twetka
|
Pupe, js upam da bomo vse čimprej zagledale težko pričakovane črtice pa upam da ne bojo lažne. Mah sej bo, js se sam tolažim da bo, pa to sem res vesela da je šel en kg dol, če bi pa še to šlo gor pa se verjetno danes nebi najboljše počutila. Witch, sem šele zdej prebrala, ko si napisala glede teže, sem tudi spregledala. Js upam da nam rata. Zdej sem si plan naredila pa nalimala v sobi oz cilj pa za vse datume ko se tehtam kolk morem videt na tehtnici in mi za december kr lepo kaže, če bi tako šlo. Maš kakšen poseben pristop do hujšanja? Hitro povej, da kopiram, da neboš ti bolj shujšala kot js. hihihi Zaljubljena, sej js vem da to ni to, sam pač boljše da grem na test kot pa da čakam na neki kar ni, ker mi je ful dolvolj tega psihiranja in bi rada spet nazaj na stare tirnice. Sej če zdej nebi imela mature se nebi šla tega s klomifenom in bi raje počakala na pregled jajcevodov tako pa sem bila zaradi mature ful panična pa pol da bi še imela ta pregled v mes mislim da nebi nič naredla, tako da po eni strani je bilo ok sem vsej šolo končala. Drugače pa veš kako je to, če si sama to doživela, ko neki tako težko čakaš in se ti pokaže en kanček upanja na koncu je pa vse skupaj lažno. Ni najbolj prijetno in razmišljam, če bom še sploh kdaj s temi testirala. Si bom verjetno na netu naročila ene par cb-jev, da ne bom ves čas po lekarnah okol in glede na to da zdej moje menstre verjetno nebo, vsak mesece, na koncu meseca enega za vsak slučaj poravim pa je in bo najbolj realno.Mi je pa žal da sem rekla mojemu nej mi bc mini prinese, ampak cb mi je drag pa sem mislila, če bo kaj pokazalo itak bo, vraga sem se zasrala bi dala 3€ več pa bi bilo že vse jasno in sploh nebi rabla verjetno G klicat pa nič, ker cb bi pokazal negativno.
< Sporočilo je popravil twetka -- 8.4.2010 19:26:45 >
|