Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 14:54:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dons sm čist neki živčna sm mela učeri mal rjvaga izcedka (mislm d zaradi ), zdej je ok, sm klicala sestro u ZD je rekla d ni panike, če bo še kej nej pridm u petek. Pr Majklu in Roksotu nism mela nikol nč zato sm živčna pa še sama doma, pa še brez varstva pa še oba mulca doma pa vse mam na glav, pa še vreme čist ......MAL ME POTOLAŽITE kolumbo.... jst sem imela tko po mal izcedka pri beniju vse do 12 tedna..... mislim, da ni panike je pa čist možn da je zaradi ker je not vse bolj napeto in rada kaka žilca poči..... vsake tolk preveri men se je to ponavljalo tak na 2-3 dni ampak samo po 1 na dan kaj je blo nimam pojma ker nisem šla do G..... vse bo OK.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 14:57:45
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm in mihailo.... naš tud ratuje neka trma od zdej k je bil nazadnje bolan je sploh neki drugačen ampak se ne damo sma oba z mojmu na isti ravni in nema izsiljevanja zjutraj se zbuja okol 6 ampak dobi sma dudo in spat nazaj da bi mu mleko dajala sredi noči mi niti na pamet ne pride mu nisem k je bil star 2 mesece mu še zdej ne bom ponoč je edino voda na razpolago..... kako sem kruta sam soseda je dala tamali pri 1 letu okol pol 5 zjutri mleko pa je to dajala do 4 leta... ne hvala
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 16:18:55
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene od maserke-vav me je fino pregnetla ...pol sem šla pa v Bc zamenjat kanto za plenico(so nehali delat kasete in si dobil drugo kanto),pa mi je čist čudno da je prejšna kanta vredna 50€,zdejšna pa 20€-ampak ker sem jo dobila za darilo nisem nič komplicirala,če bi jo pa sama kupila bi pa definitivno zahtevala tistih 30€....aja pol mi pa prodajalka reče da itak ne rabim nobenga listka(potdila o menjavi)-sem rekla da kar lepo mi ga naj napiše,ker še prevečkrat je kaj polomljeno-pol bom pa kaj? vidim da je zatišje .......pridem še pol kej pogledat aja:OB 19.00 IMA NAŠA SALT/SURF IZPIT,IN PROSIM DRŽITE PESTKE DA GA NAREDI!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 16:19:09
|
|
|
|
sjmm
|
hej hoj smo bli brez elektrike zdej smo že vsi siti, mali bo šel še mal drnjohcat, ta velka 2 špilata v glasbeni Mihailo...navijam za kolumbo...jz sm to doživela pri Maju po ...smo mal pavze nardil...je ena žila počila, pol je bil pa en hematomček in menda se je predrl...tko, da ni hudega...sam mal v izi tamika...sožalje čebel@...naj grejo evrčki za kej fajnega v promet urša...ja buši mora bit petrušk....čimprej ti želim ...pa fajn uživej v domačih krajih katjuša...mal počika ti privoščim, pa čimmanj trmice
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 16:30:10
|
|
|
|
simonakr
|
Dan kako kaj? Evo jest spet brez časa za RR Mi imamo 6. zobek! Zgornjo enko. Za nazaj ne bom komentirala, je preveč za brat. Kolumbo - če je samo rjav izcedek se ne sekirat. Lahko da je kakšna kapilarca počla in da je zarad tega rjav izcedek. Počivej kolikor lahko pa bo vse ok! grem tamalo nafutrat, bom pol še mal za nazaj prebrala
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 16:51:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 16:58:41
|
|
|
|
simonakr
|
Tamika - moje sožalje Dohodnina - jest jo morm tud plačat - 75 ojrov, ker je moj uveljavlov tamalo. Mihajlo počakej še kakšen dan. Vsaj do 18.4 pol boš pa vidla. Punce imam 2 vprašanja 1. Koliko vaše kej trma stresa in kaj takrat nardite? A jih pustite da se zderejo, a jih mirite, polijete z vodo al kej podobnega? 2. Koliko jim pustite da sami jedo? Z žlico mislim. Piškot al pa jabolko itak ni panike.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:03:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr 1. Koliko vaše kej trma stresa in kaj takrat nardite? A jih pustite da se zderejo, a jih mirite, polijete z vodo al kej podobnega? naša HB zaenkrat nima napadev trme(trkam),tko da žal ti ne nam svetovati,edino kar je jo jaz z vodo nebi polivala ker to mi je čist prekruto(edino če bi se že dušila ali kaj podobnega,pa še takrat dvomim).....upam da preraste trmico 2. Koliko jim pustite da sami jedo? Z žlico mislim. Piškot al pa jabolko itak ni panike. naša niti neče jesti sama(niti sadja),je pa danes prvič sama prijela žlico(no sej držala jo je že) in jo nesla v usta-ampak je bila prazna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 17:05:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:06:18
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:že nekaj dni Hana sama ustane pokonci(se popolnoma zravna) brez da bi se česa držala....koliko še mislite da ji manjka da bo začela delat korake?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:06:26
|
|
|
|
Urša08
|
helov Mi smo še kar sami, moj dela . Žiga spančka, Nejc je skutko, men se pa nč ne da Kolumbo uvau kako spanje - jaz bi tud, sam pr men Nejc ne omaga do večera Simonakr , ko Žiga kaka trmica napade ga pač pusti. Mu rečem, da trega ne dovolim in je toto. Pri hrani je pa tako, da če nima svoje žličke noče jest tko da zraven packa, mal mu rata že do ust prinest.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:07:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce rabim laminat v vzorcu ploščic.... v merkurju imajo ampak nič na zalogi in ne vedo kdaj bodo dobil......???? kaka ideja? Katjuša dejte rajš parket-klasika.....to je za večno...men osebno je laminat samo za u pisarne, kjer ga ponavadi po 10h letih vržejo ven....majo tut imitacijo ploščic, men se zdi d je Petrušk o tem pisala. A okna ste najdl? Kaj pa vhodna vrata......DEJTE PROTIVLOMNA !!!!!....... so kar draga ampak boš dobila ceno not prvič, ko pridejo nepridipravi tatinski-- v bajti ne rabiš protivlomnih vrat ker lopovi pridejo čez okno ....men so udrl v blok glih k smo mel vse razsuto, tko kot vi zdej....sm takoj nardila spremebo plana in smo šli najprej vrata naročit Svetujem ti še, zdej k mate vse razsuto in predno pobelite....DOBRO PREGLEJ oz preštej VTIČNICE IN SI ŠE KAKŠNO DODATNO NAPELJI....v teh starih blokov organsko primanjkuje štekarjev.....mi smo jih dodatno nasral ene 20 komadov ....joj škoda da mam slike od stanovanja vse še na tastar film bi ti kakšno nalimala....mogoče bom šla kakšno skenirat.... tok od mene dobri nasveti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:08:23
|
|
|
|
Urša08
|
čebela to je zelo težko napovedat, ko bo pripravljena bo. Lahko že jutri al pa čez en mesec
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:12:12
|
|
|
|
Urša08
|
Punce men manjka energije, totalno slabo mi je, pa sama z obema. Najraje bi šla kar spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:12:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aja:že nekaj dni Hana sama ustane pokonci(se popolnoma zravna) brez da bi se česa držala....koliko še mislite da ji manjka da bo začela delat korake? pri nas smo v cirka 1 ednu prišli do 2-3 samostojnih korakov, pa še en tok cajta da se je zverziral v hoji..da pač pride sam kamor želi, tud če je treba kak ovinek spelat
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:12:37
|
|
|
|
Urša08
|
No sej k sm popoldan tuki pa spet ni nobene
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:15:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Tamika - moje sožalje Dohodnina - jest jo morm tud plačat - 75 ojrov, ker je moj uveljavlov tamalo. Mihajlo počakej še kakšen dan. Vsaj do 18.4 pol boš pa vidla. Punce imam 2 vprašanja 1. Koliko vaše kej trma stresa in kaj takrat nardite? A jih pustite da se zderejo, a jih mirite, polijete z vodo al kej podobnega? 2. Koliko jim pustite da sami jedo? Z žlico mislim. Piškot al pa jabolko itak ni panike. glede trme...če boš kej nazaj brala, boš vidla, kako našga Maja trese ...jz poskušam čim bol umirjeno , da ga nekam odložim, na varno in potem ga ignoriram, čist brez besed, brez gledanja...se delam da me neki drugega ful zanima in zaenkrat je užgalo...ga hitr mine, solzic tik tak ni več..in gremo veselo naprej kar je na koščke si sam daje v usta al pa kako žemljo grize, ima pa pri vsakem obroku svojo žličko in si malo pomaga, da gre hitreje, sej je packarija skor vedno,sam nekak se je treba naučit a ne
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 17:16:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:16:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No sej k sm popoldan tuki pa spet ni nobene a jz sm megla
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:17:57
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy ja tud inhalacije delamo, sam so tile prehladi kar trdovratni. Ma upam, da tole dozico pozdravimo in mamo za letos mir
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:19:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No sej k sm popoldan tuki pa spet ni nobene a jz sm megla ne ne nisi megla
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:19:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Punce imam 2 vprašanja 1. Koliko vaše kej trma stresa in kaj takrat nardite? A jih pustite da se zderejo, a jih mirite, polijete z vodo al kej podobnega? Probam mu preusmerit pozornost....ni sicer trmats in se redkokdaj dere zaradi besa, on je bolj navihan.....kljub temu da nam je uniču že pol stanovanja ( zamenjali smo zavese v dnevni, ker tm pri balkonu se je nanje obešal ko tarzan....štekarje bomo počas kr nazaj zabetoniral, ker nobena zaščita ne nuca več......kljuke na omarah smo dol pošraufal al pa z dratom zvezal......vogale nam je s fisher prce kuglami že vse poševno zravnal.....včeraj sm mogla po nov koš za perilo ker ga je tako elegantno prevrnil da se je pokrou odlomil........mal sm v šoku , ker Majkl je bil kot bubica.....da o previjalki ne govorim....no edin na previjalki sm mal huda in če mal bolj ostro in naglas rečem: Rokso dovolj....pol je surla, krokodilje solze, ga pobožam in mu lepo razložim, da se je treba zrihtat in do takrat nema suvanja in brcanja in histerije......se mi zdi da mu s prigovarjanjem kr zaleže 2. Koliko jim pustite da sami jedo? Z žlico mislim. Piškot al pa jabolko itak ni panike. Z žlico še ne je, ker sva s tastarim mal preveč histerična d bi blo vse po tleh , tko d ....,...tut pr Majklu smo bli bl pozni zarad tega in se jst čist nč ne sekiram.....mislm d bo Rokso prej jedu sam, ker tut kruha noče jest, če mu jst devam , tko d k bo pogruntu žlico bo samo adijo mama no, naš Maj je zlo podoben Roksotu...sam o previjalni tud jz nebi besed zgubljla...je pa ruvanje in vpitje na previjalki sam zvečer...ker glih takrat ma gospodič največ dela....sem pa opazila, da je glede trme veliko bolje, če smo lahk veliko zunaj
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:20:27
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No sej k sm popoldan tuki pa spet ni nobene a jz sm megla ne ne nisi megla mislm ..kva dogaja pri vas??
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 14.4.2010 17:21:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce men manjka energije, totalno slabo mi je, pa sama z obema. Najraje bi šla kar spat
|
|
[Brisano sporočilo] 14.4.2010 17:21:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?