|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
8.4.2010 11:11:55   
witch
mateja134 take probeme sem imela jaz decembra, ko je ni bilo en teden user posted image testi negativni, user posted image od nikoder, joške pa tak boleče in napete da se mi je mešalo user posted image no potem pa je prišla. Upam, da bo pri tebi kaj drugega ne user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mateja134)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.4.2010 11:28:04   
lidik
mateja134 to mislim da res piše na testu, da če je v preveliki količini lahko to test zmede. Tako da jaz upam, da je kaj na tem in da boš vseeno kmalu izvedela da si srečka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.4.2010 11:29:26   
lidik
*star* kdaj boš pa ti poklicala G da se naročiš? Jaz bi se že kar danes, pa mi moj pravi, da naj počakam do ponedeljka. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.4.2010 11:51:13   
twetka
heloo pupe
Najprej čestitke vsem novopečenim nosečkam, sem ful vesela da ste malo popestrile naš seznamček. Bravo. user posted image user posted image Sem malo razmišljala že zjutraj, ko sem malo prebirala, da bi bilo mogoče zame boljše če malo opustim forum, samo ne vem če bom to zmogla, ker mi je lepo ko si tako stojimo ob strani ob težkih trenutkih. Sem pa danes kr vesele volje, sem malo prej vidla da mi tehtnica kaže skoraj en kg manj, pa sem si prav rekla sama pri sebi: Bravo punca nisi se zredila med prazniki, končno ena pozitivna v teh dneh. Tako da imam kr zagon za vnaprej. Malo sem ga zgubila te mesece, zdej pa spet s polno paro v hujšanje. Ni me sram povedati da sem imela lani 115kg, zdej pa jih imam točno 101,6 preverjeno pred neki minutami nazaj in kolker sem si računala bi mogla imeti decebra okoli 83 kg če grem dol pol kg na teden, tako da če bom res imela decembra toliko kg imam res velike možnosti da naredimo decembra user posted image , tako kot je napisala vedeževalka, bomo videli koliko se je zmotila. In vidve nosečke, kako se počutita?? Verjetno super, pa še tako lep sonček je zuni, komi čakam da grem malo ven, pa še telovadba danes, juhu, pa mogoče še potem posteljna telovadba. user posted image user posted image glede te posteljne sem malo razočarana, moj je nekak opustil vse skup, zdej ko ni več "nuja", ne vem no a se mi samo tako zdi, kr ne da se mu. Po eni strani mi je vseeno, mogoče je pa boljše tako in se nebom ves čas psihirala, če se je kaj primlo, ker bom vedla da se itak ne more, pa zdej še posebej ko sem brez tablet, ne verjamem da bojo moji jajčniki kaj naredili, bi me pa res presenetili, če bi, kaj pa veš, telo je čudež sveta in čez noč se vse obrne.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.4.2010 12:02:07   
mateja134
witch samo mene joške sploh nič ne bolijo, pa nisem napihjena, pa nimam beleka toka, pa nič user posted image

upam da se mi do konca tedna kaj spremeni in da se mi pokažeta user posted image ali pa te vsaj user posted image , ki pa upam da je nebo

hvala vama za spodbudo user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.4.2010 12:07:27   
*Star*
twetka jaz se odlično počutim, upam, da se bo tako tudi nadaljevalo. Vedeževalki pa nikar ne verjami, ampak le sama sebi in sproščena bodi, predvsem pa uživajta z dragim in boš videla da bodo rezultati kmalu tu!

mateja le poročaj, kako bo šlo, upamo seveda vse na najboljše

lidik, jaz jo bom v ponedeljek ker bom ali jutri ali pa čez vikend še en testek delala.
Si se že pokazala pri decembrkah? Jaz sem se, samo na seznam se pa še nisem pustila dat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.4.2010 12:10:57   
lidik
hi hi hi ne star nisem se še prikazala, sem pa šla malo pogledat tja, samo sam pogledat.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pol bova pa obe v ponedeljek zvedele za datum ali kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se bom tudi v ponedeljek naročila.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.4.2010 12:15:27   
*Star*
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

hi hi hi ne star nisem se še prikazala, sem pa šla malo pogledat tja, samo sam pogledat.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pol bova pa obe v ponedeljek zvedele za datum ali kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz se bom tudi v ponedeljek naročila.

Super, se že veselim, da bova imeli datum, ko bova svoji pikici videli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.4.2010 12:17:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: *Star*

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

Super, se že veselim, da bova imeli datum, ko bova svoji pikici videli user posted image user posted image user posted image

ja jaz tudi. Samo zakaj mora biti ponedeljek še tako daleč. user posted image Ha ha ha zdaj sem pa postala nestrpna.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.4.2010 12:27:40   
witch
Punci držim pesti, da dobita datum čim prej user posted image jaz pa grem 17.5. v vsakem primeru user posted image
Mi pa imamo toliko dela, da sem crknejna ko... delamo kot norci. Samo večer čakam vsak dan, da gremo slončkat pa spat user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.4.2010 12:32:27   
witch
twetka komaj zdaj sem prebrala tvoj post, sem ga prej kar spregledala user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image za izgubljene kg user posted image user posted image user posted image user posted image ne izgubiti volje user posted image user posted image sama vem kako težko je. Tudi nisem suhica. Imam pa tudi čez 80 kg. In bi se jih vsaj nekaj rada znebila. Počasi gre dol user posted image 2 kilogramčka sta že šla user posted image držim pesti, da ti uspe do decembra priti na željeno težo user posted image

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.4.2010 12:33:15   
lidik
witch pa kaj toliko delate? Pa moraš malo počivati tudi. No sej bomo videli, kolikor sem jaz zvedela ta moj "novi" G daje baje prvi pregled ful pozno, tako da se zna zgoditi, da bom tudi jaz šele takrat enkrat prišla na vrsto. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
8.4.2010 12:35:14   
witch
lidik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo pregled čim prej, da boš videla svojo pikico user posted image imaš zs user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.4.2010 12:41:14   
lidik
ha ha ha witch jaz in moja radovednost. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.4.2010 12:47:54   
twetka
Punce js sem za foro spet testirala z baby checkom in spet ista črtica, kaj to vrag zazna???

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.4.2010 12:57:29   
lidik
kaj si poskusila še kaj druga kot BC? 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.4.2010 12:59:42   
twetka
Ne nisem, razen clear blue v torek pa je bila ful motna voda in ne vem, zanimvo mi je to, ko clear blue, če ga imaš še neki časa pokaže čust tanko črtico ko se razlije barva, zdej na tem se pa ni. Ne vem, moj pravi nej počakam do ponedeljka in probam spet, pa če bo enako pokličem svojo G.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.4.2010 13:00:56   
lidik
hmmm ja verjetno pa res ne bi bilo slabo če bi poklicala G, da vsaj ti pove, kaj bi to lahko bilo. 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.4.2010 13:04:41   
twetka
Zanimivo, sej testiraš 2x pa je enako sam da je pa tretjič spet enaka črtica pa ne vem kaj bi potem zaznal, ker sem vedno s tem testirala še prejšnji mesec pa tega še nisem vidla kdaj. Mislim lepo vidna tanka črtica, sej ne vem no,...A je možno da res kaj tretjea zazna ali pa da bi bilo kaj narobe in bi hormon tako počasi naraščal,...

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.4.2010 13:08:13   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: twetka

Zanimivo, sej testiraš 2x pa je enako sam da je pa tretjič spet enaka črtica pa ne vem kaj bi potem zaznal, ker sem vedno s tem testirala še prejšnji mesec pa tega še nisem vidla kdaj. Mislim lepo vidna tanka črtica, sej ne vem no,...A je možno da res kaj tretjea zazna ali pa da bi bilo kaj narobe in bi hormon tako počasi naraščal,...

hja ne vem, sej pravim to ti bo pa G znal najboljše odgovoriti. Tako da poskusi poklicat tja, pa povej kakšno imaš situacijo. Sej mogoče ti bo že po telefonu znal povedati kaj bi se dalo zaznati in kaj moraš sedaj narediti - ali priti tja, ali počakati ali kaj.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.4.2010 13:08:14   
Beba78
Ojla, punce,

so tako lepe novičke, da sem se morala oglasiti, da čestitam vsem aprilskim nosečkam in decembrskim mamicam user posted image ...super lidik in star...veliko sreče tudi vsem ostalim čakajočim user posted image  !

Lidik, glede prvega pregleda se pa kar pripravi, da bo šele v 10. tednu..torej ko boš noseča 9t in Xd...ampak se ne obremenjuj s tem, ker je takrat super imeti prvi pregled, ker zagotovo vidiš pikico, kako plava, kako premika rokice, nogice, slišiš, kako ji bije srček....skratka popolna slika user posted image . Jaz sem imela zadnjo M 3. 2., prvi pregled imam pa šele v ponedeljek...jp, sem tudi že zelo neučakana....No, mogoče se pa kdaj srečava v čakalnici user posted image . Čestitke še 1x.

Lep dan vsem.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.4.2010 13:09:32   
lidik
Beba78 kaj ti tudi hodiš k Simonitiju?

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.4.2010 13:10:39   
Beba78
Ja, že od vsega začetka...meni zelo super G.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.4.2010 13:12:29   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: Beba78

Ja, že od vsega začetka...meni zelo super G.

ja sej meni je bil tudi super, ko sem bila pri njemu. Mislim ven sem v glavnem prišla popolnoma navdušena, ker je pa res razlika od te ko sem jo imela prej. Tako da sem ful vesela, da sem šla k njemu.

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.4.2010 13:13:30   
lidik
*Star* in strelka ne vem kaj sem prej gledala, v glavnem moj PDP bi naj bil 15.12. Tako da popravljam napako. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Očitno še vedno čisto zmešana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.