|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
14.4.2010 14:54:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dons sm čist neki živčna sm mela učeri mal rjvaga izcedka (mislm d zaradi user posted image ), zdej je ok, sm klicala sestro u ZD je rekla d ni panike, če bo še kej nej pridm u petek. Pr Majklu in Roksotu nism mela nikol nč zato sm živčna pa še sama doma, pa še brez varstva pa še oba mulca doma pa vse mam na glav, pa še vreme čistuser posted image ......MAL ME POTOLAŽITEuser posted image

kolumbo.... jst sem imela tko po mal izcedka pri beniju vse do 12 tedna..... mislim, da ni panike je pa čist možn da je zaradi user posted image ker je not vse bolj napeto in rada kaka žilca poči..... vsake tolk preveri men se je to ponavljalo tak na 2-3 dni ampak samo po 1 na danuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj je blo nimam pojma ker nisem šla do G.....
vse bo OK. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
14.4.2010 14:57:45   
Katjusa
sjmm in mihailo.... naš tud ratuje neka trma od zdej k je bil nazadnje bolan je sploh neki drugačen ampak se ne damo sma oba z mojmu na isti ravni in nema izsiljevanjauser posted image user posted image user posted image zjutraj se zbuja okol 6 ampak dobi sma dudo in spat nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image da bi mu mleko dajala sredi noči mi niti na pamet ne prideuser posted image user posted image user posted image mu nisem k je bil star 2 mesece mu še zdej ne bom ponoč je edino voda na razpolago..... kako sem krutauser posted image user posted image user posted image user posted image sam soseda je dala tamali pri 1 letu okol pol 5 zjutri mleko pa je to dajala do 4 leta... ne hvala

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
14.4.2010 16:18:55   
Čebel@
evo mene od maserke-vav me je fino pregnetlauser posted image user posted image user posted image user posted image ...pol sem šla pa v Bc zamenjat kanto za plenico(so nehali delat kasete in si dobil drugo kanto),pa mi je čist čudno da je prejšna kanta vredna 50€,zdejšna pa 20€-ampak ker sem jo dobila za darilo nisem nič komplicirala,če bi jo pa sama kupila bi pa definitivno zahtevala tistih 30€....aja pol mi pa prodajalka reče da itak ne rabim nobenga listka(potdila o menjavi)-sem rekla da kar lepo mi ga naj napiše,ker še prevečkrat je kaj polomljeno-pol bom pa kaj?user posted image

vidim da je zatišjeuser posted image .......pridem še pol kej pogledatuser posted image

aja:OB 19.00 IMA NAŠA SALT/SURF IZPIT,IN PROSIM DRŽITE PESTKE DA GA NAREDI!!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
14.4.2010 16:19:09   
sjmm
hej hoj

smo bli brez elektrikeuser posted image

zdej smo že vsi siti, mali bo šel še mal drnjohcat, ta velka 2 špilata v glasbeni

Mihailo...navijam za user posted image user posted image

kolumbo...jz sm to doživela pri Maju pouser posted image ...smo mal pavze nardil...je ena žila počila, pol je bil pa en hematomček in menda se je predrl...tko, da ni hudega...sam mal v iziuser posted image user posted image user posted image

tamika...sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@...naj grejo evrčki za kej fajnega v prometuser posted image user posted image user posted image user posted image

urša...ja buši mora bituser posted image user posted image user posted image

petrušk....čimprej ti želimuser posted image user posted image ...pa fajn uživej v domačih krajihuser posted image user posted image user posted image

katjuša...mal počika ti privoščim, pa čimmanj trmiceuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
14.4.2010 16:30:10   
simonakr
Dan kako kaj? Evo jest spet brez časa za RR user posted image

Mi imamo 6. zobek! Zgornjo enko.

Za nazaj ne bom komentirala, je preveč za brat.

Kolumbo - če je samo rjav izcedek se ne sekirat. Lahko da je kakšna kapilarca počla in da je zarad tega rjav izcedek. Počivej kolikor lahko pa bo vse ok!

grem tamalo nafutrat, bom pol še mal za nazaj prebrala

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 16:51:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4756
14.4.2010 16:58:41   
simonakr
Tamika - moje sožalje user posted image

Dohodnina - jest jo morm tud plačat - 75 ojrov, ker je moj uveljavlov tamalo.

Mihajlo počakej še kakšen dan. Vsaj do 18.4 pol boš pa vidla.

user posted image Punce imam 2 vprašanjauser posted image
1. Koliko vaše user posted image kej trma stresa in kaj takrat nardite? A jih pustite da se zderejo, a jih mirite, polijete z vodo al kej podobnega?

2. Koliko jim pustite da sami jedo? Z žlico mislim. Piškot al pa jabolko itak ni panike.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
14.4.2010 17:03:58   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

1. Koliko vaše user posted image kej trma stresa in kaj takrat nardite? A jih pustite da se zderejo, a jih mirite, polijete z vodo al kej podobnega?
naša HB zaenkrat nima napadev trme(trkam),tko da žal ti ne nam svetovati,edino kar je jo jaz z vodo nebi polivala ker to mi je čist prekruto(edino če bi se že dušila ali kaj podobnega,pa še takrat dvomim).....upam da preraste trmicouser posted image user posted image
2. Koliko jim pustite da sami jedo? Z žlico mislim. Piškot al pa jabolko itak ni panike.
naša niti neče jesti sama(niti sadja),je pa danes prvič sama prijela žlico(no sej držala jo je že) in jo nesla v usta-ampak je bila praznauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 17:05:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4759
14.4.2010 17:06:18   
Čebel@
aja:že nekaj dni Hana sama ustane pokonci(se popolnoma zravna) brez da bi se česa držala....koliko še mislite da ji manjka da bo začela delat korake?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
14.4.2010 17:06:26   
Urša08
helov

Mi smo še kar sami, moj delauser posted image . Žiga spančka, Nejc je skutko, men se pa nč ne dauser posted image

Kolumbo uvau kako spanje - jaz bi tud, sam pr men Nejc ne omaga do večerauser posted image user posted image user posted image

Simonakr , ko Žiga kaka trmica napade ga pač pusti. Mu rečem, da trega ne dovolim in je toto. Pri hrani je pa tako, da če nima svoje žličke noče jest tko da zraven packa, mal mu rata že do ust prinest.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
14.4.2010 17:07:31   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce rabim laminat v vzorcu ploščic.... v merkurju imajo ampak nič na zalogi in ne vedo kdaj bodo dobil......???? kaka ideja?

Katjuša dejte rajš parket-klasika.....to je za večno...men osebno je laminat samo za u pisarne, kjer ga ponavadi po 10h letih vržejo ven....majo tut imitacijo ploščic, men se zdi d je Petrušk o tem pisala.
A okna ste najdl?
Kaj pa vhodna vrata......DEJTE PROTIVLOMNA !!!!!....... so kar draga ampak boš dobila ceno not prvič, ko pridejo nepridipravi tatinski-- v bajti ne rabiš protivlomnih vrat ker lopovi pridejo čez oknouser posted image ....men so udrl v blok glih k smo mel vse razsuto, tko kot vi zdej....sm takoj nardila spremebo plana in smo šli najprej vrata naročituser posted image
Svetujem ti še, zdej k mate vse razsuto in predno pobelite....DOBRO PREGLEJ  oz preštej VTIČNICE IN SI ŠE KAKŠNO DODATNO NAPELJI....v teh starih blokov organsko primanjkuje štekarjev.....mi smo jih dodatno nasral ene 20 komadovuser posted image ....joj škoda da mam slike od stanovanja vse še na tastar film bi ti kakšno nalimala....mogoče bom šla kakšno skenirat....

tok od mene

dobri nasvetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4762
14.4.2010 17:08:23   
Urša08
čebela to je zelo težko napovedat, ko bo pripravljena bo. Lahko že jutri al pa čez en mesecuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
14.4.2010 17:12:12   
Urša08
Punce men manjka energije, totalno slabo mi je, pa sama z obema. Najraje bi šla kar spatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
14.4.2010 17:12:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

aja:že nekaj dni Hana sama ustane pokonci(se popolnoma zravna) brez da bi se česa držala....koliko še mislite da ji manjka da bo začela delat korake?

pri nas smo v cirka 1 ednu prišli do 2-3 samostojnih korakov, pa še en tok cajta da se je zverziral v hoji..da pač pride sam kamor želi, tud če je treba kak ovinek spelatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
14.4.2010 17:12:37   
Urša08
No sej k sm popoldan tuki pa spet ni nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
14.4.2010 17:15:46   
sjmm

Tamika - moje sožalje user posted image

Dohodnina - jest jo morm tud plačat - 75 ojrov, ker je moj uveljavlov tamalo.

Mihajlo počakej še kakšen dan. Vsaj do 18.4 pol boš pa vidla.

glede trme...če boš kej nazaj brala, boš vidla, kako našga Maja trese ...jz poskušam čim bol umirjeno , da ga nekam odložim, na varno in potem ga ignoriram, čist brez besed, brez gledanja...se delam da me neki drugega ful zanima in zaenkrat je užgalo...ga hitr mine, solzic tik tak ni več..in gremo veselo naprej

kar je na koščke si sam daje v usta al pa kako žemljo grize, ima pa pri vsakem obroku svojo žličko in si malo pomaga, da gre hitreje, sej je packarija skor vedno,sam nekak se je treba naučit a neuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 17:16:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4768
14.4.2010 17:16:27   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No sej k sm popoldan tuki pa spet ni nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a jz sm meglauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
14.4.2010 17:17:57   
Urša08
Ajvy ja tud inhalacije delamo, sam so tile prehladi kar trdovratni. Ma upam, da tole dozico pozdravimo in mamo za letos miruser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
14.4.2010 17:19:38   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ne ne nisi megla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
14.4.2010 17:19:40   
sjmm

Probam mu preusmerit pozornost....ni sicer trmats in se redkokdaj dere zaradi besa, on je bolj navihan.....kljub temu da nam je uniču že pol stanovanjauser posted image ( zamenjali smo zavese v dnevni, ker tm pri balkonu se je nanje obešal ko tarzan....štekarje bomo počas kr nazaj zabetoniral, ker nobena zaščita ne nuca več......kljuke na omarah smo dol pošraufal al pa z dratom zvezal......vogale nam je s fisher prce kuglami že vse poševno zravnal.....včeraj sm mogla po nov koš za perilo ker ga je tako elegantno prevrnil da se je pokrou odlomil........mal sm v šokuuser posted image , ker Majkl je bil kot bubica.....da o previjalki ne govorim....no edin na previjalki sm mal huda in če mal bolj ostro in naglas rečem: Rokso dovolj....pol je surla, krokodilje solze, ga pobožam in mu lepo razložim, da se je treba zrihtat in do takrat nema suvanja in brcanja in histerije......se mi zdi da mu s prigovarjanjem kr zaleže

Z žlico še ne je, ker sva s tastarim mal preveč histerična d bi blo vse po tlehuser posted image , tko d ....,...tut pr Majklu smo bli bl pozni zarad tega in se jst čist nč ne sekiram.....mislm d bo Rokso prej jedu sam, ker tut kruha noče jest, če mu jst devamuser posted image , tko d k bo pogruntu žlico bo samo adijo mamauser posted image

no, naš Maj je zlo podoben Roksotu...sam o previjalni tud jz nebi besed zgubljla...je pa ruvanje in vpitje na previjalki sam zvečer...ker glih takrat ma gospodič največ dela....sem pa opazila, da je glede trme veliko bolje, če smo lahk veliko zunajuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4772
14.4.2010 17:20:27   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

ne ne nisi megla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..kva dogaja pri vas??

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
14.4.2010 17:21:09   
sjmm

Punce men manjka energije, totalno slabo mi je, pa sama z obema. Najraje bi šla kar spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 17:21:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?