|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
16.4.2010 13:13:06   
jona klara
urshy- zdej boš pa sexi nosečka, komaj čakam, da si grem kupiti hlače nosečniške, saj bi jih že skoraj lahko, moj trebuh je že ko v 2,3 mesecu, tako sem napihnjena, da mi ne bo več dolgo kaj prav od hlač, kje pa je kepica?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
16.4.2010 13:25:46   
Urshy78
jona, saj ni nič narobe, če si jih kupiš že zdaj, če te stare kavbojke tiščijo. jaz komaj čakam sredo da jih oblečem, ker so ful udobne in mehke. sem jih dala pa zarobit ker so mi bile malo predolge.
Kepica je pa v BTC, hala A, v pritličju na levi strani, če greš notri iz tega vhoda, kjer je tržnica. upam, da ne delam reklame user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
16.4.2010 14:38:10   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

Dobro jutro nošečke

Hvala da ste me potolažile to sem rabila slišatuser posted image

Mojškra - ko sem nehala jemat Dabreston so slabosti izginile, celo vozim se lahko, ker prej avta še pogledat nisem smela. Tako da sem našla krivacauser posted image Dabrestonuser posted image user posted image user posted image user posted image

No potem lahko zdaj uživaš v nosečnosti. Jaz sem zdaj v 10 tednu, se pravi še ta teden pa še dva približno jemljem tabletke, upam da je tudi pri meni le to vzrok in da se bodo slabosti nehale. a si za splol vprašala?

ja upam da je bil on krivecuser posted image

Nisem vprašala za spol, sem pa rekla, ker je bila hči z mano da lahklo njej povej ker je želea vedeti, vendar se je ginekologinja odločila da ne bo povedala ker sama tega nisem želela in je bila hčera fuuuuuuulll užaljena. je pa ves čas namigovala da je fantek, kar sem pa že sama rekla, da imam tak občutek.user posted image Poglej na FBuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
16.4.2010 14:44:57   
Fargesia
babuške moje...mene neki matra...namreč...v sredo na UZju je rekla, da je dete mogoče malo pod povprečjem...ok, v redu, pač ni po mamici...kar me skrbi je pa dolžina FL...namerila je 46...a je to ful malo? ne da mi miru tole...user posted image

tole sem našla..
                            povprečje             od-do
Femur Length FL       51 mm        48 mm to 58 mm    10-90th %ile

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 16.4.2010 14:48:23 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
16.4.2010 14:47:22   
n74

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Pupike, a se je n74 kaj oglasila?

Oj,

sem šla za nazaj brat, pa tole vidim. Tolk lepo, da sem bila pogrešana, ampak žal sem imela danes namen napisati, da se poslavljam iz tele teme, grem na tisto o večkratnih splavih, da dobim še kakšno pametno informacijo v tej smeriuser posted image

Najprej Bibi in Urshy hvala, ker sta mi ponujali dabroston. Nisem se pa mogla javit, brala sem vas samo preko mobija. Tkole je bilo pri meni. Za petek itak veste, ko sem šla na urgenco zaradi krvavitve, ki se ni hotela ustaviti, pa so videli dve vrečki. Pa me poslali domov počivat in z nasvetom naj se ob krvavitvah nikar ne ustrašim, ker se verjetno posteljica vrašča v maternico. Razen, če ne bo kaj hujega naj spet pridem nazaj. In tako sem pridno ležala, krvavitve so bile, v nedeljo popoldan pa katastrofa, mi je začelo liti tako hudo, da sem do ponedeljka zjutraj zamenjala šest kar mokrih vložkov, pa koščki so ven padali. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, nisem niti vedela ali naj kam sploh grem. Pa sem vseeno šla na urgenco v ponedejek zjutraj. In smo videli en srček, spodaj pod vrečko pa en ogromen hematom. Potem sem še eno uro in pol čakala, ker so razpravljali noter ali je sploh hematom ali neuser posted image No, in so me poslali domov in rekli naj ležim. Pa sem šla še do Reša, ker sem imela ravno tisti dan datum za prvi uz. Sem mu pokazala slikce in me je na ogromno presenčenje vprašal, če me pošlje v Postojno ležat. Seveda sem zagrabila, tam bi bila vsaj mirna. Tam me niso gledali dva dni, šele v sredo popoldan. Takoj sem videla izraz na dr.,ki je gledal v monitor. Srčka ni bilo večuser posted image , včeraj sem imela abrazijo. Sploh ne morem verjeti, da se mi je tole naredilo že četrtič točno v enem letu user posted image . Zdaj bo treba narediti teste za ščitnične hormone, pa revmatološke faktorje in seveda oba na genetsko posvetovalnico. Prej se ne splača sploh še trudit. Aja, pa še tri ciste imam od postopka, katastrofa, kaj veste, kako se jih znebit? Kakšni tabletki za to ali je potreben samo čas?
Uglavnem punce, bom mislila na vas, saj vidim da vam gre zelo dobro. Bibi sporočam, da je Postojna zakon in bom sigurno šla tja nekega dne rodit.

Lp, N.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
16.4.2010 14:50:09   
Fargesia
n74user posted image     user posted image     user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
16.4.2010 14:57:31   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

n74,      user posted image     user posted image user posted image

Tud jaz user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
16.4.2010 15:00:58   
hermy1

babuške moje...mene neki matra...namreč...v sredo na UZju je rekla, da je dete mogoče malo pod povprečjem...ok, v redu, pač ni po mamici...kar me skrbi je pa dolžina FL...namerila je 46...a je to ful malo? ne da mi miru tole...user posted image

Pojma nimam kakšne meritve bi morale biti in kdaj je kritično. Je pa res veliko odvisno od G, kako meri. Če se njemu ni zdelo kaj kritičnega, po moje ne rabiš skrbet. Tako sem se tud jest tolažila, ko je bil enkrat manjši (v resnici pa ni prav veliko pomagalo user posted image ). Jaz ponavadi sestro pokličem in potožim in me ona potem potolaži! 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
16.4.2010 15:11:02   
biba007
n74, lubek moj, tako hudo mi je zate. Ti pošiljam enega velikega objemčka. Pa lupčka. In velikouser posted image user posted image user posted image , da pogruntajo, kaj in zakaj, pa da naslednjič rata. Bova šli pa naslednjo rudno skupaj v PO rodit, ja?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.4.2010 15:11:25   
Fargesia
hermy, jst tud mislim da bi G kej rekla...sem pa šla gledat meritve s 3D in je tam FL dolga 45...to me je zaskrbelo...res pa je da je druga G merila, na drugem UZ...in vsak mm se pozna...itak je zlo težko ravno to kost ujet, ker se dete skos premika... (slaba tolažba)

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.4.2010 15:15:04   
n74

n74, lubek moj, tako hudo mi je zate. Ti pošiljam enega velikega objemčka. Pa lupčka. In velikouser posted image user posted image user posted image , da pogruntajo, kaj in zakaj, pa da naslednjič rata. Bova šli pa naslednjo rudno skupaj v PO rodit, ja?

Joj, ženska kaj misliš, da te bom toliko časa čakala???user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.4.2010 15:18:36   
loremi
n74 topel objem zate! user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
16.4.2010 15:19:21   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Joj, ženska kaj misliš, da te bom toliko časa čakala???user posted image

Draga moja, potrpežljivost je božja mastuser posted image user posted image . Sicer se je pa pri nas tale user posted image tako imenitno obnesla, da bi jaz kar takoj še enega. No, al' pa dvauser posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.4.2010 15:32:27   
hermy1

hermy, jst tud mislim da bi G kej rekla...sem pa šla gledat meritve s 3D in je tam FL dolga 45...to me je zaskrbelo...res pa je da je druga G merila, na drugem UZ...in vsak mm se pozna...itak je zlo težko ravno to kost ujet, ker se dete skos premika... (slaba tolažba)

Sej ni tko slaba veš...ker res je zelo veliko odvisno od meritve.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.4.2010 16:44:13   
Reby
n74 - sem brez besed user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.4.2010 17:39:24   
S*
N74 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.4.2010 18:24:48   
Urshy78
N74, tako mi je žal, da se spet ni izšlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.4.2010 21:05:14   
bit
N74 sem brez besed....bošček našuser posted image   si me pa potoložila ker vidim da si pozitivna... te čakamo kadar koli prideš...pridi pa čimprej ..pravuser posted image

Hermy... vsaj nekje te pa lahko prehitim user posted image

no še moje poročilo...sve je O.k  vse v mejah normale PDP tudi ostane isti
nas je pa naš pobč prav nasmejal... ko je hotela pogledat obrazek je naredil novo gimnastično prvino... stegnjene nogice je potegnil pred obraz tako da je imel kolena pred usti...in z rokami prekril preostanek obraza...user posted image ta pa je gumjast...pa skrivnoste...
no naslednjič bomo še to pogledali pa srčka tudi ni mogla 100% pregledat vidli so se 4 prekat ni pa mogla izključit kakšne luknjice na srčku.... je pa ziheraš moja G če ne more reč ne ja ne ne..raje ne reče nič...ampak midva veva da je z pobčem vse O.k.
huhh sem se spisala...
lepo pančakajte

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.4.2010 21:14:32   
hermy1
Super, da je vse Ok (tud če si me prehitelauser posted image )!!! Ne boste vi kar tako njega gledali, če mu ni do tega!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.4.2010 21:59:22   
bit

Hermy1   ne to pa res ne.... fotomodeli veš kok računajo...za fotko... mislim mulc ušesastuser posted image

Fargi en graf zate.....pa sej veš da so meritve mirodajne vedno na istem UZju...

http://www.shinozuka.com/US/data/FL.gif

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
17.4.2010 8:29:23   
bit
Jutrooo,

kaj boste kaj počele ta vikend...

no prej pa le spite kavico..

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
17.4.2010 8:36:02   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Pupike, a se je n74 kaj oglasila?

Oj,

sem šla za nazaj brat, pa tole vidim. Tolk lepo, da sem bila pogrešana, ampak žal sem imela danes namen napisati, da se poslavljam iz tele teme, grem na tisto o večkratnih splavih, da dobim še kakšno pametno informacijo v tej smeriuser posted image

Najprej Bibi in Urshy hvala, ker sta mi ponujali dabroston. Nisem se pa mogla javit, brala sem vas samo preko mobija. Tkole je bilo pri meni. Za petek itak veste, ko sem šla na urgenco zaradi krvavitve, ki se ni hotela ustaviti, pa so videli dve vrečki. Pa me poslali domov počivat in z nasvetom naj se ob krvavitvah nikar ne ustrašim, ker se verjetno posteljica vrašča v maternico. Razen, če ne bo kaj hujega naj spet pridem nazaj. In tako sem pridno ležala, krvavitve so bile, v nedeljo popoldan pa katastrofa, mi je začelo liti tako hudo, da sem do ponedeljka zjutraj zamenjala šest kar mokrih vložkov, pa koščki so ven padali. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, nisem niti vedela ali naj kam sploh grem. Pa sem vseeno šla na urgenco v ponedejek zjutraj. In smo videli en srček, spodaj pod vrečko pa en ogromen hematom. Potem sem še eno uro in pol čakala, ker so razpravljali noter ali je sploh hematom ali neuser posted image No, in so me poslali domov in rekli naj ležim. Pa sem šla še do Reša, ker sem imela ravno tisti dan datum za prvi uz. Sem mu pokazala slikce in me je na ogromno presenčenje vprašal, če me pošlje v Postojno ležat. Seveda sem zagrabila, tam bi bila vsaj mirna. Tam me niso gledali dva dni, šele v sredo popoldan. Takoj sem videla izraz na dr.,ki je gledal v monitor. Srčka ni bilo večuser posted image , včeraj sem imela abrazijo. Sploh ne morem verjeti, da se mi je tole naredilo že četrtič točno v enem letu user posted image . Zdaj bo treba narediti teste za ščitnične hormone, pa revmatološke faktorje in seveda oba na genetsko posvetovalnico. Prej se ne splača sploh še trudit. Aja, pa še tri ciste imam od postopka, katastrofa, kaj veste, kako se jih znebit? Kakšni tabletki za to ali je potreben samo čas?
Uglavnem punce, bom mislila na vas, saj vidim da vam gre zelo dobro. Bibi sporočam, da je Postojna zakon in bom sigurno šla tja nekega dne rodit.

Lp, N.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
17.4.2010 8:57:30   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Jutrooo,

Hvala za kavico!

Danes nič posebnega, moj je na eni tekmi,...jutri greva pa na vikend po očeta, pa bo lušno, mal v naravo pridet. No, saj jo imam pred blokom tudi, pa ni isto!
Pa ti?

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
17.4.2010 9:05:43   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit

Jutrooo,

Hvala za kavico!

Danes nič posebnega, moj je na eni tekmi,...jutri greva pa na vikend po očeta, pa bo lušno, mal v naravo pridet. No, saj jo imam pred blokom tudi, pa ni isto!
Pa ti?

sem slamnata...user posted image cel vikend.... moj je šel kolegu pomagat prikolco obit v les...pa našo zlufat

jst bom stanovanje malo sestavla..moj mi je prepovedal hodit ven zaradi prahu ki prihaja iz Islandije..user posted image je kdaj prav preveč skrben...da se nama ja ne bo kaj zgodilo... se počutim kot da sem iz porcelanauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
17.4.2010 10:00:21   
Fargesia
hejla!

bit, hvala za tisto tabelco! glede zraka in prahu...sej pride v tok razredčeni količini, da pomoje ni panike...v zasavju majo več tega...sicer ne vuklanskega, ampa od drugih stvari...user posted image
moj sem mora učit, ker ima v ponedeljek izpit, jaz mu bom pa nekaj za šiht delala (garancijske liste vpisujem)... je reku da me bo pol na eno tortico peljal user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?