Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:39:31
|
|
|
|
lidik
|
*Star* kaj si prišla nas pogledat? Jupi. NO le pridi z nami čvekat, tako da nam nagrada sigurno ne uide.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:41:18
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema Lidik, a pletenice premažeš potem ali preden drugič vzhajajo? Da ne bi potem s čopičem mazala, pa bi mi padle dol? jaz jih premažem potem - amapk ne z mrzlim mlekom in jajcem ampak sobna temperatura naj bo vsega skupaj. In če greš tako na rahlo s čopičem ali pa čisto na rahlo z roko namazat ne pade skupaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:44:35
|
|
|
|
agataema
|
Hvala. Bom previdna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:45:23
|
|
|
|
strelka1987
|
Renata mi je odpisala! Zanositev bo čez en mesec, punčka! js sm res vesela, in upam, da se ni zmotla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:51:25
|
|
|
|
lidik
|
strelka1987 Jaz upam, da se res ni zmotla.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:54:43
|
|
|
|
agataema
|
Strelka . Jaz, če po pravici povem ne verjamem v te zadeve, ampak so zdaj občutki ko delamo na drugem čisto drugačni, tako da bi se verjetno take napovedi poslužila, če bi bilo to za prvega . Po pravici povedano imam z našim dvoletnikom toliko dela, da kdaj kar pozabim da delamo na dojenčku in se potem spomnim, šele ko pridem vas pogledat.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:55:15
|
|
|
|
strelka1987
|
js tudi...sem se odločla, da očitno je blo božje znamenje, da mi je Biba (mačka) menstrualno skodelico zgrizla in zdej si definitivno ne bom kupovala nove
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:56:13
|
|
|
|
agataema
|
Tole z mačko je meni veliko bolj sumljivo, kot vedeževalka. Mačka že ve, da skodelica ne bo več v uporabi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:58:13
|
|
|
|
strelka1987
|
js sm vedla, da je Biba mal čarovnice...sm ji zdej ta bolšo hrano nasula in jo celo polupčkala...zdej pa sam še počakam, da moj domov pride, pa ga ne spustim iz postle, dokler, mi ne zrihta tele punčke (ene 4 dni bova še počakala, da tabletkasta odpeketa )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 9:58:29
|
|
|
|
lidik
|
aha agataema točno tako ja, strelkina mačka že ve.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 10:27:43
|
|
|
|
agataema
|
A smo se izčvekale ali vse pečemo? Pri meni testo že vzhaja. Sem se pa za praznike najavila k tašči na obisk. Živimo kar daleč narazen, sama ne mara vozit in se mi zdi prav, da vsaj parkrat na leto vidi vnuka.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 10:30:42
|
|
|
|
witch
|
ku ku okna pomita zdaj pa akcija naprej s praholovci sem se malo oglasila, da bo nagarada 100% naša
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 10:33:43
|
|
|
|
twetka
|
Pupe, dans smo pa v akciji, js tut že likam, pospravljam, poskusla sem na eno jajčko risat pa je kr ratalo tako da bom kasnej še malo. Morem delat, če ne bom zaspala, ker sem kot cota.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 10:34:24
|
|
|
|
lidik
|
IZVIRNO SPOROČILO: agataema A smo se izčvekale ali vse pečemo? Pri meni testo že vzhaja. Sem se pa za praznike najavila k tašči na obisk. Živimo kar daleč narazen, sama ne mara vozit in se mi zdi prav, da vsaj parkrat na leto vidi vnuka. No sej se mi je zdelo da sem ga polomila, ko sem vam že navsezgodaj dala recept. Mar bi počakala do malo predno grem domov, pa bi vsaj bile zdaj tu z mano in čvekale. Tako da zdaj grem pa od žalosti kar na malico. Pa upam, da boste že potem kaj bolj številčne tu gor.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 10:45:31
|
|
|
|
sarar
|
oh, ste se pa načvekale komaj dohajam. sem pa dobro temo odprla-pletenice. no, una k ta prva speče naj sporoči kolk je dobra. po moje je ful. jz jo bom mal kasnej delala. še ena tema za čvek-kaj boste danes delale za kosilo? glede na to da je post?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 10:49:04
|
|
|
|
*Star*
|
Tole pa dobesedno uhaja iz kontrole Madonca ste pridne res, ma mam kr slabo vest, bom morala tud sama kaj Strelka - jaz tudi močno upam da ima vedeževalka v tvojem primeru prav -ampak samo v tvojem, ker nam drugim je bolj klavrne odgovore dala jaz ji ne verjamem sem se tko odločla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 10:57:35
|
|
|
|
agataema
|
Pletenice so spletene in vzhajajo . Sarar jaz se bom držala posta in za kosilo ne bo nič . Mož bo jedel v službi, sin v vrtcu, potem pa jo mahnemo na vikend in bo kakšna hitra malica.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:02:21
|
|
|
|
twetka
|
Mah js tej vedeževalki nič ne verjamem. Sem po nesreči eni foro naredila, poslala sem ji iz svojega maila samo najine rojstne podatke in pol sem razmišljala da sem malo premalo napisala pa sem napisala še en mail pa napisala zraven kaj želim in koga so ti podatki pač kateri je od mene in kateri od partnerja pa sem po nesreči drugi mail poslala iz partnerjevega maila pa dobila na oba odgovor. Na mojega da bom zanosila v času ribic leta 2011, na njegovega pa da bom decembra 2010 in da bo punčka. Brezveze.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:09:38
|
|
|
|
Spirit75
|
Oj baybe, danes ste se pa čist ful na ful razpisale , tko da mormš še jaz kaj. Glede vedeževalke, en shit od shita - škoda besed in časa zanjo . Moje mnenje glede tega je pač takšno. Spraševala sem se po tistem, ko sem poslala maila "tej Renati", kako sem lahko naivna in da mi bo nekdo nekaj prerokoval. Nikoli nisem v to verjela, pa saj tudi nočem. Vem da me v to ni nihče ni silil, pač moč navade, da je treba včasih tudi kaj takšnega. Pridne ste pa tudi že zelo nekatere, pečete, pospravljate. Mene še vse čaka. Trenutno še v službi, še malo in bo težko pričakovani vikend.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:15:20
|
|
|
|
strelka1987
|
tudi moje pletenice so spletene in vzhajajo zaradi vedeževalke pa tako, če bi bila novica slaba, ji tudi jaz ne bi verjela...mislim, da je precej v glavi...js upam na najboljše, upanje je pa tudi vse, kar nam ostane, ker ne obstaja prav veliki drugega, kar bi lahko naredile! lahk se mal bol športamo, pa mal več sadja pojemo, ampak nikol ne bomo vedle, če ma to sploh kakšn vpliv. Vem pa, da je lušno biti optimistka, ko se še niti zares trudit nisma začela...se zna zgodit, da bo tut men po nekaj mesecih neuspeha vse dol padlo..ampak zdej sem tuki, da mal optimizma razlijem! Tak, da punce veselo , da bo april naš mesec!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:20:37
|
|
|
|
witch
|
Spet prišla malo pogledat jaz bom pekla zvečer, tak da javite če bo dobro Za kosilo pa bodo ribe pa krompir. Saj mi itak ful malo mesa pojemo. Tak da ni nek poblem ta post. Glede vedeževalke, meni je napisala napoved, ki mi je všeč, zato sem optimisitčna pa ji verjamem če ne, ji nebi. Drugače je pa to samo zabava. Ji bom pa jaz 100% nazaj napisala, če je ugotovila ali se moti. Jaz imam še kar nekaj dela.. pa me je spet močno začela glava boleti jo prodam! Kupi katera? ne vem kaj mi je zadnje čase.
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:21:03
|
|
|
|
lidik
|
sarika super tema je bila odprta, tako da še več takšnih idej. No pri nas doma bo danes za kosilo: riba (vitki som oz. panga) in pa krompirjeva solata.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:23:20
|
|
|
|
twetka
|
strelka ko si omenila prehrano, sadje. Js lih berem za tega montignaca, ful je na RR tega napisano sam se mi ne da brat, ampak to bi naj menda pomagalo za pco sindrom in nasplošno za zanositev. jao sam to so spet neke diete in razmišljanje, meni se cel sistem poruši če morem malo razmišljat. zdej sem si pred pol leta upelala sistem in tega se držim pa gre dol sam me pa vseeno tole zanima. A katera kaj ve o tem?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:25:14
|
|
|
|
lidik
|
spirit75 kr potolaži se, ker nisi edina ki si še v službi, sem še tudi jaz in potem ko pridem domov tudi mene še vse to čaka. Tako da bom mogla biti še pridna danes.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 2010 2.4.2010 11:28:39
|
|
|
|
lidik
|
twetka kakšen sistem pa si si upeljala? Nam malo zaupaš?
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?