|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
2.4.2010 8:16:25   
lidik
aqua77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je predčasno pritekla. user posted image user posted image user posted image Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Maj je pa itak takšen mesec, da boš videla da bo uspelo.

Sicer pa ne vem če ne bo tudi pri meni predčasno pritekla, ker me danes tako čudno po trebuhu zvija, da je za po******.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.4.2010 8:22:19   
strelka1987
Evo, js sm jo pa le dočakala...tabletkasto user posted image , ampak sm mela že navsezgodi ****is, ker mi je moja mačka zgrizla menstrualno skodelico, ki stane 30 €, in jo mam šele dobro leto!!!!! user posted image med tem, ko sem se šla tuširat, sem jo pustila na polički in ko sm jo hotla vstavit, je ni blo več...hvala bogu, da mam testne vložke, k so bli v eni reviji, drugač ne vem, kaj bi nardila!! zdej si grem lhk pa ganc novo kupit! znorela bi!!!!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 727
2.4.2010 8:34:42   
lidik
strelka 1987 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej vem da tebe jezi, samo jaz sem se pa tejle vaši mački prav nasmejala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa verjamem, da ni nič smešno. 

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 728
2.4.2010 8:45:28   
sarar
oj lidik. nič hudega... malemu sem morala dati antibiotik ponoči, pa nisem bila več zaspana. pol sem pa strašila po forumuuser posted image .
sem pa brskala po kulinariki in našla recept za ocvirkovko. tako da grem zdaj še po sestavine za to. bom sporočila, kako mi bo ratala pletenice. sam ne vem, če jo bom znala narest user posted image  jz bi sam 3 kite nardila, pa iz njih nekaj spletla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.4.2010 8:50:38   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: lidik

aqua77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj je predčasno pritekla. user posted image user posted image user posted image Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Maj je pa itak takšen mesec, da boš videla da bo uspelo.

Sicer pa ne vem če ne bo tudi pri meni predčasno pritekla, ker me danes tako čudno po trebuhu zvija, da je za po******.

ja izcedki so napovedali prihod M. kaj čmo, bo pa četrti postopek bolj uspešen, če ne pa peti... user posted image sej mamo še lufta! user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 730
2.4.2010 8:50:46   
lidik
ja sarika sej v bistvu lahko pletenico potem oblikuješ čisto po svoje. Jaz včasih samo kite spletem in nič ne zavijam v pletenico. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 731
2.4.2010 8:53:01   
sarar
veš, sej jz drugače nimam pojma kako se pletenica dela... kako bo jo zavila. bom najbrž kito nardila, drugače bo 10 čudo sveta ven prišlouser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 732
2.4.2010 8:54:10   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

veš, sej jz drugače nimam pojma kako se pletenica dela... kako bo jo zavila. bom najbrž kito nardila, drugače bo 10 čudo sveta ven prišlouser posted image

sarar, ti kar pogumno, itak bojo na koncu domači vse pojedli! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 733
2.4.2010 8:55:32   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: lidik

witch pa ta je bila pa dobra no. Dobro si nas včeraj naplahtala. No zdaj pa lahko tudi uradno rečem, da ja nekomu je včeraj uspelo, da me je nahecal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa prav ponosna na sebe user posted image user posted image user posted image
twetka - jaz mislim, da če si test delala prej, pa na s prvim jutranjim urninom, da je lahko tudi zaradi tega negativen. Držim pesti, da se ne motim user posted image user posted image
aqua77 - user posted image user posted image pa pogumno naprej user posted image user posted image user posted image
lidik potem ga bom pa res delala user posted image brala sem, da bi naj bilo pecivo suho. Ti tako delaš kot piše pa je ok? Jaz bi tudi kavo z vami user posted image
strelka ta tvoja mačka pa je faca user posted image user posted image zdaj pa naj hitro user posted image odide, potem pa akicja user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 734
2.4.2010 8:57:18   
lidik
sarika točno tako kot ti je aqua77 rekla sigurno bodo vse pojedli, ker je super dobra. Drugače pa naredi 7 kit kot je napisano in vsako to kito stistni z robovi skupaj, da ti s kitami nastane takšna skodelica da lahko daš vanjo jajčko. In potem iz teh sedmih "skodelic" naredi takšno rožico. Joj ko bi ti lahko kako narisala. Čaki mogoče najdem kakšno slikco. Grem iskat. 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 735
2.4.2010 8:57:46   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)
user posted image 3.4. jacki (1. krog)
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)user posted image
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
user posted image 5.4. mladika (6.krog)
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog)
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (2. krog klomifena)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 27.4. Tejchy25 (24. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 356

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 736
2.4.2010 8:59:26   
sarar
aqua77, hvala za vzpodbudo user posted image . ja sej tko kt moja tašča- če se ji slučajno ne posreči potica, da je taka lepa za pogledat. pa jo tolažmo, sej pojedli jo bomo pa vseeno. ker okusne pa so te stvari, ne glede na to, kako zgledajouser posted image . zdaj grem pa jajčka kuhat da bomo popoldne barvali user posted image

se beremo kasneje

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 737
2.4.2010 8:59:28   
witch
lidik daj nehaj da bo prišla! nočem barvati modro.. in glej spet je najprej modra barva na seznamu user posted image user posted image
Jaz bom pa danes spet popravljalsko naravnana user posted image še malo pa konec porostorov v hiši user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 738
2.4.2010 8:59:49   
lidik
witch meni ta biskvit ne pride suh, ker v bistvu ga napojim ali z mešanico malo ruma in vode , če pa vem, da bom imela kakšne "mlade" jedce, potem ga napojim z mlačnim mlekom. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 739
2.4.2010 9:00:08   
strelka1987
Priznam, verjetno je res hecno za slišat/prebrat, ampak mene je zlo razkurlo, ker sm bla  neskončno zadovljna z njo, zdej se mi jo zdi pa brezveze kupit, če bomo na dojenčku delali, ker pol tak večjo velikost rabiš... srečo ma, da je tok luškana, drugač bi jo kr zadavla user posted image

Js bi tudi kofetkala z vami, če se bote zmenle, kje v bližini Celja...

Danes se morem pa res začet učit, čeprav mi tole vreme nč delovne vneme ne povečuje user posted image sicer mi jo pa tk nč ne user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 740
2.4.2010 9:01:47   
lidik
Evo sarika nekako takole jaz naredim - edino da jaz ponavadi naredim iz 7-ih kit ne samo iz 5-ih. Drugače pa lahko imaš poljubno število kit. Niti ni potrebno da se ti držijo skupaj, lahko pečeš vsako posebej.
user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 741
2.4.2010 9:06:52   
witch
lidik to pa izgleda zanimivo user posted image ne vem če nebom porbala jaz to speči user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 742
2.4.2010 9:08:24   
lidik
ja witch ful luškano in dobro  pride in sploh ni težko narediti. Tako da ti kr pogumno. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 743
2.4.2010 9:09:14   
strelka1987
Zdej ste me čist zmešala s temi fotkami...glede na to, da se mi ne da učit, resno razmišljam, če se ne bom zdle tega lotla hihihihihi user posted image

Še kakšna posebna, dodatna navodila, za nas, k bomo tole prvič pekle?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 744
2.4.2010 9:10:37   
twetka
Witch, kaj pa vem, malo sem res zmutla s tem lulanjem, sej bom vidla kaj bo čez vikend dogajalo tam spodaj. Strelka hehe, sem se nasmejala, sorry sam maš hecno mačko. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 745
2.4.2010 9:10:47   
lidik
hmmm strelka1987 ne spomnim se kakšna posebna navodila bi ti naj povedala. Če pa imaš kakšno vprašanje pa kr na dan z njim. user posted image user posted image user posted image Ti bom poskušala povedati. 

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 746
2.4.2010 9:13:57   
witch
zdaj je pa witch dobila pospravljalditis in gre user posted image user posted image ker če bom čakala me mine user posted image user posted image imamo pa kot če bi bombo vrgel user posted image in danes je na vrsti moje najljubše delo ---- čiščenje oken user posted image user posted image
lidik in strelka vidve pa kar napišita gor nasvetke za pripravo teh dobrot user posted image da vam juti slikico prilepim kakšno umetnino sem jaz naredila user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 747
2.4.2010 9:15:22   
strelka1987
Lidik vprašanja zate user posted image

1. vprašanje = kakšen kvas (je lahko suh, ali mora biti svež?)
2. vprašanje = ali to pečem v velikem črnem pekaču od štedilnika, ali v manjšem?
3. vprašanje  =je to bolj sladko, ali slano?

Kako bom pa zadevo zvijala, mi pa še ni čisto jasno, ampak ko bo enkrat testo gotovo, bom že improvizirala user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 748
2.4.2010 9:17:30   
lidik
witch kaj nam boš pobegnila? Pa ne no, sej okna bodo počakala, pa gremo skupaj popoldan vse čistiti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 749
2.4.2010 9:19:13   
witch
hehehe ta bo pa dobra user posted image user posted image bom dobila odpoved, moja mami je huda šefica user posted image user posted image user posted image še dobro da je šla k sosedi na kavo, da lahko v miru malo počvekam z vami user posted image user posted image popoldne ko boste ve čistile, bom jaz tisto testo zvijala user posted image user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......