|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
6.4.2010 13:21:29   
tinaaleks
Pozdravljene!

Upam da ste preživele lepe praznike. Mi smo malo preveč jedli, pa pohajali po obiskih in malo po otroških igriščih. Se je naša zaljubila v tobogan, tako da sva jo z možem čakala 2 uri, da se ga je naveličala (raje berite sva se midva naveličala in sva jo odvlekla stran).
Drugače sem iskala že nosečniške hlače-bolj za v službo, ker moram biti zrihtana. In jih seveda nisem našla, ker imajo vse preveč športno-na knco sem kupila ene malo lepše pajkice in malo tunik, pa bomo tako prišli čez. Pri prvi nosečnosti tega problema nisem imela, ker sem bila v drugi službi in tam res ni bilo treba, da sem fajn zrihtana. Tako sem takrat prišla čez z starimi malo razvlečenimi hlačami in to je to.
Drugače pa, jana84, prosim daj na seznam da imam naslednji pregled 20.4-sem izgleda pozabila napisat.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
6.4.2010 17:48:12   
Anonimen
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana84

imam že tako preveč kg in nočem bit med nosečnsotjo kot slon ampak lepa nosečnica user posted image Pobožne želje vsake nosečnice kaj ne?

user posted image user posted image to je tudi moja pobožna želja, ja. Sem se odločila za velikonočni preobrat in sem danes npr bolj zgodaj vstala, da sem šla za 20 min na sprehod po orbitreku user posted image , pa prav tako pazim, kaj grickam. Upam, da bo šlo zmerno gor, ne pa prekomerno, kot še vsekič doslej.

V četrtek imam NS, komaj čakam, čeprav me je tudi strah. Samo, da bo vse OK!!

(odgovor članu jana84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
6.4.2010 18:17:40   
kodrana
zdajle sem z angel saundom slišala našo pikico. noseča sem točno 11t in sem tako kot v prvi nosečnsoti prvič slišala srček. user posted image user posted image user posted image krasen občutek. se pa sliši tik ob sramni kosti in se sliši, kot hitro bitje-kot šumenje. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
6.4.2010 19:57:40   
katra55
snežakinja držim pesti, da bo jutri dober rezultatuser posted image Sem pa iz drugega konca SLO.

Moja NS je bila uspešna, tveganje je 1:5000. user posted image

Trebušček je že prav lepo zaobljen, tako da sem kar poiskala nosečniške hlače.
V prvi nosečnosti sem brce začutila v 20.tednu, sedaj pa mislim, da jih bom prej. Komaj čakam, ker to je res najlepši očutek.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
6.4.2010 20:03:50   
majabar
kodrana, super, da si slišala srček, tudi jaz bi si tega želela:).
katra55, odličen rezultat nuhalne! Oh, kje je še moj trebušček, sem kar neučakana. Sploh ni ne predstavljam, da se bo izbočil. Na straneh za nosečnice večinoma piše, da se začne poznati kar pozno, pričakujam, da čez dober mesec. Komaj čakam, da oblečem kaj lepega za nosečnice in pokažem celem svetu, da sem srečka nosečka:)!

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.4.2010 7:59:01   
Pikab84
Dobro jutro!

Ta konec tedna pa komaj čakam...jutri imam pregled in v petek sem si vzela prosto in gremo s prijateljico v Atlantis se mal kopat in seveda obvezno tudi nakupovatuser posted image . Si je treba mal privoščituser posted image

No pa te dni bo treba tudi v službi povedati...nisem še nič rekla.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.4.2010 8:08:38   
snežakinja
Katra55 čestitke za odličen rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo tudi moj odličen. Sem zdaj pa že kar malo na trnih, komaj čakam da bo ura 12.40 user posted image

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.4.2010 8:08:51   
rose85
Punce, povejte mi kako je s kopanjem v bazenih?
Ginekologinja mi je to odsvetovala, ampak kolikor berem, vidim da nekatere se hodite kopat. Rada bi šla se malo namočit :)

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.4.2010 8:25:38   
jana84
Živjo punce!

Jaz sem pa že s pregleda...Naš dojenček pridno raste in je velik že 45mm, kar odgovarja tudi mojim tednom in dnevom nosečnosti, se pravi 10t 6d. Srček mu seveda še vedno veselo bije. Danes na UZ pa sem videla tudi kako lepo premika ročice in nogice...Prav srčkan dojenček - že zdaj je razigran je rekla G. Jaz pa, da upam da ne bo tak divjak kot je Jakob...Ah, pa tud če bo. Sej to pomeni da je zdrav, kaj ne? No, mi je na hitro zmerla tud nuhalno svetlino, sam ne vem niti kolk jo je zmerla al karkoli, rekla je da je vse v redu. Tud maternični vrat je lepo dolg, zaprta sem tud 100%, tako da smo res na dobri poti. user posted image user posted image user posted image
G mi je tudi zmanjšala dozo Dabrostona. Zdej sem ga jemala 3x 1 tableto, zdej en teden naj ga jemljem 2x1, ter en teden 1x1...Že po tem vem, da je vse v redu!!!
Naslednji pregled imam 20.4. se pravi čez 14dni. Če bo tud takrat vse v redu, pa bom imela pol na en mesec preglede...Po eni strani mi je mal žal, da ne bom videla vsak teden našega dojenčka, po drugi pa tud če ga do poroda ne vidim, sam da je vse v redu z njim...user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu rose85)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.4.2010 8:38:38   
jana84
Kodarana, super za slišanega srčka...user posted image
Katra55 tebi pa čestitke za uspešno nuhalno svetlino. user posted image

Rose85, kopanje v bazenu je kot koga vprašaš. Če si nagnjena k vnetjem in kakšnim glivicam, potem je res boljše da se v nosečnosti ne izpostavljaš temu...In v bazenih ponavadi mrgoli takih in drugačnih bakterij al ne vem česa...V zgodnji nosečnosti mislim, da skor nobeni nosečnici ne odsvetujejo kopanja v bazenih, saj je maternični vrat še popolnoma zaprt. Je pa res, da je bolje če se kopaš v bazenih ki so bolj čisti in po možnosti ne prenatrpani. Potem v poznejši nosečnosti, ko pa se maternični vrat že začne malo odpirati, pa res ni najbolj priporočljivo, prav zaradi takšnih in drugačnih okužb.
Moje izkušnje s tem so takšne: v 7mesecu sem se veselo kopala v bazenu in v morju in nisem čist nič fasala. Očitno nisem dovzetna za takšne okužbe, HB! Tokrat pa gremo zdej konec aprila (26-30.4) v Baško na otok Krk, kjer se bom obvezno kopala! In poleti (julija) pa na morje. Če bo vse v redu z mojo nosečnostjo bom pa še septembra kam skočila v kakšno lužo user posted image Meni je plavanje oziroma namakanje v vodi zelo dobro delo. Voda ti lepo pobere težo trebuha in razbremeni hrbet...Super user posted image Edino kar me je hecalo je bilo ravnotežje v vodi, ker nesečnice imamo normalno težišče drugje kot ko nismo noseče, pol pa mi je noge ven iz vode dvigovalo in glavo pod vodo tunkalo...Dokler nisem pogruntala kakšno je zdej ravnotežje user posted image
Je pa fajn, da se takoj ko prideš iz vode preoblečeš v čiste in suhe kopalke, če je možnost tudi stuširaš.

Pa še to sem vam pozabla povedat, da sem očitno shujšala...V ZD me je stehtala pol KG manj kot sicer...user posted image Tako, da prazniki niso pustili kakšnih posledicuser posted image user posted image user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.4.2010 8:41:20   
jana84

user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.4.2010 8:52:10   
filisa
Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede user posted image . Upam, da bomo še naprej slišali samo dobre novice!

Glede hrane sem si čez praznike res privoščla: kajmak, mladi sir, čevape - brez tega skoraj ne gre, če si v državah bivše Juge...Saj vem, same prepovedane stvari user posted image . Ampak, če že vrsto let to jem in je vse ok, pa tud toksoplazmozo sem že prebolela....

Počutje je še zmeraj super, opažam le, da sem veliko hitreje zadihana in zadnja dva dneva imam tud precej močnejše beli tok. Upam, da to ni kak slab znak user posted image , sicer imam pa čez dober teden pregled in bom mojo gin. povprašala.

Jana84 - sem se prav nasmejala ob branju glede ravnotežja v vodi user posted image . Čestitke, kako dobro držiš svojo težo user posted image . Jaz tu nisem tako uspešna.. Je pa res težko, če pred nosečnostjo lahko v glavnem ješ, kolikor hočeš in se ne zrediš, potem v user posted image pa se to spremeni...

Po službi še skočim na pošto - so zgledi prišli rezultati z DHT.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.4.2010 9:04:50   
jana84
Filisa, upam, da so rezultati odlični! Glede belega toka pa ne se nič sekirat. Dokler ni sledi vseže krvi ni popolnoma nič narobe! To je pač pripravljanje maternice in materničnega vratu na rojstvo! To nas bo spremljalo še vse tja do oktobra!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.4.2010 10:05:36   
3x mami
dan!

kaksen lep soncek, in toplo! jupi, koncno! user posted image
prazniki so minili v redu. no, v petek in soboto sem cel dan samo bruhala, tako da nisem v sebi drzala niti grizljaja ne pozirka. punce, ki bruhate oz ste bruhale veckrat, uh, ne vem, kako zdrzite tole. jaz v nedeljo nisem niti stati mogla vec... no, je pa kosilo pri tastih vse popravilo, njamsi. user posted image
malima sem povedala, da imam noter dojencka, in zlo sta navdusena. vecji tako ponosno razlaga vsem in pozorno poslusa, ko mu razlagam, kako raste, pa da bomo sli skupaj na morfologijo. mala pa vztrajno trdi, da bo fantek. bomo vidli.

kopanje. am, kopanje v morju al pa v bazenu sta dve zlo razlicni stvari... kopanje v morju je super, pase, sploh proti koncu, ko si ze fajn okrogla. sam pazit moras nase - ker si drugace plovna in ker pac ne zmores vsega kot prej, ker je telo spremenjeno (da ne bi sle plavat na odprto kake dolge ture, potem pa bi vam zmanjkalo za pot nazaj). vse v zmernih kolicinah, pa ni panike.
eh, kopanje v bazenu je pa drga zgodba. tam res mrgoli stvari. in ena okuzba je lih zadnja stvar, ki bi si jo zeleli v nosecnosti... rose,ce imas kmalu pregled, vprasaj ginekologa za mnenje, ce ti odsvetuje al ne. drugace vem, da se v lekarnah dobi neke kao higienske tampone, ki so prav za kopanje v bazenu. v ljubljani na difu, kjer imajo bazen, vem, da so v svezo natoceno vodo najprej spustili mamice z dojencki, potem nosecnice in sele potem vse ostale. verjetno imajo razlog za to.

trebuh se mi je ze mal povecal. minila je tista napihnjenost, tako da je zdaj to to. zvecer se mi pa ze zlo poveca, kot da bi bila v ne vem katerem tednu. spet bom nasedli kit na obali poleti user posted image

brce sem obakrat zacela cutit v 21t. prej je verjetno ze bilo kaj, sam nisem bila prepricana, ce je to to. no, v 21t ni bilo vec dvoma. je pa res lep obcutek. mali je bil noter ko fuzbaler, mi je trebuh premetaval sem in tja. mala pa je bila zlo nezna, mal se je oglasila vsake toliko, in nic vec.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.4.2010 10:39:02   
S*
Dobro jutro!

Pri nas je tako lep sončen dan,bo treba ven na kavico.
Včeraj sem imela nuhalno v Dravljah pri DR. Reševi, rezultati so vredu, tveganje je 1:2504, dala pa sem tudi kri. Moram pa pohvalit Dr. je bila res prijazna, vse nama je razložila in na koncu nas je še vprašala če želiva še kaj izvedet...
Danes pa imam pregled še pri svoji ginekologinji. Bom pa vse skupaj izkoristila še za obisk pri frizerju, sem namreč na bolniški in se bojim kontrole, tako da bom poskusila danes maksimalno izkoristiti dan.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.4.2010 10:51:33   
caroline1
S*- tudi mi smo bili včeraj tam in moram rečt, da si je res vzela čas, pokazala vsako stvar posebej, vsak prstek, vsako kost. jaz sem se kar topila zraven, pol sem doma gledala cd in slike, joj, komaj čakam!!! Vem pa tudi kake barve cunj bo treba kupovat!!! user posted image  rezultat je bil pa tudi zelo dober.

Redimo se skoz. Pa ni več kake hujše panike. Napihnjenost ostaja, sploh zvečer, ko zgledam, kot da grem jutri rodit. Bruhamo tudi. Glavoboli so se začeli...ah, sem pa bila prepričana, da bo s 13 tednom boljše...kaže pa nasprotno!

Lepo je brat, da ste vse ok, da so vsi rezultati dobri...fajn se je skupaj veseliti.

Uživajte v sončku...

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.4.2010 11:04:56   
pikicamala
hej!
danes imam tudi jaz nuhalno svetlino. sem pozabila se dat na seznam. me je pa tako strah!!!user posted image komaj bom dočakala! še 2 uri in pol, pa grem od doma. držite pesti še zame!user posted image lp

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.4.2010 11:17:18   
Pikab84
Jaz se grem v petek kopat, sicer bom jutri še svojo ginekologinjo na pregledu vprašala kako pa kaj, sam mislim, da nima kej bit no...sej ne bom v vodi 2 uri...malo bom zaplavala, šla ven in se preoblekla mokre kopalke. še nikoli nisem imela kakšnih problemov. bom pa verjetno si šla kupit kake tampone.
bomo pa vidli kaj bo jutri rekla G o tem

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
7.4.2010 11:17:52   
caroline1
Tudi mene je blo kar strah...ampak, ko vidiš user posted image , se prepustiš! Uživaj, ker ga res fajn vidiš, pa ne skrbet prej po nepotrebnem...sicer pa smo si kar vse podobne glede tega user posted image . Veliko sreče!

(odgovor članu pikicamala)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
7.4.2010 11:39:09   
jana84
Hej, hej...Bravo za fajn preglede...user posted image

Vidim da debatirate tudi od brcik...Jaz sem pri sinku prvič začutla brce v 20.tednu...Točno na večer pred izpitom, in drug dan me je mali celo pot v MB brcal...Očitno se mu je dopadlo da sva šla na tako dolg izlet in je mamico spodbujal za dobro opravljen izpit! user posted image pol je pa še doooolgoooo časa trajalo da je brcike čutil tudi moj mož. Je pa ful odvisno kje imaš posteljico. Moja sestra jo ima na sprednjo stran (se pravi v bistvu čez trebuh), in je brcike ful pozno čutila...Moja druga sestra pa je v prvo čutila brcike že v 17.tednu. Je ful suhica in ta mala je bla tud tako obrnjena in nizko da jo je hitro čutla...

Zdaj se pa odločam kakšno tortko naj spečem nečakinji za krst v nedeljo...Verjetno bo padla jagodna z jogurtom...Nisem še sigurna...Zdej se bo lotila sezona peke...Morava z mami kaj spečt za sestričino poroko...Zdej je mami dobila neko novo knjigo receptov za piškote in tortice...Mljask, mljask..Sem jo zdej pogledala in bi spekla kar vse po vrsti...Men je tolk fajn pečt stvari in packat, da ni za verjet...Sej jest pol niti ne tolk, sam pečt mi je pa res užitek.
Sem dobila za rojstni dan knjigo z recepti tort in je tolk fajn, da sem iz nje spekla že vsaj 3 različne torte in vse so bile odlične...

OK, zdej pa se grem spet poglobit v recepte, da si zmislim kaj spečt...
pozdravček

P.S. seznam bom pa jutri prilepla, ker do zdej ni še skor nobenih sprememb...user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

Neposredna povezava do sporočila: 1045
7.4.2010 12:28:37   
anju
hej souser posted image

lepo je prebirat o dobrih rezultatih in zadovoljstvuuser posted image

zunaj tak sonček, sem se šla med malico malo pomartinčkat, sicer imam toliko delauser posted image
sem danes nekam kilava, slabo mi je, sploh zjutraj sem mislila, da bom bruhalauser posted image  pa saj sem v 14tuser posted image  ni mi jasno, v prvo ni blo nikoli tako.
jana84 bravo za minus pol kile! js nimam več kaj oblačit in zjutri porabim preveč časa za se preoblačit in ugotavljat kolko me bo kaj tiščalo sede čez dan. verjetno bi se mogla pohvalit, ampak mi je skoraj odveč - to da sem prišla do lepo polne b košariceuser posted image
pa kr na dopust bi šla...
izvide NS in DHT še čakam, upam da pridejo do konca tedna, da jih nesem v pon. pokazat svojmu G na (končno!!!) drugi pregled in da pokomentira.

3x mami tud js nameravam malega peljati s sabo na morfologijo, moram še vprašat G, ma mislim, da bi šlo.
kako zdej - planet tuš še zagužvan?

Neposredna povezava do sporočila: 1046
7.4.2010 12:46:19   
3x mami
mmmmm, torte... tudi jaz zlo rada packam sladke stvari. danes ima moz rojstni dan, pa ze dober teden iscem, kaj bi. no, koncno sem nasla. pecem v petek, ker ima v soboto zurko

bi pa dolge ure visela na www.kulinarika.net. tam je tolko enih idej, pa komentarjev spodaj, da bi clovek sam se pekel in kuhal. vedno tam iscem, in vedno se kaj najde.

ja, za morfologijo sem zadnjic na pregledu vprasala sestro, ce lahko pripeljem sabo se otroke, in je bila takoj za. sicer bo to sele daljnega junija user posted image , ampak bomo imeli fajn druzinski izlet.

anju, ne vem. se nisem bila (bolniska...). bi pa rada sla na hitro mal pogledat. mogoce naslednji teden po pregledu. ma po moje cez teden ni take krize. pa po radiu delajo reklamo, da se torek bolj splaca it. druga ura bowlinga zastojn (ce katero zanima), pa druga kino karta zastojn, pa se kaj verjetno. jaz bolj cakam h&m.
a je ze katera sla mogoce?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
7.4.2010 13:18:02   
jana84
Te fore druga ura bowlinga in druga karta za kino zastonj se spomnim še iz MB ko sem tam študirala...Ob torkih (študentski dan) je blo v Planetu Tuš vedno polno študentarije...Sej se je pa že splačalo, kaj ne?

Evo, zdej sem se odločla, da bom verjetno nardila torto za krst nekako takole: en čist običen biskvit pol pa jogurtovo strjenko, čez prelila z čežano iz gozdnih sadežev, na vrh pa spet jogutrovo strjenko in malo gozdnih sadežev za okras...Sam ne vem kakšno obliko naj naredim torte...Najraj bi nardila kar dve okrogli pa bi blo...Ker imam en super model za torte pečt. Sem kupla v Lidlu tist obroč, ki se ga lahko nastavlja kolk je velik...In pol spečem biskvit v njem, pa še torto namažem kar v njem (mal večji premer kot je biskvit, da krema lepo steče okrog)...Ko se vse skupaj strdi, obroč sam raztegnem in že imam popoln raven rob torte in ga je treba samo malo še okrasit in je! Enostavno kot pasulj...Bolj enostavno torto narest kot pa nevem kakšne piškote!

zdaj pa grem kosilo počasi narest...Polovico, ker pol moram po ta malga v vrtec, ker ima ob 15h cepljenje. Drugo polovico bo pa mami nardila ko pride iz službe...

En lep dan na sončku vam želim!!!

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
7.4.2010 13:54:58   
anju
joj jana kako me kužiš s temi sladkarijamiuser posted image
vedno sem rada pekla, ma zdaj imam pa tako premalo časa, tiste kokosove potice še vedno nisem. no, sej, po eni strani boljše da neuser posted image  ponavadi me počakajo prilike ala rojstni dnevi, ko ne vem kaj kupit staršem al pa starim staršem, vedno pali kaj sladkega, pa domač kruh.

3x mami tud js moram po cunje, samo čim bom oblekla nosečniško, bo vsem v službi jasnouser posted image  pa sej ne vem al naj še skrivam al kaj. do 10. maja, ko mi poteče pog. bo tako ali tako verjetno že jasno. razen če povsem spremenim stil oblačenja v pajkice in tunike/oblekceuser posted image  ah ja...

kodrana super za srček!
kar se službe tiče, verjamem da je naporno, sploh začeti nekje na novo, pa še noseča s svojimi težavami in brez praznikov si ostala user posted image  samo verjamem, da si srečna za službo in je boljše, da jo imaš.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
7.4.2010 14:17:44   
Pikab84
Jaz sem bila to soboto v tušu v kopru...parkirišča so bila čist polna, sva parkirala v 3 štuku in še tam lih da sva ga našla. sej potem noter se ljudje porazgubijo, ker je tako veliko, da niti ni delovalo da je ful gužva. no sva pa midva zavila v baby center in kupila posteljicouser posted image ...sej jaz nisem še hotla, se mi zdi da je še zgodaj, vendar je moj vztrajal, da bova vsak mesec nekaj kupila in tako porazdelila stroške. on bi še kar kupoval, tako da sem ga mogla prav vstavit...je čist navdušenuser posted image  v h&m in take pa nisva zavila, ker v take trgovine pa ne mara hodit. je že reku moji prijateljici, da po take stvari bo pa ona hodila z menojuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......