|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
1.4.2010 11:46:04   
bcljka
vola -

Skratka, mešano, ok? Naslovi; (meni "biblija" za
vzgojo) 1.Dr. John Gray; OTROCI SO IZ NEBES, 2. Florence Littauer; OSEBNOSTNI
PLUS ZA STARŠE (obvezno!)(tu priporočam, da morda preden pričnete brati to
knjigo, vzamete v roko -3. F. Littauer; OSEBNOSTNI PLUS oz. OSEBNOSTNI PREREZ -
tako boste dobile vpogled v različne osebnosti in bolje povzele prvo knjigo
glede otrok in staršev (sebe)), 4. Dorothy L. Nolte, Rachel Harris; OTROCI SO
PODOBA SVOJIH STARŠEV Starševstvo, ki oblikuje vrednote, 5. Lee Carroll, Jan
Tober; INDIGO OTROCI, 6. Dr. Sal Severe; LJUBEZEN NI DOVOLJ, 7. Michael Gurian;
DEČKE VZGAJAMO DRUGAČE, 8. Dr. Harville Hendrix, Mag. Helen Hunt; ZDRAV OTROK
IN LJUBEZEN STARŠEV, 9. Dr. Lawrence E. Shapiro; ČUSTVENA INTELIGENCA OTROK
(obvezno!), 10. Robert T.Kiyosaki; BOGATI OČKA, REVNI OČKA (Kaj svoje otroke
učijo bogati, revni in ljudje srednjega sloja pa ne!) (obvezno!), 11. Alison
Mackonochie; IZBRUHI TOGOTE (obvezno!) , 12. Jackie Silberg; MISELNI RAZVOJ
dojenčka in malčka (Igre za spodbujanje umskih sposobnosti) .....

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
1.4.2010 11:49:30   
mkbk
100x hvala, carica! user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
1.4.2010 12:02:10   
živa
Hoj!

Uf, sem vas zdajle dolgo brala. Zato samo na hitro.

Zvezdici, kolk kjuti pupa user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Ej Živa, a pišeš doktorat, magistrsko al diplomo, al knjigo?? Mene čaka magistrska po porodu, zdejle moram še 3 izpite nardit.

Prvo user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Nax - kje ste pa noska prehladli - bogi mali dojenčki, ko jih to fuuul moti.  Pomaga če ga kopaš al pa ko ga previjaš pa fejst soparo nardiš, pa ko gre pančkat, en velik lonec  s kamilicami zraven posteljce (pazi da se ne bi poparu, ko sem brala da že kar leze po posteljci). Drgač se pa spomnim, da ko je bil filip tko mejhn je njegova P rekla,da če ne bo šlo na boljše v centralni lekarni po receptu nardijo ene prov posebne kaplice ker še ne sme operila...Aja, pa najpomembnejš-svoj mlek mu z brizgo lahko v nosek našopaš, to naj bi blo tud ful ok.

nax, pomaga tudi, če čebulo narežeš (lahko na debelo), zaviješ v plenico in obesiš nad posteljo; odmaši nos. Pa tole naredi tako, kot je opisala neka_noč, brez skrbi, ne bo nič narobe, to so mojemu malemu delali na pediatrični kliniki, ko je bil star mesec dni.

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Mkbk na ORL pravijo temu terapija. Gre za čiščenje noska s fiziološko. Navadno imajo postopek narisan/opisan pri pediatrih v čakalnicah - midva sva dobila napotke na ORL. Tudi praktično so nama pokazali. Predvsem meni, ker mi sploh ni bilo jasno kako naj to počnem.
Glede na to, da ni dojenček, temveč velik fantek, se mu čisti tako, da mu nacentriram curek iz stekleničke direktno v nosek (eno nosnico) in nato spihava ven, nato je na vrsti še druga nosnica. Postopek nekaj časa ponavljaš, da dobiš ven vse "mačke" (tudi morebitne zasušene globoko v nosku) ven. Gre ogromno sluzi ven. Je pa to pomembno zaradi žrelnice, posledično vpliva tudi na govor - moj ima medzobo izgovorjavo, zato obiskujemo logopeda. Upam, da bo kaj pomagalo - sem slišala, da naj bi to pripomoglo le 10%

Pa amazonka ima tudi super nasvete.

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Krtkova upam, da si kuverto z nalepkami tud odposlala, da nisi kot jaz, ko napišem mail in pozabm dat send .

takole, sodelavec odnesel kuverto v tajištvo v škatlo s pošto!!

Hvala, hvala!

Grem delat, danes sem bial v trgovini (večinoma špecerija) in do pravega dela še prišla nisem user posted image .

Pa odtrgala si bom tale moj zamešen nos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
1.4.2010 12:15:14   
amazonka3
Živa, jez mam tut že 3 tedne zamašen nos. Katastrofa, tolk piham da mi redno kri iz nosa teče.user posted image

Skratka, jaz sm tudi s pregleda, sem besna ko ris. user posted image  Spet user posted image
Pravim, da imam izcedek, občasno zelen (ker vidim ko se grem umit in pade na dno banje - men pa ginič predpiše Canesten, ki ga po novem še lepo sam plačaš. Hm, a ni zelen bakterijsko vnetje?? Kaj pa zdej?? HELP

Potem mi spet niso vzeli urina, mislm....... a moram res samoplačniško v ZD, da vem če je vse o.k. Pomoje bi bilo to še najbolj pametno, kaj pravte?

Potem pridejo izvidi od krvi, hemoglobin 111 - pa tut trznu ni.
Pol ga vprašam, če mi glede na fizično kondicijo odsvetuje konc meseca pot v Rim z avtom (sej ne bom samo jaz vozila) - pa prav se bom delu da tega nisem slišu user posted image  - a ne more rečt ja ali ne?? user posted image
Pa dobr no, kam gre to blesavo zdravstvo??? Pa je privat na koncesijo. Damn.

Totalna depra, sem jezna in žalostna, pa še mojga ne morem poklicat, k je v tujni. user posted image user posted image user posted image

Skratka, komi čakam da rodim, bom vsaj takrat mela nadzor nad sabo in tamalim, ampak se bom še načakala...

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
1.4.2010 12:39:08   
petrca2507
Boga krtkova, k je odrezana od sveta. user posted image

Seznam knjig sem si zdej tud jst skopirala in sprintala. Bom mal brala, ko bom na dopustu in porodniški. user posted image

bcljka...nekaj o vodi in prekuhavanju so res po radiu omenjal. Pa da voda s pip v SLO ni več dobra, ... Jst dons nobenmu nič ne verjamem.

amazonka...kaj pa če zamenjaš G. Al pa greš še h komu na pregled in posvet. Jst mam z mojo res srečo. Morm potrkat na les.

živa...upam, da se ti nos kmal odmaši. Meni gre to najbolj na živce. Ko sem bila nazadnje na bolniški (proti koncu februarja) sem čist vse normalno prenašala, ko pa se je enkrat nos zamašil sem pa živčne zlome dobivala. Na koncu me je le rešila moja osebna zdravnica z enim razpršilom, po katerem se je nos odmašil in sem normalno dihala.

Dons imam spet obdobje žretja. Zdej sm šla v Maxi (kjer sm zarad gužve spet skor znorela) in si kupila košarico jagod in jagodni jogurt. Počas bom jagode narezala v posodico, prelila z jogurtom in to bo danes moja malca. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1005
1.4.2010 12:54:07   
candy24
amazonka - s hemoglobinom 111 še nisi ravno v krizi, tako da se ne sekiraj preveč. Nosečnicam - dokler jim vrednost ne pade pod 110 - praviloma sploh ne predpišejo tablet ali sirupa. Nosečnice imamo namreč do 60% povečan volumen krvi, ki ima za svojo posledico nekakšno "navidezno" slabokrvnost, saj je kri bolj razredčena... Pa tudi pri Pušenjaku sem prebrala, da so vrednosti med 110 in 130 za nosečnice povsem OK. Ampak to, da ti niso vzeli urina... Ta pa je lovska! Pokliči nazaj in jim povej, da ti ob vsakem pregledu zakonsko pripada pregled urina! Ne hodi samoplačniško - vsaj jaz ne bi šla in to iz principa. Ker kar ti pripada, ti pripada... 

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
1.4.2010 12:56:11   
Anonimen
anajrim drugič ti lahko družbo delam, glede na to, da zdaj skoz nočne tolčemuser posted image

MM ponoči je bilo spet grozno. Spali smo od polnoči do 2h, potem hranjenje in ni hotel nazaj zaspat. Do 4.30 je bilo dretje, tako da mi je celo pustil, da sem zaspala od 4.30 do 5h, ko je bil spet lačen. Zdej sva bila pa na sprehodu in spi kot ubit. Le zakajuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
moski res ponavadi nic ne slisijo...moj presmrci celo noc ce bo treba...mi je brat enkrat priznal da se je dostkrat delu da spi samo da je svakinja ustala ponoc...

No to bi ga jaz v rit sunla, če bi vedela. Samo pri nama je res tako, da on spi, ker smrči kot nor. Jaz ne vem kako mu rata ob vsem tem dretju spat

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975
punce danes je 1.april da vas kdo kaj ne        nahecaaaaaaaaa

To bi lahko prej povedala Mene je že oči. Me je nahecal, da imam kobilo brejo. Me je skoraj kap. Pa mi sploh ni uštekalo, da je 1 april. Kje je mene zdej najdu s temi forami, k mi itak niti ni jasno al je ponedeljek al sobota, al april al junij

Nataša se že dogaja. Kmalu boš cartalauser posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
1.4.2010 13:08:55   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
Dons imam spet obdobje žretja. Zdej sm šla v Maxi (kjer sm zarad gužve spet skor znorela) in si kupila košarico jagod in jagodni jogurt. Počas bom jagode narezala v posodico, prelila z jogurtom in to bo danes moja malca. user posted image

Jst tud user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1008
1.4.2010 13:20:26   
živa
Ja vsem pa kupila smetano za na jagode user posted image .

Za mala dva, seveda user posted image .

Sem vam pozabila povedat, da sem bila včeraj pri G in je vse ok, celo bejbi ne prehiteva več tako v rasti user posted image , samo še za en teden. Pa še moje kile so se ustavile user posted image , vendarle user posted image . No, imam skoraj eno manj kot pred tremi tedni user posted image . Zdaj moram pa pisat v Postojno za CR; upam, da bo čim pozneje user posted image , imam še preveč dela in če čisto nič oprano, zlikano, preseljeno, postavljeno, pospravljeno user posted image

Aja, pa cojka, hvala za opozorilo za Lisco, sem danes en kupon že vnovčila in moram še enega, ker niso imeli drugih barv v moji številki user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 13:23:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
1.4.2010 13:24:33   
anajrim
MM - sej jaz se na koncu bila tudi koma, pol se je pa še tamali zbudil in mi eni dve uri utrujal ker bi se muckal z mano ne pa spal, pol je pa okoli 5hnazaj zaspal...user posted image

Amazonka - pa daj zamenjaj G če ti ni kul oz. je tak lolek... glede rima je pa mene tugi moja G v prvi nosečnosti full prestrašila da je pot predolga, pa sloh ni res..sicer sem pozabila kdaj imaš rok ampak jaz sem takrat vse supaj odpovedala, zdaj pa tega nikoli ne bi naredila, saj kot si rekla ne boš samo ti vozila, pa če imate dovolj postankov da se malo raztegneš bo čist ok... Upam da ti je kaj v pomoč. G bi pa jaz definitivno zamenjala!!!

Nax - ja saj naš mali tudi že 2.5 let ne spi celo noč...user posted image

lep dan punce

danes je prvi april ampak to ni prvoaprilska šala: Danes sem bila zjutraj na kavi v eleklercu in kaj se zgodi...naročimo sok in sladoled , pride kelnarca im me polije s sokom totalno da sem imela cele hlače totalno mokre. Skor me je kap, nakar pa se ful opravičuje, potem je pa prav prijetno presenetila ko mi je v škatli prinesla 5 koščkov torte...njam...mljask, komaj čakam večer ko jo s prijatelji pojemo... hehe mal sem vam lušte naredila, ker jih ve tudi non stop meni delate

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
1.4.2010 13:34:04   
NATAŠA35
nax zgleda da bom res kmalu cartala, odkar sem bila na pregledu mi otrdeva trebuh user posted image user posted image , pa ne vem ali je to od živcev, ali se res dogaja...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
   [Brisano sporočilo]
1.4.2010 13:37:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu candy24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
1.4.2010 13:48:28   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Amazonka - pa daj zamenjaj G če ti ni kul oz. je tak lolek... glede rima je pa mene tugi moja G v prvi nosečnosti full prestrašila da je pot predolga, pa sloh ni res..sicer sem pozabila kdaj imaš rok ampak jaz sem takrat vse supaj odpovedala, zdaj pa tega nikoli ne bi naredila, saj kot si rekla ne boš samo ti vozila, pa če imate dovolj postankov da se malo raztegneš bo čist ok... Upam da ti je kaj v pomoč. G bi pa jaz definitivno zamenjala!!!

Hvala vsem puncam, ne vem kaj naj, se mi zdi da je menjavat giniča, zdaj ko sem v 28 t brez veze. Bom pa tečna, sej sm Amazonka, bom s palco okol hodilauser posted image

Anajrim - 28T, konc mesca bi bla 31 tednov, ko bi šla na pot. Jaz tudi mislim, da ne bi smelo biti nič narobe. Sej ne grem z avionom, ampak z avtom. KOlk si bila pa ti?? 

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
1.4.2010 13:55:25   
anajrim
Amazonka, jaz sem takrat bila v 4 mesecu, ker je veliko bolj tvegano kot pri tebi!!!  Kar pogumno in pojdi v Rim, jaz od takrat še nisem bila in mi je zelo žal user posted image .

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1015
1.4.2010 14:02:13   
živa
Saj sem dala na en drug forum vprašanje, ampak mogoče mi boste znale pomagat prej tukaj, da letim še v nabavo, preden poberem deco v vrtcu:

zmeraj se nategnem z velikostjo modrčka, normalne modrčke npr. Lisca sicer nosim 80 C (to št. sem nazadnje kupila, seveda je odvisno od modela). Danes sem pomerila modrčke za dojenje št. 80 C in D, pa sploh nisem opazila razlike. Potem sem vzela C, ker sem sklepala, da tudi če mi bo na začetku bolj tesen (zdaj mi je super), mi bo proti koncu (prva dva otroka sem dojila do enega leta) najbrž spet v redu. A mislite da je to ok ali bi morala vzeti večje košarice? Do PDP imam še 1 mesec in 1 dan user posted image , do poroda pa kak teden manj user posted image .

Mamice, prosim za en hiter nasvet.

Lp,

živa

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
1.4.2010 14:06:57   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Saj sem dala na en drug forum vprašanje, ampak mogoče mi boste znale pomagat prej tukaj, da letim še v nabavo, preden poberem deco v vrtcu:

zmeraj se nategnem z velikostjo modrčka, normalne modrčke npr. Lisca sicer nosim 80 C (to št. sem nazadnje kupila, seveda je odvisno od modela). Danes sem pomerila modrčke za dojenje št. 80 C in D, pa sploh nisem opazila razlike. Potem sem vzela C, ker sem sklepala, da tudi če mi bo na začetku bolj tesen (zdaj mi je super), mi bo proti koncu (prva dva otroka sem dojila do enega leta) najbrž spet v redu. A mislite da je to ok ali bi morala vzeti večje košarice? Do PDP imam še 1 mesec in 1 dan user posted image , do poroda pa kak teden manj user posted image .

Mamice, prosim za en hiter nasvet.

Lp,

živa

Jaz bi vzela večjega. 

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
1.4.2010 14:17:53   
NATAŠA35
jaz bi tudi vzela večjega, ker meni so se precej povečale na začetku...boš videla, če ti bo še prav proti koncu user posted image , bi morala imeti večjega...

cojka raje jutri rodim na svoj Rd, kot pa da grem v P v soboto, ne vem, nekak mi ne paše rodit v sobotouser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 1018
1.4.2010 15:14:26   
Anonimen
živa kako pa to, da se še nisi šla menit za datum za CR?

cojka, ko prideš z inštrukcij se pridi malo považit kak je občutek peljat novi avto (pa sej vem, da te ne rabim prosit, se boš že sama prišla považit a neuser posted image ) - dej da ne boš to kej resno vzela, da si važička.

anajrim a tvoj se še zdej zbuja ponoči? Od mojega nečak je star malo čez 2 leti pa se isto še vedno ful zbuja.

Nataša jaz mislim, da se RES že dogaja. zate bom pa tok držala pestke, da bo oz da je punčka.

modrc- no men se pa še zdej prsa niso ne vem kok povečale, tako, da imam modrce za dojenje isto št kot ostale modrce. Dobr, da si nisem kupila večje št.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1019
1.4.2010 17:43:46   
katrinka
modrc - jaz sem morala vzeti 2 stevilki in 2 kosarici vecje za dojenje kot sem imela navadne - pred nosecnostjouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
1.4.2010 17:57:20   
Masha_M
Matr vola punce, jaz sem bila prepričana, da se bom počasi vklopila v vaše debate, ampak vam sploh ne morem sledit, toliko naklofate vsak dan. :P Lepo bodie vse, jaz se bom pa trudila po najboljših močeh. :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
1.4.2010 18:13:02   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

živa kako pa to, da se še nisi šla menit za datum za CR?

Sem se menila, pa mi je dr. rekel, naj mu pošljem še enkrat mere z UZ z naslednjega pregleda - in ta je bil včeraj. Zdaj čakam na odgovor user posted image .

Modrček - sem zamenjala za večjega. Če ne bo ok, vas bom ganjala za 20 evrov user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
1.4.2010 18:17:17   
petrca2507
masha...počas boš dojela, da smo tukaj vse odvisnice od RR. Veš kakšna panika je bila v začetku marca, ko forum nekaj časa ni delal. Je zahteval neka čudna gesla in smo vse ko nore tipkale vse mogoče. Jst sm na srečo kr službene pasworde pisala, ker sem mislila, da so v službi spet kej zablokiral. user posted image
Mal večkrat nas prid sem gor pogledat, pa boš kmal noter. Sigurno pa boš imela kdaj kakšno vprašanje. user posted image

Kdaj maš pa ti morfologijo?

Modrc...jst sm od začetka nosečnosti do danes (skoraj 24t) zamenjala 2 številki. Sem šla iz 70 B na 80 C. Ampak zdej mam še mal "lufta". user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
1.4.2010 18:33:01   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Kdaj maš pa ti morfologijo?

Drug teden v četrtek, 8.4.2010 ob 8:30 zjutraj. Prav odštevam že dneve. :)

Za razliko od tebe KOMAJ čakam da potešim firbec koga nosim pod srčkom. Sploh ker sem v nedeljo šele prvič začutila ornk brco, ki jo je 2 dni kasneje začutil tudi že bodoči oči (kar pomeni da sem vsaj ene 2-3 tedne spala na ušesih in nič pogruntala ), tako da zdaj s svojo malo Žabo že na veliko debatiram. In potem bo mnogo lažje, ker bom vedela a naj bo pridna ali priden. :P

Drugače bi pa jaz z veseljem še več brala in spremljala RR, ampak sva že tako imela z mojim nekaj dni nazaj debate v stilu "kako to, da kadar si utrujena (kar je pogosto) še zadnje atome moči raje porabiš za računalnik kot zame" :( , v službi je forum "no-no" in ko pridem domov sem izgubljena. :P

Neposredna povezava do sporočila: 1024
1.4.2010 18:41:19   
neka_noč
Drage moje srake, souser posted image   .

Cel dan sem imela nekaj za urejat, ob 17.30 je Luka odšel v varstvo k babi, midva sva sama. Jutri gre zares. Kar ne dojemam, da bom imela jutri v rokah svojega čmrlja. So me prej malo dajali hormoni in sem tudi malo jokala. Mi je bilo hudo zaradi Luka.. Ponoči sem ga opazovala ko je spal in je bil tako ljubek fantiček... Skoraj celo noč nisem spala. Rešuje me to, da grem zgodaj spat.

Za jutri imam mešane občutke - po eni strani se veselim, po drugi se zavedam, da gre za prelomnico. Trenutrno sem v neki čustveni fazi. Mislim da zato, ker je Luka šel. Jutri bo boljše.

Sem vas hotela pokomentirat, pa ne zmorem. Vsaj ne zdaj. Morda kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......