valči
|
2ursae,brabo,bravo,veš,sem samo čakala,kdaj boš javila Sem si nekako računala nonembra,ker si izstopila iz hujšarič.Ej,res sem vesela zate,pa še oktober.Vau,fajn!Ste verjetno noro srečni,ne? lane 31,fajn te je bratz po doooolgem času.Pa tolkio raznih novic,pa tvohj dedi Eh,smilite se mi,čeprav se čudno sliši od mene,velikega ljubitelja Res jih imam rada,samo take razmere A da ji tvoj kaj reče,morda zaleže,ali ne?Upam,da se zrihta,kot treba. VANILI,ja bravo za Tea,ker je nehal vlečt,bravo obema!Vem,da si razmišljala,kako bosta to izvedla,pa je šlo. VSe ostale,se ne spomnim na pamet,fajn,da ste se razpisale,da nam tema ne pobegne,še pišite. MI,gužva,nora!Norimo,kot norci,dela je toliko,da joj.Zima je sračkala,sedaj pa vse čaka.In jaz sem kar malo živčna,na vrtu plevel čistim-šele!in z našimi tremi...Pa skoz me je strah,kje je Nina?Pa čisto živčna .Eh,tajko pač je,jaz sem pač vedno z njimi in ni lako delat z tremi,a narejenno mora bit.Saj bo bolje.HB za vrtec,ker lahko vsaj dopoldne pohitim,pol pa nekako z njimi. No,danes sva z mojim jim kupila trampolin Ja,so bili tako veseli,jutri bo morda stal,pol pa skakanje in hopsanje in akcija. Midva pač tako razmišljava,sama nisva imela tega in tega,zakaj pa ne bi imeli najini otroci?Pač rada jih razveseliva,čeprav nas včasih jezijo in živce pijejo.Najini so in rada jih imava Nina je pa mala pijavka.Joj,je to lisička masla.Se včasij joče,pa kar iz čistega mira.Pa jo pustim in grem mimo,pa tako lepo neha.Pa cartika na kubik,pa nežna.Pa poje neskončno lepo in vbeliko pesmic že zna.Zvečer,ko gre spat,jo dam v vrečo in lupčka in pol pevske vaje,dokler zaspi Pridna je drugače,no vsi so.SDamo veliko imamo vpitja,kričanja,pač trije so in močni karakterji,pa mi vsi natempirani z delo.Ja,glasna familjija,bi rekli.Pa vesela.