|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
8.4.2010 13:27:09   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

*Star* in strelka ne vem kaj sem prej gledala, v glavnem moj PDP bi naj bil 15.12. Tako da popravljam napako. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno še vedno čisto zmešana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je bilo malo čudno glede na to kdaj naj bi imela M - se pravi en dan za mano. No zdaj se vse ujema in ti je seveda oproščeno user posted image user posted image user posted image  Sem ravno včeraj mojemu rekla da smo nosečke pozabljive (ker sem nekaj pozabila) user posted image user posted image user posted image
Se pa nevarno približuješ strelkinem r.d. user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
8.4.2010 13:34:48   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

*Star* in strelka ne vem kaj sem prej gledala, v glavnem moj PDP bi naj bil 15.12. Tako da popravljam napako. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno še vedno čisto zmešana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je bilo malo čudno glede na to kdaj naj bi imela M - se pravi en dan za mano. No zdaj se vse ujema in ti je seveda oproščeno user posted image user posted image user posted image  Sem ravno včeraj mojemu rekla da smo nosečke pozabljive (ker sem nekaj pozabila) user posted image user posted image user posted image
Se pa nevarno približuješ strelkinem r.d. user posted image

ha ha ha  ja zdaj mi manjka samo še dva dni. No mogoče bo pa malo zamujal/a pa bo ravno takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To bo teta strelka vesela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
8.4.2010 13:48:34   
twetka
Pupe, poročam. Klicala G in mi je rekla da je lahko to to, sam js še vedno ne verjamem tej blagi črtici. Je rekla, če jemlješ klomifen so pogoste vmesne krvavitve lahko in si vseeno noseč. Uz mi ne more naredit še, ker se še nebi kaj vidlo, je pa rekla da nej grem na kvnega, katerega je pa žal treba plačat, bom vidla, se še nisem odločila, ker lih najbolj ne verjamem tem črticam in ne vem če se splača na krvnega hodit. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
8.4.2010 14:04:58   
*Star*
Twetka, saj krvni ni tko drag, boš pa vsaj vedela, na čem si.
Pa naj bosta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
8.4.2010 14:07:18   
sarar
jeeeee! kaj jz to berem user posted image user posted image user posted image
sem skoraj salto naredila ko sem prebralauser posted image
lidik in star, čestitke!
punce, verjemte, za vsako sem fuul vesela, k user posted image vid, pa brez zamere user posted image  ampak za lidik pa sploh. čuvejte se punce, pa srečno in veselo nosečnost vama želim!
pa čestitke seveda tudi ostalim user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
8.4.2010 14:14:37   
twetka
Sej ne vem kaj nej, me je strah da bo tam nehativno, tu je pa zdej tolk lepo videt user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
8.4.2010 14:21:54   
lidik
sarika moja hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
8.4.2010 14:25:09   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Sej ne vem kaj nej, me je strah da bo tam nehativno, tu je pa zdej tolk lepo videt user posted image

Punca moja drugega ti žal ne preostane... ali bi raje bila takole v dvomih.
Bolje da prej zveš da je, da začneš malo pazit... ali pa da ni... da se pripraviš za naprej.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
8.4.2010 14:26:12   
strelka1987
bejbe vidim, da ste tuhtale na teto strelko user posted image všeč so mi tile izračuni user posted image

twetika js bi hitro letela v zdravstveni dom dat kri....mislim, da je cena 3€, tk, da to pa res ni velik za user posted image

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
8.4.2010 14:27:04   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

Punca moja drugega ti žal ne preostane... ali bi raje bila takole v dvomih.
Bolje da prej zveš da je, da začneš malo pazit... ali pa da ni... da se pripraviš za naprej.

twetka je že star povedala namesto mene - jaz sem istega mišljenja

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
8.4.2010 14:27:24   
Arwenko
tweetka, kateri dan ciklusa bi bil to sicer? Koliko pa si do zdaj imela maksimalno dolg ciklus?
Jaz bi mogoče še počakala 1 teden, preden bi se odločala za krvnega...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
8.4.2010 14:27:56   
lidik
o teta strelka seveda smo ja. Sej je bila prej tako mamljiva ponudba, da nisva mogle pozabit.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
8.4.2010 14:30:46   
*Star*

o teta strelka seveda smo ja. Sej je bila prej tako mamljiva ponudba, da nisva mogle pozabit.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in že pridno izpolnjujeva dogovor user posted image user posted image user posted image

sarika, jaz se ti tudi zahvaljujem za čestitke user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
8.4.2010 14:33:32   
strelka1987
teta strelka je zelo vesela user posted image
zdej pa sam še svoj plusek dočakam, pa bom najsrečnejša strelka na celem svetu user posted image sm se za vsak slučaj pobarvala, da bo prej user posted image  user posted image

kako se pa naši dve novi user posted image počutita? Domači že vejo?

Be warned. My wings are broken.. now I am riding the broomstick!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
8.4.2010 14:33:53   
lidik
joj jaz bi šla pa tako ven na sončka !!!!! Pa moram biti še eno uro tu notri zaprta. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz vam povem da je to mučenje - če se ne bo hitro kdo pred mano spomnil bom naredila nov izum - pisarne na prostem !!!!!! 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
8.4.2010 14:36:13   
lidik
jaz se super počutim, sam edino me ven na sonček vleče, pa poln kufer že imam tega sedenja ker se mi zdi, da me že vse boli, tako da zdaj sem si prestavila delo na pult in delam nekaj vmes tudi stoje.

In pa ne domači še ne vejo - ve samo moj in pa seveda ve punce. Drugim bova povedala šele po prvem pregledu. Sva se tako nekako zmenla. No to bo hecno, pa ravno v ponedeljek naju je tast imel v delu, če mu misliva zdaj kakšnega vnučka zrihtat al ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma joj sva midva pridna, tako hitro ubogava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj samo da bi še bilo vse vredu.

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
8.4.2010 14:41:29   
sarar
No to bo hecno, pa ravno v ponedeljek naju je tast imel v delu, če mu misliva zdaj kakšnega vnučka zrihtat al ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma joj sva midva pridna, tako hitro ubogava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj samo da bi še bilo vse vredu.

to je pa lepo, da ga ubogata user posted image
kdaj pa boste poklicale za pregled? kar hitro dejte user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
8.4.2010 14:51:34   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

No to bo hecno, pa ravno v ponedeljek naju je tast imel v delu, če mu misliva zdaj kakšnega vnučka zrihtat al ne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma joj sva midva pridna, tako hitro ubogava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj samo da bi še bilo vse vredu.

to je pa lepo, da ga ubogata user posted image
kdaj pa boste poklicale za pregled? kar hitro dejte user posted image

jaz bi najraje že danes, ampak sem mojemu obljubila da počakam do ponedeljka - no sam zdaj pa nisem več prepričana, da bom dlje kot do jutri zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
8.4.2010 15:06:31   
thevenus

Pupe, poročam. Klicala G in mi je rekla da je lahko to to, sam js še vedno ne verjamem tej blagi črtici. Je rekla, če jemlješ klomifen so pogoste vmesne krvavitve lahko in si vseeno noseč. Uz mi ne more naredit še, ker se še nebi kaj vidlo, je pa rekla da nej grem na kvnega, katerega je pa žal treba plačat, bom vidla, se še nisem odločila, ker lih najbolj ne verjamem tem črticam in ne vem če se splača na krvnega hodit. 

Jutri naredi še en test z jutranjim urinom. Če je črtica obarvana, potem je to to. Nekatere v veliki želji res vidijo črtice, čeprav je recimo samo senca; na nekaterih testih se vidi črtica, a ni barvna. Dogaja pa se, da je črtica že pred izostankom menstruacije, nato pa pride do zgodnjega splava. Obarvana črtica pa je vedno bila črtica, čeprav mnoge najprej ne moremo verjeti.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
8.4.2010 15:39:24   
pilotina
lidik...pa še tuki...čestitke user posted image user posted image user posted image ...evo, če bi vedela, da bo pomagalo, bi ti že prej tisti mail poslalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
8.4.2010 15:51:30   
twetka
Js sem se zdej odločila, da grem jutr na krvnega pa je kar je. Glede črtice je pa lepo vidna ampak je taka tanka, kot bi se hotlo še naprej obarvat pa se ne. Js pri sebi mislim da je to neki drugega, da to ni nosečnost ampak da se prepričamo kaj so te črtice bom opravla ta test pa bomo pol vidli če je hormon prisoten ali ne. Drugače pa zjutraj še testiram pa da vidimo. Držite pesti, da te črtice kaj pomenijo, res bi si ful želela. Malo sem jezna tut na te teste, kako lahko 3x lažno pokažejo, ker prej sem že 100x s tem testirala pa nikoli ni bilo nič, zdej pa je. 

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
8.4.2010 16:09:09   
tanjusi
če ti trije kažejo plus, sigurno kažejo prav, nekaj je, pojdi na teste boš vidla pa upam in držim pesti da je ok, sama sem bila prejšnji teden v isti situaciji kot ti, pa se ni srečno končalouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
8.4.2010 16:18:08   
twetka
Tanjusi, da bi le kaj pomenile, bi bila zelo zelo srečna, sam verjetno me malo hecajo tile testi. Ker če bi bila črtica bi bila črtica tako je pa neko tanko sranje ampak vidno, sem hotla zdej slikat pa je že mao zbledelo in se ne vidi tolk ok, če bo zjutraj spet pokazalo vam pokažem, da vidite kakšne črtice so to. ti bc, malo zbledijo čez čas in pol se ne vidi tolk ok, tisti prvi moment je bilo pa z aviona vidna ta tanka črtica in je še moj reku kaj je zdej to. Sem rekla nej on pogleda če se meni blede pa je on tut vidu.  Arwenko, če nebi bilo tistega mičkenega krvavenja bi js danes štela da je to 38 dan cikla. Upajmo da je to to in da hormon tolk počasi narašča, da pač testerji ne zaznajo in sem mogoče user posted image šele neki dni. Mah ne vem, upanje je minimalno. Edino to sem jezna ko sem rekla danes še testiram, da vidim kaj pokaže oz da vidim da nebo nič  in potem konec tega sranja, pa lej ga vraga spet iste črtice. 

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
8.4.2010 16:39:05   
tanjusi
saj bo, po moje je pametno ja da greš na krvnega, mene je ginekologinja pregledala in se je že videla pikica, ampak samo na osnovi tega ker sem imela že ss , drugače pa ni praksa - pregled tako zgodaj ...no pa vseeno žalosten konec

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
8.4.2010 16:47:04   
mag3
Twetka kaj jaz to berem. Wauuuuuuuuuuu. Super. Poglej si moje črtice, so tudi bile najprej manj opazne, po enem tednu pa že lepo vidne. Držim pesti.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.