VANILI
|
OJ mamčice! Tu v službi mam geslo do ringaraaj ,doma pa ne in ker bi morala v psiartno v klet na drug računalnik pogledat geslo, ki ti ga pošljejo, če starega izpuhtiš - in meni se ponavadi ne da - je rezultat ta, da ne pišem doma, ko bi mela več časa. No tok za pojasnilo. Jaz vam pošiljam eno veliko letečo žvalco za vse bolančkane (grem jo zdaj poskat) ... mah ... jo mam na računalniku, pa ker je ne znam nalimat sem, vam posredujem stran: http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www2.arnes.si/~aorel/pikapolonica.jpg&imgrefurl=http://www2.arnes.si/~aorel/za_ucence.html&usg=__2Ntofv-dj9erS2nYyHKWLyKQDTI=&h=211&w=250&sz=8&hl=sl&start=1&sig2=LK86K31q3YiWfywHXph2Rw&itbs=1&tbnid=2RqAvjXgfZ8Q2M:&tbnh=94&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dpikapolonica%26hl%3Dsl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DG%26rls%3Dorg.mozilla:sl:official%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1&ei=srexS7W-Gpu5_QaTi8GxAw kot da bi jo vam prilimala . skratka, pri nas se dogaja veliko. a sem vam povedala, da smo KONČNO nehali se dojit?? verjetno sem glih to mislila napisat, pa nisem ker ... beri zgoraj. Ja, že ene 14 dni sva na off, sicer je teo prepričan, da ga zezkam in da so pape še tle - kako sem jih pustila v Bovcu, če pa on proba in vidi, da so. Tudi mu je bilo vseeno, če so se bile pokvarile - bo pa sirček papal. No ampak nekak se strinja z mano, da je zadj že velik fant (ker prej je bil on mama beba, ko je bilo treba papat in se mi je ruknil v naročje in se priklopil, zavil z očmi in zameditiral al zgledal je kot bi padel v tehno-trans ). no skratka šlo je lažje kot sem si predstavljala. Zdaj zaspi tako, da me mora božat po laseh, kar ni ok za mojo frizuro, ker me ćist skuštra, sicer ja, saj grem samo še spat, koga pa briga moja frizura v temi ponoč a kaj ,ko sem zjutraj čist zaležana. a dobr, bolš masiranje las kot papik v plenici smo še vedno, čakam na poletje, ko gre kakat, nam gre vsem povedat, naj ga pustimo pri miru inga ne motimo, ker on kaka. In se zapre v kopalnico, počepne in - kaka. Kaj še tazga dela, hm.... Mal me dela živčno, ker veliko pleza in potem skače iz visokega dol. . Živa ima pojstlo, pol katero je omarca, se pravi kak meter višine, nekaj takega. In on pleza čez tisto ograjco na pisalno mizo, ki ni čisto zraven, ampak je vmes glih tok placa, da bi lahko vmes padel, pa potem stoji na mizi in se pripravlja na skos dol... sicer prej skoči na stol, a moj želodec je !!! ko ga vidim!!! ja, pa prikolico rihtamo, da če zberemo kaj cvenka, kam pičimo za prvomajske. Otroka sta v prikolici čist ponorela od navdušenja. Kot dve mali opičici sta bila. zdaj pa je zvonilo. inmoram it. Dons se tok hvalim, da joj a sem bom, ko mi gre dobro od rok, še malo: pridkana sem pri hujšanju in mam do 55 kg "samo" še 10!! sicer se sliši veliko, a sem ji 13 že pokurla. go jaz, go jaz!! Aja, Kasija: daj ti meni razloži eno pomembno stvar (pa če bo odgovor ja, ti pošljem ZS oziroma privat): ali ti delaš v Smledniku??? Vse mamčice lepo pozdravljam, ob riliki bi vas pa rada vidla - bom spremljala, če se še kaj videvate!!!