|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
14.4.2010 13:47:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela, petrušk in Katjuša kdaj pa ve ne pričakujeteuser posted image ?
zadnja je bila 20.3. imam pa na 33 dni tko da če se ti da računat..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
14.4.2010 13:47:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

grem mulcu dat kosilo,pa posodo pomiti,pol grem pa na gnetenje(beri:masiranje)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......pa v BC nesem kanto za plenice nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo kasnejeuser posted image

jst bi tud gnetenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh noge k me bolijo od delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
14.4.2010 13:49:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A mislite da je prehitro ce danes naredim test?...Prvi dan zadnje user posted image je bil 18.3.user posted image user posted image user posted image

lahko delaš sam če nočeš bit razučarana raje počaki sploh če ti ponavadi 1 teden tamujajo potem se pravi da jo imaš nekje na 35 dni tak da jst bi počakala....

držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
14.4.2010 13:50:16   
Urša08
Katjuša kaj pa če bi šla mal do ginekologinje se pokazatuser posted image

Čebel@ 21.4

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
14.4.2010 13:52:32   
Katjusa

Katjuša kaj pa če bi šla mal do ginekologinje se pokazatuser posted image

Čebel@ 21.4

sej bom šla sam zdej nimam voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image   teh G imam vrh glave in res se ne počutim zdej tko da bi tja hodla upam, da ne bo treba, da se bo tole čudežno umirilo.... sej ni fejst sam k grem na wc je vedno mal rjave sluzi (temnorjave)...... še za izvide nisem poklicala pa sem bla oktobra tam.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
14.4.2010 13:52:55   
Katjusa
urša kako sta otročka?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
14.4.2010 13:54:18   
Katjusa
ajvy sam ful čudno, da nič ne nejdejo in ga skos glava boli.... se mi kr smili to res ni prijetnouser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da najdejo razlog, da bodo težavo lahko rešli.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
14.4.2010 13:57:06   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

urša kako sta otročka?

Oba smrkata, mal kašljata, v glavnem prehlad, aja pa Žiga je mel od nedelje vročino, dons je zaenkrat še brez, upam, da tako ostane, ker drugače ga grem jutri pokazat. Pa tvojedva user posted image ? Ste zdravi?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
14.4.2010 13:58:25   
Katjusa
no pa ste vse ušle.... grem perilo čaka...... pol šibam pa po florija se nieki sonček kaže bomo mogoče celo kej zunaj, če bo čas k morem pol po možeka sme ga kr jst peljala v službo......

punce rabim laminat v vzorcu ploščic.... v merkurju imajo ampak nič na zalogi in ne vedo kdaj bodo dobil......???? kaka ideja?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
14.4.2010 13:59:22   
Katjusa

urša kako sta otročka?

Oba smrkata, mal kašljata, v glavnem prehlad, aja pa Žiga je mel od nedelje vročino, dons je zaenkrat še brez, upam, da tako ostane, ker drugače ga grem jutri pokazat. Pa tvojedva user posted image ? Ste zdravi?

ja končno zdej smo vsi vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image smo se odločl da je blo za letos dostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti da ostanete brez vročine

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
14.4.2010 14:10:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A mislite da je prehitro ce danes naredim test?...Prvi dan zadnje user posted image je bil 18.3.user posted image user posted image user posted image

čist si huda :)
jst sm tud že včer mislla test delat, k mam isti datum k ti....pa sm se nekako vzdržala....bom dons koj k pridem dam....pr evi sm ga tud ob 5h popoldne delala in to ene 4 dni pred user posted image

petrušk_

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
14.4.2010 14:11:29   
Ajvy
jutro...

BIla pri okulistu- vse ok, na prevezi....do ponedeljka moram bit doma..se mi je na čelu naredila prav smešna buška- kri ki ni imela kam iti...itak....jst...kdo pa drug....

Sjmm...ne vem kaj naj ti rečem...jst ti želim da boš dovolj močna,da boš zajezila trmo...ker drgač bo zelo težko....men je tolk hudo ,kadar moram bit stroga...ampak...kaj čem...tisa bi se že zdej okrog vrgla..pa cepetala ...noro....sončki balončki naši user posted image

Urša--
upam, da se čimprej prehlada zgubite...a inhalacijo delate?To nam najbolj pomaga...čist nič drugega...

Baki
,..lepo se imejte na nastopu...pa lepo opravite cepljenje

petrušk...uživajta.....maš pa res...potem kmalu pogrešaš otročke..ampak ne za dolgouser posted image

KOlumbo....naj vam hitro mine odsotnost možeka...

Tamika..jutro...ti si pa res zaslužiš en all inclusive razvajanje

Mihailo...mi noseka pucamo vsak dan 2-3 krat na dan...pred vrtec, po vrtcu in pred spanjem
NAj se čimprej nosek pocajta

Čebela....ja jje kriza...ko si brez interneta..se ti zdi ,da si kar naekrat brez civilizacije user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
14.4.2010 14:14:53   
petrušk_

zadnja je bila 20.3. imam pa na 33 dni tko da če se ti da računat..user posted image user posted image user posted image

moja zadnja 18.3. tko da zj enkrat....štoka in čudn filing kot pred user posted image user posted image , apetit tud na višku...tko da mislm da nau nčuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa še maluser posted image user posted image user posted image user posted image , no ja sj smo ta mesc res bl mal.....ni blo voljeuser posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
14.4.2010 14:16:32   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...

petrušk...uživajta.....maš pa res...potem kmalu pogrešaš otročke..ampak ne za dolgouser posted image

po moje si narobe razumela....midve z evo greva na razvajanje k mamici....pogrešale pa bova očija k bo u Celju na sejmu :)))

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
14.4.2010 14:20:17   
Ajvy
Črtica...držim pesti za vrtec....
KOlumbo....ne vem kaj naj ti rečem....raje nekaj časa ne user posted image ....počivaj

Katjuša..hvala...glede brata...sej bo..vse bo...mislim,pa da bo moral mal navade spremenit,,,,

petrušk..o joj..oprosti...res oprosti....
Uživajta torej princeski.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
14.4.2010 14:20:21   
Ajvy
Tamika...moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 14.4.2010 14:27:36 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
14.4.2010 14:26:14   
petrušk_

KOlumbo....ne vem kaj naj ti rečem....raje nekaj časa ne user posted image ....počivaj

Katjuša..hvala...glede brata...sej bo..vse bo...mislim,pa da bo moral mal navade spremenit,,,,

Uživajta torej princeski.....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tnx nni panike
brez eve si pa še nism drznla it za par dni....hmmmm ne vem če bi zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
14.4.2010 14:28:23   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image tnx nni panike
brez eve si pa še nism drznla it za par dni....hmmmm ne vem če bi zdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image

he he ..jst tut brez Tise ne...Tarja je že tako veliko da natanko pove kaj ji manjka in kaj ne...Tisa pa še ne ...tko da te čist razumem

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
14.4.2010 14:29:00   
TAMIKA3

Tamika...moje iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
14.4.2010 14:29:26   
TAMIKA3

Tamika iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
14.4.2010 14:32:22   
TAMIKA3
user posted image via vrtec... potem pa user posted image user posted image user posted image povedat, da je pradedek umrl user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
14.4.2010 14:39:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

user posted image via vrtec... potem pa user posted image user posted image user posted image povedat, da je pradedek umrl user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
14.4.2010 14:48:10   
Katjusa

moja zadnja 18.3. tko da zj enkrat....štoka in čudn filing kot pred user posted image user posted image , apetit tud na višku...tko da mislm da nau nčuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo pa še maluser posted image user posted image user posted image user posted image , no ja sj smo ta mesc res bl mal.....ni blo voljeuser posted image

petrušk držim pesti zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je toplo pri srčku, k vem kako se počutiteuser posted image user posted image user posted image user posted image
ne vem sej znaki za user posted image so isti k za user posted image tak da upat je treba do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
14.4.2010 14:50:28   
Katjusa

he he ..jst tut brez Tise ne...Tarja je že tako veliko da natanko pove kaj ji manjka in kaj ne...Tisa pa še ne ...tko da te čist razumem

jst še florija nisem nikol pustila.... ok zdej k smo delal jih je ene 3x babi dala ajat pa nista nikol zaspala dokler nisma mi2 prišla oz. beni je enkrat zaspal..... da bi jih pustila pa 2-3 dni pa ne vem zdej še ne.... mogoče ko se preselimo, da bo florjan prišel sem na počitnice za ene 2 dni.... če bo želel....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
14.4.2010 14:51:36   
Katjusa
florjan je zunaj divja okol bajte.... jst pa čakam, da se beni zbudi se mi zdi, da ne boma uspela nič ven it ker okol 16 grem po lubija.... pa še jest jima morem prej dat

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?