|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
7.4.2010 14:26:06   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Vem pa tudi kake barve cunj bo treba kupovat!!! user posted image

in ne povešuser posted image user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
7.4.2010 17:16:45   
3x mami
anju, v katerem tednu pa se ti je zacelo poznat prvic? meni se je zlo pozno, tako da sem kljub poletju stvar komot zamaskirala do 24t. v drugo pa mi je v 17t trebuh naenkrat prisel ven. saj ni treba oblect nosecnisko. no, ne vem, kako se oblacis drugace. ampak ce das gor ene malo bolj komot hlace, tanko majico in cez se eno, ki ti pokrije boke, pa ni ozka. po moje se stvar lepo pokrije. prejsnji teden sem bila tako oblecena, pa me en ni pogruntal.

jana, nehaj s temi tortami, guuust delas user posted image
jaz bom mojemu spekla eno sacher torto, ker obozuje cokoladno torto z marmelado. pa mal bolj se bom potrudila z okrasevanjem. no, enkrat je treba zacet tudi tole...

pikab84, zato jaz ciljam raje na cez teden, ce bo slo. bom pa za zrtev verjetno vzela kar tasco, ker moj vem, da bi me iz obupa pustil nekje sredi trgovin...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
7.4.2010 17:34:43   
majabar
Mene tudi zanima tole glede trebuškov. Kako ste sploh vedle, ali se vam pozna zaradi user posted image ali zaradi napihnjenosti? Moja kolegica je v 16. tednu in že en mesec ima tako velik trebuh, da je kar smešno. Vem, da sem malo za vami (v 11. tednu), ampak se mi po mojem vsaj še en mesec sploh ne bo poznalo, imam takšen občutek.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
7.4.2010 18:55:48   
filisa
...sem se prehitro veselila, da so že rezultati z DHT, pa je bila samo ena brezvezna priporočena pošiljkauser posted image . Do konc tedna pa upam, da že bodo...

Sem brala, da vas je kar nekaj šlo na DHT. Poročajte o rezultatih!

Joj punce pa nehajte že s tortami in kopanjem! Si sebe kar v živo predstavljam nekje na rajski plaži, s koščkom torte v ležalniku user posted image ...

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
7.4.2010 20:15:09   
anju
3x mami prvič sem se tako redila, da ni bilo standardno, trebuh pa vsega precej mali. recimo da se je poznala nosečnost pri dobrih 4m.
fora je da sem v osnovi kar drobna in mi oprezna moška očesa, s katerimi delam, opazijo vsak dekuser posted image in seveda komentirajouser posted image in potem tiste nerodne situacije zgovarjanja, ajoj...

trebušček je pa drugače prav pravi, za tistega, ki me ne pozna, povsem normalen.

tud js čakammmm izvide!

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
7.4.2010 20:56:28   
zinchy
hej hej
evo jest sem imela danes pregled in je vse vredu..imam nov PDP 10.10. in datum naslednega pregleda je 19.5.
Vidla sem pikico, ima 7cmuser posted image Počasi dobivam malo več energije in tek se mi vsak dan bolj veča.Trebuh imam že kar močno napet.Sedaj pa veselo v nove nosečniške izziveuser posted image

lp

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
7.4.2010 21:34:55   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Pri nas je tako lep sončen dan,bo treba ven na kavico.
Včeraj sem imela nuhalno v Dravljah pri DR. Reševi, rezultati so vredu, tveganje je 1:2504, dala pa sem tudi kri. Moram pa pohvalit Dr. je bila res prijazna, vse nama je razložila in na koncu nas je še vprašala če želiva še kaj izvedet...
Danes pa imam pregled še pri svoji ginekologinji. Bom pa vse skupaj izkoristila še za obisk pri frizerju, sem namreč na bolniški in se bojim kontrole, tako da bom poskusila danes maksimalno izkoristiti dan.

S*user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...mi je dobra vila po imenu Urshy78 povedala za tole prekrasno novičko, vesela, vesela in še enkrat vesela zate...zdaj pa uživaj in božaj trebuščka in misli samo pozitivno, potem pa dobiš enega lepega oktoberčka kot ga imam jazuser posted image pa še nekajuser posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
8.4.2010 8:33:15   
snežakinja
No tudi mi smo včeraj občudovali našo pikico na nuhalni. Sicer mu sedaj ne smem več reči pikica. ker je že skoraj 8 cm velik. Dr. Strahova je bila za moje pojme ok. Nobenih presežkov. ampak prijazna, vse je lepo povedala, trajalo je pa ca pol urce. Rezultat je 1:1914. Glede na mojo starost  je rezultat menda zelo vredu. Nisem se pa odločila še za DHT.
Je pa bil otročiček zelo nerazpoložen. Mogoče smo ga ravno zmotili pri opoldanskem dremanju. Je kar lepo na hrbtu ležal in se je komaj kaj zasukal. Pa še potem se je takoj ruknil nazaj na hrbet. Ma rečem jaz, sigurno je moški user posted image  Spola nama pa ni mogla povedat, ampak jaz sem še vedno prepričana, da je fantek.....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
8.4.2010 9:09:07   
pikicamala
jaz sem imela včeraj NS, ampak je bilo še prekmalu, tako da grem naslednji teden še enkrat. PDP bo verjetno par dni kasneje. nazadnje še bom med novembrkami pristala!user posted image bomo videli. se je pa mali ful premetaval tam notriuser posted image . ful je blo fajn to videt! jaz že imam tak trebuh, da se konkretno pozna! ampak je to napihnjenost, ker sem šele 11t. hlače pa komaj skupi dobim. sem na srečo našla ene star malo manj tesne, da še ni treba takoj v šopinguser posted image .
snežakinja - to pa res super razmerje!!!

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
8.4.2010 9:14:27   
majabar
pikicamala, pa ti bo potem naslednjič BDP prestavila? Če ga imaš 25.10., si v 12. tednu, nuhalno delajo pa med 11. in 14. Kako pa je ugotovila, da je prekmalu? Boš morala naslednjič še enkrat plačati? Sprašujem, ker imaš PDP točno teden pred mano in nuhalno si imela tudi točno teden pred mano.

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
8.4.2010 9:16:01   
jana84
Hej punce!

Lepo, da so za nami sami fajn pregledi in spodbudni rezultati kaj ne?

Mene pa že od včeraj popoldan tako glava boli, da mislim, da mi jo bo razneslo. Ponoči ni blo dost boljše, zdej pa se je spet začelo. Mogoče tud zato, ker je imel naš tamali danes ponoči nenormalno predstavo v akrobacijah po najini postelji! Ene dvakrat me je butnil s svojo glavo v mojo, nenormalno brcal...Ful se bojim da me bo premočno brcnil v trebuščka in ne bo kaj škodilo našemu dojenčku... Tako da nismo kaj dosti spali...In to se dogaja zdej že več kot en teden. MIslim, da bom za noč s petka na soboto poprosila mamo če lahko spi pri njej, da se z možem mal naspiva, ker drugače naju bo pobralo. Mož je zdej še napol zbolel: prehlajen je kot hudiček, glava ga boli, v križu ga štiha...Pa nikol ni bolan...Groza.

Zdej zjutraj me je še ful trebuh bolel, pa upam da ni kaj v zvezi z dojenčkom ampak z upočasnjeno prebavo...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu snežakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
8.4.2010 9:19:32   
jana84

user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
8.4.2010 9:22:38   
Anonimen
Kolikšna pa je bila izmerjena vaša nuhalna svetlina, tiste ki ste bile na pregledu in ali se je vsem videla nosna kost?

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.4.2010 9:53:04   
GretaGarbo
Lep sončen pozdravček!

Moji rezultati po DHT so bili nekaj več kot 1:15800. Baje zelo zelo lep rezultat.
Sem pa tako daleč, da grem namesto 2x ponoči na WC samo 1x. Spim kot ubita! Tako kot prvič. Upam, da bo tale korenjaček tudi tak zaspanko kot je prva žaba. Že prvo noč ko smo prišli iz porodnišnice je spala od 23ih pa do 5ih. Zdaj pa še vedno po 12h na noč. Saj ne rečem, se kdaj zbudi, ampak da zvečer ne bi hotla zaspat ali pa da bi ponoči telovadila?! Hvala bogu vsaj kar se spanja tiče je kot angelček. Saj potem ima pa tolk energije, da me že skrbi kako bom za njo letala s trebuhom?!
user posted image za opravljene nuhalne. Jaz grem drug teden spet pogledat korenjačka. Upam, da izvem spol. Zdaj ko sem hodila na te nuhalne mi tudi na pamet ni prišlo, da bi vprašala. Samo da so rekli da je ok!

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
8.4.2010 11:05:59   
3x mami
majabar, jaz to pogledam zjutraj, preden ustanem. se ulezem na hrbet in potipam, kako kaj trebuh. drugace sem bolj drobna in suha. no, zdaj imam od sramne kosti pa do polovice poti do popka tako bolj napeto, ko kepico. cisto malo. zvecer sem pa ko ze sredi nosecnosti, pa vem, da ni to to.
probaj tudi ti, zjutraj. po moje se ti se kar nekaj casa ne bo poznalo. ma neskrbi, potem se vse nadoknadi user posted image

jana84, poznam tole spanje v troje. smo imeli mi isto, je tako naneslo. zakaj ga ne date v svojo posteljico? saj ni treba v drugo sobo, ce vam ni, ampak zraven vaju. se boste vsaj vsi trije lepo naspali.

(odgovor članu GretaGarbo)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
8.4.2010 11:51:20   
jana84
3x mami...Sej naš nagajivec gre zvečer lepo spat v svojo sobo, v svojo posteljo. Tud dudka ga čaka tam na vzglavniku, tako da točno ve kam mora it spat. Pol pa se sred noči zbudi in ni šans da bo več zaspal tam. Se te prime kot klop okrog vratu in "papa papa"...ter kaže skoz vrata...Včasih se kar sam odpravi s postle proti najini spalnici, pa ga niti ne slišiš, dokler ne odpre vrat v sobi...In tako pristane v najini postelji. Sej vem, da bi bilo verjetno za vse tri bolj fajn, da bi midva vztrajala, da spi celo noč v svoji sobi, vendar sva lena in bi rada tud midva spala, pol pa dovoliva da pride k nama. Sej zdej en čas je blo super. Je spal v svoji sobi tja do 4h zjutraj, pol pa se je še za dve urce prišel pocrtat k nama na sredo. Zdaj pa ga je nekaj trknilo (verjetno rastejo zobi), da noče spat tam, da si noče zobkov umivat, da noče na kahlico lulat...Groza!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
8.4.2010 12:14:25   
anju
mi smo dolgo spali v troje. predolgo. pri dobrih dveh letih je dobil svojo pravo veliko posteljo - brez ograjce (v tej ni hotu spat dlje kot do 7m) in je bil tako navdušen, da sva ga takoj prvo noč dala vanjo spat, čeprav nisva imela rezervne ograjce in sem sumila, da bo padu, res da nizko, ker sem posteljne noge dala stran, ma sem se bala da ga mine tam spat, če se ustraši... no, in je padu! prvo noč! ampak ga ni odvrnilo, super! potem sem zanalašč pustila brez ogrjce, da dobi občutek, sem samo podložila z blazino, da bi padu na mehko.
tako smo spali v skupni sobi nekaj mesecev, nisva hotla takoj oditi. ponavadi je nekje proti jutru prišel na sredo, zizat itakuser posted image
za novo leto pa sva se preselila v spalinico. in od tedaj nekako prespi noč, če ni bolan ali če česa hudega ne sanja... luksuz, vam povem!

anonimna pri mojem otročku se videla nosna kost, mere nuhalne zdaj ne vem (nimam pri sebi), izvide pa še čakam.

sem hotla v ponedeljek, ko imam pregled vzeti dopust, dan zame. bi šla še v planet tuš pogledat, pa ne bo dalo venuser posted image  šefa ne bo, moram bit js tu. še za pregled ne vem kaj naj si zmislimuser posted image  antiuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
8.4.2010 12:16:19   
3x mami
uh, pri nas je bilo drugace. vmes smo se selili, pa smo razvadili, da smo spali vsi skupaj (nekaj mesecev je bilo to nujno, ker smo bili v mali sobici, kjer ni bilo prostora za drugo kot za veliko posteljo). sam ko je dobil svojo (veliko) posteljo, nekje pri 2,5letih, je bilo to to. nismo mesali. saj zbujanje in letanje v drugo sobo ko zombi ni lih lusno. sploh ker praviloma poberes vse vogale na poti tja in nazaj. sam se je tako navadil, in mala kasneje tudi. k sebi ju vzamem samo, ko sta zelo bolna in drugace se ponoci ne moreta umirit - ena dobro prespana noc se jim takrat zlo pozna.

sam odvajanje je vedno kriz. pri nas je moz to opravil. mala je bila stara dva meseca, vsi v isti sobi. mali je bil med nama. en vecer mu je pocil film, vzel malega in sel z njim v drugo sobo (sta bili tam ze pripravljeni dve postelji). vsak je zaspal na svoji. in tako je ostalo. po par mesecih je moz prisel nazaj k meni, mala pa je sla k bratcu.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
8.4.2010 12:25:23   
bička
živjo    mi pričakujemo 2.10  doma imamo že eno pikico ki je stara1,5 leta  je prava navihanka.nuhajna je bila o.k  ampak zaradi moje starosti  greva  na a.c in to 21.4 v lj. upam da bo vse ok .trebuh pa se je kar povečal 

bička

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
8.4.2010 12:47:16   
tinaaleks
Živjo!

Pri nas doma pa nismo imeli nobenih problemov kar se spanja tiče, saj je ta mala že prvi dan, ko je prišla iz porodnišnice spala v postelji in tudi svoji sobi. Mislim, da če bi mi spali vsi v eni, se ne bi naspala niti midva, kaj šele mala.
In odkra je stara 1 mesec prespi celo noč-zdaj moram nujno spat po 12 ur, ker drugače je vsa zmatrana.
Saj se včasih zgodi, da jo ponočni kaj rukne in ne more spat (na primer danes ponoči, ko mi je težila od 3-4.30-kliče vedno mama, mama, pa napol v joku. Pridem tja, ji dam vodo, čeprav bi jo lahko vzela tudi sama, se uleže nazaj, pridem v postlo in spet slišim mama, mama,). Večinoma je pa kar pridna-vse odvisno od tega koliko se zmatra čez dan.

(odgovor članu bička)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
8.4.2010 13:02:46   
jana84
Hja...Vem, da je velika večina krivde za "skupno" spanje pri naju. Ko je bil čist majhen je imel krčke, pa jaz brez mleka, pa refluks...Tako, da smo meli kar pestre noči, čeprav je do 6mesecev spal od 21h do 5h, pol spil še eno flaško mleka in spal do8h...ko je pa bil star 6mescev pa mu je nekaj obrnilo zgleda, od takrat pa ne spi več. Ko je bil star 14mescev je šel spat v svojo sobo, ker v njegovi posteljici v najini sobi ni več hotel. Se ga sploh ni dalo odložt vanjo, ker se te je prijel kot klop in je blo gotovo. Nekaj časa je blo kar fajn ko se je preselil v svojo sobo, je tud lepo spal. Dobro, res da je blo treba večkrat na noč k njemu, vendar je blo v redu. Pol pa se je počasi začelo, mal je bil bolan, mal so mu zobki rastli in smo mu začeli popuščati, da je vedno več spal pri naju. In zdaj smo pa tam kjer ni muh. Mislim, da bo treba res malo več potrpežljivosti in vztrajnosti z najine strani, da se bo navadil spat v svoji sobi...Še predvsem zdaj ko bomo dobili še enga dojenčka...

Aja, bička dobrodošla med nami...Lepo čvekanje in pričakovanje ti želim!!!

Mene glava še vedno boli kot da mi bo vsak čas eksplodirala...Spat mi ne gre, sploh ne vem kam naj se dam...Še dve urce pa bo razgrajač doma, men bo pa glavo razneslo!!! Groza.

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
8.4.2010 13:08:24   
jana84

user posted image

user posted image

Pdp, Nick, Starost, Kraj bivanja, Zaporedna user posted image , user posted image doma, Naslednji pregled, Nuhalna svetlina, Srček, Spol

28.9.2010
Smarnca 29 let 2.user posted image 1 user posted image NP 12.4. user posted image

30.9.2010
Binabina 25 let Celje 2 user posted image NP 15.4. user posted image
Tinaaleks 27 let Ljubljana 2 user posted image 1 user posted image NP 20.4. user posted image

1.10.2010

2.10.2010
Tinda 28 let 1.user posted image
Inna79 30 let 1.user posted image user posted image
Bička ? user posted image 1 user posted image NP 21.4. AC user posted image

3.10.2010
Arual2006 32 let 2.user posted image 1 user posted image user posted image
GretaGarbo 28 let 4.user posted image 1 user posted image NP 13.4. user posted image
Filisa 28 let Maribor 1.user posted image NP 15.4. user posted image user posted image
Rose85 24 let 1.user posted image user posted image
Born*to*be*wild 21 let 1.user posted image user posted image user posted image Kiara

4.10.2010
3x mami 27 let Obala 3.user posted image 2 user posted image NP 15.4. user posted image
Pikab84 26 let 1.user posted image user posted image

5.10.2010

6.10.2010
Kolumbo 32 let 3.user posted image 2 user posted image user posted image
Nejaja 23 let Koroška 1.user posted image user posted image
Lencica 2.user posted image NP 26.4. user posted image
Kpmk 26 let Celje 2 user posted image 1 user posted image user posted image

7.10.2010

8.10.2010
Mamica30

9.10.2010

10.10.2010
Bibaleze1
Zinchy 22 let Kranj 1.user posted image NP 19.5. user posted image

11.10.2010
Anju 29 let Primorska 2.user posted image 1 user posted image NP 12.4. user posted image user posted image
Nejkec user posted image
melami

12.10.2010
Pikica1111 25 let
tinula

13.10.2010
Katra55 3.user posted image 1 user posted image NP 7.5. user posted image
SM01 32 let 5.user posted image 1 user posted image NS 9.4. user posted image user posted image
Snežakinja NP 23.4. user posted image

14.10.2010
Zojika80 Ptuj 2.user posted image 1 user posted image user posted image

15.10.2010
Mojcaya 26 let 1.user posted image user posted image
Krokar 31 let 2.user posted image 1 user posted image
Rokipoki ? user posted image 1 user posted image

16.10.2010

17.10.2010
Caroline1 user posted image
Žan07

18.10.2010
Tybysy 36 let NP 22.4. user posted image
S* 33 let 2.user posted image user posted image

19.10.2010
Ninka21

20.10.2010
Ejla 29 let 2.user posted image 1 user posted image user posted image
bt08 2.user posted image 1 user posted image
nova.mami.81 1.user posted image NP 3.5. NS 12.4.

21.10.2010
missD 2.user posted image user posted image user posted image

22.10.2010
Sasadejan 25 let Domžale 1.user posted image NS 9.4. user posted image

23.10.2010
Janaja 26 let 3.user posted image 2 user posted image NP 15.4. NS 14.4. user posted image

24.10.2010
Zana21 4.user posted image

25.10.2010
Anau
Pikicamala 3.user posted image NP 10.5. user posted image
Nika1 2.user posted image 1 user posted image NS 16.4. user posted image
Najki 29 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image NP 21.5. NS 12.4. user posted image

26.10.2010
Anonimnauser posted image 32 let Ljubljana 3 user posted image 2 user posted image user posted image
Kodrana 25 let Dolenjska 3.user posted image 1 user posted image NS 16.4. user posted image

27.10.2010
Polmaja 37 let 2.user posted image NS 21.4. user posted image
Bloom1 36 let 8.user posted image 5 user posted image NP 20.4. NS 13.4. user posted image
Anonimna R 28 let Ljubljana 2.user posted image 1 user posted image NP 29.4. NS 12.4. user posted image
Tina078 31 let Ljubljana 2.user posted image
Alicia84 26 let 1.user posted image NP 14.4. user posted image

28.10.2010
Luna_25 25 let 1.user posted image NP 13.5. NS 21.4. user posted image
čebeli 3.user posted image 1 user posted image
Urshy78 31 let Ljubljana 1.user posted image NS 15.4. user posted image
Mami_1979 30 let 5.user posted image 4 user posted image NP 10.5. NS 16.4. user posted image

29.10.2010
Jana84 25 let Primorska 4.user posted image 1user posted image NP 20.4. user posted image user posted image
BRinME 26 let Primorska 1.user posted image . NS 12.4.

30.10.2010

31.10.2010
PixieM 26 let 1.user posted image NS 26.4. user posted image

XX.10.2010
Anja83 1.user posted image
Orto2 NS 13.4.

1.11.2010
Strippy Ljubljana 1.user posted image

2.11.2010
Majabar Ljubljana 1. user posted image NS 14.4. user posted image

user posted image 2 user posted image 1
user posted image 3

user posted image
Od nas so se žal poslovile user posted image user posted image
Anonimna **** user posted image
Ticamica user posted image
Jekica user posted image

Himbauser posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 8.4.2010 13:11:37 >

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
8.4.2010 14:11:34   
marjetica 21
zdravo puce. sem se odločila da se vam pridružim. imam rok 28.10.2010 in je to moja prva nosečnost. na vašem forumu sem izvedela marsikaj novega in zanimivega. 22.4. imam nuhalno in komaj čakam, da ponovno vidim rokice, nogice in srček in da izvem da je vse oki. doma se vsi zelo veselimo in komaj čakamo da bo to nežno bitje prijokalo na svet....sam kaj ko je to še tako zelo daleč. vsem želim lepo in srečno nosečnost brez potrebnih težav.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
8.4.2010 15:14:48   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Pri nas je tako lep sončen dan,bo treba ven na kavico.
Včeraj sem imela nuhalno v Dravljah pri DR. Reševi, rezultati so vredu, tveganje je 1:2504, dala pa sem tudi kri. Moram pa pohvalit Dr. je bila res prijazna, vse nama je razložila in na koncu nas je še vprašala če želiva še kaj izvedet...
Danes pa imam pregled še pri svoji ginekologinji. Bom pa vse skupaj izkoristila še za obisk pri frizerju, sem namreč na bolniški in se bojim kontrole, tako da bom poskusila danes maksimalno izkoristiti dan.

S*user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...mi je dobra vila po imenu Urshy78 povedala za tole prekrasno novičko, vesela, vesela in še enkrat vesela zate...zdaj pa uživaj in božaj trebuščka in misli samo pozitivno, potem pa dobiš enega lepega oktoberčka kot ga imam jazuser posted image pa še nekajuser posted image user posted image user posted image za srečo!

Tane hvala za čestitke. Ja počasi nas je vse več "starih bork" na teji temi, pa saj sama veš, da počasi se daleč pride.
Kako je pa s vama dvema? Sem se kar stopila, ko sem pogledala tvoj tikrček user posted image   user posted image   user posted image .

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
8.4.2010 15:20:10   
S*
Kako ste kaj na ta prekrasen spomladanski dan? Jaz sem šla na sprehod, čeprav mi na odločbi piše da moram bit doma. Ma ob takem sončku me niti komisija ne zadrži za 4 stenami.

Včeraj sem imela pregled še pri svoji ginekologinji. Kri je super, voda pa je bolj slaba, ma je rekla da ni panike, ker še kar bruham. Tokse na žalost še nisem prebolela, tako da se bo treba pazit še naprej. Bolovanje imam podaljšano do maja, potem pa bom šla po vseji verjetnosti nazaj delat.
Naslednji pregled imam šele 14.5.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......