|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 11:13:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
3.4.2010 11:56:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Mogoce bodo v kratkem naredili se live prenos in potem bomo Taicku pele uspavanke. 6 glasno. Oh, kako bo srecen otrok user posted image user posted image

KATERIH 6 SI PA IMELA V MISLIH???user posted image user posted image  me mal skrbi...

Jaz pa prisegam na dr. Ötker! A ne Marjana in Krtkova? user posted image

JA JA, DR OETKER JE ZAKON!!

A bo sla kera v cerkev? 

DA NISI NA ISTI DROGI KOT LASTNIKI ZELENEGA PARKETA??? user posted image user posted image

(fuuuuul dalec, kot bi rekla zaprisezena bezigrajcanka Krti user posted image ),

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte. Vesele (srecne?) praznike vam zelim. Ne vem. user posted image

HA HA, REČE SE: PA VELIK PIRHOV VAM ŽELIM!!user posted image user posted image

Drgač pa Aglaia, berem tvojo knjigo Zapiski iz.... (sej veš katero), pa ni tok slaba. Zlo sebe notr najdem. user posted image user posted image

Se je pa končno sonček prikazal!user posted image  Upam, da te žaluzije čimprej zmontirajo, da greva mal ven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
3.4.2010 12:26:51   
Anonimen
Hahahahahahaha Krti, umrla sem od smeha! M. me je nadrl, da se tako rezim, da ne slisi igrice igrati. Wtf? user posted image

Torej, se opravicujem za napacno poimenovanje praznikov. Slaba kristjanka sem user posted image Sem pa zdaj na FB vidla, da si eni voscijo velikonocno jajce ljubezni. Ne stekam. user posted image

In ja, tudi tebe sem stela zraven pri 6 glasnem zboru za Taia. Kako pa drugace? Pa da bo imela Nax izgovor, ce kdaj ne bo priden. Saj ves, primarna socializacija ti lahko zivljenje zje**** user posted image

Masha, brutally honest sploh ni problem! Mores res kdaj na srecanje priti. Tam tortice od smeha kar iz ust letijo. Prestrasila te pa tukaj nobena ne bo, ker se itak menimo samo neumnosti. Sem se ravno zdaj spomnila na Cojkine in Naxine bikova semena. Hahahaha, 2 tedna smo obsesirale kaj to pomeni in kaj tam delajo. Potem pa, tik preden smo se odlocile, da gremo pogledat je sla Nax rodit. Tako, da zdaj se vedno ne vemo kaj je s temi semeni. user posted image user posted image

Cojka, ti si prava gospodinja. Moja mati bi ti jurja dala. Mi je vceraj prisla ob pol 10 zvecer na obisk in mi prinesla nekega zajcka pa roze, ker sem slaba gospodinja kar se kuhanja in ustvarjanja domacnosti tice. Kr neki. user posted image Jaz znam samo pucat pa brownieje iz instant mase delati. Pa ja, gnezdenje je zakon. Narobe imam tetra plenice speglane. VSE!! Bemti entlan rob!!! user posted image
Ti pa kar pocakaj na vrsto in potem stimaj torbo za v P user posted image

Marjana je nekam sumljivo tiho. A to lahko tako cez noc pride in se zacne? Al se mora telo nujno 3 tedne prej pripravljati s fejk popadki pa cep pa te scene? user posted image

Krti, ta knjiga je sicer zabavna, ampak je taka americanska, zato meni konec ni bil glih prevec vsec. Ampak lahko branje vedno prav pride. Jaz pa se vedno nisem pregnancy journal napisala. Sem ga kar nazaj med knjige pospravila. Nadslaba mati. Itak user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
3.4.2010 13:02:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
3.4.2010 13:41:02   
bcljka
dobro jutro! user posted image

jst sm namreč ravnokar vstala user posted image user posted image user posted image sva do pol 5 pekla user posted image hja, po potici je bla na vrsti še šunka v testu, pa vmes sva še pirhe barvala user posted image je blo pa ful zanimivo in smeha na kubik! user posted image moj sej je kot sm že omenla izkazal kot odlični gnetilec testa... mal slabš mu je šlo pa barvanje pirhov, oziroma ne samo barvanje ampak pot od posode kjer so se jajca kuhala do skledčke z barvo... polovica jajc je pristala na tleh user posted image user posted image user posted image jst sm misnla da bom crknla od smeha user posted image skratka svašta!

za razliko od nekaterih jst ne morm "zjutri" jest jajc in podobnih reči, tko da to pride popoldne na vrsto... sm si zdle prvoščla sadje z jogurtom... user posted image
v cerkev ne greva... čeprou sm jst neki hotla it... pa ne da bi hodila... nazadne sm nesla k žegnu k sm bla ene 5 let stara z babico... ampak odkar sva mela cerkveno poroko se mi zdi da bi loh vsaj za praznike šla v cerkev... mam mal slabo vest user posted image

masha_m ... zaenkrat ti jih ne morem podarit ker moj trdi da bomo vse rabl... itak da ne!! sicer so pa vse škarjice roza! user posted image user posted image user posted image ampak do avgusta si bo še premislu user posted image

lep sončen dan vsem! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
3.4.2010 13:50:31   
marjanaj
jutro! Pa sej ste res ubrisane. En večer brezdelja, pa tolk strani user posted image hahahahha...

mi imamo pa danes spet mucka na obisku. Je imel moj včeraj samo ene par kolegov na obisku, da so nazdravili za rojstni dan, pa smo spet tam. Sem vstrajala z njimi do 1h, pol sem pa kar v spalnico zavila. Danes sem šla pa že zjutaj na kavo in me kliče čist polomljen, kje sem, ker se je zbudil in me ni bilo doma in že cela panika. Sem mu rekla, da naj vzame en tablet in gre nazaj spat. Je kar ubogal user posted image Zdaj pa čakam, da se zbudi, da opravim velikonočno dolžnost in pobarvam vsaj ta dva pirha user posted image Ker unih iz kokošk ne mislim, ker jih itak tolikom dobiva, da nimava kam z jimi user posted image Nekaj je pa treba narest za te praznike, a ne? Ne pa se samo s čokoladnimi pirhi basat cele dneve. user posted image Potem se pa sprašujem, zakaj sem tolk zaprta user posted image

mihalek ja itak da pridem user posted image kakšne bi bile pa tortice brez mene user posted image

MM glede zasvojenosti se pa čist strinjam s tabo. Čeprav mislim, da smo si izbrale še najboljšo obliko droge user posted image

cojka ja seveda da moraš na ples! user posted image Ah, boš že nekaj našla da boš nase dala. Sam, ko boš plesala, pazi, da ne boš vse podrla s svojim trebuhom. user posted image Jaz si skoraj v trgovino ne upam več, ker vse s polic sklatim. user posted image Sploh nimam filinga, da nosim še en priključek spredaj. user posted image

potica jest bi jo tudi full rada znala spečt. Pa doma nikoli nimam časa. Pa še pojma nimam kako se to dela. Sigurno bi vse zaj***. Je pa moja mami kuharica, in obvlada te scene. In vedno napeče toliko potic, da dol padeš in potem jo vedno doma dobim ogromno. Imam pa najrajši tako s fulll file notr. Jummmy user posted image

krtkova jest bi dobrote rajši notri pospravila. Si kar predstavljam, kako MM pleza na tvoj balkon. user posted image user posted image user posted image Se full naje in potem laja na balkonu. user posted image user posted image user posted image Joj me kar trebuh boli od smejanja. user posted image user posted image user posted image

nax a ti moraš tut plačat? Pa toliko? WTF? Preveri raje, da ni kakšna pomota. Jest sem tudi dobila pozdrave z Dursa. Me moj kliče, pa vpraša, če lahko odpre (ah ta moj firbec), pa sem mu rekla, da itak vem da bo za plačat, da lahko kar odpre, če hoče. user posted image Brezveze... Ja seznam bajs pa kar name kaže user posted image A se nam nebi še kakšna sraka pridružila, ki ima rok pred mano? user posted image A veš, da jaz vsak dan mislim nate in na kobilco... In te zdej nočem morit s tem, ker vem, da imaš toliko dela s tamalim, da še nimaš časa zanjo... Ampak, sej bo... Bo zdaj bolj toplo, pa ko bo še moj mali ven padu in bomo lahko šli na sončka, pa greva obvezno, a ne? user posted image

bcljka a veš, da pojma nimam, če mam škarice za nohte, ker je že toliko časa minilo, od kar sem kaj kupila, da je vse v eni omari in sploh nevem ve, kaj imam in kaj bi še mogla nabavit user posted image Čeprav zdaj ne grem več nakupovat, ni varno več med policami hodit.... user posted image

aglaia velikonočno jajce ljubezni? user posted image Ti bom že dala: čez noč pride! Ni šans! Kar pejt nazaj na aprilčice pogledat. Obvezno prej par tednov popadkov pa vode pa čepov! Pa hvala za namig za Andersena! Ko se bo moj zbudil, ga takoj potolažim. Pa bo ena travma manj user posted image Joj, pa ne nas strašit, boh ne daj, da bi RR dobil se glasnost user posted image A si potem predstavljaš cel đumbus? Pa a mi lahko poveš, kako so lahko plenice narobe speglane?! To valda ni mogoče user posted image Povej čim prej, ker mene ravno danes čaka tole likanje neskončnega kupa plenic in brisač! Da ne bom še jest zajeb**** če si že ti user posted image

petrca kolk si se lepo potrdila s košaricami. Iiiiii....

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
3.4.2010 13:52:11   
marjanaj
uf dobr da sem "copy" prej slučajno stisnla, ker sem dve uri pisala tole, in mi je error napisal! user posted image če bi šlo vse v maloro, bi kar leptopa v steno zabrisala!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
3.4.2010 14:41:43   
petrca2507
Zdejle se na hitro oglašam preko mibitela.

Zjutraj sem pozabila pokomentirat MM in krtkovo glede "firma" sendvičev: jst si ponavad zjutri rezerviram enega, ker drugač jih do malce ni več. Pol mi ga pa še lepo pogrejejo :).

Aglaia...super, da si se spet mal oglasila. Men se po vsej verjetnosti tud ne bo nič midil postavljat za otročka, ker bova takrat ravno v fazi selitve. Bi pa rada vidla, da imava vsaj vse kupljeno :)

Marjanaj...a pri tebi se sploh še nič ne dogaja? Sigurno si ena izmed srečnic, pri kateri bo šlo vse na hitro. Moja sodelavka je rekla, da je obe hčeri tko hitro rodila, da je mislila, da ji niti od Črnuč do P ne bo uspelo priti.

Kot sm že nekaj strani nazaj napisala, se vam verjetno tud jst pridružim na torticah v sredo dopoldan. Slaščičarna vem kje je, še točno uro mi sporočite, pa pridem.

Glede žegna in cerkve...jst sm moji mamici oblubila, da ji bom delala družbo dons v cerkvi. Ponavad sm šla vsako leto k žegnu. Odkar sem v LJ in pridem na Jesenice samo na obisk, grem pa samo občasno.

Tolk za enkrat na hitro. Bom zvečer še enkrat mal prebrala in kej pokomentirala. Tukaj je bolj nepregledno.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
3.4.2010 14:55:44   
marjanaj
petrca nič ne dogaja user posted image Upam, da še nekaj časa ne bo.

aglaia sem ti pozabla omenit. Sem vceraj tudi jaz kupila sexi gatke (mrežaste, mmmm) ampak, doma sem opazila, da niso take kot tvoje, ki so boxarce, ampak da so hot pants! Hmmmm.... tega tam nisem opazila, sem sicer vprasala, če so to edina vrsta, ki jih imajo, so mi rekli, da ja in sem jih potem vzela. user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
3.4.2010 15:00:36   
bcljka
kje si jih kupla? v lekarni? jst morm tud še to nabavt user posted image

pa sej vem da je še cajt do junija... ampak ker mam 2 izpita konc maja in se bom cel mesec učila morm to prej porihtat... k drgač jih bom mela po 10 komdov če bo moj to nabavlu user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
3.4.2010 15:23:15   
Anonimen
Marjana, samo glede plenic ti odgovorim, potem grem pa k nasim domov na velikonocno pojedino user posted image

Torej, entlan rob je tisti ki je skupaj sesit, tak malo bolj debel. Ne tisti tanek bel, ampak sesit tako kot recimo patent na obleki. Stekas? Meni je vceraj to mati pokazala in sem ugotovila, da ce bi tako likala plenice pridejo dolge in ozje od takih, kot sem jih jaz zlikala, ko sem zlagala po napacnem robu. Whatever.
Lahko potem tudi tako probas. Eno po enem robu trikrat prepogni, drugo pa po drugem pa bos vidla kako so ozje in daljse in tako je prav. Sploh glede povijanja.
Eh, zivce bom zgubila ob teh plenicah. Res user posted image user posted image

Cojka, pocivaj!! Ce bos pred mano rodila, se skregam user posted image

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
3.4.2010 15:45:36   
krtkova
Moj spet spi!user posted image  Kdo je zdej tle noseč in utrujen??????? Ok, mogoče ga je montaža žaluzij tok utrudla, da je celo med "zelo pomembno" tekmo fuzbala (manchester:chelsea) zaspal!!! To mora biti res utrujen. Včeri popoldne 4 ure, celo noč in še zdej. Men nič jasno. Jst pa ne spim cele noči, bog ne daj, da bi čez dan...pa preživim.user posted image  Babe smo zakon!!

Aglaia, nehi s tem entanjem, men je to ena najbolj smešnih besed zadnjega meseca!!user posted image user posted image user posted image  Sploh nism vedla, da se plenice lahko narobe speglajo! Mi boš pokazala, kako se pravilno?
Men je bila pa knjiga všeč (očitno sm ameriško razpoložena), za konec se pa strinjam, da je holivudsko predvidljiv. Predvsem mi je bilo všeč, da si bejbi všeč "seven kavbojke", k so itak moja najljubša firma kavbojk in zakon od hlač!! Seveda sploh nism vedla, da jih majo tud za nosečnice (ne da bi jih kupila, so predrage za teh par mesecev!!!)

Sem pa tudi jaz slaba bodoča mama. A misliš, da sm kej sama naredila za velikonočni zajtrk??????? NIČ!!! Š dobr, da mam mamo in taščo!!user posted image

Zunaj lep sonček, jaz pa doma - pa še zdi se mi, da je v stanovanju bolj mraz, kot zunaj!user posted image

Marjanaj - sm ti rekla v petek, da jst poznam sam mrežaste hot pantse!! Očitno je aglaia nekje nek zimski model ubodla!!user posted image user posted image

Mi pa manjka potica v velikonočnem paketu. Očitno je moja draga mati spet vso energijo in ljubezen namenila bratu in njegovi punci (ki sta oba super, da ne bo pomote) in je meni dala le najnujnejše dobrote. Tud pirhov ni dala. Tko je pač pri nas. Bo pa bratec tok več dobil - kot vedno. Sej je prav, on si verjetno bolj zasluži!!!user posted image WTF pa jst govorim????

Ok, al pa ve, da mam težave z zgago in da bi me orehi ubili, to je tud možno!user posted image user posted image user posted image  So me pa klicali iz Raba in sm se kr zjokala, ko so mi povedali, da sedijo za mojo najljubšo mizo na celem otoku, da je sonce, toplo, d vse cveti - mene pa ni dol samo zato, ker imamo tako hecne družinske odnose. Sej je krivda verjetno na obeh straneh, ne krivim nobenega.

No, pa sm mal spet pojamrala.user posted image

Midva morava z mojim danes še po fasungo, ker drugače bomo res sam pirhe in šunko jedli do torka!!user posted image  

Aja, nax - tole z bikovimi semeni je res nujno potrebno razčistiti. Enkrat se vse nalimamo pod tvojim blokom (ne skrbi, ne bomo ti vdrle v stanovanje, nas je preveč) in preverimo, kaj se tam dogaja.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
3.4.2010 20:53:07   
sasa1975
OJLA,

lep pozdravček tudi z moje strani,
ste tolk pisale da je tezko vse prečekirati..
lepo lepo da ste kuharice in pol meni se letos res ni dalo nič pametnega,
sva s hčero šli bolj v umetniške vode in iz gipsa ulivali ter barvali velikonočne zajčke,

jutri zjutaj pa je ašča povabila na zajtrk..

sm danes poslužala po dnevniku da naj pazimo in naj imamo mero z poticami,ter jajci je težka hrana!

drugače pa aprilčice ali že kej odtekate?meni se že 2 dni dogaja da imam zatečene prste na rokah in mravlinćenje...

pa kar malo me je že strah ko takole vidim da sem že kmalu na vrsti...

LEPE PRAZNIKE

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
3.4.2010 21:29:55   
marjanaj
aglaia ok. to štekam, kaj je entlan rob user posted image še vedno pa ne štekam, kako naj bi potem likal, ker so plenice kvadratne, a niso? Mo ja, moje so zdaj toliko zmečkane, ko sem jih pobrala iz sušilca, da sploh ne vem, če jih bom lahko zlikala user posted image Pa sem se odločila, da si ta zahteven podvig kar za jutri pustim user posted image al pa mogoče celo za v ponedeljek, če bo jutri lepo vreme, jo rajši malo ven ucvrem.

krtkova imaš prav user posted image mogoče je aglaia dobila zimski model, jaz pa poletnega user posted image Aglaia sej lahko kakšne gate zamenjava, da boš bolj hot user posted image

jup se pa strinjam z vami glede tele praznikov: mame & tašče so zakon! Danes sva bila pri moji familiji, smo jedli kar so ravnokar nesli od žegna, jutri pa sledi še velikonočni zajtrk pri njegovih user posted image Pa smo se rešili vsega! Itak potem naju vsi obložijo z vsem mogočim, da komaj vse domov privlečeva. In potem še cel teden jeva za zajtrk orehovo in pehtranovo potico user posted image , za kosilo pa pirhe, pa hren pa šunko, pa...

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
3.4.2010 21:30:46   
marjanaj
aja bcljka a is bila danes na TVju? Sem zamudila 24ur. Povej, kdaj si bila, sej imajo posnetke na netu, a ne?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
3.4.2010 21:55:31   
anajrim
Ojla bejbe!

Ve pa ste čveke! Sem mislila da boste med prazniki malo morovale pa pridem gor pa imam za prebrat 5 strani...halooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image , komaj sledim...

Mi smo pa danes barvali jajčka, pa nesli k žegnu, pa tudi pri maši smo bili, ja mi smo pa ta pravi kristjani...user posted image

lepo se imejete pa ne tolk pisat, da vam lahko sledim...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
3.4.2010 22:21:20   
petrca2507
Sem mislila, da boste čez dan več načvekale, pa sploh ni blo tko hudo. user posted image Zgleda ste bile vse bolj za obloženo mizo in jedle. user posted image

Midve z mami sva šle tud danes k žegnu. Potem sem počakala manjšo pojedino, si izborila nekaj pirhov in potice in odšla nazaj v LJ. Tuki sem pa cel popoldan premetavala zimsko / letno kolekcijo. Hvala bogu, da imam Space bag vreče, ker drugač ne bi nikol vse zimske robe spravla pod sedežno. Letos sem skoraj vse v vreče zložila in zelo malo poletne robe iz vreč vzela. Sem bila še optimistična, da mi bo večina cunj prav. Ja seveda. user posted image

Zdej pa počas šibam pod tuš in spat. Za jutri sta me kolega shecala, da grem z njima v Avstrijo na tekmo. Vse dokler nista omenila Germknedlev, sm se uspešno upirala, potem pa ni šlo več. Tko da...jutr bodo na jedilniku (meni) najlbolši knedli. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
3.4.2010 22:31:07   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

aja bcljka a is bila danes na TVju? Sem zamudila 24ur. Povej, kdaj si bila, sej imajo posnetke na netu, a ne?

nč nisi zamudila ker me ni blo user posted image user posted image očitno bo jutr... na snemanju so rekl da bo v soboto in sm bla zihr da bo v viziti... no sm zaman čakala... učeri so mi pa sms poslal da bo prispevek objavlen čez vikend v oddaji 24ur... torej jutri user posted image

sicer sva bla pa midva pr moji babici in smo tud jedl pirhe in šunko pa velik hrena user posted image najine domače dobrote pa čakajo na jutrijšnji zajtrk user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
4.4.2010 8:46:34   
Masha_M
A spet prva zjutraj tukaj gor strašim? user posted image

Dobro jutro vsem in naj se vam dan lepo začne. ;)

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
4.4.2010 9:38:22   
lumpa6
oj jaz sem tudi tukaj, danes je lep dan za lenarjenjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 10:23:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
4.4.2010 10:52:00   
Masha_M
Najmanj kar človek lahko reče je to, da je to totalno nevljudno, da ne rečem enostavno debilno. :( Tudi mene bi taka stvar hudo razkurila in niti ne morem rečt, da bi me tako hitro spustila kot tebe, tako da svaka ti čast. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
   [Brisano sporočilo]
4.4.2010 11:04:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1248
4.4.2010 11:31:14   
Masha_M
Ti kar pojamraj. Jaz na srečo nikoli ne bom imela starih staršev v isti bajti, bo pa vsaj en komplet njih dovolj blizu za občasno pomoč, ta drugi komplet pa na Obali. :)

Samo res ne štekam logike nekaterih ljudi. Vprašaš jih, kdaj bi jim pasalo kosilo, vedo, da gre za special occasion, oni pa kar malo packajo po tvoji gibanici. Mah, očitno spet sodim po sebi in nimajo vsi ljudje dovolj kmečke pameti. :(

Neposredna povezava do sporočila: 1249
4.4.2010 12:37:44   
amazonka3
Evo ženske, da se še jaz malo javim.
A veste, nočem rečt srake. A veste zakaj, ker mi grejo ta prave srake ful na živce. Odkar so se razpasle po Ljubljani, v naši ulici sploh ni ptičkov, ki so nas tako prijetno zbujali. Samo nekaj se dere. Vsi avti so posrani (zgleda tko, ko da bi mel 5 golobov driskouser posted image ), pa vsake toliko pobijejo kakega ptiča in ga dobiš kot darilo na avtu. Okusno, ni kej.

No, sej sem vse prebrala, pa bom mal pokomentirala, preden grem k fotru na obisk, da mu nesem mal šunke, pa bio pirhov, pa potice. Letos sem probala pirhe pobarvat v suhih borovnicah. Je kar ratalo, samo niso ven prišli glih viola, ampak bolj rjavi, ampak lepi.

Bcljka - sem bla kr razočarana k te nisem vidla.
Mašauser posted image , kok si pridna, a vidš da si se vklopla.
Cojka - dej taščo na g....user posted image  matr da men brez vprašanja poje gibanico (btw to res ni lepo, a sem prov razumela da ste bli zmenjeni) ji še ostank razmažem po frisu. Matr, odkar nosm fantka mam overdose moških hormonovuser posted image

Krtkova, Marjana, Aglaia - razprava je tekla o seksi mrežastih gatkah in pol ne napišete - kje se jih dobi??? Jez bi tut njih ene par.

Ženske, ki greste v Postojno rodit, a si boste doplačale za svojo sobo, je  to še možno??

Aglaia, da mene mat z entlanim robom tako ubija, jo jaz zentlam, zihr, ti povemuser posted image . OMG, upam da ne zameriš, ampak komentiranje mi gre do plafona veš, tega res ne maram. Jez sm mela eno tako, k mi je cel življenje dopovedovala da je z mano neki narobe. Bruh. Se je sam stopnjeval, pa sem kr prekinla to vseživljenjsko mučenje - ne komunicirava več.

In pol za sabo vse prebeem in ugotovim, da sem čist preveč amazonska slišat. Uf, sej bom pridna v sredo, res, ne grizem, res, vas mam tko rada, res
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Kje kupujete?
kincapika

Kje najraje kupujete nosečniška oblačila?

V trgovinah (Slovenija) (75%)

V trgovinah (tujina) (9%)

Kataloška prodaja (4%)

Internetni nakupi (Ebay) (1%)

Dobim od prijateljic (11%)

Število vseh glasov: 1357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!