Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:19:20
|
|
|
|
agataema
|
Ok, tud mene ste naluštale. Sem hotla spečt skutno potico, ampak bom tole pletenko nardila. Moram zdaj za nazaj recept pobrskat in se takoj lotim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:20:06
|
|
|
|
strelka1987
|
Witch lahka k men prideš okna pomit...men je to nahujše delo in če mami ne bi bla 30 metrov od mene doma, in imela pogleda direkt na moja okna, bi jih včasih kr mal pozabla pomit , vedno ko jaz pomivam okna, je naslednji dan taka nevihta, da so še bolj umazana, kot so bila...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:21:49
|
|
|
|
witch
|
Še eno nahitro vprašanje imam za vas je to kaj narobe, da sem v tem ciklu pojedla nekaj več lekadolov? ker sem imela nenormalne glavobole in včeraj sem spet mogla kar dva vzeti ( v roku 2 ur). Nisem pa jedla drugega kot lekadol. Pri meni se pa jutri začnejo plodni dnevi to bomo slončkali čez 5 dni pa mi izračun pravi O
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:21:52
|
|
|
|
lidik
|
Strelka1987 odgovori: 1. jaz delam iz svežega kvasa in dam dve kocki (čeprav po receptu piše kao 1, samo meni je boljše iz dveh, ker je bolj mehko pa ne imet straha, nima okusa po kvasu) - lahko pa verjetno tudi iz suhega, samo tam preberi navodilo koliko gre suhega kvasa za enako količino svežega. 2. to peči v velikem črnem pekaču od štedilnika ali na peki papirju, ali pa pekač namaži z margarino 3. hmmm malo bolj sladko je kot kruh ampak ni pretirano sladko. Glede zvijanja pa ti povem, da jaz ko sem prvič delala sem se tudi obremenjevala z spletanjem, ampak ti povem, da je čisto enostavno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:22:21
|
|
|
|
agataema
|
Lidik a pečeš na 180stopinj na ventilaciji ali ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:22:55
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch hehehe ta bo pa dobra bom dobila odpoved, moja mami je huda šefica še dobro da je šla k sosedi na kavo, da lahko v miru malo počvekam z vami popoldne ko boste ve čistile, bom jaz tisto testo zvijala ja witch sej medtem ko ti vzhaja lahko okna čistiš. Preverjeno pri meni vsako leto.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:23:40
|
|
|
|
strelka1987
|
Evo, js se oblečem, skočim v trgovino po kocke kvasa in začnem s peko...poročilo sledi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:23:59
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 Witch lahka k men prideš okna pomit...men je to nahujše delo in če mami ne bi bla 30 metrov od mene doma, in imela pogleda direkt na moja okna, bi jih včasih kr mal pozabla pomit , vedno ko jaz pomivam okna, je naslednji dan taka nevihta, da so še bolj umazana, kot so bila... Jaz sem pa čisto nora na okna sem glih zadnjič o tem pisala v sobi imam strešno okno in sem se sprijaznila s tem, da ko ga pomijem je v naslednji uri dež. Isto je v zimskem vrtu. Še res nikoli ga nisem spucala, da nebi bilo dežja. Pa se nasmehnem in grem naprej
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:24:17
|
|
|
|
strelka1987
|
aja, pa še eno vprašanja, kakšno moko? ostro?gladko? pol pol? namensko?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:24:20
|
|
|
|
agataema
|
Witch nič ni narobe. Mene tudi večkrat glava boli in sta mi in ginekologinja in osebna zdravnica zagotovili, da ni prav nič narobe če vzameš kak lekadol. Ginekologonja je rekla, do 4 na dan, med tem ko mi je osebna zdravnica rekla, da lahko naenkrat tudi dva vzamem.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:25:03
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, saj boš tudi meni odgovorila a ne?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:25:46
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Lidik a pečeš na 180stopinj na ventilaciji ali ne? ja na ventilacijski ja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:25:53
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja witch sej medtem ko ti vzhaja lahko okna čistiš. Preverjeno pri meni vsako leto. me je mami naučila, da ko mi vzhaja testo ne sme biti v kuhinji hladni in prepiha odpade ta varianta. Ker bom potem 100 let poslušala, da ne delam prav
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:26:23
|
|
|
|
strelka1987
|
še js tudi čakam na odgovor na agataemino vprašanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:26:25
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: strelka1987 aja, pa še eno vprašanja, kakšno moko? ostro?gladko? pol pol? namensko? jaz dam vedno samo gladko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:26:28
|
|
|
|
aqua77
|
mater čvekate danes, vas komaj uspem brat!! jaz grem pa danes z dragim v šoping si grem kaj lepega kupit, da se mal potolažim, ker sem prva modra na seznamčku... jajčka pa ostalo bo pa jutri na seznamu...
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:26:39
|
|
|
|
agataema
|
Ok, jaz grem pečt. Pridem počekirat kaj ste načvekale med vzhajanjem
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:27:18
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Lidik, saj boš tudi meni odgovorila a ne? Oprosti, sem imela neko delo tukaj pa nisem mogla takoj odgovoriti. Seveda ne bi spustila tvojega vprašanja.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:27:53
|
|
|
|
witch
|
Jaz bom pekla zvečer ali pa jutri. Zdaj pa res grem, ker vam več ne sledim
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:28:38
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch IZVIRNO SPOROČILO: lidik ja witch sej medtem ko ti vzhaja lahko okna čistiš. Preverjeno pri meni vsako leto. me je mami naučila, da ko mi vzhaja testo ne sme biti v kuhinji hladni in prepiha odpade ta varianta. Ker bom potem 100 let poslušala, da ne delam prav Ja to te je čisto prav naučila, tako da to le upoštevaj, ker testo ne sme biti na prepihu, potem ne vzahaja lepo. Tako da potem tisto okno v kuhinji si pusti za potem, ko bo pletenica v pečici.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:29:46
|
|
|
|
lidik
|
ok, zdajle pa mislim, da sem vse odgovorila. Če sem pa katero vprašanje spregledala pa se opravičujem, ni bilo namerno, tako da se kr še lepo enkrat oglasite.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:30:58
|
|
|
|
witch
|
lidik težko... ker smo na podstrešju in imam kuhinjo, dnevno in jedilnico v enem prostoru in vsa okna ki jih imamo v hiši so tam no razen tistih strešnih po sobah in zimskega vrta.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:32:04
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch lidik težko... ker smo na podstrešju in imam kuhinjo, dnevno in jedilnico v enem prostoru in vsa okna ki jih imamo v hiši so tam no razen tistih strešnih po sobah in zimskega vrta. aha potem pa razumem. Potem pa le pridno pomij okna in nas pridi vmes kaj pogledat pa se potem loti pletenice, ker drugače če bo na prepihu se res zna zgoditi, da ne bo lepo vzhajala.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:35:10
|
|
|
|
*Star*
|
Tole bomo pa dobile nagrado za Čvekoforum Kok ste vse pridne zdaj bi pa jaz tudi kaj pekla Da ne bom odstopala od povprečja Sam Strelka, tale tvoja mačka pa je faca
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:39:24
|
|
|
|
agataema
|
Lidik, a pletenice premažeš potem ali preden drugič vzhajajo? Da ne bi potem s čopičem mazala, pa bi mi padle dol?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......