neka_noč
|
Bejbe, do sedaj sem čistila, likala, pakirala. Delavci so mi totalno zasvinjali, pa še, če sem hotela do praškov, sem morala prestavit polno omaro. Saj je šlo. Sem zelo previdno muvala sem in tja. Moj seveda spet dela in pride ko pride - ko pa pride bo točen. Malo humorja, če ne bom znorela. In ne, ni šlo vse stran. Nova posodica in vidna črta! Meni to veliko pomeni kaj hočem. Mogoče sem čudna, ampak .... Trapasto se mi zdi, da je to zaradi neumnost. Mi pa vsaj topla voda takoj priteče in se sedaj lahko v miru, brez da bi vmes zmanjkalo tople vode, lahko tuširam. Jutri gre Luka k babici za čas ko bom v porodnišnici, nato pa, ko pride domov, gredo z vrtcem takoj v škratkovo deželo in sem že sedaj določene zadeve spakirala. Bo imela tako moja mami manj dela, jaz pa bom tudi bolj mirna. Opa, Cojka. Čestitke za novi avto! Jeeee! To si vesela! Počutim se pa prav nič dobro, pokonci me drži , da bo vsega skupaj hitro konec. Noge imam trenutno kot hlode. Sicer pa grlo - to pa je ok. Vsaj nekaj. Nisem vedela, da je tvoj G oven. Sicer ga ne poznam osebno, a verjamem tvojim besedam. Hvala. Nataša upam, da dobiš čimprej nakazano. Sem šla pa preverjat k "lepi Vidi" na durs, če mi je bil poslan obračun, pa ni še. Sicer pa veš kako je z davčno - bog je najprej sebi ustvaril brado. Oni so itak bog in batina v državi. No, mislijo in obnašajo se tako. Nax - mi je prav hudo zate. Če ne bi bila tik pred porodom bi kaj vletela, da bi te poskusila vsaj malo razbremenit. A kakšna babica ali pa kdorkoli drug ne more vskočit? Vsaj za nekaj deset minut, da si spočiješ ušesa? Cel dan bit sama - katastrofa. Tudi jaz sem bila nekaj časa in sem komaj čakala, da je moj stopil skozi vrata - sem mu otroka kar v roke porinla in spokala za nekaj časa ven, pred blok na sprehod s psičko. Boš morala mal odklopit... Lumpa upam, da si/boš bolje in da bo ok. Krtkova se je izgubila. okoli. Aja, a mene ste pa kar pozabile za vozičkat! Nič, grem še malo k Luku... se greva igrat spomin,....
|