aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Naj začnem s slikcami. RMRM-tvoj fant je.... !!! Nimam besed, sploh. Prepričana sem, da očara vse, ki ga srečajo! Sem vesela tud za njegov napredek. Glede birokracije in tega---ojoj, tudi nimam besed! Otrokov razvoj pač nima dopusta cel mesec ali 2! zato vse pohvale, da vedno znova iščeš možnosti in se trudiš! Sploh pa so privat terapije zelo drage in 1 na mesec ne pomeni nič....hm, si mogoče vložila prošnjo za izgubljeni dohodek? Držim pesti za vaju z Lukasem! Nya- ne bit huda, če smo te preskočle. Ja, dnevi so prekratki, zato sem prišla sem bolj zgodaj. Te razumem, ko si v službu je drugače. Ti moraš še čakati na pouk? Imaš vmes proste ure? Ojoj, potem izgubiš res veliko časa. Slovenka---kašna lepa nosečka, Pa zdaj, zdaj boš rodila! A je to mogoče? Za Sofijo in zate . Tako kot so povedale punce! Ja kako pa boš otroka VES čas imel na očeh? Čisto nemogoče. Včasih je treba še kaj skuhat in za kako sekundo pogledat v lonec, oprat perilo,....milijon reči. Že samo to, ko npr. mi pridemo domov. Jerneja in Lovrova prtljaga iz vrtca (jakne, običajno še kakšna igrača, dodatna vrečka, da ne govorim o knjižnih kovčkih in podobnem,...), moja oprema (torbica, mape,.....), roba iz trgovine,.....ja vse to je treba iz avta spravit v stanovanje. In da bi vvmes bil ovro stalno z mano. Patricia za svoje stvari sama ali pa malo popazi na Lovra, če je doma. Ampak tu je še Jernej, ki je čisto hiperaktiven, če ima visok sladkor in mu ni za zaupat, še bolj me je strah, če mu pada.......tako da se bolj sekiram za Jerneja, kot za Lovra. Mislim, da svoje otroke neprestano pazijo samo tisti, ki imajo samo enega, pa še to dodatno pomoč v obliki mam, tašč, tet, ostalih sorodnikov, varušk in gospodinj! Polma- Čist tako, kot so ti povedale! Kar oglasi se večkrat tu na RR. In res je žlahte ne moremo izbirat! Ne pusti nikomur, da te razjezi, spravi v slabo voljo, ali še huje, da se zaradi kogarkoli počutiš manjvredna! Zaradi oblek, ki jih nočejo? Ja očitno jih nočejo, da jezijo tebe. Ne dovoli jim tega! Sama se s sestro npr. sploh več ne družim. Sem pa veliko v stiku z njenimi otroki,..... Lunca--ti pa uživaš v svojem gozdičku. Važička, ki tako lepo skrbiš zase! Saj je prav! Bravo! Tamasa---saj sem vedela, da si vmes imela sab dan in sem vesela, da si iti in tvoje punce bolje! Mateja-tole planiranje otrok...za zjokat, no! Ampak je čist res. Če se hočeš izognit komplkikacijam, je res najbolje, da otroček dopolni 11 mesecev septembra. Pa saj je drugje tudi tako. Vpis je sedaj za celo lnaslednje šolsko leto. In če otroček dopolni 11 ali 12 mesecev recimo jauanrja, vrtec je pa poln--ni šans! Mene je pri Lovru "rešila" bolniška za Jerneja čez poletje. "Njamka"--Ti se s svojo gospodično že dogovarjaš in in pogovarjaš....že en lep čas.....lepo, da skupaj pospravljata Oblačenje? Moj mali ne mara novih čevljev, ne mara žab, pižamic-pajackov, traka za ušesa. Glede žab in pajackov smo mu ugodili, čevlje pa vseeno rabi...ni druge . Namesto traka mu zaenkrta dam tanjšo kapico. Uf, ura je 6, moram zbudit mojo vojsko.....kot pravi Lunca. Še za vse.
|