|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
1.4.2010 15:20:03   
sarar
lidik, tudi pri meni je bila črtica rahla, a vidna... a če ni vsaj toliko močna kot testna, potem to ni bila ovulacija. no, jaz sem jih kljub temu še naprej uporabljala... testke namreč, pa je čez nekaj dni mi pokazalo ful močno črtico. tako bi bilo najbrž tudi pri tebi

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 701
1.4.2010 15:20:11   
mladika
zlo zgodi morm rečtuser posted image user posted image sicer mam pa srarše pa sestro u lj,tko da tut ke ni problem pridituser posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 702
1.4.2010 15:22:31   
sarar
lidik, ja moj mali je bolje.še jutri sva na antibiotikih... v torek pa končno v vrtecuser posted image .
mladika, saj se nič ne mudi. ko boš slučajno tle, pa če boš mela kej cajta pa sporoč.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 703
1.4.2010 15:27:02   
lidik
evo babike moje lidik gre domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja sarika danes popoldan se grem malo potepat, tako da ti recept napišem zvečer. Obljubim pa da ne bom pozabila.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 704
1.4.2010 15:28:36   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

lidik, tudi pri meni je bila črtica rahla, a vidna... a če ni vsaj toliko močna kot testna, potem to ni bila ovulacija. no, jaz sem jih kljub temu še naprej uporabljala... testke namreč, pa je čez nekaj dni mi pokazalo ful močno črtico. tako bi bilo najbrž tudi pri tebi

sej sem potem naslednji dan naredila spet test, pa črtice ni bilo več. Je pa bila tako močno kot testna, samo ne pa tisto ful - temna kot sem pričakovala.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 705
1.4.2010 15:29:24   
lidik
no zdaj pa res grem, ker drugače mladika me ne bo.

Tako da uživajte, pa se zvečer tipkamo.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 706
1.4.2010 15:32:22   
mladika
okej,ti kar lepo pojdi domu,pol me pa pokliči ko boš u bližini

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 707
1.4.2010 15:38:10   
witch
ste pa načvekale danes user posted image
Jaz vam nekaj moram povedati user posted image upam, da neboste jezne user posted image user posted image nikam ne bom šla med navijačice user posted image sem vas malo pohecala za 1. april user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da ste ful fajn punce user posted image user posted image user posted image user posted image da bi mi vse pomagale user posted image hvala vam user posted image
Pa upam, da ni katera zamerila user posted image Ker pri meni ni stvari, ki bi vplivala na to, da preneham delati na user posted image . No razen da me fant pusti user posted image
Jaz sem pa spet regat nabrala user posted image bo za večerjo z jajčki user posted image
lidik in mladika uživajta na kavi user posted image še za nas kakšno spijta user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 708
1.4.2010 15:42:39   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.4. DIANE (x. krog)
user posted image x.4. Avonija (18. krog)
user posted image x.4. latka (34. krog)
user posted image 1.4. Julles (x.krog)
user posted image 3.4. jacki (1. krog)
user posted image 3.4. mojamura (6.krog)
user posted image 4.4. aqua77 (3. postopek ICSI)
user posted image 4.4. spaghetek (19.krog)
user posted image 4.4. twetka (3.krog klomifena)
user posted image 5.4.mateja134 (4.krog)
user posted image 5.4. mladika (6.krog)
user posted image 6.4. *Star* (3.krog)
user posted image 6.4. etna (7. krog)
user posted image 7.4. doloress (7.krog)
user posted image 7.4. lidik (7.krog)
user posted image 8.4. TMS82 (10.krog)
user posted image 8.4. Korinca (x.krog)
user posted image 10.4. Pikasta (4.krog)
user posted image 10.4. Spirit75 (x. krog)
user posted image 12.4. golobica82 (x. krog)
user posted image 14.4. evatista (12.krog)
user posted image 15.4. agataema (2.krog)
user posted image 15.4. Pika555 (4.krog)
user posted image 15.4. pinkalonca (16. krog)
user posted image 16.4. zaljubljena23 (20.krog)
user posted image 16.4. *viva* (2.krog)
user posted image 16.4. xoxox (9.krog)
user posted image 18.4. KOLIBRI (5.krog)
user posted image 22.4. witch (4.krog)
user posted image 22.4. anonimna user posted image (x. krog)
user posted image 23.4. ribica81 (7.krog)
user posted image 24.4. 3.tanci (x. krog)
user posted image 27.4. ninchi9 (29. krog)
user posted image 28.4. Arwenko (3. krog klomifena)
user posted image 29.4. strelka1987 (1. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 35

user posted image

NOSEČK:____

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE:
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z.
, Aleunam
Kika99, thevenus
miklarom, twetka
pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 709
1.4.2010 15:47:25   
witch
Ko pa jaz pidem na forum pa ni več nobene gor user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 710
1.4.2010 15:50:25   
*Star*
Witch bravo za prvoaprilsko šalouser posted image , ma ne vem če bi te spustile med navijačke, res ne... user posted image

Ko se ravno o O testkih pogovarjate - sem se odločla, če sedaj aprila ne bo nič jih bom kupila samo za en ciklus, tolko da vidim kdaj približno mam O, čeprav mam kar precej sluzi, ampak vseeno...

Puncke fajn preživite današnji dan, jutri bo pa hitro minilo in že je tu podaljšan vikenduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 711
1.4.2010 16:50:20   
twetka
Evo, js sem se odločila da bom verjetno kr jutr testirala z cb, če ne me bo razneslo. Grem pol kupit ko grem na telovadbo. 

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 712
1.4.2010 17:28:06   
Spirit75
hi,

Oj Witch, jaz sem v 2.krog klomifena - tko da lahko vpišeš v seznamček.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 713
1.4.2010 17:33:11   
Spirit75
Drugače pa na babyju delava sedem mesecev - torej 8.krog

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 714
1.4.2010 19:03:51   
Tejchy25
Evo, js sm se tut prežarčla iz marca v april in v magični 24 krog...ki pa še skor mora bir uspešen, čeprav mam loh takrat, ko naj bi bla ovulacija, eno službeno pot :(
Torej user posted image pa pročakujem 27.4.
Hvala, k me boste dodale na seznamček!!!

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 715
1.4.2010 19:27:10   
witch
Tejchy dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image da bo uspešen mesec user posted image
Punce jaz sem se odločila. Tole bom pekla za praznike http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=1750
Upam, da bo dobro.
Drugače me pa danes boli glava za znoret. Sem mogla en lekadol vzet. Pa slabo mi je user posted image ne vem ka me matra danes.
twetka držim pesti, da bo plus user posted image user posted image user posted image
star tudi jaz sem tako razmišljala. Če ta mesec nebo pluska, naslednji mesec probam z O testi. Čeprav sem se odločila, da zdaj bo pa sto procentov user posted image
mladika in lidik kava je uspela?

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 716
1.4.2010 19:38:29   
3.tanci
Prosim vas za mnenje.
Imela sem rentgen v 7 dnevu cikla. Ali naj delamo na user posted image  ali raje preskočimo ta mesec? Kaj mislite? Sem komplikator?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 717
1.4.2010 20:22:53   
mladika
je uspela kavica fajn ja,sam je blo pa prekratko,samo bolše to kot pa nič!!!sej bo pa drugič mal za dlje!!user posted image user posted image 3.tanci jst mislim da ni nič narobe če si imela rentgen v 7 ciklusu,ker se jajčece še ni sprostilo,tak da ni panike...

(odgovor članu 3.tanci)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.4.2010 2:29:00   
sarar
oj punce! gor sem prišla pofirbcat, kak recept mi bo napisala lidik, pa ni nič... grem pa nazaj spat user posted image

3.tanci,ti kar delaj naprej na user posted image . kot je rekla predhodnica, zdaj ne more biti nobene škode zaradi rentgenena, ker še nimana čem bit škode. tako da si lahko brez skrbi user posted image

nočko user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.4.2010 7:07:05   
pika555
Dan, punce!

Kako ste kaj? Mene je pa ta mesec O skoraj malo nahecala user posted image  Drugače jo vedno čutim, pride pa 17. dan. Ta mesec je pa ne čutim, O test je bil pa pozitiven že na 15. dan.
Tako da smo včeraj po testu kar pridno delali user posted image  Upamo, da je bilo uspešno!

LP

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.4.2010 7:50:22   
twetka
Dobro jutro. No danes je moj 32 dan, tečka se še ne kaže, test pa je negativen, tako da bo prišla v teh dveh dneh. Mogoče sem ga mičken posračkala. Zbudla sem se ob 4, od takrat tudi ne spim in sem šla lulat, potem spet ob pol 5 ker me je grozno tiščalo in pol me spet okoli 5 pa sem testirala pa je bilo negativno. Sem mogoče prevečkrat lulala? Po moje bi mogu bit kr realen rezulata, glede na to da sem testirala s CB. Nisem preveč razočarana, sej sem to tudi pričakovala, prav vesele volje sem, ker se bom končno nehala psihirat vsaj za en čas in delala malo na sebi pa dala še kakšno kilco dol. juuhuu, pa če mi rata, bom poleti lahko kakšno sexy oblekco dala nase. user posted image user posted image user posted image Pupe, me pa zanima ali je tema za maj že odprta, ker mislim da bom js kr lepo šla v maj, zdej še lahko računam približno kdaj bi naj dobila naslednjo za kasnej pa verjetno ne, ker glede na pco nebo redna zdej brez klomifena. Če še ni odprta jo bom js odprla, samo prosila bi da bi katera naredila seznam in me dala za maj. Datume pa še sporočim, takoj ko pride tečka. 

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 721
2.4.2010 7:58:53   
lidik
witch pa ta je bila pa dobra no. Dobro si nas včeraj naplahtala. No zdaj pa lahko tudi uradno rečem, da ja nekomu je včeraj uspelo, da me je nahecal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.4.2010 8:05:55   
lidik
sarika oprosti za včeraj. Ampak mi res ni uspelo priti do računalnik, tako da danes popravljam napako. Evo recept po katerem jaz delam pletenice:
Sestavine:
50 dag moke; 2.5 dcl mleka; 8.5 dag margarine; kvas; 5 dag sladkorja; 1 vanilin; sol - 2 mali žlički; 2 jajci

Postopek:
Naredi kvesec. Zmešaj 2 jajci, sladkor, vanili in margarino (z mikserjem). Dodaj moko, kvasec, sol. Naredi testo in ga daj vzhajat. Ko je vzhajano narediš 7 kit, jih zložiš v pletenico, daj še enkrat vzhajat. Pletenico premaži z mešanico: 1 jajce in 1 žlica mleka. Peči od 25 do 30 minut pri 180 C .

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.4.2010 8:09:39   
aqua77
punce moje dobro jutro,

mene v modro barvajte, ker nič ne bo aprila. mogoče bo pa maj moj mesec in se mi posreči iti takoj v nov postopek.

veliko pirhov vam želim pa še več potice, jaz si bom dala namreč duška!!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.4.2010 8:14:33   
lidik
witch ti jaz povem da to pecivo je božansko. No vsaj naši ga imajo zelo radi, tako da ga večkrat naredim. Drugače pa ja kavica je uspela, ampak kot je že mladika rekla je bilo prekratko, ker bi imele še za čvekati uffff za dolgo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam se mi je žal mudilo, bo pa drugič dlje. user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa glede na to, da danes kar lepo dežuje, se vidi da je čvekec uspel. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?