|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
14.4.2010 10:15:43   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Meni bi odgovarjal al torek al pa četrtek, ko sem tako v LJ!

no velja ... sam še sonce zrihtamo...

imate ideje kje

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.4.2010 10:44:55   
bit
punce user posted image

a se vam je to že zgodilo in kaj naj bi to bilo,

sem šla na blato in ko sem se obrisala zagledam svežo kri.user posted image res da sem bol trdo kakala.

a je to začetek hemeroidov user posted image user posted image šit

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
14.4.2010 11:02:48   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

punce user posted image

sem šla na blato in ko sem se obrisala zagledam svežo kri.user posted image res da sem bol trdo kakala.

zna bit user posted image ?! sej, če te ne mučijo ni nujno, da bo kaj hujšega!

No, meni so povedali, da vsaj še teden dni ne bodo obravnavali moje priložbe glede bolniške user posted image  user posted image !

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
14.4.2010 11:06:52   
bit

punce user posted image

zna bit user posted image ?! sej, če te ne mučijo ni nujno, da bo kaj hujšega!

No, meni so povedali, da vsaj še teden dni ne bodo obravnavali moje priložbe glede bolniške user posted image  user posted image !

pa sej ne morem verjet user posted image kaj se pa grejo.user posted image user posted image in zakaj ne morejo obravnavat tvoje pritožbe....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
14.4.2010 11:14:07   
BarbiG
Dobro jutro na ta zaspan dan. Sem do zdele skoz po malem spančkala.

Hermy, ja kaj se pa grejo na komisiji. Zdej je pa še mene strah k moram ta teden odločbo o podaljšanju bolniške dobit. user posted image

Bit, a čvek ob tortici? Sem takoj za. Tale tortica tako omamno zveni. Je pa tko. Naslednji teden sem v LJ v ponedeljek, torek in četrtek, ker imam materinsko šolo, tko da tam nekje po 11-ti uri bi šlo. Sam sonček mormo zrihtat, ker sem že prov sita tega dežja in zgledam približno takole user posted image . A pri tebi pa hemeroidi? Če je to res to, ti priporočam hemoclin. Upam, da sem prav napisala. Dobi se ga v lekarnah.

Jona Klara čestitke in dobrodošla med nami. Jaz sem imela beto nekaj čez 3300, pa nosim dvojčke. Tako da po vsej verjetnosti sta tud pri tebi dva. user posted image user posted image user posted image

Mateja, jst sicer nisem neko merilo za brcike, ker nosim dvojčke, ampak čutila sem ju pa že pri 14-tih tednih. user posted image

Fargi, tolk cort mačkon je tole. user posted image Me je spomnil na mojega, ko sem še pri starših živela, sam da je bil čokoladno rjave barve. Ga je pa na žalost kmalu po tem, ko sem se preselila vzela starost. user posted image

Punce, men je pa zadnje čase spet neki  user posted image . Bruham sicer ne, ampak upam, da je to kej povezano s tem, ker imam želodec že nekje v višavah, jem pa še zmeraj enake količine. Drgač pa dobim naslednji teden novo kuhinjo. So me včeraj klicali, da jo v sredo pripeljejo, v četrtek pa montirajo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
14.4.2010 11:25:58   
bit
BarbiG sta že dve ki lahko v torek ali četrtek...tako da se v ponedeljek dogovorimo kje in kdaj.

meni je slabo če premalo pijem... piješ dovolj? Lahko pa je tudi želodec ze nekje visoko..poskusi večkrat po malem jest in superca za kuhinjo.

upam da so samo hemeroidi... bom začela res pridno vsak dan jest nomočene suhe slive in donat za zajtrk.

ja tortice tudi meni sedaj pašejo ampak skutne in sadne....čokolada me ne gane od kar sem zagledala user posted image

recimo za tako grem na konc sveta

user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 14.4.2010 11:26:50 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
14.4.2010 11:45:25   
mojškra
lana70- hvala ti za tabletke, sem jih dobila. hvala.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
14.4.2010 11:50:21   
kajsica
Oj babike!

Kako smo kaj? Zadni teden komaj kaj uspem še prebirat tolk smo v gužvi. Včeraj imela še en cuker test, ki je pokazal rahlo povišan sladkor, ampak nič panike... pač čim bolj zdravo se prehranjevat in zvečer po 20.00 nič več jest. Čez 4 tedne pa ponovitev.

Imam pa eno vprašanje za vas. Zelo fino sem prehlajena, kašljam malo vročine.....nič posebnega pač prehlad....ampak v soboto mam D day......povejte mi kaj pomaga, da bi se čimprej pozdravila, ker ne upam ničesar jemat, razen čajčkov in limonce. Ma katera kakšen recept?

Vidim da so tudi nove nosečke...bravo punce.....samo lepo božajte svoje pikice in uspešno do konca.

Lep dan vam želim!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
14.4.2010 11:53:20   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Oj babike!

Kako smo kaj? Zadni teden komaj kaj uspem še prebirat tolk smo v gužvi. Včeraj imela še en cuker test, ki je pokazal rahlo povišan sladkor, ampak nič panike... pač čim bolj zdravo se prehranjevat in zvečer po 20.00 nič več jest. Čez 4 tedne pa ponovitev.

Imam pa eno vprašanje za vas. Zelo fino sem prehlajena, kašljam malo vročine.....nič posebnega pač prehlad....ampak v soboto mam D day......povejte mi kaj pomaga, da bi se čimprej pozdravila, ker ne upam ničesar jemat, razen čajčkov in limonce. Ma katera kakšen recept?

Vidim da so tudi nove nosečke...bravo punce.....samo lepo božajte svoje pikice in uspešno do konca.

Lep dan vam želim!

Če imaš zamašen nos, si narediti inhalacijo tako, da prekuhaš sol, in potem to inhaliraš, to ti očisti vse in je super. Drugače pa čajčke piti, čimveč piti.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
14.4.2010 11:59:23   
mojškra
BIT- dekompresija-jaz sem hodila pri prvem, in mi je ful pomagala. Izgleda pa takole, da sediš, jaz sem pravila da so me dali v želvin oklep, samo da je bel user posted image user posted image , potem ti naštimajo na ta oklep cev (ista kot pri sesalcu), te priključijo, v roko ti pa dajo napravco, da si lahko malce reguliraš. To se potem vse skupaj napihne, tako prijetno. In potem ko je konec se boš počutila dosti lažje. Meni je bilo to ful fajn.

Kaj se pa tiče krvi na blato, če si bolj trdo odvajala je to čisto normalno, ker popokajo kapilare, tako da to ni nič hudega. Če pa bi bila kri pomešana z blatom, ki ne bi bil trd, potem pa bi mogla na pregled, ampak to lahko povzročijo tudi hermoidi. Tak da verjamem da ni hudega.

Jaz pa še zdaj nisem dobila odločbe, sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 14.4.2010 12:02:09 >

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
14.4.2010 12:03:40   
bit
Kajsica... meni je pomagal sveže stisnjen sok rdeče pese.... 3x na dan sem si naredilila v sokovniku sok....poskusi

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
14.4.2010 12:05:01   
jona klara
Barbi g-hvala za čestitke in dobrodošlico, meni so vstavili en zarodek.A tebi so dva? pri meni je možnost samo, da bi se celica delila, da bi bila dva, beta je res 4300 kr malo sumljiva

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
14.4.2010 12:06:29   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra
Jaz pa še zdaj nisem dobila odločbe, sploh ne vem kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image

No, jaz že od 5.3. čakam na odgovor na pritožbo in ravno danes mi je rekla, da je vsaj še en teden ne bo!
Meni je po 10.dneh po preteku bolniške osebna zdravnica odprla novo bolniško (vmes je bil dopust), zdaj se bo pa kmalu že ta iztekla in bo morala že spet vložit za naprej, čeprav še od prejšnje mogoče ne bo odgovora. Baje pa potem vse za nazaj uredijo, če ti odobrijo.
V Lj imajo (vsaj tu na priložbah) baje ful gužvo. Prvo odločbo sem hitro dobila...ampak lahko, da jim je tud tam kaj zagustilo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
14.4.2010 12:08:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

Barbi g-hvala za čestitke in dobrodošlico, meni so vstavili en zarodek.A tebi so dva? pri meni je možnost samo, da bi se celica delila, da bi bila dva, beta je res 4300 kr malo sumljiva

Prejmi tudi moje čestitke!!
No, kolikor vem, ne bi bila prva, ki bi se ji celica delila?!

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
14.4.2010 12:28:36   
mojškra

No, jaz že od 5.3. čakam na odgovor na pritožbo in ravno danes mi je rekla, da je vsaj še en teden ne bo!
Meni je po 10.dneh po preteku bolniške osebna zdravnica odprla novo bolniško (vmes je bil dopust), zdaj se bo pa kmalu že ta iztekla in bo morala že spet vložit za naprej, čeprav še od prejšnje mogoče ne bo odgovora. Baje pa potem vse za nazaj uredijo, če ti odobrijo.
V Lj imajo (vsaj tu na priložbah) baje ful gužvo. Prvo odločbo sem hitro dobila...ampak lahko, da jim je tud tam kaj zagustilo.

Ja, mi je zdaj sestra (od zdravnika) povedala, da so imeli neko krizo z bolniškimi, da je komisija zbolela in da se je vse zavleklo, in da naj se nič ne sekiram. Ok, če tako pravijo, upam samo da mi odobrijo, in da potem ne bom rabila za nazaj dajati dopusta. Mislim, to je katastrofalno, da se moramo še s tem ubadati, meni se res ne da, ker sem čisto švok in brez moči zaradi bruhanja. Joj upam, da mi bo kmalu bolje.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
14.4.2010 12:34:14   
hermy1

Joj upam, da mi bo kmalu bolje.

Jaz tudi!!! Zate seveda user posted image !!!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
14.4.2010 12:44:10   
jona klara
hermy 1- hvalauser posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
14.4.2010 14:56:12   
lana70

lana70- hvala ti za tabletke, sem jih dobila. hvala.

user posted image

kajši - dosti pomaranč, pa kiwi, pa čajčke, ...drugo nimaš kaj...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
14.4.2010 15:20:14   
Fargesia
hej, klepetulje!

jst sem tud za srečanje...v zvezdi mogoče v BTC? k majo toooook dobre tortice....

sem dobila odločbo in so mi jo podaljšali do 4.5. ni pa nobenega govora o kakih sprehodih...piše da moram bit doma, ven grem lahko le k dohtarju in na predpisano terapijo...sem G povedala na UZ in je rekla, da mi je ona predpisala sprehode, tak da lahko grem ven.user posted image

na UZ je bilo vse ok...dete je celo malo pod povprečjem...moram pa na kile pazit...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
14.4.2010 16:09:48   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

Ja, meni so vstavili dva, ampak prijela se je samo ena, ki se je delila na dve. Tako bomo poleti dobili enojajčni dvojčici. user posted image Tako, da je pri tebi tudi možna ta varianta. Lahko pa je tudi to, da tvoje telo pač izloča večje količine hormona. To pri dveh ženskah ni isto. Najbolje, da počakaš na UZ.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
14.4.2010 16:12:06   
BarbiG
Za srečanje se pa strinjam s Fargi. Imajo v Zvezdi tolk dobre tortice. Se mi že kar sline cedijo. Če so druge za, imamo tudi lokacijo že zbrano.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
14.4.2010 16:21:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Za srečanje se pa strinjam s Fargi. Imajo v Zvezdi tolk dobre tortice. Se mi že kar sline cedijo. Če so druge za, imamo tudi lokacijo že zbrano.

user posted image user posted image user posted image

se pa danes nisem mogla izognit srečanju z mojimi gluhimi učenci...so se tok drli ko so me zagledal, da so me ornk ušesa bolela.user posted image user posted image user posted image pa kr stiskal bi seuser posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
14.4.2010 16:48:01   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

se pa danes nisem mogla izognit srečanju z mojimi gluhimi učenci...so se tok drli ko so me zagledal, da so me ornk ušesa bolela.user posted image user posted image user posted image pa kr stiskal bi seuser posted image

evo sem za.... tam imajo krasno  jogurtovo torto z jagodami..njamiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
14.4.2010 17:11:34   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

evo sem za.... tam imajo krasno  jogurtovo torto z jagodami..njamiiiiiiuser posted image

Tud jest sem za...čeprav tortic še videt ne bi smela...moje kile kar same lezejo gor user posted image  user posted image user posted image  user posted image  !

Fargi, si pa dobla velik objemčkov...ti tud malčkom koristijo...ljubezni nikol ni preveč!!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
15.4.2010 8:42:11   
biba007
Dobro jutro, bibike moje. Slišim, da palijo tortice...pa naj bo danes z belo čokolado in gozdnimi sadeži...za gurmane grem pa tauhat kakšno z jogurtom / skuto.

user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?