|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
14.4.2010 13:29:57   
TAMIKA3
šibam po user posted image , je zmanjkalo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
14.4.2010 13:31:17   
MIHAILO
A mislite da je prehitro ce danes naredim test?...Prvi dan zadnje user posted image je bil 18.3.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
14.4.2010 13:32:52   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A mislite da je prehitro ce danes naredim test?...Prvi dan zadnje user posted image je bil 18.3.user posted image user posted image user posted image

Ja na kolk dni jo pa maš? Kdaj bi jo mogla dobit?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
14.4.2010 13:33:57   
Urša08
Potem sem sam jaz tak srečko k mi čez trebuh hlače več ne grejouser posted image user posted image user posted image no sej ene dvoje še zapnem, bom pomoje čez en mesec že v nosečniških hlačah

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
14.4.2010 13:34:48   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ja na kolk dni jo pa maš? Kdaj bi jo mogla dobit?

Prej je bla kr tocna kak dan razlike...na 28-30dni...Sam zadnjih 3,4 so ble pa kr z zamudo do 7dni

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
14.4.2010 13:35:41   
MIHAILO

Potem sem sam jaz tak srečko k mi čez trebuh hlače več ne grejouser posted image user posted image user posted image no sej ene dvoje še zapnem, bom pomoje čez en mesec že v nosečniških hlačah

Probaj z onim trakom k gavstavis med hlace

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
14.4.2010 13:35:54   
Urša08
Mihailo če sem prav zračunala naj bi bil danes 28 dan tko da jaz bi na tvojem mestu še počakala kak dan ali dva. Je pa res da na CB -ju piše da lahko opraviš test 4 dni pred pričakovano m ampak z jutranjim urinom. Dej zjutri nared testuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
14.4.2010 13:37:54   
MIHAILO

Mihailo če sem prav zračunala naj bi bil danes 28 dan tko da jaz bi na tvojem mestu še počakala kak dan ali dva. Je pa res da na CB -ju piše da lahko opraviš test 4 dni pred pričakovano m ampak z jutranjim urinom. Dej zjutri nared testuser posted image

Ok bom...sem kr nekaj nestrpna...sam hocem vedet al sm al ne...pa gremo naprej ,ce nisem v nove boje ce sem pa uzivat v nosecnostiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
14.4.2010 13:38:16   
Čebel@

ti boš na 1. pregled prišla že s tapravim nosečniškim bušijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
14.4.2010 13:39:06   
Katjusa
Tamika iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
14.4.2010 13:39:06   
Čebel@

Ok bom...sem kr nekaj nestrpna...sam hocem vedet al sm al ne...pa gremo naprej ,ce nisem v nove boje ce sem pa uzivat v nosecnostiuser posted image
držim pestke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
14.4.2010 13:40:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ojla, ajvy user posted image
kako se počutiš? kako sta pupi?

hvala, moram poskusit, kaj sem spacala, saj še vsi stojijo oz. dihajo, ker fantje že spijo user posted image user posted image user posted image user posted image

v redu...kri mi je stekla mal v čelo., pa mam tako smešno buškouser posted image user posted image edin to me še mal boli...čopa ne smem met...pa dotikat se ne smem rane...drgač je pa okuser posted image
Pupi pančkata....uši razsajajo pr njih v vrtcu..sem bla kar mal slabe volje.....tolk enga dela, pa zlepa jih ne preženeš...sem pregledala lasišče...pa je bilo pr obeh ok...
NIsem vedla da to sam otrebiš glavo, pa ga pošlješ v vrtec

Pa vi ?

no mi jih še nismo imel sam se mi zdi da traja ene 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image v vrtcu so že ble sam florjan jih še ni dobil možno tudi da zato ker ima ful kratko frizuro pa bi jih zeblouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
14.4.2010 13:41:28   
Čebel@
se vidi da je slabo vreme,ker nas je kar nekaj tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......a danes ciljamo na 200?????user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
14.4.2010 13:41:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

A zdej ste mi pa vse ušleuser posted image user posted image user posted image user posted image ja sej k mam jaz clo zvečer čas ga pa ve nimate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem še tu.... gledam mal vhodna vrata.....

so kake fajn??

mah blokovske so vse bolj al manj čudne in brezvezne in sosed si je dal že nove bele pa bomo mi tud dal bele da bo vsaj hodnik lepo zgledal.... pač se je treba prilagajat, čeprav mi2 bi dala rjave......
dons nam je priošel stric okna merit in je reku da bo poskusu bit ugoden in bo še za vrata dal ponudbo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
14.4.2010 13:42:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas bo pa zdele kar neki €-jutri plača  + regres,28.5. pa dohodninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti dam trruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super za everčke.... kdaj pa bo dohodnina????

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
14.4.2010 13:42:56   
Katjusa

čebel@ a ne kako je zoprno bit brez neta, smo čist odvisni rataliuser posted image user posted image user posted image

samo resuser posted image user posted image user posted image

ja jst četud ga ne rabim sme cela živčne če ne delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
14.4.2010 13:43:01   
Urša08
Katjuša vidim da na polno delate pri vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
14.4.2010 13:43:17   
Katjusa

čebel@ super za everčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Si boš kej privoščila?
zobeuser posted image

ti boš pa čist nova nohti, zobi.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
14.4.2010 13:43:47   
Čebel@

pri nas bo pa zdele kar neki €-jutri plača  + regres,28.5. pa dohodninauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti dam trruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
super za everčke.... kdaj pa bo dohodnina????

user posted image user posted image user posted image
jaz sem že dobila odločbo in bom imela nakazano 28.5.,moj pa še ni dobil odločbe

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
14.4.2010 13:43:50   
Urša08

se vidi da je slabo vreme,ker nas je kar nekaj tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......a danes ciljamo na 200?????user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
14.4.2010 13:44:30   
Čebel@

čebel@ super za everčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image Si boš kej privoščila?
zobeuser posted image

ti boš pa čist nova nohti, zobi.....user posted image user posted image user posted image

ja jauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
14.4.2010 13:44:54   
Urša08
čebela, petrušk in Katjuša kdaj pa ve ne pričakujeteuser posted image ?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.4.2010 13:45:33   
Katjusa

Katjuša vidim da na polno delate pri vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja sme ravno rpišla domov dons sma šla na elektro da je končno na nas pisano pa da pridejo pogledat če bomo lehko imel 3 faze..... za vodo smo se tud zmenli pa na občino sma šla pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image v glavnem skos se dogaja....
komi čakam da se zečne v stanovanju na ful dogajat sem upala na to soboto pa ne bo spet nič ker so včeraj mamico povabli na birmo in itak da bo šla.....
moj pa ne dobi frej k majo gužvo..... no sej sem se že sprjaznla, da se bomo šele junija selil..... upam, da se bomo

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.4.2010 13:46:14   
Čebel@
grem mulcu dat kosilo,pa posodo pomiti,pol grem pa na gnetenje(beri:masiranje)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......pa v BC nesem kanto za plenice nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.4.2010 13:47:21   
Katjusa

čebela, petrušk in Katjuša kdaj pa ve ne pričakujeteuser posted image ?

jst sem jo mela 3.4 in še kr trajauser posted image user posted image user posted image user posted image v bistvu imam še nek rjav izcedek upam, da ni spet cistauser posted image user posted image user posted image nonstop neki.... včeraj mi je že moj neki sanjal da mogoče nebi več mela user posted image ..... ampak sem ga kuj grdo pogledala in je pol reku no sej boma vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?