![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:05:06
|
|
|
|
lidik
|
midve sva prepričane, da ta teta od pikic ne bo nič neizobražena, ampak ok, naj ji bo, naj se gre vseeno učiti, da se ne bo potem s prijateljkom v trebuhu preveč mučila z izpiti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:14:57
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik in star Ne morem vama povedat kako sem vesela za vaju. Upam, da se vanma pridružim konec meseca. Jaz imam danes zadnji dan klomifena in pol gremo v akcijo, pa ima da se prime Sicer pa bo moj tudi verjetno januarček, če uspe ta mesec, tam okrog 10.1. bi bil PDP.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:18:54
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko hvala ti. Jaz pa stiskam pesti, da se nama res kmalu pridružiš in sporočiš veselo novičko. Pa da potem spomladi se skupaj dobiva kje na "vozičkanju".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:20:00
|
|
|
|
Arwenko
|
uuu, to bi blo pa fajn, ob Savinji lepo dopoldne, ko je mir
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:24:15
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko uuu, to bi blo pa fajn, ob Savinji lepo dopoldne, ko je mir ja pa da je lepo toplo in sonček in še kakšen dober nejčev sladoled No ok, že na sladoled mislim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:24:48
|
|
|
|
Arwenko
|
Res upam, da se ta napoved uresniči
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:25:31
|
|
|
|
*Star*
|
Arwenko, pridno slončkajta, jaz držim močno pesti zate in seveda tudi za vse ostale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:26:41
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Res upam, da se ta napoved uresniči jaz tudi evo za srečo da bo vse vredu in nama bo uspelo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:27:33
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Arwenko, pridno slončkajta, jaz držim močno pesti zate in seveda tudi za vse ostale ha ha ha *Star* tam po Ljubljani je tudi lep sprehod, tako da privozičkam tudi kaj tja in takrat sta vidva na vrsti za družbo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:35:50
|
|
|
|
Arwenko
|
To je edino po čemer imam jaz nostalgijo, sobotne in nedeljske jutranje kavice ob Ljubljanici. Tak se mi včasih kar malo potoži po tem. Naju je septembra lani z mojim kr primlo, pa sma se v soboto zjutraj v Lj peljala, pa pol v Joe Penasa na kosilo (ki je bil itak najina najljubša restavracija), pa še malo v Arboretum in pol domov. Ko bo čas kak vikend, ga moram spet malo animirat v en tak "izlet".
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:43:04
|
|
|
|
*Star*
|
Arwenko, jaz tudi obožujem Joe Penas. Jaz sem že naredila plan: čez kakšno leto, z vozički seveda prideta z lidik v Lj in gremo po mestu pa še na kosilce Midve z lidik sva naslutili, da bova istočasno v porodnišnicah, in upam, da smo tudi to naslutile!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:45:07
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko kaj vidva sta v Ljubljani prej živela? Ali so to bila samo študijska leta?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:45:58
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Star* Arwenko, jaz tudi obožujem Joe Penas. Jaz sem že naredila plan: čez kakšno leto, z vozički seveda prideta z lidik v Lj in gremo po mestu pa še na kosilce Midve z lidik sva naslutili, da bova istočasno v porodnišnicah, in upam, da smo tudi to naslutile!!! ha ha ha ja Arwenko le pazi se naju - znama biti prave čarovnice
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:49:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko kaj vidva sta v Ljubljani prej živela? Ali so to bila samo študijska leta? Ja 5 let sva bila v Lj oba, od tega 4 leta par, in 3 leta skupaj v svojem stanovanju. Tako, da ja, sva dejansko živela tam, nisva imela tistega tipično študentskega življenja, nisva hodla domov čez vikend pa tak.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 9:59:35
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: lidik Arwenko kaj vidva sta v Ljubljani prej živela? Ali so to bila samo študijska leta? Ja 5 let sva bila v Lj oba, od tega 4 leta par, in 3 leta skupaj v svojem stanovanju. Tako, da ja, sva dejansko živela tam, nisva imela tistega tipično študentskega življenja, nisva hodla domov čez vikend pa tak. O to je bilo pa super. No je pa tudi lepo, da sta nazaj na štajersko prišla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:00:28
|
|
|
|
lidik
|
*Star* kaj si tikerček popravljaš? Sem videla da prej zjutraj ti je še pokazal, zdaj pa že ne več.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:14:23
|
|
|
|
Arwenko
|
lidik, ti bi si tvojega tudi lahko, ker ovualacije nebo več
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:16:17
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko lidik, ti bi si tvojega tudi lahko, ker ovualacije nebo več ha ha ha, ja zdaj pa res nekaj časa ne več ja. Čaki da čisto dojamem potem pa bom.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:16:58
|
|
|
|
witch
|
star in lidik bosta pa res istočasno rodile star sem brala ta članek drugače pa jaz že nekaj časa uporabljam n aravno kozmatiko brez parfumčkov. Ker sem imela ful problemov s kožo in lasiščem in so se zdaj nehale jaz pa potem nebom imela silvestrčka pa bom pred rokom rodila in bo 17. aja prvo ga moram naredit arwenko da bo tabletka naredila svoje in boš dobila januarčka jaz bi tudi z vami vozičkala
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:20:10
|
|
|
|
*Star*
|
To bomo vesela druščina vriskajočih mamic in dojenčkov lidik, verjemi, da sem že vse tikerčke pregledala in že vem katerega bom imela, samo sem zaenkrat samo starega zbrisala, novega pa kmalu naštimam (tudi jaz da totalno dojamem in ponovim test)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:25:26
|
|
|
|
witch
|
Kako je lepo brati forum ko ste tako pozitivne in vesele ko bi se le tako vzdušje nadaljevalo mateja134, spaghetek, etna, doloress, TMS82, korinca - kako kaže s testki? za vsako posebej navijam da bo plusek
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:33:03
|
|
|
|
etna
|
Najprej čestitke vsem . Držim pesti za ostale, ki še bodo delale testke. Jaz se na žalost selim v maj . Včeraj je prišla Tako, da upamo naprej. Lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:40:05
|
|
|
|
witch
|
etna in pa pogumno naprej.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 8.4.2010 10:47:22
|
|
|
|
mateja134
|
*Star*, lidik in DIANE čestitam in lepo nosečnost z moje strani pa še vam ne morem nič javit, ni ne ne , tak da ne vem kaj se ta ciklus z mano dogaja. zamuja mi že 4 dni in nimam ne znakov ne znakov . počutim se odlično vendar ne vem kaj mi je. zanima me pa nekaj, je možno, da bi bila mogoče noseča že dlje in sem imela pač in mi zato zdaj ne pokaže pozitivnega testa. saj sem brala, da si lahko noseč in imaš vseeno in prebrasla sem tudi če je ta nosečniški hormon že v zelo velikih količinah, da ga test ne zazna več. je to možno, ker druge razlage več ne najdem, saj mi ni nikoli zamujala razen pri prvi nosečnosti, sem zelo zmedena drugače pa bom še počakala do drugega tedna in če nebo in nebo bom poklicala ginekologinjo, da si razjasnim kaj je narobe uživajte in upam da bo april vedno bolj rozast.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.