twetka
|
heloo pupe Najprej čestitke vsem novopečenim nosečkam, sem ful vesela da ste malo popestrile naš seznamček. Bravo. Sem malo razmišljala že zjutraj, ko sem malo prebirala, da bi bilo mogoče zame boljše če malo opustim forum, samo ne vem če bom to zmogla, ker mi je lepo ko si tako stojimo ob strani ob težkih trenutkih. Sem pa danes kr vesele volje, sem malo prej vidla da mi tehtnica kaže skoraj en kg manj, pa sem si prav rekla sama pri sebi: Bravo punca nisi se zredila med prazniki, končno ena pozitivna v teh dneh. Tako da imam kr zagon za vnaprej. Malo sem ga zgubila te mesece, zdej pa spet s polno paro v hujšanje. Ni me sram povedati da sem imela lani 115kg, zdej pa jih imam točno 101,6 preverjeno pred neki minutami nazaj in kolker sem si računala bi mogla imeti decebra okoli 83 kg če grem dol pol kg na teden, tako da če bom res imela decembra toliko kg imam res velike možnosti da naredimo decembra , tako kot je napisala vedeževalka, bomo videli koliko se je zmotila. In vidve nosečke, kako se počutita?? Verjetno super, pa še tako lep sonček je zuni, komi čakam da grem malo ven, pa še telovadba danes, juhu, pa mogoče še potem posteljna telovadba. glede te posteljne sem malo razočarana, moj je nekak opustil vse skup, zdej ko ni več "nuja", ne vem no a se mi samo tako zdi, kr ne da se mu. Po eni strani mi je vseeno, mogoče je pa boljše tako in se nebom ves čas psihirala, če se je kaj primlo, ker bom vedla da se itak ne more, pa zdej še posebej ko sem brez tablet, ne verjamem da bojo moji jajčniki kaj naredili, bi me pa res presenetili, če bi, kaj pa veš, telo je čudež sveta in čez noč se vse obrne.
|