slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Slovenka,Maksim je super! ime,meni je fuull vsec samo ce je brez x in,da ga nazadnje,ne klicete Max,ker teh je malo morje. TMS - enako je moj rekel Ne, ne bo z x, ker tudi Sofija ni Sophia ali kaj takega... pa krajšanj moj ne mara - še mene krega, ko rečem Sofi Za Jonasa sem tudi jaz mojemu rekla, sem celo nekje zasledila to ime v grški mitologiji - samo v Sloveniji je problem - preveč asociira na Žnidaršiča Da pa ne boš več imela otrok pa... bomo videli Ah, dajta vidve, zadnje dni se mi sploh ne zdi, da kaj laufa. Presekano čelo, prehlad, spala sem nocoj jaz na kavču v dnevni, v službi preveč nabasano vse skupaj, preveč je še treba narediti do poroda... danes mojega prosjačim, da mi popoldne posesa po stanovanju, že kar nekaj dni ni bilo posesano, sesalec pa v kleti... Pa oni dan me je klicala od G, da moram ponovno v laboratoriju dati vodo - je rekla, da naj ne paničarim, da je verjetno razlog, ker nisem zjutraj dovolj vode pila (ker sem samo laufala okrog s Sofijo na prevez...) V glavnem, nek Murphyev občutek imam zadnje čase... saj bo boljše, najprej da se otrok pozdravi, potem bo lažje. AS, tudi jaz vam želim veliko sreče pri spremembi parcele. Midva sva dala pri nas doma vlogo pred kakšnimi 6 leti, pa še kar ni rešeno. Pa verjetno bo negativno, tudi ko bo... Še dobro, da sva se potem odločila za to varianto, kjer smo sedaj. Sedaj urejamo okolico, tako da bo počasi lepo izgledalo... in je hecno, ker je parcela bolj ozka, ravno za hišo in 4 m na vsako stran, pri vhodu v hišo, ki je na strani, pa je tako, da se ne da z avtom mimo peljati, ampak ker je precej dolga parcela (velika 32 arov), sva garažo naredila spredaj in ni več problema. Ampak pred časom sva hotela kupiti sosednjo parcelo, ki je zapuščena, vendar je pravno nemogoča, ker je pet solastnikov, po tujini, ena pokojna itd. pa še ta, ki je v Sloveniji, se je zelo bahaško obnašala, v stilu, ker je videla, da imamo ozko parcelo, da smo zainteresirani za nakup, pa je verjetno želela nabiti ceno in ni želela prodati... Sedaj pa urejamo ograjo in kljub temu , da je parcela ozka, bo vse skupaj kar smiselno izpadlo - in se več ne zanimava za nakup sosedovega (če bi bilo naprodaj, bi kupila, ne ponujava pa se) in je par dni nazaj sama ženska prišla ponujat... verjetno potrebuje denar ali kaj V glavnem, neverjetno, kako se vse obrne. Par let nazaj pa se je mojemu posmehovala, kao pa imaš ti denar... ker ga pozna kot otroka itd. Hm... Lep sončen dan vam želim Grem en članek pisat, da ne bom ravno na rok...