|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
14.4.2010 17:21:50   
Urša08
Pri nas je pa Žiga glede "prenavljanja stanovanja" kar milina proti Nejcu k je čist vse odpru, splezal, ma ni da ni. Pri trmici pa Žiga prednjači. Mu za kako stvar rečem ne in potem v jok, pa solze in to kr traja, pri Nejcu je blo v sekundi dobr. Ja mormo vse sprobat ni kejuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
14.4.2010 17:22:16   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce rabim laminat v vzorcu ploščic.... v merkurju imajo ampak nič na zalogi in ne vedo kdaj bodo dobil......???? kaka ideja?

Katjuša dejte rajš parket-klasika.....to je za večno...men osebno je laminat samo za u pisarne, kjer ga ponavadi po 10h letih vržejo ven....majo tut imitacijo ploščic, men se zdi d je Petrušk o tem pisala.
A okna ste najdl?
Kaj pa vhodna vrata......DEJTE PROTIVLOMNA !!!!!....... so kar draga ampak boš dobila ceno not prvič, ko pridejo nepridipravi tatinski-- v bajti ne rabiš protivlomnih vrat ker lopovi pridejo čez oknouser posted image ....men so udrl v blok glih k smo mel vse razsuto, tko kot vi zdej....sm takoj nardila spremebo plana in smo šli najprej vrata naročituser posted image
Svetujem ti še, zdej k mate vse razsuto in predno pobelite....DOBRO PREGLEJ  oz preštej VTIČNICE IN SI ŠE KAKŠNO DODATNO NAPELJI....v teh starih blokov organsko primanjkuje štekarjev.....mi smo jih dodatno nasral ene 20 komadovuser posted image ....joj škoda da mam slike od stanovanja vse še na tastar film bi ti kakšno nalimala....mogoče bom šla kakšno skenirat....

tok od mene

dobri nasvetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo in njena knjiga super nasvetovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 17:23:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4778
14.4.2010 17:23:58   
Urša08
Sjmm eto Žigca mam v naročju in se crkljauser posted image . Moj je končal tko da sem ga v trgovino poslala po mleko in žemljice. Ga trije lakotniki čakamo domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
14.4.2010 17:24:27   
Urša08

Grem Majkla zbudit, da pičimo ven, ker sije sonce

pa kakšen sonce mate viuser posted image pr nas dežuje

Neposredna povezava do sporočila: 4780
14.4.2010 17:33:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm eto Žigca mam v naročju in se crkljauser posted image . Moj je končal tko da sem ga v trgovino poslala po mleko in žemljice. Ga trije lakotniki čakamo domauser posted image user posted image user posted image user posted image

revčki lačniuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 17:35:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4782
14.4.2010 17:36:43   
sjmm

Grem Majkla zbudit, da pičimo ven, ker sije sonce

pa kakšen sonce mate viuser posted image pr nas dežuje

pri nas tud sonček, pa strička z justom čakamo...pa Maja mormo pokonc vržt..pol kr vn...not bo itak vse počakaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
14.4.2010 17:40:11   
sjmm
katjuša....mi imamo tud laminat, sam če kej bol trajno delaš...rajš za kak parket poglejta...k laminat je čuri muri, sam smo ludje tud pri dnarju omejeni..pol pa nimamo kej...sam jz čez ene 2-3 leta vse vn zmečem in neki natur not...nujno, sej laminat je fajn k je bol vzdržljiv sploh glede malih buldožerjev, sam parket..sploh klasika...to pa je neki super!!!

če ne boš nikjer dobila...mi sporoči...sej veš, da se s podnom ukvarjamo!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
14.4.2010 17:43:14   
sjmm

Pri nas je pa Žiga glede "prenavljanja stanovanja" kar milina proti Nejcu k je čist vse odpru, splezal, ma ni da ni. Pri trmici pa Žiga prednjači. Mu za kako stvar rečem ne in potem v jok, pa solze in to kr traja, pri Nejcu je blo v sekundi dobr. Ja mormo vse sprobat ni kejuser posted image

pol sta si fore kr lepo razdelilauser posted image user posted image user posted image user posted image ...čak s zdej še number3 prihaja!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas smo prvič naleteli na takega buldožerja in trmico, pa še hudega crkljivčka ...imamo all in1.....ostali so bliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
14.4.2010 17:44:21   
simonakr

aja:že nekaj dni Hana sama ustane pokonci(se popolnoma zravna) brez da bi se česa držala....koliko še mislite da ji manjka da bo začela delat korake?

Pri nas je to trajalo cca 3 tedne preden je začela delat samostojne korake. je pa kar nekej časa (tud ene 2 tedna) hodila samo ob opori beri kavču, mizici, ...

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
14.4.2010 17:57:55   
Čebel@
hvala za odgovoreuser posted image user posted image user posted image

Hana in ati večerjata,pol gre pa Hana pančkat,midva pa v Gigasport po čelado za malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
14.4.2010 17:59:28   
sjmm

Hana in ati večerjata,pol gre pa Hana pančkat,midva pa v Gigasport po čelado za malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn šopingirajta!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
14.4.2010 18:00:46   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

a kej veš do kdaj je Miller odprt?.....bova šla pa še v city parken đirouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
14.4.2010 18:03:12   
sjmm

a kej veš do kdaj je Miller odprt?.....bova šla pa še v city parken đirouser posted image user posted image user posted image

btc do 8h, rudnik do 9h

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
14.4.2010 18:08:01   
Čebel@

btc do 8h, rudnik do 9h

tenksuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
14.4.2010 19:20:43   
črticaa
simona 1vprašanje,.. pri nas se dominik uleže na tla,.oz ga mi poležemo in se zdere,..ker če je sedel se je začel metat v vogale in podobno,..samo da bi ga pobraliuser posted image user posted image user posted image

žica je pri nas prepovedana,..ker vse povsod leti,..samo če imamo res čas da se trudimo in mu jaz vodim roko,..ker on hoče roč glodatuser posted image user posted image

čebela ,..dominik to dela že zelo dolgo in vsi pravijo da kmalu steče,..ampak meni se zdi da je za vsakega otroka drugačeuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
14.4.2010 20:40:28   
sjmm
mi smo umiti in še vedno naspidirani...vse ima pod kontrolo..tale naš bejbi...mulček...še mal ma fore...pol pa spanjeuser posted image

smo imeli s Saško težave...ljubezenske...se je dopisovala z nekom, vse že zmenjeno, kako se jeseni vidita in podobne hece...en mulc,21 let star...sem bla že zelo huda k sta si skoz dopisovala, ji nism pustila slikce pošiljat...no, pol je kr v en love story preraslo..naša čist out...dons pa kao konc..k ji je povedu, da je punco spoznal...v glavnem najprej je bla sam čudna, pol objokana...pol je le povedala kako in kaj...na konc sva pa obe jokali...upam, da se je potolažila...joj, so napeta pota 15letnikov...kaj še bouser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
14.4.2010 20:45:08   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce rabim laminat v vzorcu ploščic.... v merkurju imajo ampak nič na zalogi in ne vedo kdaj bodo dobil......???? kaka ideja?

Katjuša dejte rajš parket-klasika.....to je za večno...men osebno je laminat samo za u pisarne, kjer ga ponavadi po 10h letih vržejo ven....majo tut imitacijo ploščic, men se zdi d je Petrušk o tem pisala.
A okna ste najdl?
Kaj pa vhodna vrata......DEJTE PROTIVLOMNA !!!!!....... so kar draga ampak boš dobila ceno not prvič, ko pridejo nepridipravi tatinski-- v bajti ne rabiš protivlomnih vrat ker lopovi pridejo čez oknouser posted image ....men so udrl v blok glih k smo mel vse razsuto, tko kot vi zdej....sm takoj nardila spremebo plana in smo šli najprej vrata naročituser posted image
Svetujem ti še, zdej k mate vse razsuto in predno pobelite....DOBRO PREGLEJ  oz preštej VTIČNICE IN SI ŠE KAKŠNO DODATNO NAPELJI....v teh starih blokov organsko primanjkuje štekarjev.....mi smo jih dodatno nasral ene 20 komadovuser posted image ....joj škoda da mam slike od stanovanja vse še na tastar film bi ti kakšno nalimala....mogoče bom šla kakšno skenirat....

tok od mene

parket je men čist mem in se mi ne zdi nč kej posebnega sploh ni to kar je včasih bil...... tko da bomo dal laminat preko parketa, ki je zdej not..... zdej sma mal spet gledala in verjetno v imitaciji ploščic ne boma kupla ker to kar imajo nama nekak ni preveč všeč....
vrata bomo kupli protivlomna...... čeprav če nas kdo hoče oropat lahko pride čez okno nismo tak visoko.....
okna čakamo še eno ponudbo pol bomo pa dorekl ker morjo bit vsa po meri narejena......
elektrika moj je stručko za to tak, da njemu prepuščamuser posted image user posted image user posted image tud štekri za luči so vsi tak visoko da jih bomo dal nižje ker drgač bom otrokom do 15 leta pržigala lučiuser posted image user posted image user posted image user posted image vtičnic je pa kr dosti ampak mogoče katera ni na pravem mestu.... mi je pa ful hecno vtičnice na višini 50 centi štekri za luč pa na 1,5muser posted image user posted image user posted image
no kr skeniraj kako slikco, da vidmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za nasvete

Neposredna povezava do sporočila: 4794
14.4.2010 20:45:13   
Katjusa

aja:že nekaj dni Hana sama ustane pokonci(se popolnoma zravna) brez da bi se česa držala....koliko še mislite da ji manjka da bo začela delat korake?

kak teden do 14 dni da začne hodit po prijemu.... samostojni koraki hja no naš se je vstal pr 7,5 in je kr kmal začel hodit po prijemu.... shodil pa 25. marcauser posted image user posted image user posted image je pa to čist različn lahko shodi v 1 mesecu al pa v 3.... pomoje ni nekega pravila.....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
14.4.2010 20:45:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Tamika - moje sožalje user posted image

Dohodnina - jest jo morm tud plačat - 75 ojrov, ker je moj uveljavlov tamalo.

Mihajlo počakej še kakšen dan. Vsaj do 18.4 pol boš pa vidla.

user posted image Punce imam 2 vprašanjauser posted image
1. Koliko vaše user posted image kej trma stresa in kaj takrat nardite? A jih pustite da se zderejo, a jih mirite, polijete z vodo al kej podobnega?

tale je pa krutauser posted image user posted image user posted image user posted image
jst ga mal ignoriram, če je ful hudo ampak to tako da se umaknem in vzamem kako igračo v roko pa se z njo igram in prleze za mano..... al pa ga zamotim s kako sliko.... čist tko na lep način.... če je histeričen najbolj pomaga to prvouser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr
2. Koliko jim pustite da sami jedo? Z žlico mislim. Piškot al pa jabolko itak ni panike.

naš ene 3 dni je sam..... jst dam krožnik pred njega in eno žličko ima on eno jst pa eno si da sam v usta (kolkr pač na njej ostane) eno mu dam jst..... če morem vmes še kej nardit(npr. da še kej kuham ga samega pustim in sam je na koncu pa mu še mal pomagal.....
ampak prej ni sam jedu niti ni imel zanimanja sem mu vedno dala žličko pa prazen lonček in se je mal igral.... kak teden nazaj pa je tečnaril in tako dolgo kazal na poln krožnik da sem si pogruntala, da prazen ne velja večuser posted image user posted image user posted image user posted image in je začel trenirat no zdej pa mu že kr gre.... od začetka sem mu pomagala zajemat in v usta nest tako, da sem njegovo rokico prjela.... potem sem mu samo zajemala zdej pa že obvladauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
14.4.2010 20:45:19   
Katjusa

katjuša....mi imamo tud laminat, sam če kej bol trajno delaš...rajš za kak parket poglejta...k laminat je čuri muri, sam smo ludje tud pri dnarju omejeni..pol pa nimamo kej...sam jz čez ene 2-3 leta vse vn zmečem in neki natur not...nujno, sej laminat je fajn k je bol vzdržljiv sploh glede malih buldožerjev, sam parket..sploh klasika...to pa je neki super!!!

če ne boš nikjer dobila...mi sporoči...sej veš, da se s podnom ukvarjamo!!!!

jst sem dobla za 17 rd prvi laminat in je še vedno not pa je bila v tem prostoru tud kuhinja ene 5 letuser posted image user posted image user posted image user posted image tko, da smo ful zadovolniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 20:45:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4798
14.4.2010 20:52:44   
Katjusa

mi smo umiti in še vedno naspidirani...vse ima pod kontrolo..tale naš bejbi...mulček...še mal ma fore...pol pa spanjeuser posted image

smo imeli s Saško težave...ljubezenske...se je dopisovala z nekom, vse že zmenjeno, kako se jeseni vidita in podobne hece...en mulc,21 let star...sem bla že zelo huda k sta si skoz dopisovala, ji nism pustila slikce pošiljat...no, pol je kr v en love story preraslo..naša čist out...dons pa kao konc..k ji je povedu, da je punco spoznal...v glavnem najprej je bla sam čudna, pol objokana...pol je le povedala kako in kaj...na konc sva pa obe jokali...upam, da se je potolažila...joj, so napeta pota 15letnikov...kaj še bouser posted image user posted image

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za saškouser posted image user posted image user posted image user posted image
no jst sem bla pr 18 tok zalublena v enga tipa, da sem vidla kako kamni rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image in ko sma šla narazen sem bla itak žalostna do konca jokala sem, ko sem ga kje vidla sem se začela nekontrolirano trest...... v glavnem je blo ene pol leta problem z mano.... in me je mami tolažla pa mi je rekla katja lej vse maš v šoli ti gre ne bit tok žalostna..... sem ji rekla mami kaj mi nuca vse to, če nimam ljubezni.......
no hotla sem rečt, da jo razumem in da naj se zeveda, vsak ki gre mimo je le še en k ni dovolj dober zanjo..... sej je res 15 let ampak imam prjatlco k je s fantom od 15 leta (zdej bo stara 30)user posted image user posted image user posted image user posted image
saška bodi močna in naj te vsaka slaba izkušnja okrepi in vsak, ki te prizadene s tem tebi naredi korist, čeprav se tega zdej ne zavedaš.... nasmej se poglej v zvezde in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
14.4.2010 20:53:59   
Katjusa

Katjuša a je to blizu vas, tale mi je všeč:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3692827&show=1

ko rpideš iz avtoceste greš naravnost in prideš v razboruser posted image user posted image user posted image taka oska cestauser posted image user posted image user posted image user posted image
če grete gledat obvezno se oglasit, drgač vas bom za ušeseuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?