|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
6.4.2010 21:44:26   
Anonimen
Kakšen cuker je Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
6.4.2010 21:50:10   
Anonimen
njamka - se strinjam s tabo - Lukas je pravi mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
6.4.2010 21:58:00   
Anonimen
Drgač pa kar se tiče hranjenja, sem jaz tud kar stroga. Pa ponoči nikoli ne pijemo - se je do zdaj zgodilo ene 2x, da je pil ponoči - in še to, ker smo zvečer jedli pico in sem bila jaz žejna, pa sem še njemu dala za pit.

V glavnem, vsaka mama po svoje. Sam sem mnenja, da nočna pitja so bolj razvada kot nuja. Ker jaz se spomnim sebe. Ko sm mela obdobje, da sem morala ponoč vstat in iti pit. In potem sem 1x al 2x ta čas prespala in je blo ok. Je pa kolegica rekla, da je njen mali tudi pil ponoči. Vse dokler se ni enga dne odločila, in ko se je mali zbudil za pit, mu ni dala flaše, ampak ga je popokala v kuhinjo in mu vodo natočila v kozarec. Isto noč se je pitje nehalo.
Je pa mel naš mali neke fore zdaj okrog prestavitve ure. Upamo na izboljšanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2178
6.4.2010 22:08:08   
Anonimen
Kaj več pa niti ne bom komentirala, ker ste me več ali manj zadnjič preskočile.

In ja - priznam, da sem več na forumu dolenjk, pa še to bolj slabo zadnje čase, ker nimam časa. Pa ne mi rečt, da si lahko najdem kako minuto, ker to vem. Sam je pa dejstvo, da mi je bolj smiselno vsako minuto izkoristit maximalno, če pa pridem na rr, pa gre več kot minuta.

In ne bi bla rada predrzna, sam dokler sem bila doma, nisem po nepotrebnem zgubljala časa z vožnjo v službo in nazaj, pa s sestanki in čakanjem na pouk, ampak sem bila doma 24 ur. In sem si lažje našla čas za rr. Je pa dejstvo, da bi lahko naredila veliko več koristnih stvari, ko sem imela teh 24 ur. Šele zdaj vidim, ko imam samo kake 3 urce, ko lahko kaj postorim.

mateja - še zmer čakam na kake fotke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
6.4.2010 22:23:30   
slovenka
ojla mamice,

i, kako lepe slikice lukasa user posted image Bi morala res iti gledat slikice tam junija 2008, da bi videla, koliko so si bili kaj podobni kot sedaj. Naša si je podobna, pa tudi ne...

Smo bili na šivanju prejle. Ojej. Je bilo potrebno, na žalost. Tako hudo, ko sva sedela zunaj, ona pa notri hudo jokala. Pa so ji sestre dale hecen balon, ampak ni pomagalo. Potem doma sem jo vprašala, če ga neseva notri, pa je rekla, da ne user posted image ampak ok, je bila hitro dobro, jokala ni, ko je prišla k meni v objem, pa šli smo konje gledat, da je malo pozabila, sedaj se pa čudno gleda v ogledalu user posted image

Joj, pa ne mi reči, da bo s fantkom huje user posted image

TMS - ja, ja, poleti boš plavala, pa bo user posted image Ma itak si ti seksi mamica, ne jamrat. JAz mojo sestro gledam, je imela kar dosti kg ob porodu, sedaj je pa tako suha (mala je stara 9 mes), ne vem, kdaj je to uspela. Sploh še nikoli ni bila tako suha, tam od 5. razreda oš. Jaz sem pa tudi že na +10 user posted image Sestre danes na šivanju pa so mi rekle, srečnica, drugi mesec gre rodit, pa tak mini trebušček. A so čist slepe ali kaaaaj? Šla sem pa v trenirki s prekratko majico, tako da mi je ves čas ven lezil... v glavnem, ko je prišel moj in rekel, da gremo na šivanje, sem samo v čevlje stopila user posted image

No, malo sem se oglasila, gremo počasi spat, je bil čuden, naporen dan, nič ni prav šlo, kot bi moralo To je tisto, kot pravi njamka, ko ima hudič mlade, jih ima dosti

nya, ti pa kar nič ne jamraj user posted image Saj čist zadosti prideš, če bi večkrat, bi te bile že site user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
6.4.2010 22:41:18   
Anonimen
No, pa ste dobili prve šive za okras.user posted image Sej bo Slovenka, jutri si bo že všeč, ko se bo gledala Sofija.user posted image

Drugače se pa strinjam z nyo. Ni časa, ko si v službi. Enostavno ga ni. Sama itak maksimalno skoristim ves čas z našo punco, pa naj bo dež ali sonce. Zunaj smo ves čas. Še rit previjamo kjerkoli smo.user posted image Ko pa pospravljam po stanovanju, ga pospravljam zadnje čase s pomočjo naše punce, ki mi je skoz za ritjo. Saja bo mamici pomagala.user posted image To so njene besede in tako imam zdaj že lep čas pospravljeno bolj tako tako. Ko po tleh ribam mi gre itak plavat na tla.

Zdej pa grem na zaslužen spanec, sem sam 2 uri spala danes. Vidiš Tamasa, tudi jaz sem neprespana, eni od otrok, eni pa od nočne službe.user posted image
LP

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
6.4.2010 22:50:55   
polma
Čeeeeer user posted image !

Ne bom kaj dost komentirala...lahko pa samo rečem, da tu jaz ne vem dostikrat če nisem za luno user posted image .

Svakinja in brat sta mi, ko smo bile še v pričakovanju, stalno dovorila: boš vidla... Jaz pa sem bila že 10 let mama.

Sestra bo rodila konec maja, pa je meni rekla da ne potrebuje oblek zase, potem pa je okol jamrala, da mora kupit hlače in paradirala pred mano v nosečniških cotah od svakinje.

Dala sem ji oblekce za bebico, ji ponudila to in ono stvar, pa mi nazadnje prijavi, da bo v materinski šoli zvedla, kaj res potrebuje in česa ne, kolliko oblačil,...

Prav budalo se počutim, ko vidim kako enostavno nisem pol k.u... vredna, da bi kdo upošteval moj nasvet. Zraven pa še tolk glupa, da povem za vse svoje težave, strahove, dvome...razlagam o problemih, ki jih imam s svojo najstnico-ki se pri vsej brihtnosti in dolgem jeziku noče učit  in jo briga za ves svet...

Uničena sem in totalno izžeta od strahu in skrbi za hči, pa od hrupa ki ga povzroča naš lepi princ...zgledam kot 5 dkg zenfa, vedno bolj sem debela in utrujena...

Drugi pa cvetijo...delajo neumnosti in napake...pa se sploh ne sekirajo-nečak je totalka zafrustriran, sestra tečna kot d.r.e.k...

Jaz si pa tako želim,da bi bil mir...nobenega vpitja...kričanja...neuspehov v življenju...da bi bili zdravi...

Polhen kufer mam vsega...

Malo se bom umaknila...sem ena sama žalost na dveh nogah...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
7.4.2010 7:42:24   
slovenka
Aj polma user posted image user posted image user posted image Pridejo takšni dnevi, ja, ko se vsi tako počutimo. Je treba samo malo počakati, da mine. user posted image Meni je včeraj tudi bilo vsega dosti, nič ni prav šlo, pa ne samo to s šivanjem Sofije, tudi službene stvari, nekaj nisem prav naredila, pa nesporazumi itd. Danes pa utegne biti že boljši dan. Sofija je lepo spala v kinderpetu, sploh ni bilo nobenega joka zvečer kot sicer zadnja dva tedna. Edino ob 6h je prišla k nama, ampak itak je mož že šel v službo, ob 7h pa so mene zbudili parketarji. Zamujajo tri tedne, ampak ok... tako da sem pokonci, malička pa še lepo spi. Ob 11h greva pa na CSD in h ginekologu. Upam, da ne bodo jezni, da pride z mano. Se mi je zaradi tistih pet minut pregleda ne da peljati v varstvo k sestri, pa še njena pupa je bolna, tako da gre kar z mano. Saj imajo dosti sester in jo bo katera malo pomerkala, pa G zmeraj govori, naj ta prvo pripeljem pokazat - evo danes bo - s flajštrom na oki user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite, grem zajtrk pripravljat.user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
7.4.2010 8:58:45   
mate0ja
jutro, najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po njej se vedno bolje počutim, pa ne zato, ker bi bla kaka magija v njej, ampak zato, ker si ob kavi vedno vzamem tistih pet minut zase. Sploh v službi.

Punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Življenje je enostavno prekratko in neponovljivo, da bi svoje misli ustavljale pri neuspehih, napakah in problemih. Odženite skrbi in negativne misli, saj konec koncev v spominu ostanejo vedno samo lepi trenutki, zato poskrbite, da bo teh čim več.
Tamasa seveda si super mama. Vsaka je, ker vsaka na svoj način in z maksimalno ljubeznijo pristopi k vzgoji. Zaupaj sama sebi in bodi to kar si. Ne poslušaj nas pametnjakovičk, ker smo v drugačnih situacijah, z drugačnimi karakterji in načinom življenja. V sebi imaš veliko poguma in volje. Poglej se, nabasala si kufre in šla boljšemu življenju naproti. Živiš praktično sama, brez takšne in drugačne podpore domačih in prijateljev in že žanješ uspehe. Svojo hiško boste imeli, pred njo nekaj metrov zemlje, kjer se vsak dan lahko zadržujete. Tudi spanje in počitek te še obiščeta. Slej ko prej in zdaj ko je poletje, ko boste večino časa na sprehodih in pred hiško bodo tudi kilogrami začeli kopneti. Pa kaj če imaš kakšnega odveč? Ti jih mora kdo pomagat nosit?Če ti gre pa to tako na živce, pa verjamem, da boš našla voljo, da jih boš stopila.

Polma, zaradi žlahte se pa res ne splača sekirat. Na žalost si je ne moreš izbrati, zato je bolje da se sprijazniš z njo in če ti rušijo tvoj osebni mir, je bolje, da jih držiš na distanci. To ti govori oseba, ki ima samo tako žlahto, na katero se ne more nikoli zanest in ima kvečjem probleme z njimi. Postani egoist, če imaš odvečne stvari jih raje podari sosedi, prijateljici in znanki, saj je neprecenljivo opazovati hvaležen izraz na obrazu, kot zgražanje, ko hočeš na silo nekomu nekaj oddat. In kot prvo ne obremenjuj se z njimi in ne sili se zraven, če tja ne spadaš. Seveda je grozno boleče, če vidiš, da ti ne nudijo toliko spoštvanja kot bi si zaslužila ali koliko ga drugim, vendar bolečina s časom mine, osebnostno pa zrasteš, ker si se posavila zase. Konec koncev je vsak svoje sreče kovač.

Uf slovenka, tole je pa bla preiskušnja. Naša je zadnjič padla na koleno in ima praskico, ki jo ne vidim, če si ne nadanem očal, pa še po enem tednu kadarkoli jo slačim kaže in razlaga, da je padla in da je blo aaaaauuuuuu. Vsakič še mal pojokca zraven user posted image

Nya, vsakič ko pogledam popackano steno se spomnim, da morm poslikat in ti poslat, sam sem prellllllllleeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnaaaa, da bi se lotila tega projekta. Bom se potrudila mogoče danes, ko pridem domov. Kok natančno morm pa packe pozumirat?user posted image user posted image Dan je pa tko al tko prekratek, hb imam jest možnost v službi kej napisat, sicer me net verjetno ne bi vidu.

Njamka vi pa stanovanje lahko oddate, če ste skos na zraku user posted image user posted image . No sej mi tudi vsako minuto izkoristimo, mojmu se fajn zdi, ker stanovanje ostane pospravljeno. Sicer ima pa zadnje čase pri nas to on načez. Ker ima včasih popoldne službo pa navadno zjutraj pospravi, posesa in pomije tla. Ker sicer jest pospravljam, za sabo imam pa tamalo, ki ima čist kontra okus za dekoracijo kot jaz, kar pomeni, da bi lahko samo v krogu hodile in ena za drugo "pospravljale"

RMRM vidiš, vsaka nova stvar je dobra za nekaj. Lepo, da Lukas napreduje še z večjo hitrostjo in da rad hodi na terapije, edino vožnja pa verjamem, da ubija. Sploh med tednom in čez dan, ko je neomejeno norcev na cesti in potem še parkiranje user posted image user posted image

Lunca je že vse nasajeno? In igrala na svojem mestu?

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
7.4.2010 10:23:45   
TaMaSa
morgen

polma,ne se prevec sekirati zaradi sestre.Zgleda,da ti je nekaj nevoscljiva in ti zato take zganja.Ti si vse naredila tako kot je prav,ce pa zdaj ona vse kontra obrne,tako,da ti izpades slabo...samo ne se sekirat.Nikjer ne pise,da,ker smo iste krvi,se moramo ze avtomatsko tudi klapati.Glede sestrskih in bratskih odnosov,bi ti lahko veliko napisala,samo ne tukaj.Tudi pri nas ni roznato,a sem se sprijaznila.Sem pa rabila kar par let.Zdaj mi pa popolnoma dol pade.ce gre gre,ce ne,ko jih j...
Tvoja hci,je pa kot moja.Prav tako brihtna,jezik ji doma laufa 100na uro,pri ucenju se pa neha.Ampak lahko recem,da je jletos ze veliko bolje.Tvoja je ravn v nerodnih letih.Pocakaj se kako leto ali dve,pa se bo tudi ona k sebi spravila.
Pa Polmauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo bolje,bos videla.Zdaj bo poletje,in sonce,lepa narava,ze veliko pripomorejo k boljsemu razpolozenju.

slovka,10kg,kaj pa je to.Saj bos kmalu rodila,si pa se kar manekenka.Saj komaj verjamem,da bos tudi ti ze kmalu drugic mamica.Vaaav,junijke nismo kar takouser posted image
Boga tvoja pikica,kar sive.user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM,Lukas je pa tako lusten fantek.In zelo zelo je ze zrastel.Pa laski,vaaav.In hvala,ja saj bo bolje,oz,je zeuser posted image

Nya,seveda je razvajenost,vendar nekoliko pa tudi zeja.Vsaj jaz moram ponoci obvezno vsaj 2x piti,sicer se mi sanja,da bom dehidrirala.Jo bo pa res potrebno odvadit.Tudi moja svakinja,je dala vodo,pa otrok kar naenkrat ni bil vec tako hudo zejen.

Mateja,dobro si me analizirala.Res je malo hudo,ce nimas nikogar zraven,ceprav vcasij je pa kar prav,ti vsaj nihce ne pametuje.
Imamo pa pri hisi na levo jugo familijo,mislim da z enim majhnim otrokom.On pozna mojega moza se iz discotekuser posted image potem na desno,je spet ena familija,kjer moz pozna zensko,ker na zelezniski dela v pekariji,kjer oni velikokrat pridejo na kofe.je pa povedala,da je njena sodelavka slovenka in ravn tako zivi par his naprej.Se pravi,kar spodbudno zame.

Danes nase spanje,od pol stirih mami spala nic vec.Najprej Safija,se je zbudil moz in ni mogel nazaj zaspati.Se je premetaval in zbudil Mariso,da ni zaspala...ko je on sel ob petih-danes zelo zgodaj,je meri pocasi zaspala,a se je spet tamala zbudila in ni hotela nazaj zaspat....

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
7.4.2010 12:59:04   
TaMaSa
no,kje ste?

Polma,tole z tvojo punco.Jaz z mojo vsak dan kak siv las dobim.No,sicer neviden,ampak vseeno.Me prav zanima,kako bi bilo,ce bi bila fant.Hormoni so res ena huda rec.Samo pri vsakem ne pridejo toliko do izraza.Sicer je tudi nekaj na starsih,nikakor pa vse.Z glavo skozi zid se ne da.
Pri nas je en dan bolje,drugic slabse.Ce ne bi bila moja,bi ji vcasih kar en kufer spakirala,pa naj gre s trebuhom za kruhomuser posted image .Saj bi bila rada samostojna(prav ve,kaj to vse za sabo prinese)
Ima ta teden pocitnice,pa vsak dan okoli skace.Ali kino,plavanje,spanje pri prijateljicah,one pri njej-kar mi sploh ni vec vsec,ker nimam zivcev,za tisto bv hihitanje.

Sem dala tamali2 spat.Meri se kar gleda kot cuk,tamala se ves cas nekaj cmiha,nikakor ni pravega spanca cez dan,potem je pa popoldan res fejst tecka,ker ni naspana.Na sreco vsaj zvecer kmalu zaspi.

RMRM,kako pa kaj tvoja2 tavelka?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
7.4.2010 13:05:23   
TaMaSa
PoLMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne bit zalostna!!!!!!!!!!!!!!!!!

evo zate
user posted image user posted image

user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
7.4.2010 13:12:04   
lunca14
Dan,danes pa mate kar dolge poste,moj bo malo bolj kratek,mam doma enga bolnika-enej ful kašlja,drugega nič,sam kašelj ma pa tak,da te kar zmaziuser posted image upam,da se bo zlizal do jutri popoldne,ker ma dva nastopa,pa še na podelitev mora it za bralnega palčka,pa lun tudi.
Komentarji:
rmrm...........ja ni kaj lukas je šarmer,da mu ni parauser posted image user posted image ,pa lepo kuhno mašuser posted image ,pa upam,da se danes lepo naspiš in seveda sem vesela da mata tako dobro ft.in da sta tako pridna,pa saj se vidi napredekuser posted image user posted image
slovenka......user posted image šivčki,šivčki in seveda živčki,to gre nekako skupi,sam da je glava cela,vse se da lepo zašit,in potem se čez leta na take dogotke fajn nasmeješuser posted image ,tvoj buši,ja valda a mora rast,saj še malo pa boš šla v rim
polma........user posted image user posted image user posted image ne tako razmišljat,ker sama dobro veš da nisi taka,in da si človek z polno iskušnjami,in maš nekaj kar lahko daš sočloveku-toplino in razumevanje,ne se pustit da te ljudje,ki te očitno ne spoštujejo takole sporovcirajo,pa saj veš,da te mamo rade,in prav rada,preberem tvoje poste in dogotke tvojga bunkeljnauser posted image
naya.......lepo da se oglasiš na vsake toliko časa,ne spomnim,pa se da bi te spregledala,prav nasprotno,ti si mene spregledala,pa kaj čem,tko je,vem delo je delo,časa je malo,tukaj ni več toliko dogajanja,ampak nekaj ga pa je,pravijo,da kolikor vložiš toliko dobiš,zato,pa pridi kej večkrat na okrog,pa bouser posted image ,in kako vajin projekt hiška,že delate izkop?
mateja........ti pa mislim da si sam bolj komentirala,se ne spomnim,da bi blo kaj drugega,aja,vprašanje kako moj vrt?odgovor,stoji,tako,kot je blo,čakam,na enga vrtnarja da mi malo svetuje glede nasaditve rož in ureditve okolice,pa sam en del lahko nasadim,ker drug del bomo še kopali z bagerjem,tako,da letos ne bom mogla veliko,tam pa je tud mišljeno igralo za otroke,tako,da mislim,da bo to bolj projekt za jesen ali naslednjo pomlad.Moj zelenjavni vrt pa tud čaka na traktor da mi ga zorje,pa je zemlja premokra,tako,da upam da se kmalu posuši,ker krompir že čaka v gajbicah da ga posadimpa solata,pa korenček..............user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
7.4.2010 13:21:05   
lunca14
user posted image user posted image no in pozabila sem na ......................
.................sorči tms,tud teb en lep dan,seveda nimam kaj več dodat kar so že vse lepo napisale sploh mateja,res je vse kar je napisala,lepos e mej še naprej,na ta prelep sončen danuser posted image
Pa malo spet na moj mlin,včeraj sem šla...............................laaaaaaaufat,v svojo novo hostico,ma je lepauser posted image ,sem se bala da tu ne bom mela svojega placa za laufat,pa ga mamuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
7.4.2010 13:24:55   
slovenka
lunca in to so za tebe kratki posti? user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.4.2010 13:30:28   
slovenka
In ker sem zmeraj govorila, kako nimam nič slik s trebuhom, evo zdaj polno dozo - ob tej se še moj zasekira user posted image Res ne vem, kaj bom še 7 tednov čakala.

Ampak TMS, lunca, prav imata - res bom šla že zelo hitro rodit user posted image

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.4.2010 13:37:09   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

In ker sem zmeraj govorila, kako nimam nič slik s trebuhom, evo zdaj polno dozo - ob tej se še moj zasekira user posted image Res ne vem, kaj bom še 7 tednov čakala.

Ampak TMS, lunca, prav imata - res bom šla že zelo hitro rodit user posted image

user posted image

o vaaav,kolk si sexi.Pa saj si cist suha sicer,le trebuh.Prav lepa noseckica si.Kaj se ima pa tvoj za sekiratuser posted image

Sem vceraj vidla eno visoko noseco...mamamija,ta je bila pa za ene stiri tebe.

Lunca,bogi Enejcek lustkan.To je kar v enem dnevu nastal tako hud kaselj?Boscekuser posted image

....Safijaaa!!!!!!!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.4.2010 13:50:36   
slovenka
TMS, ja trebušček je, pa rit večja in stegna bolj debela, pa zize za dve številki. Kaj še ostane? Aja, v obraz se mi tudi že pozna, pa gležnje imam bolj široke. Zdaj pa res - kaj še ostane? user posted image ne, saj kul, v prvo sem šla rodit s +12. Zdaj v drugo sem pa začela z eno kilo več kot v prvo, ampak bom tudi tam na +13 kg na koncu. Približno enako v glavnem.. .saj bo. Tam spomladi prihodnje leto bom že ok user posted image

Ja, moj samo govori, kako sem seksi, potem mi je pa trebuh slikal in kar obstal za fotoaparatom in se čudil - po moje si je kar premislil glede tistega user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.4.2010 13:52:49   
slovenka
lunca, naša tudi kar fejst kašlja, ravno zdajle, pa spi... pa glih parketar zgoraj ruži user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.4.2010 13:58:26   
slovenka
veste kaj, moj je čez praznike na seznamu imen zožil izbor na Vid in Rok user posted image Samo mi je še dal "možnost", da najdem kakšno drugo res tehtno user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.4.2010 14:06:06   
lunca14
user posted image user posted image user posted image mamamija kaka user posted image user posted image user posted image user posted image res si super slovenka,pa samo 10 kg viška,jaz sem šla rodit z 18 kg pribitkom,zadnji mesec sem kar nahajala,mislim,da mi je šla vsak teden gor ena kila,pa sem bla vseeno sexiuser posted image ,sem si bila sama sebi všečuser posted image .
Ja sedaj razsaja nek virus-kašljalni,no danes je malo bolje,že manj kašlja,je navihan in živahen sam kašlja.
Sedaj spiuser posted image
tms---------kukucuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.4.2010 14:14:15   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image  za kašljavčke. Naša je prejšnji teden to skos dala pa se mi je že kar mal cufal, ko sem vidla, da več kot toliko ne morem pomagat. Veliko pit pa ogromno se cartat.

Lunca, dons je blo na prioriteti, da druge mal potolažim, kot da sebe izpotavljam. Pri nas smo itak po starem. V službi gužva, moji deci se solidno obnašajo ta nova kura sicer včasih mal v prazno kokodaka, brez da bi kako jajce znesla, ampak je v mejah obvljadljivega. Tamala rada hodi v nov vrtec, sicer je zanjo stresno, ker niso skos v isti igralnici ampak jo zjutraj in popoldan dajo v drugo, ker otroke združujejo, ampak tud tega se bo navadla. Popoldneve preživljamo na sončku, navadno pristanemo za ljubljanico in futramo race. Majo vsak dan zame mal starega kruha v pekarni naštimanega, ker mi smo bolj varčni pa nimamo nekega odpada. Spimo mal več v svoji postelji in le proti koncu pride k nama. Ampak zdej je ugotovila, da ne rabi čakat, da jo jest prestavim ampak lahko kar sama spleza k nama. Edino mal naju more porukat, da si plac nardi. Ati se trenutno kar solidno obnaša user posted image user posted image  tko da ni kakih dodatnih pretresov. Vikend na morju je bil mal naporen, ker smo bli  na obisku pri mojih starih starših in sm mela občutek, da moram tri otroke čuvat. user posted image  Ampak je blo luštno, ker so bili okrog mene zadovoljni in veseli ljudje. Edino kurje oko v mojem življenju je trenutno tašča, in ga nikakor ne morem odpraviti. Ampak dokler to ne vpliva na moje življenje - torej da moj ni zaradi nje živčen ali ima kako nepotrebno skrb, mi visi dol, se nasmejem njenim foram in naslednji trenutek nanje že pozabim.

Zadnje čase intenzivno razmišljam o novem družinskem članu, vendar bo tokrat prevladala pamet nad čustvi in bomo to delo preložili za ene pol leta in ker smo ljublajnčani, mormo itak otroke načrtovat tako, da bodo v jeseni dopolnili točno enajst mesecev, da potem ni problema z vrtcem no pa ker še nismo dve leti ljubljančani se vse skupaj izide z letošnjo jesenjo. Če dodam še ovulacijo, bi znala že skor točnen datum in uro planirat user posted image user posted image  Samo še višja sila mora zraven pristopit, da se točno takrat tudi prime. Če ma kdo njeno telefonsko al pa mail se priporočam.

Slovenka, še enkrat - luštna si, zelo. Lih ti mi najbolj skomine delaš.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.4.2010 21:32:42   
mate0ja
a dons vse prej zaspite preden se prebijete skozi dopoldanske romane?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.4.2010 22:03:12   
TaMaSa
hehe.Ima vedno Tali zvecer moj laptop,tako,da ne pridem na vrsto.Sem hotla napisat,kaj se je danes zgodilo na otroskem igriscu,pa tamala ni za.Ga hoce koj nazaj.no,lahko noc.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.4.2010 9:37:59   
lunca14
Jutro mamice,kako smo kaj? pri nas je stanje ok,enej je šel v vrtec,vročine nima več ,sam mal še šmrka,vsake toliko pokašlja,ampak ponoči ni skor nič kašljal,sem pa prišla v vrtec in skor vsi po vrsti kašljajo in šmrkajo,tako,da tud če bi bil doma še par dni,bi potem spet v vrtcu kaj staknil,pa naj se raje kužijo sedaj vsi skupi,pa bo pol mir.Res upam,da bo vse ok,pa da spelje današnji nastop,kot se šikauser posted image .
Lep dan še naprej,in tms čakam na poročilo,kaj se je zgodilo na igrišču,a je bil fajt z lopatkamiuser posted image .

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 8.4.2010 9:38:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.