lunca14
|
slovenka,men je tud maksim,zelo lepo ime,me takoj spomni na sladoled,nesramno dobri ,pa lepo mi je tud zato,ker je lahko za oba spola,tako nenavadno,nevsakdanje,me pa nič ne spominja na maxa.Pa lepo da si bolje,da so šle tegobe stran. Ja pri nas je kaj novega,le to,da lun odpre vhodna vrata,da jih moram sedaj zaklepat,da mi ne uide ven,da se vsako jutro trma,če se ne zrkljava,da se trma za čisto vsako stvar in se takoj vrže na tla in joka ,moj mali jenček,je ratal,pravi ,pa besede kar letijo iz njega ven ,pa raste,pa redi se,madonca je že ful težak za nosit,še malo pa bo dohitel eneja,tako,da ju lahko že kar iste stvari oblačim,sam malček zaviham rob pa je,tisto kar je eneju malo premajho,že roma v lunovo omaro . Pa moj majči je po tanovem zaljubljen,je rekel,da ga vsi zafrkavajo,ker je edino on zaljubljen v najbolj pridno učenko v razredu.Aja pa enej je tud punco zamenjal,ma drugo.Joj boga jaz čez par let,ko bodo punce okrog nas frčale . Aja po tanovem spimo od pol osmih zvečer lun in enej,maj gre spat ob osmih in spimo do sedmih zjutraj ,ko bi to držalo skossssssssssss.Ma kar ne morem verjet,da sem dočakala dan,ko se zbudim naspana,in ko vem,da bo ponoči mir,da vsi spijo.Res prava milina mi jih je gledat zvečer kako vsi lepo spijo,kako vsak stiska svojo plišasto igračko,lun ima kravico in kužija,enej ma tigerčka,maj pa:delfinčka,muco,opico,medija,kužija in mamiko . Pa včeraj mu je oči rekel maju naj nariše nekaj lepega našo družino inon nariše in mi pokaže,in je narisal mene,kako klečim,in molim,nad sabo imam dva angelčka,ki me čuvata,zdraven pa oltarček in okoli polno prižganih svečkic-mislim mali je res hud.Pa ne mislit,da sem res tako pobožne sorte,da klečim in molim vsak dan,sam mava midva en tak mali verski ritual pred spanjem,in očitno on to tako doživlja. No dovolj o meni,upam,da vse lepo uživate,kjer koli že ste,danes mamo sonček-končno,uživajte kar se le da .