mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: n74 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pupike, a se je n74 kaj oglasila? Oj, sem šla za nazaj brat, pa tole vidim. Tolk lepo, da sem bila pogrešana, ampak žal sem imela danes namen napisati, da se poslavljam iz tele teme, grem na tisto o večkratnih splavih, da dobim še kakšno pametno informacijo v tej smeri Najprej Bibi in Urshy hvala, ker sta mi ponujali dabroston. Nisem se pa mogla javit, brala sem vas samo preko mobija. Tkole je bilo pri meni. Za petek itak veste, ko sem šla na urgenco zaradi krvavitve, ki se ni hotela ustaviti, pa so videli dve vrečki. Pa me poslali domov počivat in z nasvetom naj se ob krvavitvah nikar ne ustrašim, ker se verjetno posteljica vrašča v maternico. Razen, če ne bo kaj hujega naj spet pridem nazaj. In tako sem pridno ležala, krvavitve so bile, v nedeljo popoldan pa katastrofa, mi je začelo liti tako hudo, da sem do ponedeljka zjutraj zamenjala šest kar mokrih vložkov, pa koščki so ven padali. Sem mislila, da se mi bo zmešalo, nisem niti vedela ali naj kam sploh grem. Pa sem vseeno šla na urgenco v ponedejek zjutraj. In smo videli en srček, spodaj pod vrečko pa en ogromen hematom. Potem sem še eno uro in pol čakala, ker so razpravljali noter ali je sploh hematom ali ne No, in so me poslali domov in rekli naj ležim. Pa sem šla še do Reša, ker sem imela ravno tisti dan datum za prvi uz. Sem mu pokazala slikce in me je na ogromno presenčenje vprašal, če me pošlje v Postojno ležat. Seveda sem zagrabila, tam bi bila vsaj mirna. Tam me niso gledali dva dni, šele v sredo popoldan. Takoj sem videla izraz na dr.,ki je gledal v monitor. Srčka ni bilo več , včeraj sem imela abrazijo. Sploh ne morem verjeti, da se mi je tole naredilo že četrtič točno v enem letu . Zdaj bo treba narediti teste za ščitnične hormone, pa revmatološke faktorje in seveda oba na genetsko posvetovalnico. Prej se ne splača sploh še trudit. Aja, pa še tri ciste imam od postopka, katastrofa, kaj veste, kako se jih znebit? Kakšni tabletki za to ali je potreben samo čas? Uglavnem punce, bom mislila na vas, saj vidim da vam gre zelo dobro. Bibi sporočam, da je Postojna zakon in bom sigurno šla tja nekega dne rodit. Lp, N.
|