Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 19:42:58
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy JonaKlara - čestitkeeee , visoka beta . hvala, d abo še naprej vse dobro....da se ne hvalmo kaj prehitro, pa saj mora biti,koliko mesecev si pa že ti ?vso srečo ti želim
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 19:44:02
|
|
|
|
jona klara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 jona, jap, datum punkcije je pravilno. lep datum, ja, december je res lep mesec, imam občutek, da bo letošnji najlepši za obe mičken me je strah glede NS, ampak sem optimistična in vem da bo vse ok. ti odgovorim na ZS, če ne danes pa jutri. zdej pa hitim domov, konc šihta za dons, jupiii ja tedne noečnosti so meni računali na dan ET, ne na dan punkcije-tako da ne vem kaj mi bodo izračunali zdaj. Urshy- vse bo ok, boš vidla. Jaz imam trebuh kot v 5 mesecu, sem ful napihnjena. tudi jaz sem tako napihnjena in zaprta da že razmišljam, da bo jutri treba v lekarno po nekaj, ker nimam več kam dati hrane
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 20:17:31
|
|
|
|
Fargesia
|
zup, biba, barbi, hermy in ostale čveke, kje ste?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 13.4.2010 21:43:45
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia zup, biba, barbi, hermy in ostale čveke, kje ste? Tuki neki meditiram...nisem najboljša družba ! Vsem pošiljam !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 8:04:21
|
|
|
|
Urshy78
|
eno lepo jutro želim vsem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 8:16:29
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 eno lepo jutro želim vsem Tud jest želim dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 8:27:09
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro ! Danes sem pa bolj zgodnja, ker sem peljala možička v službo. Avto ima na servisu, jaz pa ne morem biti brez . Ob 12-ih imam dekompresijo in upam, da mi bo kaj pomagala, saj sem začela kar močno zatekat. Sploh v petek je bilo katastrofalno Drugače pa vidim, da ste pridne s prenavljanjem stanovanj, pa nove nosečke imamo Hermy žal mi je za vašega psička. Ima pa moja mami tudi maltežančka (no včasih je bil moj, pa sta tako navezana en na drugega da sem ga pustila njej ko sem se odselila), ki je ravno ta mesec dopolnil častitljivih 16 let. Lp.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 8:36:07
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Dobro jutro ! Hermy žal mi je za vašega psička. Ima pa moja mami tudi maltežančka (no včasih je bil moj, pa sta tako navezana en na drugega da sem ga pustila njej ko sem se odselila), ki je ravno ta mesec dopolnil častitljivih 16 let. Vsaj na taka leta sem tudi jaz računala, ker je bil še zelo živahen,...vedno so vsi mislili, da je še mladiček...potem pa takole bolj na hitro. Kaj čem ? Hvala za podporo!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 8:41:33
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro, en dober kapučino v tem butastem vremenu. pri nas vse postarem.... čmrelj veselo brca ko kaj dobrega pojem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 8:49:01
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Dobro jutro, en dober kapučino v tem butastem vremenu. pri nas vse postarem.... čmrelj veselo brca ko kaj dobrega pojem Hvala za kapučino ! Meni se pa zdi, da naš bolj brca, ko sem jaz kaj razburjena, me skrbi ali sem žalostna. Takrat je neumoren in potem me že ves trebuh boli !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 8:58:32
|
|
|
|
Goldy
|
hermy - tudi meni je žal za tvojega kužka!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:23:10
|
|
|
|
Fargesia
|
dobro jutro! jst mam danes UZ...prej grem pa še mal na šiht pogledat...sam morm pazit da me moji gluhi otroci ne vidijo, ker pol so čist zmedeni še cel teden...sam o men govorijo in nič ne delajo.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:24:40
|
|
|
|
mateja33
|
jutro vsem mene pa zanima pr kulkih tednih ste čutle otroka? lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:28:45
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! jst mam danes UZ...prej grem pa še mal na šiht pogledat...sam morm pazit da me moji gluhi otroci ne vidijo, ker pol so čist zmedeni še cel teden...sam o men govorijo in nič ne delajo. Dobro opravi, srečka! Jaz ga že komaj čakam!! Jasno, da otročki ne morejo delat še nekaj časa....če si jim pa kar tako pobegnila!!! Ti, ti...tebe bi bilo treba po !
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:32:40
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia dobro jutro! jst mam danes UZ...prej grem pa še mal na šiht pogledat...sam morm pazit da me moji gluhi otroci ne vidijo, ker pol so čist zmedeni še cel teden...sam o men govorijo in nič ne delajo. Dobro opravi, srečka! Jaz ga že komaj čakam!Jasno, da otročki ne morejo delat še nekaj časa....če si jim pa kar tako pobegnila!!! Ti, ti...tebe bi bilo treba po ! tele moje sem lani matematiko učila in me še zdej fehtajo naj jih učim... moji fantje (moj razred) so pa čist zmedeni ko pridem na obisk. zadnjič me je en vprašal kdaj pridem nazaj, da jih bom učila. pa sem rekla, da jih ne bom več...ker drugo leto bojoj oni 5.razred in mene ne bo, pol bojo pa že 6.razred in jih ne bom mogla učit. kdaj pa maš uz?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:33:38
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja33 jutro vsem mene pa zanima pr kulkih tednih ste čutle otroka? lep dan vsem jaz nekje v 19.tednu, sam nisem vedla da je to to...pol pa nekje v 20., 21. bojl "natančno"
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:33:45
|
|
|
|
bit
|
Fargi...dobro se naglej mateja33 v 21 tednu Hermy1 medve še malo pa imava morfologijo ne.. zup2 kako zgleda dekompresija (upam da sem prav napisala)
< Sporočilo je popravil bit -- 14.4.2010 9:34:05 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:47:53
|
|
|
|
zup2
|
Mateja33 jaz sem prve brce začutila v 20.-21. tednu. Bit - dekompresija pa zgleda tako, da te zavijejo v neko plastiko, čez trebušček ti dajo en tak "jajček", potem te pa priklopijo na sesalec Sediš na stolu pol urce in ta sesalec te stiska (drugače ne znam povedat ). Naj bi bilo dobro za nosečnico zaradi boljše prekrvavitve, pa tudi dojenčku naj bi pasalo. Se pa potem res počutiš kot prerojen, sploh ker tam pol urce sediš in je tišina in uživaš.
< Sporočilo je popravil zup2 -- 14.4.2010 9:48:38 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:49:16
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia kdaj pa maš uz? O, gospa matematičarka ! To nikol ni bla moja jača strana! V pon. 19.4. imam morfologijo! Končno, ja Bit!!! Je kar pozno! Ob prejšnjem pregledu je bilo pa še prezgodaj. Naš/a, ki bo tretji je pa začel kar zgodaj "razbijat" po stanovanju...dan pred 8.marcem, ko sem bila 16t4d! Mam pa vedno ene divjačke brcljačke v bušiju, prvi dve sta še na porodu brcali kot zmešani...me je to bolj bolelo, kot popadki. Ta pa že sedaj ve kdo je gazda pri nas. Moj vpraša, če kej brca. In ko rečem, da ne, da spi,... sam da moj roko gor in se že začne javljat!! Je tko ponosen!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:50:41
|
|
|
|
bit
|
zup2 še kak mp3 z glasbo ki pomirja pa sploh ne bi šla domov.... super...a to se sam prijaviš al ti G da napotnico...vem da nam pripada 10 teh terapiji. hermy1... jaz pa v petek... komaj čakava.
< Sporočilo je popravil bit -- 14.4.2010 9:53:25 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:54:29
|
|
|
|
bit
|
žabe...tiste ki lahko greste ven...a ste za to da se drug teden če bo lepo vreme dobimo na kavici in seveda tortici nekje v LJ
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 9:58:00
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit žabe...tiste ki lahko greste ven...a ste za to da se drug teden če bo lepo vreme dobimo na kavici in seveda tortici nekje v LJ Jaz sicer ne vem, če smem ven , sem pa seveda za kavico!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 10:01:58
|
|
|
|
zup2
|
Bit sam se prijaviš v babiški šoli po 32. tednu nosečnosti. Pokličeš na 522 60 48 med 13. in 15. uro in se naročiš. Ne rabiš pa nobene napotnice, vsaj jaz je nisem, je pa res da sem hodila k njim tudi v šolo za starše. Sem pa takoj za, da se dobimo in še kakšno v živo rečemo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 10:07:52
|
|
|
|
bit
|
no super smo še 3 klepetulje...a se zmenmo v ponedeljek kdaj in kje se dobimo... zup2 hvala bom dala št. v spomin..
< Sporočilo je popravil bit -- 14.4.2010 10:08:35 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.4.2010 10:12:03
|
|
|
|
hermy1
|
Meni bi odgovarjal al torek al pa četrtek, ko sem tako v LJ!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?