lunca14
|
Dan,danes pa mate kar dolge poste,moj bo malo bolj kratek,mam doma enga bolnika-enej ful kašlja,drugega nič,sam kašelj ma pa tak,da te kar zmazi upam,da se bo zlizal do jutri popoldne,ker ma dva nastopa,pa še na podelitev mora it za bralnega palčka,pa lun tudi. Komentarji: rmrm...........ja ni kaj lukas je šarmer,da mu ni para ,pa lepo kuhno maš ,pa upam,da se danes lepo naspiš in seveda sem vesela da mata tako dobro ft.in da sta tako pridna,pa saj se vidi napredek slovenka...... šivčki,šivčki in seveda živčki,to gre nekako skupi,sam da je glava cela,vse se da lepo zašit,in potem se čez leta na take dogotke fajn nasmeješ ,tvoj buši,ja valda a mora rast,saj še malo pa boš šla v rim polma........ ne tako razmišljat,ker sama dobro veš da nisi taka,in da si človek z polno iskušnjami,in maš nekaj kar lahko daš sočloveku-toplino in razumevanje,ne se pustit da te ljudje,ki te očitno ne spoštujejo takole sporovcirajo,pa saj veš,da te mamo rade,in prav rada,preberem tvoje poste in dogotke tvojga bunkeljna naya.......lepo da se oglasiš na vsake toliko časa,ne spomnim,pa se da bi te spregledala,prav nasprotno,ti si mene spregledala,pa kaj čem,tko je,vem delo je delo,časa je malo,tukaj ni več toliko dogajanja,ampak nekaj ga pa je,pravijo,da kolikor vložiš toliko dobiš,zato,pa pridi kej večkrat na okrog,pa bo ,in kako vajin projekt hiška,že delate izkop? mateja........ti pa mislim da si sam bolj komentirala,se ne spomnim,da bi blo kaj drugega,aja,vprašanje kako moj vrt?odgovor,stoji,tako,kot je blo,čakam,na enga vrtnarja da mi malo svetuje glede nasaditve rož in ureditve okolice,pa sam en del lahko nasadim,ker drug del bomo še kopali z bagerjem,tako,da letos ne bom mogla veliko,tam pa je tud mišljeno igralo za otroke,tako,da mislim,da bo to bolj projekt za jesen ali naslednjo pomlad.Moj zelenjavni vrt pa tud čaka na traktor da mi ga zorje,pa je zemlja premokra,tako,da upam da se kmalu posuši,ker krompir že čaka v gajbicah da ga posadimpa solata,pa korenček..............