|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
1.4.2010 19:13:18   
bcljka
neka_noč - jutr bom že od zjutri z mislimi nonstop s tabo... glede na to da morm za na faks vstat ob 6:00! bom držala pesti da gre vse čimhitrej mim in brez zapletov! user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm bla pa s kolegico k ma 1leto staro user posted image v mestu in sva ujele največji sonček med 12:00 in 16:00 in ker je mela ona še psa zravn sm jst nonstop voziček porivala in so eni prou čudn gledal v moj trebuh pa v otroka v vozičku user posted image user posted image user posted image sm pa doživela tudi hitro lekcijo previjanja v lokalu user posted image vse informacije pridejo prav user posted image user posted image user posted image

modrci - to je pomoje tok odvisen od posameznice do posameznice... jst mam zdej enga k ga tud zdej skos nosm in če mi bo po porodu tud prou bom poslala user posted image da mi gre še ene 2 kupt... no, v vsakem primeru ga bom poslala sam odvisno a bo mogu prnest isto velikost al večjo al manjšo user posted image

drgač pa ... sm dubla pošto od DURSa ... dobim nazaj user posted image user posted image user posted image prvič da dobim nazaj user posted image sicer 121eur ni neki velik ampak vedno sm mela ful za plačat (800+)... tko da sm bla tok vesela pošte user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.4.2010 20:57:55   
anajrim
Ojla!

Nax - ja moj mali se še zbuja, ne vedno apak skoraj vedno, ni pa siten, skupaj se uleževa pol pa nazaj zaspi...

Neka noč - v mislih bom s tabo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.4.2010 20:59:07   
anajrim
Aja sem pozabila napisat da čakam obiske in bomo jedli torticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da vas malo podražimuser posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.4.2010 23:49:09   
candy24
neka_noč - user posted image

anajrim - če ne vidimo fotke od tortic nas nič ne dražiš user posted image user posted image

cojka - do 80. strani? Bravo, ker nisi brala naprej. Tam nekje sem jaz zaspala in potem vztrajala naprej, da sem zvedla... Kaj že? user posted image  user posted image Sem pa bila danes spet v knjižnici in sem si izposodila eno iz seznama od NN, ki ga je bcljka nalimala... Pa od Zlate Felc berem "O dojenju" - ta mi je pa kul. Ima veliko poučnega slikovnega materiala - kako pravilno prijeti joško med dojenjem in podobno... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.4.2010 5:09:41   
neka_noč
Nočni pozdrav - ja, itak, da spet ne spim. user posted image Danes sem spala cele dobre tri ure. Ostalo pa je premetavanje. Sem pa dobre/normalne volje, brez kakih hormonskih nihanj. Ne vem kaj mi je bilo včeraj - tako me še ni "dajalo". Nikoli.
Vsem vam, mojim srakam, se zahvaljujem za včerajšnjo moralno podporo z sms-i, ter tudi tukaj kar ste ene napisale. user posted image user posted image user posted image Vse vas imam rada.  user posted image user posted image user posted image
Komaj čakam, da se ponovno vidimo. Vsem tudi želim čim lažje porode, da vam hitro mine, ter zdrave otročke.

Kar se tiče dr.Wagner-jeve knj. Moj porodni načrt, moram "povedati", da tudi sama, ko sem jo prebirala prvič, mi nekako ni in ni "sedla", v drugo sem jo "požrla". Ljudje filtriramo informacije (tudi v knjigah), zato je potrebno včasih kako knjigo vzeti večkrat v roke. Morda v nekem danem trenutku ne nudi tisto, kar človek najbolj potrebuje. Sama sem naročena na nek knjižni mesečni program in nikoli ne vem/o katera knjiga bo prišla, zato se mi včasih zgodi, da ko želim dobljeno knjigo prebrati, mi nikakor ne gre, mi ne sede. Si jo pospravim za drug čas in, kolikokrat se mi je že zgodilo, da ko sem jo drugič vzela v roke, nisem mogla verjet kako odlično knjigo berem. Gre le za drugo časovno situacijo, drugo dojemljivost,.... Zdaj npr. nikakor ne bi mogla brati knjig na poslovni ravni, ki jih sicer požiram. Ravno tako sem npr. v prejšnji nosečnosti prebirala vse možne revije, katere me sedaj sploh ne ganejo. Redko katera. Ne gre le za izkušnje, bolj za čustveno in časovno pripravljenost na neke v tistem/tem trenutku dane informacije.
Zato tudi pravijo, da so knjige edine "prijateljice", ki ti povedo direktno v obraz. Ne moreš biti na nikogar jezen, nikogar ne moreš kriviti - knjiga ti pove neosebno. (V tem primeru mislim bolj na psihološke knjige za osebno rast.)
Zdaj sem vam res ful napisala o knjigah... to pa le zato, ker želim v bistvu povedati le to, da nobena, res nobena knjiga ni boljša, precenjena ali kakorkoli, temveč je vsaka knjiga nek skupek znanj, pogledov, raziskovanj, .... nekdo si je vzel čas, da jo je napisal, .... (lahko gre npr. za 20 let njegovega življenja,...) mi pa to njegovo znanje, poglede,....karkoli lahko absorbiramo v nekaj urah, dneh, tednih svojega življenja. Seveda je odvisno kaj beremo. Če bereš le neke romane - to ne drži.
V kolikor prebereš več knjig, dobiš več znanja, vpogledov na življenje,... in ni treba, da se z vsem strinjaš,... POMEMBNO JE, DA ZNAŠ VEN (iz knjige) "POTEGNIT" NEKAJ ZASE, ZA SVOJE ŽIVLJENJE,... če ne drugega (npr. da prebereš kako "butasto" knj. - sicer osebno ravno ne verjamem, da kakšna taka obstaja - ali pač user posted image ) , da nisi/ne delaš,.... karkoli.... tako kot je notri napisano,....
To je npr. tudi pri ljudeh - v kolikor srečaš/spoznaš kakega idiota (se opravičujem izrazu), se lahko tudi od njega nekaj naučiš - da nisi tak idiot (če ne drugega). A razumete point?

Joj, kako sem vam sedaj zamorila. user posted image Upam sicer, da ne... user posted image   Res, skrajni čas je, da grem rodit. Saj boste imele nekaj časa mir pred mano in mojim moraliziranjem in "učnim" pogledom. user posted image user posted image user posted image   Sorči.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.4.2010 5:42:54   
neka_noč
....  sicer pa;

Bravo vsem za brazilske... Jaz sem se sama "porezirala" in sem spodaj taka, da ni da bi govoril.... POREZANA user posted image   Jao!
Ene ste res pogumne. user posted image   (Jaz nimam jajc! user posted image )

Candy mislim, da tudi tokrat ne bo čupice user posted image   Bomo videli...

Anajrim upam, da si boljše! A ti pa kar potico... Kaj je že to? Jaz bom dva dni na "velikonočni cevki". Matr bom dobr jedla! user posted image Se že zdaj veselim.. user posted image
A se mi katera pridruži - vse povabim. user posted image

Petrca - krasno za imena. To je cel podvig! In kar dve imeni za oba spola. To je treba čestitat! user posted image

Nataša VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (Pa sem ti uspela čestitat! user posted image ) Kako potem; greš v Rim danes? user posted image   Ja, enkrat bo treba it. Lahko se mi pridružiš - v Postojni bom....

MM, Mkbk - user posted image user posted image user posted image

Krti
upam, da danes "prideš" do net-a..... Te lepo pozdravljam. Upam, da si sedaj ok. user posted image

Bcljka ti si prava vzorna študentka. Vse in vedno pri roki, aktivna,.... Vsestranska.(Zdaj sem se spomnila na Aglaijo - ona bi sigurno rekla, da si multipraktik. user posted image Ne zamert. Ne mislim nič slabega. Samo to me je prešinlo.)  Aja, ti moram povedat.... Vedno, ko slišim komad od April; Sam boš šel domov .... se vedno spomnim nate - predstavljam pa si te na telovadbi. Res. Si tak živc. V pozitivnem smislu. user posted image

Aglaia včeraj si me prijetno presenetila s svojim SMS-om. Zelo lepo si napisala. Hvala ti. Krasna si. Samo ti (še) tega ne veš. user posted image

Amazonka Canesten je sicer tudi plačljiv, a na recept ga ne boš plačala. Sem ga jaz dobila brezplačno cca 14 dni nazaj. Sem tudi mislila, da bom morala vsaj doplačati.

Nax upam, da si se to noč kaj naspala. Boš videla, bo minilo. Enkrat. Upam, da čimprej. Mi z Lukom nismo imeli nočnih problemov, tako da ni nujno, da bo to kar trajalo nekaj let. Želim vam, da je to le prehodno obdobje, ker je Tai nedonošenček... Drži se.
Pa glede driske - res je, kot je ena napisala - če bi bil Rota virus; ne moreš zgrešit, driska ima tak "bolan" vonj. Smrdeče, nenormalno.
Sicer pa raje takoj k pediatru, ker pri tako malih je npr. dehidracija lahko zelo hitro usodna. Pa saj je sedaj bolje, a ne? Nočem te sedaj kaj strašit.
Drži se! user posted image user posted image

Masha držim pestke za morfologijo, ter upam, da izveš spol!

Cojka spočij si malo. Zdaj uživaš na Bledu, ne? In na kremšnite moraš koga peljat z novim avtom. user posted image Važička.
Še enkrat čestitke zanj! Lepega sta izbrala! Bosta zadovoljna. Midva itak "zagovarjava" VW. 

Nič bejbe/srake, napisala sem še en, tokrat zadnji roman, ko sem še 2 v 1. Fino se imejte, fajn čvekajte, jejte tortice, sedaj potice,.... skratka uživajte!
Z mislimi na vas se poslavljam za nekaj časa. Komaj čakam Žaka! user posted image Še par ur in bomo cartali! user posted image

user posted image VSEM!

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.4.2010 7:11:57   
petrca2507
Dobro jutro vsem skupaj.

neka_noč...dobr si se razpisala. Te bomo kar pogrešale tukaj gor. Upam, da današnji porod steče, kot je treba in da ti kmalu dajo čmrlja v naročje. stiskamo pesti in mislimo nate. user posted image

Toliko na hitro. Se oglasim kasneje, ko pošljem vsa jutranja poročila.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.4.2010 7:41:44   
petrca2507
Takole...poročila so oddana, zdaj pa lahko kaj več napišem.

Masha...pri nas v službi k sreči nimamo težav glede forumov, dokler je vse narejeno. So nam pa npr. v začetku avgusta blokirali cel kup internetnih strani. Do enih se da pridi preko "ovinkov", do večine pa niti pod razno. Zato sem vesela, da vsaj forumi delajo. user posted image
Doma je pa moj user posted image  itak vesel, da klepetam s puncam tukaj, ker potem njega manj morim. user posted image  Pa ful je vesel, ker vedno kaj novega izvem oz. lahko težave rešujem tudi tukaj. Sej ne rečem, da on nič ne ve, ampak včasih raje vid, da se o tem pogovorim z nekom, ki že ima izkušnje.

nax...kako je bilo pri vas ponoči?

Jst sm ponoč zelo slabo spala, ker so me v desno nogo stalno grabili krči. user posted image  Mišica me še zdej boli.

MM...danes pa zadnji dan v službi, a ne. user posted image  A bo kej fešte?

Nataša...vse najlepše in najboljše. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.4.2010 8:14:10   
Masha_M
neka_noč: Hvala, hvala! Jasno tudi jaz tebi želim en krasen, nepozaben, netežaven današnji dan! In da bomo kmalu deležne kake slikice. ;)

petrca: Saj pri nas tudi ni problem, da ne bi bilo dostopno, ker nimamo nobenih blokad. Imamo pa kontrol freaka za direktorico in jao bože, da se kaj šeta naokrog in te vidi "zabušavat" user posted image Psiho je res... Se ukvarja celo s takimi neumnostmi kot so položaji košev za smeti, mesta za spenjače in luknjače, barve teglcov za rože itd. :( Meni se tale nosečnost prav res super poklopi, ker službo bi bilo danes kar težko menjati. :(

Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.4.2010 8:50:35   
petrca2507
Masha...še dobr, da imam moškega za šefa. user posted image  Pri nas ni nobene komplikacije glede barvnih usklajenosti in položajev raznih predmetov. user posted image

Enkrat je samo rekel, da naj bi hodili urejeni v službo (pa še to so mu z "vrha" zatežil). Kar je pomenilo, da ne oblačiš modrih kavbojk. No...jst mam v času nosečnosti tud kavbojke. In če mi kdaj kdo kej reče, ga lepo prosim, če mi prinese kakšne druge nosečniške hlače, ki so udobne. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.4.2010 9:12:40   
sasa1975
JUTRO...

sva se tipkali z NEKO NOČJO ob 8.30 in je že pripravljena niski štart še tuširanje in porodna...
držimo pesti 

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.4.2010 9:36:59   
bcljka
oj srake!

sm prebrala post od neke_noči že na faksu sam se mi ni dal nč natipkat... dons sm tok zaspana! sm šla spat ob 3:00 pa sm mogla ob 6:00 vstat! groza! user posted image

sicer pa neka_noč, čeprav si v P, morda tud že z user posted image user posted image user posted image user posted image

jst bom tud jutr pekla potico... k sm bla že zihr da se bom izmuznla jo bom očitno vseen mogla spečt user posted image baje nrdim najboljšo orehovo potico na svetu user posted image user posted image user posted image sm jih pa lani za božič (no zdej že predlani) spekla 16... ker sva jih dajala za darilo sorodnikom... in od takrat se mi je mal zagabl vse skp... mislm, ne da se mi je več pečt z užitkom user posted image user posted image user posted image ampak kaj čš, eno bom pa že skp spravla... user posted image

nataša - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.4.2010 9:38:04   
MaliMišek
Dobro jutro!

Joj držim pestke za NN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nataša vse najboljše!!!
Petrca ja danes je moj zadnji dan user posted image , jupiiiiiiiiii, sem ful vesela user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mkbk a si spet v pekarni? user posted image user posted image user posted image

Nax kako je bilo ponoči? Si se kaj spočila?

Krtkova upam,da se danes kaj oglasiš!!!

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.4.2010 9:44:14   
Anonimen
Masha_M to se moraš pa kar navadit, da nam je težko slediti. Kot ti je že rekla petrca, smo obsedene z rruser posted image

modrček- če kaj vprašate in jaz odgovorim, me ne jemat resno, se vidi, da sem čist adijo. Seveda imam večji modr, sem šla prov pogledat. Imam eno št večjega. No sej živa, itak s ga že kupila, samo hotela sem vam povedat v vednost, da sem zblojenauser posted image

petrca ne morem verjet, ampak smo celo spaliuser posted image Zbudil se mi je samo za obroke. Si ne morete mislit do kje imam danes nasmeh, sem takoj boljše voljeuser posted image
A veš, da je moj isti. Če kej ne vem, pa palamudim doma, mi takoj reče, pa dej pejd svoje srake na forum vprašatuser posted image

Se mi je zdel, da bo imela neka_noč spet nočnouser posted image U glavnem, drži se. Že nestrpno čakamo na sms-e.

Srake midve s cojko bova neki_noči poslale telegram in še kako malenkost, grem jaz rihtat. A je še katera zraven, da vem?

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.4.2010 9:49:17   
petrca2507
NN, zdej gre pa zares. Stiskamo pesti. user posted image

bcljka...a boš kdaj kej postregla s tvojo najboljšo potico? Bi jo rada probala. user posted image

Jst sm pa zdejle v maxiju nabavla vse za barvanje pirhov. Seveda morajo bit pri nas poleg pravih pirhov tudi čokoladni. Za vsak slučaj, če se barvanje ponesreči. user posted image  Pol sem pa še barvaste alu papirčke kupila, da vsaj mal zabrišemo sledi slabega barvanja. user posted image  Pretekla leta so bli kar lepe barve, letos bomo pa mal bolj hitel z vsem skupaj.

MM...pol maš žurko dons. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.4.2010 9:49:29   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Srake midve s cojko bova neki_noči poslale telegram in še kako malenkost, grem jaz rihtat. A je še katera zraven, da vem?

Jaz user posted image . Samo ne ji poslat glasbenega telegrama user posted image - če se mi prav zdi, je razlagala, kako ji je bilo to mimo pri L. user posted image .

Nataša, še tukaj vse naj-naj user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.4.2010 9:52:06   
petrca2507

Mene štejta zraven. user posted image

Se mi je zdel, da bo imela neka_noč spet nočnouser posted image  

Verjetno nobena od nas ne bi spala, če bi vedela, da gre zjutraj rodit. Jst včasih že noč pred pregledom slabše spim, ker razmišljam o vsem mogočem.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.4.2010 9:54:34   
bcljka
telegram - count me in!

petrca - komot prideš na kos ali dva morda tri... jst več k dveh itak ne pojem... nisem nek fan potice... zihr jo bo ful ostal... ker nesla jo tud ne bova nobenmu... pač user posted image se je odloču da za velko noč more bit domača potica... poleg vsega kar paše zravn... user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.4.2010 10:01:19   
MaliMišek
No ker je spet debata o hrani, si grem jst zdej po sendvič  user posted image .

Nax user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ste spal!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Mene štejta zraven.

Mene tud štejte zraven!!!!

Petrca
žurko mam pa že skor cel teden user posted image , se je treba od večih poslovit user posted image . Sam še vedno ne vem, ali naj v out of office napišem : Predebela, da bi se oblekla za v službo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.4.2010 10:03:36   
Anonimen
A ima kakšna kako idejo kaj bi ji dale zraven???

petrca itak, da nobena ne bi spala. Jaz sem prav premišljevala, kako se počutiš oz kaj razmišljaš ko točno veš, da bo naslednje jutro ziher cartal. Si sploh ne predstavljam.
A ti pri maxiju delaš, da skoz tam visišuser posted image Ful dobr, da si že kupila za pirhe. Jaz moram tud. Sam sploh nimam idej kako bi jih pobarvala.

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.4.2010 10:04:23   
petrca2507
Men se letos ne da pečt potice. Bom mela že z barvanjem in urejanjem pirhov dost dela. user posted image  Pa tud časovno me bo mal stiskal vse skupi.

www.petrca.net

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.4.2010 10:04:38   
marjanaj
Dobro jutro!

Danes sem pa rekordno pokonci ze od 7h user posted image . Ponavadi vedno polezavam vsaj do ene pol desetih, ampak sem danes hotela user posted image pospremit v sluzbo, mu narest zajtrk in mu čestitat, ker ima rojstni dan. No pa sem pokonci. Sem kar pridna, pospravila v omaro že cel kup cunj, oprala en stroj, zdaj že suši. In porabila celo večnost, da sem prebrala vse za nazaj user posted image . En dan nimam časa za RR pa se toliko naklepetate user posted image .

nax mene tudi štej zraven za neko_noč.

lih kar sem govorila s krtkovo. serviserja ni bilo, tako, da je še vedno odrezana od sveta user posted image

cojka a zdej se greš pa ganjat z novo marcino na 4 kolesa naokoli user posted image ?

nataša hepi birzdej user posted image

bcljka če boš tolk vabila na potico, pridem še jaz user posted image a je z rozinami ali brez?

MM jaz res navijam da napišeš: predebela za v službo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.4.2010 10:04:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Petrca žurko mam pa že skor cel teden user posted image , se je treba od večih poslovit user posted image . Sam še vedno ne vem, ali naj v out of office napišem : Predebela, da bi se oblekla za v službo! user posted image user posted image user posted image

Ej tale je men svetovnauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.4.2010 10:06:16   
petrca2507
nax...delam v isti "firmi" kot krtkova in MM, ki je nad maxijem. Zato sm vsak dan tam na obisku. user posted image  Je fajn, k se mi niti oblečt ni treba, da grem po malco.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.4.2010 10:09:58   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Predebela, da bi se oblekla za v službo! user posted image user posted image user posted image

Jst glasujem za tako obvestilo. Škoda, ker ga samo prvič pošlje nazaj pošiljatelju. Drugač bi ti vsak dan en meil poslala, da se mal nasmejim. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......