|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
13.4.2010 8:32:13   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ne pa še ne user posted image

čestitke moji lepotički za 11 mesecev user posted image user posted image

user posted image

Sem šla slikico odpret, da bolje vidim tvojo lepotičko in kaj se zgodi? Moj mali se ji je tako lepo nasmehnil, pa rokico proti ekranu začel stegovat user posted image user posted image user posted image  Mislim, da drugega komentarja ne rabim pisat user posted image  

Hvala za kavo, midva greva zdej na tla - mami sesat in pomivat tamali pa se valjat, špilat gverilca ipd.  

Lep dan vsem!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
13.4.2010 9:48:48   
biba007

user posted image

Seveda, čestitke lepotički!!! In kakšni zobki, pa frizurca, pa ŠIK ČEVELJCI!!!! Prava baba!

Neposredna povezava do sporočila: 3877
13.4.2010 10:11:37   
Reby
Zoja - vse najlepše za 11. mesec, ti cukrček naš user posted image

user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
13.4.2010 11:32:38   
ledenka

user posted image

čestitke! user posted image

dobro, da nismo zmenjene, zunaj je GROZNO!

krema za sončenje - vzela sem eno Mustelino, sam imajo dve - jaz sem vzela tisto za občutljivo kožo, ki nima parabenov notri. je kar težko dobit kremo brez parabenov, tud če je za otroke...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3879
13.4.2010 13:54:47   
Serendipity
VSE NAJ NAJ PRINČIPESI ZA TA VELKIH 11 MESECEV!

user posted image

ps: lepotička! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
13.4.2010 20:11:55   
Goldy
Še z naše strani, čestitke Zoji za 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image  Kako čas beži!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
13.4.2010 21:07:33   
lučka 25
Zoja, četitam za 11 mescev. Neža pa pošulja poljubčka. user posted image

Ampak kar ne morem verjeti, da je že toliko stara. Čas gre res prehitro mimo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
13.4.2010 22:06:57   
obayifo
zoja, čestitke tudi od nas, res si luštna dečva, mamin ponos user posted image

midva sva danes kar peš odšibala na nfth, sem tok hitela, da sva bla v 20min že tam user posted image . pa kar ni mogla verjet, da je mali tolk napredval v enem mescu. joj, kolk sem bla vesela. sem jo vprašala, če naj čeladico kupmo, zdej k bi on skos bil na nogah, pa je rekla, ja kupte, sam se boste hitr naveličal user posted image . tko da bom še mal počakala, če mi ga bo ratal 'naučit', kako se prou pade oz. sesede, je pa mogoče sploh ne bomo rabil. skratka, nobenih posebnih napotkov več, delamo tko k do zdej in pustimo fantu, da sam dela, kar mu paše user posted image
za nami je pršla ena luštna deklca lana in sta se tko lepo gledala, mali je kr zavriskal in pol bi ji najrajš kr prstke pojedu user posted image . bo treba kmal kakšno potencialno snaho spoznat user posted image . kolk so luštni mali cukri, ko jih daš na kup.
je šou pa dons že ob pol desetih spat!!! za kosilo je mel pa mešano zelenjavco s polento, pa najprej ni šlo, pol sem pa še mal smetance not zmešala, je blo pa mal lažje. sam polenta je pa po celi kuhni user posted image
jutr padejo bučke. mi je pa žal, da nism šparglov kupila, jih je ena ponujala na tržnci, pa sm šla mim..
ja, z mustelo smo se pa mi tut dons namazal - ampak s tisto za mraz user posted image
grem mal pospravt in polenart pred tv, pol se bom pa tut jaz spat spravla, tole vreme me ubija...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
14.4.2010 7:50:03   
Goldy
Jutro!
Kofi pa kr takle user posted image !

Pa smo 4!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
14.4.2010 13:42:14   
kimsy
Drage moje rožice! Se vam nisem full dolgo javila, ker smo imeli tehnične težave! Zdaj pa imam eno vprašanje.
Naša mala biksa, sploh noče nič jest, oz. full malo, tudi po flaši ne,vsak dan je večkrat pokakana, že bolj na drisko sliči in me zanima če ima lahko vpliv na tako stanje prihod moje menstruacije. Sm jo namreč dobila danes, ampak me je že par dni bolel križ. Drugače bo v soboto stara 3 mesece in sva se do danes polno dojili, pa upam, da vsaj še en mesec, nisem lih mlekarica! :)

lučka - eno vprašanje, tvoji inicialki sta B.A? Sm nekaj ha fb-ju gledala pri fargi.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
14.4.2010 14:13:46   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Drage moje rožice! Se vam nisem full dolgo javila, ker smo imeli tehnične težave! Zdaj pa imam eno vprašanje.
Naša mala biksa, sploh noče nič jest, oz. full malo, tudi po flaši ne,vsak dan je večkrat pokakana, že bolj na drisko sliči in me zanima če ima lahko vpliv na tako stanje prihod moje menstruacije. Sm jo namreč dobila danes, ampak me je že par dni bolel križ. Drugače bo v soboto stara 3 mesece in sva se do danes polno dojili, pa upam, da vsaj še en mesec, nisem lih mlekarica! :)

Upam, da se vama bo uspelo dojiti še vsaj en mesec. Kar se pa tiče težav pa ne vem. Pri nas so ble take težave že na začetku, nikakor ni hotla jest oz. je največkrat kar zaspala. Ampak to bolj zaradi utrujenosti, nemoči, pa še dojit se ni hotla. Tko, da je pila moje načrpano mleko. Če pa hodi toliko na blato, kjub temu da ne je veliko je pa lahko tudi znak kake alergije. Probaj najprej izločit mleko in mlečne izdelke, potem pa še jajca. Kako je pa z M in dojenjem pa ne vem, ker jaz sem jo dobila po tem, ko nisem več črpala mleka. Bo mogoče še katera kaj več povedala.

lučka - eno vprašanje, tvoji inicialki sta B.A? Sm nekaj ha fb-ju gledala pri fargi.
ja user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
15.4.2010 8:52:20   
Serendipity
Ena kavica v družbi mavrice :)

user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
15.4.2010 10:17:19   
Reby
Je katera za jutri za ZOO? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
15.4.2010 11:42:11   
Sempervivum
Sem mislila, kok bom mogla brat, ker me nekaj časa ni bilo gor user posted image  Pa niste nič kaj dosti načvekale user posted image

Reby, jaz bi bila takoj za, samo bom mogoče ćla v službo user posted image  Ne vem še. Bi šla mogoče prej/potem še malo po mestu user posted image

Jaz sem tudi kupila Mustelo, pa ne vem, kdaj jo bomo sploh kaj rabili user posted image  Tko kot jr že Obi napisala ... za mraz user posted image  Sem FUL vesela, Obi, da mali tok fajn napreduje user posted image  Zdaj pa samo brezskrbno naprej! Je pa res tako fino, ko je nekaj malih na kupu, meni je to tako lepo gledat user posted image  Skrajni čas, da se spoznajo ... Tomi, Enej, Neža, Maks, Maja (kje si Lsica, zdej bi se pa lahko kaj videli, kaj praviš user posted image ), Svit, Zoja, Karolinca ... pa še pa še vas je ... kakšna lepa druščina user posted image

Lana, naš je tudi ful kakal, pa marsikdaj sploh nisem vedela, ali je driska ali ne user posted image  Je bilo vedno tako tekoče, včasih tudi z mehurčki. No, pa ni bilo nič narobe. Ko smo šli na GH, je kakec postal lepo gost ... Če so vse pleničke polulane, ni verjetno nič narobe. Kar se user posted image  tiče, pa ne vem. Pri nas se ni nič poznalo, ko je prišla.

Se*, hvala za kofi in mavrico user posted image  Kdaj bomo pa Zarjico lahko kaj spoznali user posted image  Kako ste vi? A možek je pa kar z zelenjavnimi juhicami zadovoljen user posted image  Moj je tudi bil, včasih user posted image

Pri nas še vedno dogaja. Mislim, da sem pozabila povedati, da je K začel ful čebljat. Kar naprej nekaj govori, ga je tako luštno poslušat user posted image  Ko enkrat zašne, ga ni za ustaviti user posted image  Včeraj je dobil svoj stolček, pa stajico sem mu naštimala. Uno, k ima mrežo okrog, samo bo bolj za občasno. Se mi zdi tako utesnjen notri ... se lahko samo malo obrne, pa je že v mreži user posted image  Mogoče tako, za sedet, pa če se bo začel kaj vzdigovat. V stolčku mu je pa finofajn user posted image . Meni pa tudi, ker me tako malo manj hrbet boli user posted image  Spimo bolj tako-tako. Se kar prebuja in tečnari, pa jokca ... Mož je rekel, da ga bo naslednjič kar v dnevno odnese, da se bosta šla igrat user posted image user posted image  Samo ti res kar zmanjka idej, kaj bi takrat z njim počel. Ker se nikakor ne umiri in to lahko traja tudi 2 uri user posted image

Reby, je mel mali rad mango? Jaz sem ga zrezala, pol pa s paličnjakom zmiksala, dala v stekleničko od frutka, zdaj mu pa dam zraven jabolka in banane že nekaj žličk in mu očitno ful paše ... Enako sem naredila tudi z borovničkami, ampak pol je imel pa čisto črn kakec user posted image  

Danes bo očitno končno malo lepši dan, užijte ga user posted image  

Pozdravček!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
15.4.2010 13:05:29   
obayifo
kimsy, mi smo bli tut do uvedbe GH pokakani do vratu, če je blo treba, večkrat na dan. sam pr nas je blo še sluzasto in zeleno povrhu. zdej se je pa poštimalo. pa včasih je blo tut tko, da ni hotu nč jest, pol kakšn dan je pa nadoknadu. glavn, da lepo napreduje. gramčki grejo gor? prihod M se pa tut pr nas ni poznal, al pa jaz nisem opazila.

reby, mi mamo jutr RA ob 12, tko da smo glih sred dneva... sam, če bo pa vreme prbližn tko k dons, bo pa lepo. itak bova šla peš, tako da sva 'okupirana' od 11.30 pa tja do 13.h, šibneva domov skuhat in pojest, za kasnej pa še ni plana, sam bova brez avta.

semper* naš tut začne svoj babababa in papapa, ko bi ga navil. ful jih je lepo poslušat user posted image
mi mamo pa tavelko leseno stajco s trdnim dnom in se skos gor vleče in stoji in grize rob, pol se pa zmatra, pa začne jokat, k se ne zna dol spustit user posted image . spimo pa po tanovem od okol 22.h eno urco, pol jok in tolaženje, zaspi nazaj in kokr je, včasih do 3.h včasih do 5.h. se mi je pa začel zjutraj zbujat okol 7.h in pol bi on kakšno urco al pa dve žural, pol pa naprej spat.. zgleda da ma eno fazo prilagajanja na nov urnik user posted image
do manga pa še kar nismo pršli...

danes gremo k urologu, jutri RA in v torek kardiolog, zment se moram za 3.odmerk cepljenja.. spet ena runda okol dohtarjev, pol pa upam, da bo spet nekej časa mir

lepo povozičkajte vaše sončke, meni vsaj skoz okno zgleda ful lepo, bova šla 'povohat' user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
15.4.2010 19:22:17   
lana70
Ojla! Mi smo pa bolančkani :((....to so pa presneti obiski, tamala ima zabasan nosek, jaz pa boleče grlo in zabasan nos tudi. A ima katera izkušnje s termometri za uho???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
15.4.2010 19:23:05   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Lana, naš je tudi ful kakal, pa marsikdaj sploh nisem vedela, ali je driska ali ne user posted image  Je bilo vedno tako tekoče, včasih tudi z mehurčki. No, pa ni bilo nič narobe. Ko smo šli na GH, je kakec postal lepo gost ... Če so vse pleničke polulane, ni verjetno nič narobe. Kar se user posted image  tiče, pa ne vem. Pri nas se ni nič poznalo, ko je prišla.

Kimsy sori, sem te v lano prekrstila user posted image  Včasih tko na hitro preberem, pa bolj avatarje gledam ... me je tale tvoj bambi očitno čist zmedel user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
15.4.2010 21:04:37   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Ojla! Mi smo pa bolančkani :((....to so pa presneti obiski, tamala ima zabasan nosek, jaz pa boleče grlo in zabasan nos tudi. A ima katera izkušnje s termometri za uho???

hja, za približno zmerit so. toliko da vem, ali ima vročino ali ne. drugače pa imam digitalnega, ga stisnem v naročje in merim pod pazduho. pa TV lahko gleda pri tem, drugače ga ne sme

nosek ji dobro čisti, da ne bo šlo na ušesa!!! pa user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
15.4.2010 21:42:34   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Pri nas sploh vročine ni kazal, tamala pa cela žarela. Sva potem z digitalnim zmerila 38,9 stopinj... user posted image   Imam pa isto metodo merjenja kot ajsi user posted image .
Tak, da ne vem .. pa še čist nov je, z novimi baterijami in to.. user posted image

*pikepoke* za bebiko in tebe

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.4.2010 21:44:38 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
15.4.2010 21:47:14   
Serendipity
semper* - kuku user posted image

BTW - sem ugotovila, da se mi o modi neeee sanja. Iščem neko kombinacijo za eno svečanost v maju, pa sem čist out. Mi je pa tole všeč: http://www.promod.eu/jackets/tailored-jackets/crinkle-effect-jacket-beige-R8270061050.html

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.4.2010 21:48:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 3895
15.4.2010 21:50:01   
Sempervivum
Lana70: Jaz pa merim z digitalnim v ritki. Ko previjam, izmerim še temp. (če je potrebno in če ne pozabim) in to je to. Nič posebnega. Potem odšteješ pol stopinje - to je telesna temp. Sem vprašala tudi P, kakšen termometer je najboljši in mi je svetoval tako.

Neposredna povezava do sporočila: 3896
15.4.2010 22:04:37   
Reby
lana - mi imamo digitalnega za pod pazduho (merim tudi v ritki) in pa ušesnega Termo Scan od Brauna. Ušesni prikaže cca. za pol stopinje več kot pod pazduho. Zmeri pa v 3 sekundah. V ritki traja malo dlje. Drugače pa če čistiš nosek - mi smo ga najbolje sčistili tako, da sem dala fiziološko 5 ml v brigo (injekcijo) in brizgnila v eno nosnico, ko je mali ležal na boku in glavico na stran, tako da priteče čez drugo ven. In še posesala sem. To je šlo največ ven.
Seki - ful lep kompletek. Jaz veliko stvari kupim v Promodu. Ravno danes sem brskala tam, na koncu pa ugotovila, da moja postava enostavno še ni ready za šoping user posted image Pa sem si vseeno nabavila eno tuniko, ki perfektno skrije vse user posted image http://www.promod.eu/shirts/tunic-shirts/linen-tunic-ecru-R8260073021.html
Semper, obi - potem pa drug teden zoo? user posted image Pri nas mali tut cel dan čeblja.
Semper - ja, ful ma rad mango. Sem mu pa včeraj dala avokado z banano in navadno pasirano skuto in je tut ful jedel, še men je blo dobr.
ajsi - vidim, da si šla pred mano domov user posted image

Midva sva pred dneva dnevoma nehala dojiti in grem pod tuš in mi je tekl iz desne joške, sem ga potem dopoldan podojila in je spet pridno pil. Ah, bova kr še naprej dojila, samo ponoči ne.
Grem spat!!!! Nočko!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
15.4.2010 23:23:52   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

semper* - kuku user posted image

BTW - sem ugotovila, da se mi o modi neeee sanja. Iščem neko kombinacijo za eno svečanost v maju, pa sem čist out. Mi je pa tole všeč: http://www.promod.eu/jackets/tailored-jackets/crinkle-effect-jacket-beige-R8270061050.html

Ah, preden jest opazim, da je še kjera gor, greste že vse dol user posted image  user posted image  

Sploh nisem vedla, da je Promod tudi na netu user posted image  Promod je the best! Jaz si tam dostikrat kaj kupim, majo za moj okus prav krasne stvari. Tale jaknica je SUPER!

Ja, drug teden kar rezervirajmo spet en dan za ZOO! Kakor želite. Jaz edino v ponedeljek ne bi, ker mamo plavanje, pa bo mali pol ful spal user posted image  Bo treba še vremensko napoved pogledat.

Reby, še pred kratkim si samo ponoči dojila, zdaj boš pa samo podnevi user posted image  Zdej bo Kruce rekel, prižgi luči, pa hop na joško user posted image  Hecam se, da ne boš kaj narobe razumela user posted image

No, pa nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 3898
16.4.2010 10:21:47   
Sempervivum
Danes nudimo eno tako kalorično kavico, da bomo imeli dovolj energije za celodnevna potepanja po sončku user posted image

user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
16.4.2010 10:58:58   
lana70
Hvala za odgovore user posted image , zdaj me pa muči še ena stvar: vsak večer je norišnica (če kopamo ali ne) in sicer od 21.00 začne tamala jokat do hripavosti, se zvijat in bruhat, pa na zizi bi vist tako do 24.00 in čez......kako naj jo potolažim, ne vem več kaj bi user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?