|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
14.4.2010 20:56:20   
Katjusa
kolumbo mal sem se zlagala čist rahlo morš najprej levo zavit k da greš k men pol pa takoj desno.... skoraj naravnost.... kje točno se zečne razbor ne vem ampak je kr tam nekje....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
14.4.2010 20:58:46   
Katjusa
ste vse pobegnale..... šibam pod tuš....
kolumbo a je izcedek izginil???

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
14.4.2010 21:32:27   
Ajvy
Katjuša..Tarja je bila pri babici za čez vikend...super je bilo....

Salt..upam,da je  šlo v redu na izpituuser posted image user posted image user posted image

Simonakr..pri trmi ne popuščamo..ali ji pozornost preusmerim drugam...ali pa pustim ,da se ujoče v nadzorovanem območju..je ne dvigam - ker se mi hitro izvije in potem še bolj pade....
Je sama....torej v roki ima žlico oz. vilico, krožniček z delom kosila...jst pa vmes vsakujem...seveda je potem veliko dela s pucanjem...samo drugače ne gre.....ker ona zna user posted image

ČEbela...ne vem..lahko da bo jutri shodila , lahko pa čez dva meseca..to se kar en dan zgodi

Urša...vzami operil za otroke...pa mal našpricaj v noske...nam je tudi to pomagalo ,da smo se znebili zelenih smrklov
Upam,da si se uspela spočit

sjmm...bogica Saška...kolk jo more zdej stiskat...joj...upam ,da se čimprej poceli....user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
14.4.2010 21:47:45   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

mi smo umiti in še vedno naspidirani...vse ima pod kontrolo..tale naš bejbi...mulček...še mal ma fore...pol pa spanjeuser posted image

smo imeli s Saško težave...ljubezenske...se je dopisovala z nekom, vse že zmenjeno, kako se jeseni vidita in podobne hece...en mulc,21 let star...sem bla že zelo huda k sta si skoz dopisovala, ji nism pustila slikce pošiljat...no, pol je kr v en love story preraslo..naša čist out...dons pa kao konc..k ji je povedu, da je punco spoznal...v glavnem najprej je bla sam čudna, pol objokana...pol je le povedala kako in kaj...na konc sva pa obe jokali...upam, da se je potolažila...joj, so napeta pota 15letnikov...kaj še bouser posted image user posted image

sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo za saškouser posted image user posted image user posted image user posted image
no jst sem bla pr 18 tok zalublena v enga tipa, da sem vidla kako kamni rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image in ko sma šla narazen sem bla itak žalostna do konca jokala sem, ko sem ga kje vidla sem se začela nekontrolirano trest...... v glavnem je blo ene pol leta problem z mano.... in me je mami tolažla pa mi je rekla katja lej vse maš v šoli ti gre ne bit tok žalostna..... sem ji rekla mami kaj mi nuca vse to, če nimam ljubezni.......
no hotla sem rečt, da jo razumem in da naj se zeveda, vsak ki gre mimo je le še en k ni dovolj dober zanjo..... sej je res 15 let ampak imam prjatlco k je s fantom od 15 leta (zdej bo stara 30)user posted image user posted image user posted image user posted image
saška bodi močna in naj te vsaka slaba izkušnja okrepi in vsak, ki te prizadene s tem tebi naredi korist, čeprav se tega zdej ne zavedaš.... nasmej se poglej v zvezde in uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala, katjuša...tudi v saškinem imenu

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
14.4.2010 21:53:07   
sjmm
pri nas le legel mir, ata še kosmatinca sprehaja al pa obratnouser posted image

saški je pogovor in objemček le pomagal, zravn je pa še naš komedijant Jan pristavil svoj piskerček k skoz unga soseda Benota oponaša in na nokc smo se že vsi smejal..še Majči..pa sploh ni vedu za kvauser posted image user posted image

se lahk potiho pohvalim, da smo se dons uredili za nočno toaleto čist v miru, brez upiranja, sam zobke ni pustil umit, pol sm pa vidla, da smo dobili 10ti zobek...spodnja desna štirica je imel revček kar krvavo...tko, da je mogoče tudi iz tega izhajalo čudno obnašanje, ker po moje jih mora to ful bolet

no, zdej sem nama en metin čajček skuhala z mal medu...da bova bol sladkauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
14.4.2010 22:07:40   
sjmm
U dons je pa zatišjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
14.4.2010 22:25:13   
Katjusa
moj riše kuhinjo.... se ukvarja kak bo na koncu zgledala jst se pa bašem z velikonočnim zajčkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   [Brisano sporočilo]
14.4.2010 23:47:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4808
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 0:32:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4809
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 0:39:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4810
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 0:56:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4811
   [Brisano sporočilo]
15.4.2010 1:09:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4812
15.4.2010 7:28:16   
Čebel@
jutrouser posted image

no včeraj zvečer sva šla v Lj po čelado za Hano,pol sva šla pa še na pico in glih dobiva pijačo naju kliče tašča-je mala začela jokat in jo ni mogla nazaj uspavat in sta jo pred pol ure vzela iz postelje.....ok jest malo penasta da bi naja mogla takoj poklicat,vzameva pico za domov in črta po obvoznici....doma sem ji dala še malo mleka in jo dala pančkat in je takoj zaspala(in spi še zdele)user posted image

jutri pa spet v službo-sem se glih navadila bit domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4813
15.4.2010 7:56:59   
simonakr
Jutro! Čebela hvala za kavico!

DOPUST! JEST MAM DONS DOPUST! To bo pasalo mal noge v luft dat!

Kolumbo dobre slikce! Posebej tista z petko!

grem kofetkat

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
15.4.2010 8:17:03   
Urša08
jutro punce

user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
15.4.2010 8:19:43   
Urša08
Naša nočka ok. Žiga je bil včeraj ves dan brez vročince- jupi, se mi zdi da je nosek tud boljšiuser posted image   Sem bla danes že pridna in sem plačala položnice - jih je blo ta mesec too much.

Ajvy a veš da operila sploh nimam - sem mislila da je preagresiven za otročkeuser posted image

Sedaj študiram če bi šli že mal na sončka dons al raje še ne - kaka ideja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
15.4.2010 8:21:08   
baki
jutroooooooo.......vidim da ste vstaleuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
15.4.2010 8:21:40   
Urša08
čebel@ a ti si čelado kupla za Hano za v tricikel? A veš da jaz sploh nisem razmišljala o čeladi za v tricikel, jaz sem lani Nejcu kupla ko je šel na ta kolo - poganjalec. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
15.4.2010 8:22:19   
baki
user posted image pogrešam sončekuser posted image včeraj je pri nas šla točauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
15.4.2010 8:24:19   
Urša08
Čebel@ in Simonakr uživajta danes na dopustu

Kolumbo ma jaz sem kr mal huda nate, namest počivanja greš ti pomivat - nehi in pazi na pikico, poden bo že počaku

Ajvy ti tud počivaj in se čuvaj

Baki jutrouser posted image

Sjmm uf srčne rane so kr huda zadeva, ampak verjamem da bo čez kak teden že pozabila in poleti bo spet nova simpatija

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
15.4.2010 8:24:45   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

user posted image pogrešam sončekuser posted image včeraj je pri nas šla točauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image Kar k nam uletuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
15.4.2010 8:26:45   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ a ti si čelado kupla za Hano za v tricikel? A veš da jaz sploh nisem razmišljala o čeladi za v tricikel, jaz sem lani Nejcu kupla ko je šel na ta kolo - poganjalec. 

ne za na tricikel,ampak za na taveliko kolo,ko se bomo kam skupaj peljali

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
15.4.2010 8:28:29   
Čebel@

Naša nočka ok. Žiga je bil včeraj ves dan brez vročince- jupi, se mi zdi da je nosek tud boljšiuser posted image   Sem bla danes že pridna in sem plačala položnice - jih je blo ta mesec too much.

Ajvy a veš da operila sploh nimam - sem mislila da je preagresiven za otročkeuser posted image

Sedaj študiram če bi šli že mal na sončka dons al raje še ne - kaka ideja?

pridna-mene položnice še čakajouser posted image ........za Hano imam jaz operil p,za naju pa navaden operil......če je bil včeraj brez vročine in je čisto uredu za videti(ne tisto bogi),pol bi jaz ga peljala na zrak,ker mu bo le dobro del

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
15.4.2010 8:28:43   
Urša08
Uf sem se pa razpisala danesuser posted image user posted image user posted image user posted image Ma k tale sonček gledam sem tok dobre volje, pa naspala sem se.

Ajvy sem se mal spočila sem. Je pa tako, da ma moj danes še gužvico potem bo pa boljšeuser posted image Si bom za vikend privoščila poležavanje.

Simonakr ti k si iz foha dej mi neki povej:
1. A je turška savna v nosečnosti dovoljena
2. Kaj pa kopanje v banji doma?hvala ti user posted image

Aha še naše kosilo, danes bo juhica + palačinke oz. šmorenuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
15.4.2010 8:29:13   
Čebel@

Čebel@ in Simonakr uživajta danes na dopustu

hvalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?