mmmmm, biba, torticaaaaa...jst pa sanjam o kokosovi (rafaelo)
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 9:53:57
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro žabe, na TVslo1 je ravno o epiduralnianalgeziji razlagajo Bibon...njami ..jst bom sadje dol pojedla.. jst dam pa za kavico zup ja pol smo pa zmenjeni v torek gremo na kavico in tortico.... Fargi tale je pa zate
< Sporočilo je popravil bit -- 15.4.2010 9:57:32 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 9:55:30
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! mmmmm, biba, torticaaaaa...jst pa sanjam o kokosovi (rafaelo) Fargi, preveč cukra na enkrat ne bo dobro ....zrihtam za jutri
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 9:57:46
|
|
|
|
zup2
|
Super za torek Biba povej kako si kaj? Je prestolonaslednik priden? Kaj ti je tvoja G povedala?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 10:13:19
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! mmmmm, biba, torticaaaaa...jst pa sanjam o kokosovi (rafaelo) Fargi, preveč cukra na enkrat ne bo dobro ....zrihtam za jutri bit, hvala!!!!mmmmmmmmmm
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 10:23:02
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Super za torek Biba povej kako si kaj? Je prestolonaslednik priden? Kaj ti je tvoja G povedala? Mali je (pre)mali... in sem še vedno na terapiji noge-v-luft-pa-čokolado-v-roke. Žicam, da bi mi jutri naredila UZ, pa nič kaj dobro ne kaže. Imam naslednji teden pregled in bomo zgleda morali kar počakat . Ma je težko . Vi greste pa na tortice? Fouš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 10:35:38
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Super za torek Biba povej kako si kaj? Je prestolonaslednik priden? Kaj ti je tvoja G povedala? Mali je (pre)mali... in sem še vedno na terapiji noge-v-luft-pa-čokolado-v-roke. Žicam, da bi mi jutri naredila UZ, pa nič kaj dobro ne kaže. Imam naslednji teden pregled in bomo zgleda morali kar počakat . Ma je težko . Vi greste pa na tortice? Fouš Kako pa ve, da je še zmeraj (pre)mali, če ti ne naredi UZ? Ti kar pridno jej čokoladice, pa tudi tortica ti ne bi škodila Držim pesti, da bo drugi teden vse ok in da ga že kmalu spoznaš! Sta pa dve moji prijateljici rodili na rok malo manjše dojenčke, pa so zelo hitro vse notri prinesli, tako da se ne sekiraj preveč. Boš videla, da bo vaš prestolonaslednik pravi junak Eni kolegici so pa že mesec pred porodom govorili kako velik je otrok, da bo imel skoraj 5 kg, rodil se je pa s 3,2
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 10:45:59
|
|
|
|
bit
|
Biba007 Vi greste pa na tortice? Fouš a ne moreš z nami? Škoda....
< Sporočilo je popravil bit -- 15.4.2010 10:46:52 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 11:52:42
|
|
|
|
mojškra
|
no dobila odločbo, so mi dali le za 14 dni, do konca aprila. Upam, da se mi do takrat stanje izboljša. Baje je moja ginekologinja prišla iz bolniške nazaj, in jo danes pokličem, ful sem vesela, da ne rabim spet na Metelkovo-mi ni tam všeč.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 12:23:06
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra no dobila odločbo, so mi dali le za 14 dni, do konca aprila. Upam, da se mi do takrat stanje izboljša. Baje je moja ginekologinja prišla iz bolniške nazaj, in jo danes pokličem, ful sem vesela, da ne rabim spet na Metelkovo-mi ni tam všeč. samo za 14 dni ..ob krvavitvah.. kaj se dogaja v zdravstvu in super da je tvoja G nazaj...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 12:34:41
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: mojškra no dobila odločbo, so mi dali le za 14 dni, do konca aprila. Upam, da se mi do takrat stanje izboljša. Baje je moja ginekologinja prišla iz bolniške nazaj, in jo danes pokličem, ful sem vesela, da ne rabim spet na Metelkovo-mi ni tam všeč. samo za 14 dni ..ob krvavitvah.. kaj se dogaja v zdravstvu in super da je tvoja G nazaj... Ja res ne vem kaj se dogaja, dva krat na urgenci zaradi krvavitve, povečana maternica, neka vrečka s tekočino v materinci ki naj ne bi bila GV, cista ćez cel jajčnik.....in 14 dni. . No saj bom vidla na pregledu pri svoji G, kaj bo ona rekla. Če bo vse ok, in če se bruhanje neha bom šla v službo, valjda, če bo vse ok, saj se mi itak ne da doma viseti, pa da niti na sprehod ne smeš ven. Ob 13 pokličem svojo G in da vidim kdaj me bo naročila na pregled, upam da hiter.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 16:09:29
|
|
|
|
bit
|
BarbiG ojla nekaj bi te prosila.... ker vem da hodiš v matrerinsko šolo..a mi lahko pogledaš daj so datumi za maj ali juniji.... nihove strani ne najdem...da bi sama pogledala
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 16:17:49
|
|
|
|
Urshy78
|
ekola, jaz sem doma. sem imela danes zjutraj NS, ampak sva šla z mojim še malo po nakupih, je bilo treba kupit kavbojke, ker so me stare že pošteno tiščale. se nisem mogla odločiti katere bi kupila, tako da sem vzela kar dvoje s pregledom sem ful zadovoljna, nama je dr. Pušenjak lepo vse razložil, je bil ful prijazen, skratka, same pohvale. občutek, ko vidiš otročka na monitorju je pa nepopisen. me je imelo, da bi se tam kar zjokala. je pa 90 % možnosti za fantka, nisem bila presenečena, ker sem od vsega začetka čutila da bo fantiček. edino kar me skrbi: možnost za DS je 1: 613. sicer na izvidu piše da je riziko nizek, tudi dr. Pušenjak je rekel da me ne rabi skrbeti, ampak sem vseeno pričakovala boljši rezultat. dala sem še kri za dvojni hormon, potem mi bo pa moja G lahko povedala malo več. tako da popolnoma brez skrbi nisem. naslednji pregled imam 28.4.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 16:47:43
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit BarbiG ojla nekaj bi te prosila.... ker vem da hodiš v matrerinsko šolo..a mi lahko pogledaš daj so datumi za maj ali juniji.... nihove strani ne najdem...da bi sama pogledala bit, v LJ se začne 3.maja in 1.junija...jaz grem 3.maja. ti? greva skup?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 18:20:15
|
|
|
|
BarbiG
|
Dons ste mi pa dvignile cukr s torticami. Že komi čakam torek, da se tud zares posladkam s kakšnim koščkom božanske tortice. Bit, vidim da ti je Fargi že odgovorila. Zmeraj začnejo prvi ponedeljek v mesecu ob 10-tih, če boš hodila dopoldne oz. ob 16-tih, če boš hodila popoldne. Predavanja pa so v stari porodnišnici in ne v tisti leseni stavbi.Aja, pa fino je da prej pokličeš v babiško šolo na 01 522 60 48 (najkasneje v naslednjem tednu, če boš hodila v maju, ker zadnji teden aprila tud mi nimamo več predavanj), da te vpišejo na seznam. Pa po nalepke greš v sprejemno pisarno v porodnišnici. Tam samo rečeš, da si prišla po nalepke za šolo za starše.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 15.4.2010 18:22:14 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 19:05:41
|
|
|
|
Fargesia
|
barbi, a to pol cel mesec traja al kako?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 19:10:35
|
|
|
|
bit
|
o hvala Fargi in BarbiG. Fargi verjetno bova šla maja...sam bova hodila ob 16 moj bi tut rad hodu v šolo pa ti oz. vidva ? še eno pitanje.. ... koliko časa pa traja šola..kolko dni?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 19:12:06
|
|
|
|
Fargesia
|
moj bo šel na šnel kurz, ker ma popoldne po šihtu še faks, tak da ne bo šlo skos...žal...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 19:17:49
|
|
|
|
bit
|
Fargi...škoda... bova šle pa tko na kavo same... kako pa poteka 3 na teden po 2 ur ..al kako
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 19:20:14
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Fargi...škoda... bova šle pa tko na kavo same... kako pa poteka 3 na teden po 2 ur ..al kako pojma nimam kako poteka...jst sem mislila da je v enem tednu fertik. pa očitno ni.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 19:28:59
|
|
|
|
bit
|
aha bova pa BarbiG počakale ..ona je natekočem...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 19:54:26
|
|
|
|
hermy1
|
Midva bova pa verjetno junija hodila, ker maja gre dragi še na eno službeno pot. Moram pa videt razpored še za maj. No, šele danes se je sicer odločil, da bi hodil z menoj, le, da mogoče ne bo mogel ravno na vsa predavanja. Kar se mi zdi čisto pošteno...moj bo to tretji (pa bom morala hodit), njegov pa prvi...kdo se mora kaj naučit ??! Mi je pa gospa tam rekla, da so predavanja približno trikrat na teden...razporeda pa za junij še ni imela.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 20:45:58
|
|
|
|
Petyyyy
|
Čer nosečke danes imela NS, dobila nekaj slikic in kratek filemček ko dete kolca nekaj me malo bega, na izvidu berem background risk 1:461 Adjusted risk 1:9221 izračun je normalen, ginekologinja pravi da je izvid super, potem pa še da če se želim prepričati da je vse ok grem lahko na dvojni presejalni test. Kup vprašanj tako da komaj čakam pregled pri G. da mi pojasni, sicer je bil sam pregled nabit z čustvi in kar nisem spravila vprašanj iz sebe . PDP je 2.11.2010
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 21:01:11
|
|
|
|
Fargesia
|
jst sem pa kr mal žalostna k moj ne bo mogu z mano hodit...danes so na faksu rekli da bo poleg torka in četrtka bojda moral še petke in sobote tam bit...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?