|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila 2010
2.4.2010 9:39:31   
lidik
*Star* kaj si prišla nas pogledat? Jupi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NO le pridi z nami čvekat, tako da nam nagrada sigurno ne uide. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.4.2010 9:41:18   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

Lidik, a pletenice premažeš potem ali preden drugič vzhajajo? Da ne bi potem s čopičem mazala, pa bi mi padle dol?

jaz jih premažem potem - amapk ne z mrzlim mlekom in jajcem ampak sobna temperatura naj bo vsega skupaj. In če greš tako na rahlo s čopičem ali pa čisto na rahlo z roko namazat ne pade skupaj.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.4.2010 9:44:35   
agataema
Hvala. Bom previdnauser posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.4.2010 9:45:23   
strelka1987
Renata mi je odpisala! Zanositev bo čez en mesec, punčka! js sm res vesela, in upam, da se ni zmotla user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.4.2010 9:51:25   
lidik
strelka1987 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz upam, da se res ni zmotla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strelka1987)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.4.2010 9:54:43   
agataema
Strelkauser posted image . Jaz, če po pravici povem ne verjamem v te zadeve, ampak so zdaj občutki ko delamo na drugem user posted image  čisto drugačni, tako da bi se verjetno take napovedi poslužila, če bi bilo to za prvegauser posted image . Po pravici povedano imam z našim dvoletnikom toliko dela, da kdaj kar pozabim da delamo na dojenčku in se potem spomnim, šele ko pridem vas pogledat.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.4.2010 9:55:15   
strelka1987
js tudi...sem se odločla, da očitno je blo božje znamenje, da mi je Biba (mačka) menstrualno skodelico zgrizla user posted image in zdej si definitivno ne bom kupovala nove user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 782
2.4.2010 9:56:13   
agataema
Tole z mačko je meni veliko bolj sumljivo, kot vedeževalka. Mačka že ve, da skodelica ne bo več v uporabiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 783
2.4.2010 9:58:13   
strelka1987
js sm vedla, da je Biba mal čarovnice...sm ji zdej ta bolšo hrano nasula in jo celo polupčkala...zdej pa sam še počakam, da moj domov pride, pa ga ne spustim iz postle, dokler, mi ne zrihta tele punčke user posted image (ene 4 dni bova še počakala, da tabletkasta user posted image odpeketa )

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 784
2.4.2010 9:58:29   
lidik
aha agataema točno tako ja, strelkina mačka že ve. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 785
2.4.2010 10:27:43   
agataema
A smo se izčvekale ali vse pečemo? Pri meni testo že vzhaja.

Sem se pa za praznike najavila k tašči na obisk. Živimo kar daleč narazen, sama ne mara vozit in se mi zdi prav, da vsaj parkrat na leto vidi vnuka.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.4.2010 10:30:42   
witch
ku ku user posted image user posted image okna pomita user posted image zdaj pa akcija naprej s praholovci user posted image
sem se malo oglasila, da bo nagarada 100% naša user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.4.2010 10:33:43   
twetka
Pupe, dans smo pa v akciji, js tut že likam, pospravljam, poskusla sem na eno jajčko risat pa je kr ratalo tako da bom kasnej še malo. Morem delat, če ne bom zaspala, ker sem kot cota. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 788
2.4.2010 10:34:24   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: agataema

A smo se izčvekale ali vse pečemo? Pri meni testo že vzhaja.

Sem se pa za praznike najavila k tašči na obisk. Živimo kar daleč narazen, sama ne mara vozit in se mi zdi prav, da vsaj parkrat na leto vidi vnuka.

No sej se mi je zdelo da sem ga polomila, ko sem vam že navsezgodaj dala recept. Mar bi počakala do malo predno grem domov, pa bi vsaj bile zdaj tu z mano in čvekale.
Tako da zdaj grem pa od žalosti kar na malico. Pa upam, da boste že potem kaj bolj številčne tu gor.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 789
2.4.2010 10:45:31   
sarar
oh, ste se pa načvekale user posted image  komaj dohajam. sem pa dobro temo odprla-pletenice. no, una k ta prva speče naj sporoči kolk je dobra. po moje je ful. jz jo bom mal kasnej delala.
še ena tema za čvek-kaj boste danes delale za kosilo? glede na to da je post?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 790
2.4.2010 10:49:04   
*Star*
Tole pa dobesedno uhaja iz kontrole user posted image user posted image user posted image
Madonca ste pridne res, ma mam kr slabo vest, bom morala tud sama kaj user posted image user posted image user posted image

Strelka - jaz tudi močno upam da ima vedeževalka v tvojem primeru prav -ampak samo v tvojem, ker nam drugim je bolj klavrne odgovore dala user posted image  jaz ji ne verjamem sem se tko odločla user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 791
2.4.2010 10:57:35   
agataema
Pletenice so spletene in vzhajajouser posted image .

Sarar jaz se bom držala posta in za kosilo ne bo ničuser posted image . Mož bo jedel v službi, sin v vrtcu, potem pa jo mahnemo na vikend in bo kakšna hitra malica.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 792
2.4.2010 11:02:21   
twetka
Mah js tej vedeževalki nič ne verjamem. Sem po nesreči eni foro naredila, poslala sem ji iz svojega maila samo najine rojstne podatke in pol sem razmišljala da sem malo premalo napisala pa sem napisala še en mail pa napisala zraven kaj želim in koga so ti podatki pač kateri je od mene in kateri od partnerja pa sem po nesreči drugi mail poslala iz partnerjevega maila pa dobila na oba odgovor. Na mojega da bom zanosila v času ribic leta 2011, na njegovega pa da bom decembra 2010 in da bo punčka. Brezveze. 

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 793
2.4.2010 11:09:38   
Spirit75
Oj baybe,
danes ste se pa čist ful na ful razpisale user posted image user posted image user posted image ,
tko da mormš še jaz kaj.

Glede vedeževalke, en shit od shita - škoda besed in časa zanjo user posted image .
Moje mnenje glede tega je pač takšno. Spraševala sem se po tistem, ko sem poslala maila "tej Renati", kako sem lahko naivna in da mi bo nekdo nekaj prerokoval.
Nikoli nisem v to verjela, pa saj tudi nočem.
Vem da me v to ni nihče ni silil, pač moč navade, da je treba včasih tudi kaj takšnega.

Pridne ste pa tudi že zelo nekatere, pečete, pospravljate. Mene še vse čaka.
Trenutno še v službi, še malo in bo težko pričakovani vikend.

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 794
2.4.2010 11:15:20   
strelka1987
tudi moje pletenice so spletene in vzhajajo user posted image

zaradi vedeževalke pa tako, če bi bila novica slaba, ji tudi jaz ne bi verjela...mislim, da je precej v glavi...js upam na najboljše, upanje je pa tudi vse, kar nam ostane, ker ne obstaja prav veliki drugega, kar bi lahko naredile! lahk se mal bol športamo, pa mal več sadja pojemo, ampak nikol ne bomo vedle, če ma to sploh kakšn vpliv.

Vem pa, da je lušno biti optimistka, ko se še niti zares trudit nisma začela...se zna zgodit, da bo tut men po nekaj mesecih neuspeha vse dol padlo..ampak zdej sem tuki, da mal optimizma razlijem! user posted image

Tak, da punce veselo user posted image , da bo april naš mesec!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 795
2.4.2010 11:20:37   
witch
Spet prišla malo pogledat user posted image jaz bom pekla zvečer, tak da javite če bo dobro user posted image
Za kosilo pa bodo ribe user posted image pa krompir. Saj mi itak ful malo mesa pojemo. Tak da ni nek poblem ta post.
Glede vedeževalke, meni je napisala napoved, ki mi je všeč, zato sem optimisitčna pa ji verjamem user posted image če ne, ji nebi. Drugače je pa to samo zabava. Ji bom pa jaz 100% nazaj napisala, če je ugotovila ali se moti.
Jaz imam še kar nekaj dela.. pa me je spet močno začela glava boleti user posted image jo prodam! Kupi katera? user posted image ne vem kaj mi je zadnje čase.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 796
2.4.2010 11:21:03   
lidik
sarika super tema je bila odprta, tako da še več takšnih idej.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pri nas doma bo danes za kosilo: riba (vitki som oz. panga) in pa krompirjeva solata.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 797
2.4.2010 11:23:20   
twetka
strelka ko si omenila prehrano, sadje. Js lih berem za tega montignaca, ful je na RR tega napisano sam se mi ne da brat, ampak to bi naj menda pomagalo za pco sindrom in nasplošno za zanositev. jao sam to so spet neke diete in razmišljanje, meni se cel sistem poruši če morem malo razmišljat. zdej sem si pred pol leta upelala sistem in tega se držim pa gre dol sam me pa vseeno tole zanima. A katera kaj ve o tem?

Neposredna povezava do sporočila: 798
2.4.2010 11:25:14   
lidik
spirit75 kr potolaži se, ker nisi edina ki si še v službi, sem še tudi jaz in potem ko pridem domov tudi mene še vse to čaka. Tako da bom mogla biti še pridna danes. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Spirit75)
Neposredna povezava do sporočila: 799
2.4.2010 11:28:39   
lidik
twetka kakšen sistem pa si si upeljala? Nam malo zaupaš? 

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?