3x mami
|
dan! kaksen lep soncek, in toplo! jupi, koncno! prazniki so minili v redu. no, v petek in soboto sem cel dan samo bruhala, tako da nisem v sebi drzala niti grizljaja ne pozirka. punce, ki bruhate oz ste bruhale veckrat, uh, ne vem, kako zdrzite tole. jaz v nedeljo nisem niti stati mogla vec... no, je pa kosilo pri tastih vse popravilo, njamsi. malima sem povedala, da imam noter dojencka, in zlo sta navdusena. vecji tako ponosno razlaga vsem in pozorno poslusa, ko mu razlagam, kako raste, pa da bomo sli skupaj na morfologijo. mala pa vztrajno trdi, da bo fantek. bomo vidli. kopanje. am, kopanje v morju al pa v bazenu sta dve zlo razlicni stvari... kopanje v morju je super, pase, sploh proti koncu, ko si ze fajn okrogla. sam pazit moras nase - ker si drugace plovna in ker pac ne zmores vsega kot prej, ker je telo spremenjeno (da ne bi sle plavat na odprto kake dolge ture, potem pa bi vam zmanjkalo za pot nazaj). vse v zmernih kolicinah, pa ni panike. eh, kopanje v bazenu je pa drga zgodba. tam res mrgoli stvari. in ena okuzba je lih zadnja stvar, ki bi si jo zeleli v nosecnosti... rose,ce imas kmalu pregled, vprasaj ginekologa za mnenje, ce ti odsvetuje al ne. drugace vem, da se v lekarnah dobi neke kao higienske tampone, ki so prav za kopanje v bazenu. v ljubljani na difu, kjer imajo bazen, vem, da so v svezo natoceno vodo najprej spustili mamice z dojencki, potem nosecnice in sele potem vse ostale. verjetno imajo razlog za to. trebuh se mi je ze mal povecal. minila je tista napihnjenost, tako da je zdaj to to. zvecer se mi pa ze zlo poveca, kot da bi bila v ne vem katerem tednu. spet bom nasedli kit na obali poleti brce sem obakrat zacela cutit v 21t. prej je verjetno ze bilo kaj, sam nisem bila prepricana, ce je to to. no, v 21t ni bilo vec dvoma. je pa res lep obcutek. mali je bil noter ko fuzbaler, mi je trebuh premetaval sem in tja. mala pa je bila zlo nezna, mal se je oglasila vsake toliko, in nic vec.
|