|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 12. del
1.4.2010 23:15:24   
eelyy
Evo takole sem vas še danes popudne brala pa nisem uspela nič napisat od T. ko me zagleda na rač. čist ponori enostavno hoče zraven in potem touče po tipkovnici.
Dobila sem dohodnino in za nazaj,kar  nekaj denarčkov sem prav vesela..moja pa itak dobi v drugem krogu.

Oh ta porodniška pri meni je bolj komplicirano zdej,ko bom pokoristla stari in novi dopust bi pričela delat 29.4(najhuj mi je blo klicat v kadrovsko in sporočiti sem mislila kako bodo odreagerali in je kadrovkinja rekla naj ostanem kar do druge porodniške doma)...ginekologinja mi je rekla da bova zrihtale bolniško..sej mi sploh po eni strani nebi bil problem delat bi pasalo sam odzivi od sodelavcev si kar prestavljam....vse je odvisno od komisije,rabla bi pa za 2 meseca.Mah kokr bo pač bo...
Ktja: kje pa ti delaš,ker tako nemaraš nazaj...a si potem nisi iskala nobene nove zaposlitve.
Tanja:a ti se vrneš tudi na staro delovno mesto.

Lahko noč

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.4.2010 23:21:51   
majana79
grem... smo že imeli 2x budnico user posted image

lahko noč!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.4.2010 23:22:31   
ledenka
eelyy, to pa ni fajn user posted image upam, da uspe z bolniško, da ne boš zdaj morala komplicirat. kaj pa, da bi še malo kombinirala z bolniško za T, bi to šlo? če imaš seveda pediatrinjo, s katero se da kaj zmenit...

našega M. sem šla danes vpisat v vrtec, bo vsaj prvo leto hodil kar na Taboru v zasebni vrtec. mu je bilo všeč, z enim mulčkom sta se zapletla v debato user posted image ko sem rekla, da greva,je rekel NE!user posted image user posted image user posted image user posted image

k.tja, se lahko kdaj tudi v Botaničnem dobimo user posted image pa upam na lepše dneve in ZOO

velika noč - na nedeljski zajtrk gremo k moji babici... drugače pa nič pretresljivega

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.4.2010 23:35:35   
Dudica1
No sej danes ste pa še tukaj,mi smo se na plesali in se res dobr imeli šli smo še na pijačko in kebab user posted image user posted image .Mi je žal da imamo samo še enkrat plesne user posted image

Nočko

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.4.2010 23:36:40   
Tanja_
eelyy pri meni je malo komplicirano-ker krožim po deloviščih. Tam, od koder sem šla na porodniško sem bila 2 meseca, in se zdaj vrnem za 6 dni, potem pa grem drugam. Tako da, je staro delovno mesto, ampak ni za stalno. Jaz sem ptiček brez gnezdauser posted image

Upam, da ti uspe z bolniško

ledenka super, da si je M že našel prijatelje.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.4.2010 23:38:50   
petra a
botanični pa zoouser posted image

ledenka-zdele bi pa ledene kocke jedla, sam ne vem kje naj jih dobim hudiča...grem kar v omaro na nutelo, da se nau prah gor nabiruuser posted image ...a ti maš pa mir pred desciuser posted image kje pa je ta zasebni vrtec na taboru?...čak se, zdej pa ni hudiča da te kje okol najdemuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.4.2010 23:40:36   
petra a
lahko noč...nutela vabi, tv mal za spočit in za uspavat, pol pa user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.4.2010 7:28:12   
Dudica1
Dobro jutro!user posted image
Spali smo še kar,Maj se je nekaj zbujal...

maja jaz grem v vrtec in logatec če boš pol mela čas mi pošlji sms na mobi prosim.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.4.2010 8:10:03   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

a ti še enega pokažem - luksuznega:

http://nepremicnine.jur-tan.si/novogradnje.html?projekt=506;ng_nep=

a ni to to? K tega gledam.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.4.2010 8:10:46   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

in pomemben podatek:

''Kupec ima ob nakupu nepremičnine v ceno vključenega arhitekta za notranjo opremo''.

ne rabim, ker sem poročena z enim user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.4.2010 8:11:53   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

danes se pa nismo nič nahecale?

Ne, me smo fejst. Me user posted image samo drugeuser posted image

sem na enem drugem forumu za hec napisala, da čakamo četrtega - ene par jih je nasedlo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.4.2010 8:17:04   
Anonimen
jutro!

sem zvečer spet z mulčkom zaspala! je težko sebe prepričat, da počakam, da on zaspi in pri tem sebe buditi... tudi U.jeva noč je bila bolj mirna. samo vsake toliko je pocucljal pa zaspal nazaj.

maja, mine res baje šele pri 6. letih... takrat je pri mojem nečaku bila najhujša stopnja in takoj izzvenela.
včeraj zvečer se našemu O.ju ni spalo in sem mu rekla "pa pejd v dnevno" v upanju, da je moj tam in ga bo nazaj v posteljo poslal... njega pa ni bilo in je šel mulček do babice. jaz pa v spodnjem perilu! ko sem se končno oblekla in šla ponj, ni hotel z mano in sem mu rekla, naj potem kar tam spi...
no, ga je moj potem prinesel in mi O. reče "kaj si huda name, saj sem ti dal srček, ki sem ga naredil sam in sem ti rekel, da ne bom nagajal, ti pa ne boš huda name. sem pri babi samo očija želel počakati" ja, dejansko s takšnim dolgim stavkom brez zatikanj in slabe izgovorjave... sem se potem kar zamislila.
je pa O. pol leta starejši od M., če se ne motim. majček.

ledenka, super za M.! to, da se otrok nekje dobro počuti, je neprecenljivo.
vse bolj ugotavljam, da se O. v svoji skupini ne počuti najbolje. ampak ni sile.

v botaničnem se bi pa res lahko enkrat dobile.

eelyy, delam v trgovini. in v desetih letih se je toliko spremenilo... na slabše, seveda, da me prav nič več ne mika nazaj. pa ne zaradi sodelavcev temveč zaradi same narave dela: zahtevajo vedno več za vedno manjšo plačo. pol naj jim bom pa še hvaležna?

lake, a zdravstva potem ne priporočaš?
ker ravno v tej smeri razmišljam da bi nadaljevala... če ne drugega, bi mi znanje tudi sicer prav prišlo...

petra a, pridna!

čez eno uro imava z U.jem zobarja... se morava pripravit.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
2.4.2010 8:17:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

danes se pa nismo nič nahecale?

Ne, me smo fejst. Me user posted image samo drugeuser posted image

sem na enem drugem forumu za hec napisala, da čakamo četrtega - ene par jih je nasedlo

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
2.4.2010 8:21:58   
MušiM
Petra a berem ,da imava podobnjo nadlogo..diplomouser posted image Jaz bi tudi raje še tri izpite naredila kot, da moram pisat..pač eni nismo za to..in odlagam že tri leta..zdaj pa le pišem, no...načrt imam da jo čez en teden oddam v prvi pregled..itak bo cela za popravit..groza!

Mi smo jutri tradicionalno pri mojih, barvamo, gremo žegnat in jemo...počivamo...v nedeljo pa k tašči na kosilouser posted image

Meni so podaljšali dopust za 1 dan, za user posted image

Je še kateri majček, ki nima nobenega zobka?

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.4.2010 8:25:01   
šivilja
Noč - katastrofa - H. je bluzila po postelji dve uri in pol od 2.30 do 4.00

Trma - He. je pri 4 letih in pol popolnoma nemogoča, nma trenutke je ne obvladam, K. se je pa umiril

Petrazg - a bi ble midve sosedi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.4.2010 8:28:46   
petrazg
a ne, K.atja kakšne spuščajo... meni je A. včeraj rekel, ko mi je kratka majčka malo gor zlezla... mami , zbolela boš. Te bodo ledvice bolele, če kožo na  hrbtu kažeš... midva z mojim ga samo gledava... user posted image user posted image user posted image Ko misliš, da ne posluša, se vragec mali vse ne samo , da sliši, še zapomni se... user posted image

No, pa dobro jutro...

(odgovor članu MušiM)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.4.2010 8:32:01   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Noč - katastrofa - H. je bluzila po postelji dve uri in pol od 2.30 do 4.00

Trma - He. je pri 4 letih in pol popolnoma nemogoča, nma trenutke je ne obvladam, K. se je pa umiril

Petrazg - a bi ble midve sosedi?

ŠiviljA.... ja... a si predstavljaš... pa še koalček se tja preseli.... Bi kmalu lahko začeli snemati slo gospodinje....user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.4.2010 8:39:46   
PapuaNG
jutro,

spali kar ok, edino ob pol sedmih je bila že budnica...sem ga kar v dnevno nesla, da sem lahko še malo poležala...

Ledenka-mi gremo tut pogledat ta vrtec na taboru, bi ga dala tja, dokler vrtca ne dobimo. So rekli, da načeloma ni panike, tut če je samo par mesecev notri. Sej bi ga načeloma mela tut kaj dlje, sam je pa cena tut kr...za naš proračun kar precejšen zalogaj. Ampak drugače sploh ne vem, kam naj ga dam, ker na drug konec ljubljane ga ne morem vozit, enostavno mi časovno ne znese...to mi je pa skoraj na poti v službo..itak računam, da bom hodila s kolesom v službo.

Se moram pa počasi napravit, greva z malim v milerja po plenice pa mleko, pa še darilo za krst moram kupit. Pa itak ne vem kaj, verjetno bo kakšna igrača...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.4.2010 8:47:02   
maja1488
Jutro!
Spali super. Z se je ob pol enih premetavala, sem šla hitr mleko nardit, pa ni želela pit. Sem jo previla, dala dudo in je zaspala in se zbudila ob šestih.

V PO me ne bo, ker sem bla včeri zvečer sama in nisem nič končala user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.4.2010 9:18:23   
KatMat
zivjo mi smo tudi spali super....do 7ih pol pa se za eno urico k mamici v veliko posteljo...

ucer sm kr velik naredila-štacun malo morje prehodila....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.4.2010 9:19:02   
KatMat
aja pa dohodnino bom skor 400 eu nazaj dobila

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.4.2010 9:22:14   
KatMat
tija zopet papa na polno...koncno ker drugace bi mi shirala

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.4.2010 9:22:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro!
Spali super. Z se je ob pol enih premetavala, sem šla hitr mleko nardit, pa ni želela pit. Sem jo previla, dala dudo in je zaspala in se zbudila ob šestih.

V PO me ne bo, ker sem bla včeri zvečer sama in nisem nič končala user posted image
mene tud ne bo danes....grem po btc-ju

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.4.2010 9:50:59   
Dudica1
drug teden noben dan jaz ne morem vsak dan imam nekaj tako da pol šele drug teden...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.4.2010 9:55:45   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

drug teden noben dan jaz ne morem vsak dan imam nekaj tako da pol šele drug teden...

Grozno. Bi ti poslala, sam je kr velika zadeva. Bo velik poštnine. Če hočeš, ti pa lahko. Sam ti plačaš user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......