Zoja Miša
|
Jutro, pa en kofe Erin, lepo te je brati malo več. Mislim, da bi pri meni šlo 30.4., za enkrat še ni planov, v službi pa vseeno, če rečem, da me ni. Manikura...ja, mam srečo, da me moj razvaja, pa on vse plačuje in če mi on potem reče, da naj le grem... , ne bom 2x vprašala. Pa to sem si res plačala sama, z denarjem, ki sem ga od Kaja Linine prababice dobili za pisanko In limita imam tudi 2000,00 eur, tako da se za enkrat počutim dokaj varno(in pridna, oz. pač moj je priden, nisem nič v minusu)...pa menda ta teden dobim celo februarsko plačo . Je že čas... In ker sem pač kot sem, do denarja enostavno nimam odnosa , ko ga imam ga imam, če ga ni, ga pač ni...si mislim, da je življenje itak prekratko, da si je treba privoščiti...vsaj to, ker mi pač veliko pomeni, oz. pač to, zaradi česar se počutim bolje. Saj druga si pa ne. V glavnem, nimam slabe vesti, zato in ne bom se opravičevala. Pa Jana, sem si tudi sama privoščila, pa še prijatlci sem jaz karto kupila za RD. (pa koncert je šele 19.4.) Mah, taka sem. Življenje zajemem z veliko žlico, na koncu se želim obrniti in si reči ŽIVELA SEM! . Ojoj, me je zaneslo.... Pa pozdravite se! In hvala, tudi jaz sem mnenja, da bo Kaja Lina uživala, jaz pa niti ne toliko...a saj se bom zaposlila z pucanjem oken, pranjem zaves, upam, da bom šla te dni tudi tečt... 27.4. je praznik in takrat bo po mojem gužva v ZOO, ne bo? No, če se zmanite, pa morebiti tudi mi pridemo. Popoldne? Jaz bi, tam po 15h se zmenila! Sandra