mkbk
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Mkbk si se tudi danes na poti v službo ustavila v pekarni? Ne, dons sm mela zjutraj notarja, pa sem tuhtala če čm itz prej na toast in kavico, dilema je bla zato, ker morš tam sedet eno uro in poslušat in bi blo ful neugodno,da bi pa mene po kavi nekam prijelo. Ampak sm šla vseeno, presneta požeruhinja. Pa ni blo panike, HB. Sem danes zjutraj oddala Filipa v vrtec, prvič ta teden, da ni jokal zjutraj , se je samo malo šobu. je pa čsito nemogoč popoldne, nič mu ni prav sam cmergla, če bi mela balkon, bi že zdavnaj poletel, prisežem. Po drugi strani mu pa takoj oprostim, ker si misilim, da ima krizo zarad vrtca...samo prav dolgo nenehnega sitnarjenja tud ne mislim tolerirat, ker mu kljub vrtcu čustveno nič ne fali-je pa velika sprememba, jasno. Ej, moj se tud ni zbudu na začetku, sm rabla pop*dit, ko mi je mami enkrat rekla, da če maš skrb se boš že zbudil in res je. Je šel večkrat tud kasneje spat v dnevno s tamalim, da sem jaz malo k sebi prišla, pa sem jaz prej prišla k Filipu, k sem ga slišala čez DVOJA zaprta vrata, kot on ko se mu je na uho drl. Ampak vem, da je včasih tud mal izkoristu, si je mislu, sej bo itak ona. Je bil pa pri meni problem, da če semjaz vstala nisem mogla še kake 2 ure nazaj zaspat, on je pa takoj mrknu. Tko da sem ga naterala,d a mi je tamalga prinesu, ker pol pa nisem imela teh težav, on pa itak ne. Sej je pa kar navadil.
|