Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 10:15:43
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Meni bi odgovarjal al torek al pa četrtek, ko sem tako v LJ! no velja ... sam še sonce zrihtamo... imate ideje kje
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 10:44:55
|
|
|
|
bit
|
punce a se vam je to že zgodilo in kaj naj bi to bilo, sem šla na blato in ko sem se obrisala zagledam svežo kri. res da sem bol trdo kakala. a je to začetek hemeroidov šit
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:02:48
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit punce a se vam je to že zgodilo in kaj naj bi to bilo, sem šla na blato in ko sem se obrisala zagledam svežo kri. res da sem bol trdo kakala. a je to začetek hemeroidov šit zna bit ?! sej, če te ne mučijo ni nujno, da bo kaj hujšega! No, meni so povedali, da vsaj še teden dni ne bodo obravnavali moje priložbe glede bolniške !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:06:52
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit punce a se vam je to že zgodilo in kaj naj bi to bilo, sem šla na blato in ko sem se obrisala zagledam svežo kri. res da sem bol trdo kakala. a je to začetek hemeroidov šit zna bit ?! sej, če te ne mučijo ni nujno, da bo kaj hujšega! No, meni so povedali, da vsaj še teden dni ne bodo obravnavali moje priložbe glede bolniške ! pa sej ne morem verjet kaj se pa grejo. in zakaj ne morejo obravnavat tvoje pritožbe....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:14:07
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro na ta zaspan dan. Sem do zdele skoz po malem spančkala. Hermy, ja kaj se pa grejo na komisiji. Zdej je pa še mene strah k moram ta teden odločbo o podaljšanju bolniške dobit. Bit, a čvek ob tortici? Sem takoj za. Tale tortica tako omamno zveni. Je pa tko. Naslednji teden sem v LJ v ponedeljek, torek in četrtek, ker imam materinsko šolo, tko da tam nekje po 11-ti uri bi šlo. Sam sonček mormo zrihtat, ker sem že prov sita tega dežja in zgledam približno takole . A pri tebi pa hemeroidi? Če je to res to, ti priporočam hemoclin. Upam, da sem prav napisala. Dobi se ga v lekarnah. Jona Klara čestitke in dobrodošla med nami. Jaz sem imela beto nekaj čez 3300, pa nosim dvojčke. Tako da po vsej verjetnosti sta tud pri tebi dva. Mateja, jst sicer nisem neko merilo za brcike, ker nosim dvojčke, ampak čutila sem ju pa že pri 14-tih tednih. Fargi, tolk cort mačkon je tole. Me je spomnil na mojega, ko sem še pri starših živela, sam da je bil čokoladno rjave barve. Ga je pa na žalost kmalu po tem, ko sem se preselila vzela starost. Punce, men je pa zadnje čase spet neki . Bruham sicer ne, ampak upam, da je to kej povezano s tem, ker imam želodec že nekje v višavah, jem pa še zmeraj enake količine. Drgač pa dobim naslednji teden novo kuhinjo. So me včeraj klicali, da jo v sredo pripeljejo, v četrtek pa montirajo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:25:58
|
|
|
|
bit
|
BarbiG sta že dve ki lahko v torek ali četrtek...tako da se v ponedeljek dogovorimo kje in kdaj. meni je slabo če premalo pijem... piješ dovolj? Lahko pa je tudi želodec ze nekje visoko..poskusi večkrat po malem jest in superca za kuhinjo. upam da so samo hemeroidi... bom začela res pridno vsak dan jest nomočene suhe slive in donat za zajtrk. ja tortice tudi meni sedaj pašejo ampak skutne in sadne....čokolada me ne gane od kar sem zagledala recimo za tako grem na konc sveta
< Sporočilo je popravil bit -- 14.4.2010 11:26:50 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:45:25
|
|
|
|
mojškra
|
lana70- hvala ti za tabletke, sem jih dobila. hvala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:50:21
|
|
|
|
kajsica
|
Oj babike! Kako smo kaj? Zadni teden komaj kaj uspem še prebirat tolk smo v gužvi. Včeraj imela še en cuker test, ki je pokazal rahlo povišan sladkor, ampak nič panike... pač čim bolj zdravo se prehranjevat in zvečer po 20.00 nič več jest. Čez 4 tedne pa ponovitev. Imam pa eno vprašanje za vas. Zelo fino sem prehlajena, kašljam malo vročine.....nič posebnega pač prehlad....ampak v soboto mam D day......povejte mi kaj pomaga, da bi se čimprej pozdravila, ker ne upam ničesar jemat, razen čajčkov in limonce. Ma katera kakšen recept? Vidim da so tudi nove nosečke...bravo punce.....samo lepo božajte svoje pikice in uspešno do konca. Lep dan vam želim!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:53:20
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica Oj babike! Kako smo kaj? Zadni teden komaj kaj uspem še prebirat tolk smo v gužvi. Včeraj imela še en cuker test, ki je pokazal rahlo povišan sladkor, ampak nič panike... pač čim bolj zdravo se prehranjevat in zvečer po 20.00 nič več jest. Čez 4 tedne pa ponovitev. Imam pa eno vprašanje za vas. Zelo fino sem prehlajena, kašljam malo vročine.....nič posebnega pač prehlad....ampak v soboto mam D day......povejte mi kaj pomaga, da bi se čimprej pozdravila, ker ne upam ničesar jemat, razen čajčkov in limonce. Ma katera kakšen recept? Vidim da so tudi nove nosečke...bravo punce.....samo lepo božajte svoje pikice in uspešno do konca. Lep dan vam želim! Če imaš zamašen nos, si narediti inhalacijo tako, da prekuhaš sol, in potem to inhaliraš, to ti očisti vse in je super. Drugače pa čajčke piti, čimveč piti.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 11:59:23
|
|
|
|
mojškra
|
BIT- dekompresija-jaz sem hodila pri prvem, in mi je ful pomagala. Izgleda pa takole, da sediš, jaz sem pravila da so me dali v želvin oklep, samo da je bel , potem ti naštimajo na ta oklep cev (ista kot pri sesalcu), te priključijo, v roko ti pa dajo napravco, da si lahko malce reguliraš. To se potem vse skupaj napihne, tako prijetno. In potem ko je konec se boš počutila dosti lažje. Meni je bilo to ful fajn. Kaj se pa tiče krvi na blato, če si bolj trdo odvajala je to čisto normalno, ker popokajo kapilare, tako da to ni nič hudega. Če pa bi bila kri pomešana z blatom, ki ne bi bil trd, potem pa bi mogla na pregled, ampak to lahko povzročijo tudi hermoidi. Tak da verjamem da ni hudega. Jaz pa še zdaj nisem dobila odločbe, sploh ne vem kaj naj naredim
< Sporočilo je popravil mojškra -- 14.4.2010 12:02:09 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 12:03:40
|
|
|
|
bit
|
Kajsica... meni je pomagal sveže stisnjen sok rdeče pese.... 3x na dan sem si naredilila v sokovniku sok....poskusi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 12:05:01
|
|
|
|
jona klara
|
Barbi g-hvala za čestitke in dobrodošlico, meni so vstavili en zarodek.A tebi so dva? pri meni je možnost samo, da bi se celica delila, da bi bila dva, beta je res 4300 kr malo sumljiva
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 12:06:29
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Jaz pa še zdaj nisem dobila odločbe, sploh ne vem kaj naj naredim No, jaz že od 5.3. čakam na odgovor na pritožbo in ravno danes mi je rekla, da je vsaj še en teden ne bo! Meni je po 10.dneh po preteku bolniške osebna zdravnica odprla novo bolniško (vmes je bil dopust), zdaj se bo pa kmalu že ta iztekla in bo morala že spet vložit za naprej, čeprav še od prejšnje mogoče ne bo odgovora. Baje pa potem vse za nazaj uredijo, če ti odobrijo. V Lj imajo (vsaj tu na priložbah) baje ful gužvo. Prvo odločbo sem hitro dobila...ampak lahko, da jim je tud tam kaj zagustilo.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 12:08:15
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara Barbi g-hvala za čestitke in dobrodošlico, meni so vstavili en zarodek.A tebi so dva? pri meni je možnost samo, da bi se celica delila, da bi bila dva, beta je res 4300 kr malo sumljiva Prejmi tudi moje čestitke!! No, kolikor vem, ne bi bila prva, ki bi se ji celica delila?!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 12:28:36
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Jaz pa še zdaj nisem dobila odločbe, sploh ne vem kaj naj naredim No, jaz že od 5.3. čakam na odgovor na pritožbo in ravno danes mi je rekla, da je vsaj še en teden ne bo! Meni je po 10.dneh po preteku bolniške osebna zdravnica odprla novo bolniško (vmes je bil dopust), zdaj se bo pa kmalu že ta iztekla in bo morala že spet vložit za naprej, čeprav še od prejšnje mogoče ne bo odgovora. Baje pa potem vse za nazaj uredijo, če ti odobrijo. V Lj imajo (vsaj tu na priložbah) baje ful gužvo. Prvo odločbo sem hitro dobila...ampak lahko, da jim je tud tam kaj zagustilo. Ja, mi je zdaj sestra (od zdravnika) povedala, da so imeli neko krizo z bolniškimi, da je komisija zbolela in da se je vse zavleklo, in da naj se nič ne sekiram. Ok, če tako pravijo, upam samo da mi odobrijo, in da potem ne bom rabila za nazaj dajati dopusta. Mislim, to je katastrofalno, da se moramo še s tem ubadati, meni se res ne da, ker sem čisto švok in brez moči zaradi bruhanja. Joj upam, da mi bo kmalu bolje.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 12:34:14
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Joj upam, da mi bo kmalu bolje. Jaz tudi!!! Zate seveda !!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 12:44:10
|
|
|
|
jona klara
|
hermy 1- hvala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 14:56:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra lana70- hvala ti za tabletke, sem jih dobila. hvala. kajši - dosti pomaranč, pa kiwi, pa čajčke, ...drugo nimaš kaj...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 15:20:14
|
|
|
|
Fargesia
|
hej, klepetulje! jst sem tud za srečanje...v zvezdi mogoče v BTC? k majo toooook dobre tortice.... sem dobila odločbo in so mi jo podaljšali do 4.5. ni pa nobenega govora o kakih sprehodih...piše da moram bit doma, ven grem lahko le k dohtarju in na predpisano terapijo...sem G povedala na UZ in je rekla, da mi je ona predpisala sprehode, tak da lahko grem ven. na UZ je bilo vse ok...dete je celo malo pod povprečjem...moram pa na kile pazit...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 16:09:48
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara Barbi g-hvala za čestitke in dobrodošlico, meni so vstavili en zarodek.A tebi so dva? pri meni je možnost samo, da bi se celica delila, da bi bila dva, beta je res 4300 kr malo sumljiva Ja, meni so vstavili dva, ampak prijela se je samo ena, ki se je delila na dve. Tako bomo poleti dobili enojajčni dvojčici. Tako, da je pri tebi tudi možna ta varianta. Lahko pa je tudi to, da tvoje telo pač izloča večje količine hormona. To pri dveh ženskah ni isto. Najbolje, da počakaš na UZ.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 16:12:06
|
|
|
|
BarbiG
|
Za srečanje se pa strinjam s Fargi. Imajo v Zvezdi tolk dobre tortice. Se mi že kar sline cedijo. Če so druge za, imamo tudi lokacijo že zbrano.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 16:21:19
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Za srečanje se pa strinjam s Fargi. Imajo v Zvezdi tolk dobre tortice. Se mi že kar sline cedijo. Če so druge za, imamo tudi lokacijo že zbrano. se pa danes nisem mogla izognit srečanju z mojimi gluhimi učenci...so se tok drli ko so me zagledal, da so me ornk ušesa bolela. pa kr stiskal bi se
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 16:48:01
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Za srečanje se pa strinjam s Fargi. Imajo v Zvezdi tolk dobre tortice. Se mi že kar sline cedijo. Če so druge za, imamo tudi lokacijo že zbrano. se pa danes nisem mogla izognit srečanju z mojimi gluhimi učenci...so se tok drli ko so me zagledal, da so me ornk ušesa bolela. pa kr stiskal bi se evo sem za.... tam imajo krasno jogurtovo torto z jagodami..njamiiiiii
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 17:11:34
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Za srečanje se pa strinjam s Fargi. Imajo v Zvezdi tolk dobre tortice. Se mi že kar sline cedijo. Če so druge za, imamo tudi lokacijo že zbrano. se pa danes nisem mogla izognit srečanju z mojimi gluhimi učenci...so se tok drli ko so me zagledal, da so me ornk ušesa bolela. pa kr stiskal bi se evo sem za.... tam imajo krasno jogurtovo torto z jagodami..njamiiiiii Tud jest sem za...čeprav tortic še videt ne bi smela...moje kile kar same lezejo gor ! Fargi, si pa dobla velik objemčkov...ti tud malčkom koristijo...ljubezni nikol ni preveč!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.4.2010 8:42:11
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, bibike moje. Slišim, da palijo tortice...pa naj bo danes z belo čokolado in gozdnimi sadeži...za gurmane grem pa tauhat kakšno z jogurtom / skuto.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?