|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
8.4.2010 12:49:33   
TaMaSa
Ja fajt z lopatkamiuser posted image bi jaz kmal eno po buc z naso kar velko lopato...na brzino ker ni casa...
...ena mamica v peskovniku,ven privlece nekaj podobnega kot imate vi grisinije-a kako se rece,samo ene 5x manjse in ozje.Moja tamala navali,zacuda ji je bilo zelo vsec.Samo moja ne bi samo eno palcko,dve,tri...bi se.Pol ji pa ni vec hotla dati,oz.se je delala,kot,da je ne vidi.Sem tamalo prijela in smo sle.
Pa sva imeli s seboj zemlo in jabolko...samo tisto je bilo tooolk dobro.
Prav zalostna sem bila.Kaj potem sploh kaze sred peskovnika hrano,ce je ne misli potalati.user posted image

Smo pa od zdravnika.Ima Meri kozno infekcijo-sem ze povedala,da se ji je na obrazu zaradi praskanja mozoljcek razsiril cez pol brade.Se vrocino je ponoci zaradi tega dobila.

Zdaj pa pospravljat in kuhat.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.4.2010 15:39:41   
slovenka
ojla mamice,

jaz komaj živim danes user posted image Ne, res, ful stres ves čas, sedaj imam komaj 5 minut miru. Spali smo slabo, ker je Sofija prišla k nama po 3h in potem nisem spala do 5h. Vstale sva ob 7h, ko sta prišla parketarja, potem je bila cela jokava, ker ji zajtrk ni bil dober... potem greva v avto, pa  po poti vidim, da ima umazano jopico, se ustaviva v enem centru in ji kupim novo, pa kar oblečem gor, ona pa ful huda, tega ne bo imela in si je slekla dol (enako dela zadnja 2 tedna glede novih čevljev, jih tudi ne mara, samo ta stare bi...), tako da je komaj prodajalka blokirala nakup... in sva šle umazane naprej... na prevez k pediatru. Glede tega me je moj zafrknil, ker ni dal poškodbenega lista iz svojega avta, tako da sem šla brez - tam bili hudi, moj pošlje po faksu, čakale sva ful... mislim, totalno... pa še pediatrinja me nadere, ko sem vprašala, a ne bi Sofija rabila še enega šiva (ker en del ni zašit, ima tri šive), pa se razkuri, a jaz dvomim v kirurga in take... potem peljem malo k sestri, pa nazaj h ginekologu - ker tja je nisem imela energije vzet. Spet sem dosti čakala. Kaže pa mi UZ zdaj rok že teden dni prej, ker je kao fant velik. A ni to lepo slišati pred porodom? Velik dojenček... user posted image pa laboratorij... komaj sem uspela priti v službo - pa sem si šele ob 13h naredila obveznosti. V glavnem, zdi se mi, da me bo pobralo danes.

Kako to ti sfolgaš, TMS, mi ni jasno... Pa ostale z več otroki. Jaz komaj, sem cela živčna danes user posted image

Mateja, kakšne lušte ti že povzročam? user posted image Preberi zgornje user posted image

Grem na izpite, potem pa domov...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.4.2010 15:44:06   
slovenka
TMS, se absolutno strinjam - če nekaj pokažeš pred otroki, potem pa ne bi delil... user posted image

Jaz pa ne vem, zdaj še bolj, ko ima Sofija presekano čelo, a sem res malomarna ali kako... včeraj sva bile na obisku pri sosedovih in tam ima babica res ves čas malega na očeh - je isto star kot naša. Niti hrenovke mu ne kuha, dela to dedi... Jaz namreč našo že precej samo pustim, se igra v pesku, jaz sem pa stran, pa juho zmešam in grem nazaj ven... sama pleza gor na tobogan (sicer sem čisto zraven, če bi padla), ampak pustim pa jo vseeno gor, sosedovi ne, njihov tudi ne sme po stopnicah, gredo okrog, kjer jih ni, pa domačega psa ne sme pobožati - jaz pa našo skorajda spodbujam za stopnice - zunaj na terasi hodi sama, ji samo rečem naj pazi, notri pa jo držim za roko - nosim je ne, je ne morem..., domačega psa lahko boža... Se vam zdim premalo previdna? Hm... Ker ko bo še en dojenček, ne bom mogla ves čas držati Sofije in je nositi naokrog... Ne vem...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.4.2010 20:24:19   
Anonimen
Slovenka, nisi nič premalo previdna. Naša hodi sama gor in dol po stopnicah. Hoče sama. Navzgor hodi zadnje dni celo brez da se drži. Kako naj ji pa preprečim, če me takoj nadere, da bo sama in naj jo pustim??user posted image Otrok se sam tako najbolje razvija, verjemi. Taki starši, ki kar naprej nekaj čuvajo in oprezajo za otrokom, delajo samo škodo otrokom. Otroka je treba vspodbujat.Poznam par takih, ki so kar naprej za otrokom to in drugo...pri 4 letih se pa otrok ne zna sam obut čevljev.user posted image Zakaj? Starši nimajo očitno dovolj živcev, da otrok to naredi sam, počasi. In ker se mudi, vse naredijo oni. Poznam punčko, ki pri 3 letih ni znala prijet za žlico, ker jo je vedno mamica hranila, ker se je vedno nekam mudilo.user posted image user posted image user posted image
Pa kako to mene blazno moti oprezanje staršev, paziiiiiiiiiiiii, umazan boš, takoj vstat.user posted image user posted image In zakaj imaš otroka? da  bo vedno zgledal kot v izložbi? user posted image  

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.4.2010 21:07:45   
mate0ja
slovenka lepo te prosim. Pa kaj za boga te je tako potrlo, da imaš tako črne misli. Dej no dej. Otroci pač padejo, še jest se včasih spotaknem al pa v vrata zabojem, ker pozabim, ker se mi tok mudi, da jih pozabim odpret, da ne govorim, da kej zleti iz rok. K aktivnosti, radovednosti, spoznavanju novosti in svojih mej spadajo tudi poškodbe. Nikakor ne boš otroka pred njimi obvarovala. Do ohceti se bo vse zacelilo. To so tudi izkušnje, zato je nepotrebno, da bi pretirano pazila na otroka in premišljeno izbirala terene, pripomočke, oblačila in ne vem kaj še vse. Otroci se morajo od začetka čim bolj prilagoditi real lajfu, ker kadarkoli kasneje je za njih stresno. Pa ne občuduj ljudi, ki pretiravajo. Najbolje se bo obneslo, če se boš zanesla na svoje občutke.

Sej res, si že slišala tisto: "Majhni otroci, majhni problemi, veliki otroci, veliki problemi."

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.4.2010 22:51:41   
slovenka
ojla mamice,

ja, saj imate prav. Samo ko hodiš okrog zdravnikov z otrokom s presekanim čelom, te kar malo postrani gledajo - pa pripombe - če se še enkrat zgodi, kje na isto mesto, pa ne vemo, kaj bo... :S

Njamka, ja, ko je naša pri sosedovih plezala gor in dol po toboganu, sosedov pa jo je lahko samo gledal in mahal in marjetice nabiral zanjo, sem se spraševala, kako on to sploh prenaša - ker naša je tak karakter, da bi znorela, če je ne bi pustila, kar ona hoče, potem pa pač rine, jaz pa zadaj...

Mah, saj sedaj zvečer se je vse lepo izteklo, dan se je pa res začel nenormalno napeto. Sem pa prej popoldne kupila posteljo za Sofijino sobico zgoraj. Sedaj je parket položen, še lakiranje in bo fertik, potem pa čiščenje oken in montaža pohištva. Sem kupila 140 cm široko posteljo, čisto nizko, belo iz umetnega usnja, tako da ne bo kakih bušk user posted image pa da bo mami lahko zraven spala, če bo treba user posted image Saj vem, da bo zdaj lunca rekla, kaj bomo s tako posteljo, pa čist mogoče, da je mala ne bo marala... user posted image

Aja, ko sem prej omenila - se še kateri dogaja, da mali nočejo novih oblek, čevljev? meni je zdaj to kar čudno. Ne vem, kaj naj, naj sploh kaj kupim ali kako user posted image Sorodnica pravi, da jo moti to, da si ni sama izbrala... ampak na splošno nimam občutka, da bi naši bilo že kaj mar, kaj ima oblečeno. Samo nekak novega sedaj noče. Kaj menite? Sem mislila te dni malo v šoping zanjo za poleti, ko ne bom utegnila, sedaj pa ne vem...

Grem počasi spat, kdo ve, kako bo ponoči... Lepo spite!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.4.2010 23:30:05   
Anonimen
Slovenka, pri nas je nekak moderno, da se pokaže v novih cunjah in se še hvali na ta račun.user posted image Gledam pa tud sama, da ni preveč kičasto, ker roza cunj imam čez glavo. Veliko ji kupim v vijola barvi, oblečena je pa velikokrat v istih barvah kot jaz.user posted image
Da bi pa otrok pri tej starosti ukazoval kaj se bo kupilo za obleč?user posted image Zame popolnoma nesprejemljivo. Pa če se še nevem kako butasto tole bere.user posted image
Zame je edin to sprejemljivo, da noče kiklce občasno. Pa sem pa ke kakšne hlače, ki jo očitno preveč vežejo. To pa sigurno otrok ve in si zapomni.user posted image

Vidiš, dan je mimo, vse se je izteklo kot se mora. Spali boste pa tud. Naša si je danes mal ustnico prebila ob padcu še z eno pupo. Kok ji je bla dobra kri.user posted image user posted image user posted image

Ajd, lahko noč.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
9.4.2010 6:01:10   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Naj začnem s slikcami.
RMRM-tvoj fant je....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Nimam besed, sploh.user posted image Prepričana sem, da očara vse, ki ga srečajo!
Sem vesela tud za njegov napredek.

Glede birokracije in tega---ojoj, tudi nimam besed!user posted image user posted image Otrokov razvoj pač nima dopusta cel mesec ali 2! zato vse pohvale, da vedno znova iščeš možnosti in se trudiš! Sploh pa so privat terapije zelo drage in 1 na mesec ne pomeni nič....hm, si mogoče vložila prošnjo za izgubljeni dohodek?
Držim pesti za vaju z Lukasem!

Nya- ne bit huda, če smo te preskočle. Ja, dnevi so prekratki, zato sem prišla sem bolj zgodaj.user posted image

Te razumem, ko si v službu je drugače. Ti moraš še čakati na pouk? Imaš vmes proste ure? Ojoj, potem izgubiš res veliko časa.

Slovenka
---kašna lepa nosečka, Pa zdaj, zdaj boš rodila! A je to mogoče?
Za Sofijouser posted image in zate user posted image .
Tako kot so povedale punce! Ja kako pa boš otroka VES čas imel na očeh? Čisto nemogoče. Včasih je treba še kaj skuhat in za kako sekundo pogledat v lonec, oprat perilo,....milijon reči.
Že samo to, ko npr. mi pridemo domov. Jerneja in Lovrova prtljaga iz vrtca (jakne, običajno še kakšna igrača, dodatna vrečka, da ne govorim o knjižnih kovčkih in podobnem,...), moja oprema (torbica, mape,.....), roba iz trgovine,.....ja vse to je treba iz avta spravit v stanovanje. In da bi vvmes bil ovro stalno z mano. Patricia za svoje stvari sama ali pa malo popazi na Lovra, če je doma. Ampak tu je še Jernej, ki je čisto hiperaktiven, če ima visok sladkor in mu ni za zaupat, še bolj me je strah, če mu pada.......tako da se bolj sekiram za Jerneja, kot za Lovra.
Mislim, da svoje otroke neprestano pazijo samo tisti, ki imajo samo enega, pa še to dodatno pomoč v obliki mam, tašč, tet, ostalih sorodnikov, varušk in gospodinj!

Polma-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čist tako, kot so ti povedale!
Kar oglasi se večkrat tu na RR.
In res je žlahte ne moremo izbirat! Ne pusti nikomur, da te razjezi, spravi v slabo voljo, ali še huje, da se zaradi kogarkoli počutiš manjvredna! Zaradi oblek, ki jih nočejo? Ja očitno jih nočejo, da jezijo tebe. Ne dovoli jim tega!
Sama se s sestro npr. sploh več ne družim. Sem pa veliko v stiku z njenimi otroki,.....

Lunca--ti pa uživaš v svojem gozdičku. Važička, ki tako lepo skrbiš zase!user posted image Saj je prav! Bravo!user posted image

Tamasa---saj sem vedela, da si vmes imela sab dan in sem vesela, da si iti in tvoje punce bolje!

Mateja-tole planiranje otrok...za zjokat, no! Ampak je čist res. Če se hočeš izognit komplkikacijam, je res najbolje, da otroček dopolni 11 mesecev septembra. Pa saj je drugje tudi tako. Vpis je sedaj za celo lnaslednje šolsko leto. In če otroček dopolni 11 ali 12 mesecev recimo jauanrja, vrtec je pa poln--ni šans! Mene je pri Lovru "rešila" bolniška za Jerneja čez poletje.

"Njamka"--Ti se s svojo gospodično že dogovarjaš in in pogovarjaš....že en lep čas.....lepo, da skupaj pospravljatauser posted image

Oblačenje?
Moj mali ne mara novih čevljev, ne mara žab, pižamic-pajackov, traka za ušesa.
Glede žab in pajackov smo mu ugodili, čevlje pa vseeno rabi...ni drugeuser posted image . Namesto traka mu zaenkrta dam tanjšo kapico.

Uf, ura je 6, moram zbudit mojo vojsko.....kot pravi Lunca.

Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
9.4.2010 14:11:36   
slovenka
Dober popoldan user posted image

Jaz se odpravljam v službo... no, prej še nekaj malega skuham. Mala spi, totalno sem jo izmučila z dolgim sprehodom. Tu je kar pridna in rada hodi. Greva vsaj 1 km v eno smer, pa še nahrbtnik je nosila s sokom. Ampak potem nazaj pa je bila tako utrujena, se je vsedla ob cesto in mečkala kamenčke. Ko sem jo klicala, pa mi je pohala in rekla "adijo" - kaaaaj? Ona bi kar mamico pustila... Potem sem jo del poti nesla in zaspala je brez ene pritožbe user posted image

Moj pa gre popoldne na boks (tekmo od Zavca, ne da bi on boksal user posted image ), tako da bo pupo peljal k sestri. Jaz pa grem po predavanju po njo. Ta in naslednji vikend predavam - petek popoldne, sobota dopoldne user posted image Ampak potem pa se začne porodniška user posted image

Njamka, a ti domnevaš, da se je naša pupa bunila, ker sem ji kupila roza jopico? user posted image Ni bila roza, veeeeeš! Vijolična, pa nekaj rumenega gor, ker je ravno imela rumene hlače... Eh, obleko moram kupiti, oprati in ji potem doma obleči, pa mislim, da ne bo pritožb... Ja, jaz sem sicer med rozikami - naša ima kar precej takih reči. Ampak tudi sive, rjave itd., no... Bomo imeli sedaj dva kompleta oblačil - enega modrega, drugega roza user posted image Drugače pa naša ima tudi rada, če sva podobno oblečeni - recimo jeans hlače in roza jopico user posted image Samo ni to za pretiravati, da ne izgleda hecno. Ko sva bile s sestro manjši, naju je mama enako oblačila, pa je sestra to sovražila, meni je bilo pa fajn user posted image

Grem kuhat, pa se oblečt... Se morda še v pavzi kaj oglasim - tam ob pol 6h.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
9.4.2010 14:13:05   
slovenka
Samo, AS - vauuu, kako se lahko zbudiš tako zgodaj in greš na RR? user posted image

Mene pa je danes jezilo, ker sem si naredila budilko na 6.55, da se oblečem, preden prideta parketarja - ker  zdaj dva dni sta me zbudila in sem si komaj šlafrok gor potegnila... Pa budilka je Sofijo zbudila itd. No, njiju pa danes ni bilo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
9.4.2010 18:45:38   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Samo, AS - vauuu, kako se lahko zbudiš tako zgodaj in greš na RR? user posted image Pred šesto imam po novem običajno še mir!user posted image Še nedavno, sta bila fanta obvezno budna krepko pred šesto. Jaz sem pa tega vstajanja še navajena.user posted image

Mene pa je danes jezilo, ker sem si naredila budilko na 6.55, da se oblečem, preden prideta parketarja - ker  zdaj dva dni sta me zbudila in sem si komaj šlafrok gor potegnila... Pa budilka je Sofijo zbudila itd. No, njiju pa danes ni bilo user posted image user posted image user posted image

Oh, no!
To pa je za jezit se, če obljubijo in jih ni.

Dobro, da si napisala, da gre tvoj mož Zavca gledat. sem se že ustrašila, da gre on na dvoboj. Potem bi ostajala nevarnost, da bi v družini imela 2 z modrico...to bi bilo pa že sumljivo.user posted image

Naš Lovlo je tudi včeraj dobil odtis robnika na čelu. HB samo buška, čeprav ogromna in samo malo mu je počila koža. Patricia je delala kolesa, on se je zagnal, da bo tudi in buuuuum. Sem bila zraven, amapak se je v momentu zagnal in je bilo že prepozno.

Nč, moram nazaj ven. So otroci še zunaj, mož pa mora nekam it.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.4.2010 3:00:22   
aleksandra silvija
Čer!

Včeraj popoldan sem peljala Lovra na striženje.
Rezultat?
Postrižene konice.
Očitno rabimo uši.user posted image

TMS-Kako je sedaj z Meri?
Kožno nfekcijo je dobila? Ima še vročino?
Kaj vse naši mali ne staknejo.Glede palčk v peskovniku-ah, "sosedova" hrana je bičajno vedno boljša. Drgač pa se v debato o hrani raje ne spuščam.user posted image user posted image

Sem budna zaradi Jerneja, ker ima zelo visok sladkor.
Včeraj sva bila pri zdravniku, ker je že nekaj časa zelo zaprt, pa ne upa si kakat, pa...cela štala zaradi kakanja.
Dala sem mu že svečke, pa nič, včeraj bi morala bv bolnico, pa...brezveze.
Je dobil en sirup in gor piše-primerno za diabetike. Da bi pa napisali gor, koliko OH vsebuje, to pa ne. Sem dala insulin po občutku in smo imeli 2. štalo.
Za znort.
Suhe slive mu ne morem dat,....mu že en čas dajem laneno seme....v glavnem tudi on ima zaradi vnetega črevesja vročino in jaz lahko dežuram.

Sedaj imam čas in bluzim tu po RRuser posted image Grem si skuhat čaj. Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.4.2010 9:44:58   
TaMaSa
morgen

ASica drugic povej,da bos okol treh pokonci,bova kaksno rekleuser posted image .Sem tudi takrat okol skakala.

Marisa je vceraj padla s postle.Sem jo zvecer-ob 22h dala koncno spat,sla pospravit kuhinjo do konca,pa se v dnevni vsedla,da sem dala ven lece in tresk!!!Ejjj skor mi je srce v hlace padel.Je lezla dol,ker je bila kar fejst tema,ni vidla kje sploh je in padla cez tavisoko stranico-pri nogah.Ne vidi se ji nikjer nic,ampak mislim,da je letela na celo.Sem jo koj namazala.Potem sem sla pa kar z njo spat,ker se je drla kot sraka.

Bradica je ze nekoliko boljsa.Je imela 2noci vrocino tudi,po popoldanskem spancu,a smo sli vseeno ven,saj sicer ni bolana.

Kako pa da Jernej noce kakat.Je zadnjic tezko?Sem brala parkrat tu na rr,kaksen problem je lahko to.Upam,da ne pri vas in je ze mimouser posted image

O hrani se jaz tudi vec ne pogovarjam,razen...user posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 10.4.2010 9:48:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.4.2010 21:01:22   
slovenka
ojla mamice,

AS, TMS, sinoči sem tudi jaz bila budna - samo ne tako dobre volje ob tem, da bi šla na RR user posted image

Moj je bil na boksu, Sofija je hitro zaspala - v najini postelji. Ko sem se jaz spravila spat, pa se je začelo stalno bujenje, sigurno sem na pol ure gledala na uro, tam okrog treh pa sva bile kako uro budne... in potem ob 8h sem jaz začela predavanja - 4h. Par mesecev nazaj bi mislila, da to ni mogoče. Svašta... Pa ful je prehlajena - to je razlog slabega spanja, se ji zamaši nosek, čez dan ji ves čas teče, pa kašlja in slabe volje... edino spi bolje. Nocoj je prišla sama do kinderpeta s pleničko in sem jo samo notri dala.

AS - ti si res carica. Saj vem, da ti drugega ne preostane, kot da si tako skrbna, pa vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TMS - naša je tudi en dan, ko je spala z nama, padla dol - ko se meče in mi je zgoraj nad glavo zlezla preko in padla pri nočni omarici dol. Se mi zdi, da je bil celo spodnji predal odprt... jok, pa hitro sem jo gor in je že spala dalje. Imamo bolj nizko posteljo...

Glede boksa - moj je navdušen glede včeraj, tako mi je uprizarjal, kako je bilo, kot mali otrok. Ampak to res ni šport... user posted image

Aja, sicer pa sva se zmenila z mojim za ime za fantka. Sicer sem sedaj na RR brala razne negativne user posted image ampak mali bo najverjetneje Maksim. Kako se vam zdi? Je v Gladiatorju, ki je ravno na Pop TV in sem mojemu rekla, da sem mu par dni nazaj to ime omenila, pa ni hotel, potem pa je sedaj ponovno razmišljal, povedala sem mu, da je rimsko (latinsko) ime, da pomeni "največji" in da ga imajo tudi v tujini (Maxim, Maxime), in potem se mu je zdelo fajn, da paše k Sofiji... Meni pa tudi... Itak da marsikomu ne bo všeč, pa lučke so Maximi, samo kaj, saj lučke so v redu ne, saj Tom je tudi lučka user posted image No, kar skomentirajte. Če ima katera prepričljiv argument proti, je še čas, da ga upoštevamo user posted image

Lep večer!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.4.2010 22:29:14   
TaMaSa
Slovenka,Maksim je super! ime,meni je fuull vsecuser posted image user posted image user posted image user posted image samo ce je brez x in,da ga nazadnje,ne klicete Max,ker teh je malo morje.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.4.2010 22:32:49   
TaMaSa
....saj sem ti ze na imenih predlagala Jonas-to je pa meni in.Pa mozu,samo,da bi dal on JonUs.Z imeni prideva kar skupaj,le vsakic je ena crka narobeuser posted image Meni je bila Sofija-njemu Safija...
Pa ne bom imela se  enega,samo tako povem.
..grem kuhno pospravit,je sla Meri sele zdaj spat,pa safija se je vmes ze oglasala.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.4.2010 23:01:48   
aleksandra silvija
Meni je tudi Maksim super ime!
Nimam argumentov proti, tako da,...user posted image

TMS-si že pospravila kuhinjo?
Jaz čakam še na sušilca, da konča in pralni stroj.

Slovenka---men si pa ti super, veš! Ti si se sama odločila in za kariero, ah kaj samo kariero ter za družino. Oboje ti laufa, vse zmoreš,....
Pri nas je pa diabetes uletel in pač narediš, kar moraš. Velikokrat premalo. Se je že zgodilo, da je fant imel debelo uro prenizek sladkor, črpalka je dajala alarme, a sva z možem oba preslišalauser posted image user posted image .
Stalno razmišljam, kako bi ojačala zvok alarma. Z baby siterjem ne morem, ker bi bili zaenkrat obe enoti v istem prostoru,..nimam pojma, res!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.4.2010 23:07:17   
TaMaSa
Kuhinja pospravljena,flaske nafilane in cakajo na nocno uporabo,jaz pa se kar na netu-cakam da se spet pricne DSDS.

Asica,kje pa spi tamal,a v svoji sobi?Kako ga potem sploh slisita,ce nimata babyfona?Pa se mi zdi,da jaz vcasih tudi Safijo koj ne slisim,ko se zacne cmihat,medtem ko Mariso sem koj,samo,da se je mal premaknila.

Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.4.2010 23:15:03   
aleksandra silvija
Jernej spi v spalnici, čist tamalga pa selimo v sobo. Ampak je ful težko, ker pleza. Ponoči se zbudi in leze naokoli. Odpira predale,....
Tako ga včasih še vedno dajeva v posteljico v spalnico, ampak tudi iz posteljice spleza in gre spat možu za vrat. Ali bolj rečene v njegov vrat. Čist v njega se zakoplje. V otroški sobi pa najprej pleza, nato joka, pa še slišmo ga ne takoj.

Jernej pa...hja, tudi spi v spalnici. Smo pred nekaj časa spalnico pregradil in imamo zadaj garderobno, sedaj ima tam posteljo Jernej. Njega si pa sploh ne upam pustit drugam. In glih za njega me skrbi, ker njegove črpalke včasih ne slišiva.

Zaradi vsega tega letos jeseni res nestrpno pričakujeva spremembo namemnosti naše parcele. Da si na hitro postavimo hišo, pa čeprav montažno (je hitreje), da bo imel Jernej svojo sobo poleg spalnice-še prehod iz spalnice v njegovo sobo hočem.1¸

Ker to naše spanje ni ničemur podobno.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.4.2010 23:24:42   
aleksandra silvija
TMS-kdaj pa ti sploh spiš?
Konec koncev imaš dojenčka, flaške moraš tudi enkarat ponucat. Predvidevam, da ne čez dan......

Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.4.2010 23:30:42   
TaMaSa
Ojoj,LovLo pa jeuser posted image Sicer tudi moja dol pleza  in predale odpira,ter pospravlja.Samo to popoldan,ponoci zaenkrat se ne,pa upam,da niti ne zacne,da jo je padec spametoval.
Sem jo pa zadnjic po popoldanskem spancu z vrati zadela,je boga po tleh padla.Nisem vedla,da za njimi stoji.Je pa zato zdaj bolj previdna,ima razdaljo.In seveda tudi jaz,narahlo odpiram.

Dobro da imata Jerneja v spalnici,sicer drugace res ne bi slo.Boscek nouser posted image .
Drzim pesti za vaso hisko.

Evo,DSDS se je zacel,grem pred tv,da mojga ven ne vrzejo,pa upam da sem zadela 10.000euuser posted image

Aja,Slovka,jaz te tudi obcudujem.Visoko noseca,se Sofija,hisa,predavanja,knjige...kako zmores?jaz se svojih papirjev ne morem sproti urediti.Bravo ti,resuser posted image
ASica ti si pa sploh..kapo dol.Samo,kot pravis,si bila primorana.Ampak vseeno,jaz ne vem kako bi to zmogla.

Pa lahko noc.
Kdaj se pol na rr dobiva,ob 3,4ihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.4.2010 23:33:42   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Konec koncev imaš dojenčka, flaške moraš tudi enkarat ponucat. Predvidevam, da ne čez dan......

Flask je pripravljenih 5,bodo vse sle,se kaksna bo falila.Poleg pa ponavadi se dve plenicki...user posted image

A ves kaj pravjo,spala bom se lahko(britof).Tko kot-kolk bi jih rad kaslal,pa ne morjo(spet britof)-ta je pa od moje stare mameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.4.2010 23:34:41   
aleksandra silvija
Ti, bi nocoj raje spala.user posted image
Sicer se pa nikol ne ve....user posted image
Ti pa kar zadani €.

Nočko

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.4.2010 23:35:48   
aleksandra silvija
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Flask je pripravljenih 5,bodo vse sle,se kaksna bo falila.Poleg pa ponavadi se dve plenicki...user posted image

A ves kaj pravjo,spala bom se lahko(britof).Tko kot-kolk bi jih rad kaslal,pa ne morjo(spet britof)-ta je pa od moje stare mameuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaš prav.user posted image . Meni je tudi večkrat kar škoda spat.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.4.2010 23:52:03   
TaMaSa
Ja sej,zvecer skoda spat,zjutraj skoda vstatuser posted image user posted image user posted image

Evo,zadela nisem nic,mojuser posted image je sel naprej,zdaj pa......knjigo bratuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.