|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
31.3.2010 22:10:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
nax - ja, vsaj še en, ki je tako zmeden kot jazuser posted image
Ne sliši gauser posted image . To pa lahko samo decom uspe. Taičku daj v bližino megafon in tega povež na slušalke in jih namonteri tvojemu na ušesauser posted image user posted image user posted image

cojka ti pa imaš idejeuser posted image Bom prakticirala, samo če moj ugotovi, bom tebe krivila, samo potem ne bomo šli nikoli več na kavo. Bo rekel, da me bedarije učišuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 22:12:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
31.3.2010 22:22:30   
Anonimen
cojka sem se zdajle spomnila na najino pametovanje nekaj časa nazaj glede širokega povijanja. Sem se prov nasmejala. Ti si nalimala neke čudne povijalne plenice, jaz pa pralne pleniceuser posted image
Ej samo kava pa definitivno res še pade. Ti vsakič pozabim rečt, da ko bo tvoj tukaj, da se lahko dobimo. Pa še to. A ti še hodiš o torkih sem? Ali se ne skrivaš več?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 978
31.3.2010 22:45:43   
marjanaj
Out of office?? Predebela, da bi se oblekla za v službo? -> ta je pa svetovna user posted image user posted image

cojka user posted image avto user posted image bravo user posted image končno user posted image jupiiiiiiiiiiiii

amazonka3 jest tudi navijam za Mihelaka. Še nisem bila, pa sem ravno vceraj slišala, da imajo božanske tortice tam user posted image Skoraj zelo blizu živim, pa mi še zdaj ni uspelo tja na tortice. No, če mi bo uspelo, se vam pa res pridružim.

MaliMišek mislim, da se boš mogla malo bolj potrudit z razlaganjem, kaj je mkbk njen prinesel, ker naši deci ne dojamejo vse tako kot me user posted image

zvezdici polupčkaj tvojega cukerčka namesto nas user posted image kera huda čupica user posted image

nax sej bo... user posted image ko bomo me dočakale to kar imaš ti sedaj, nam boš lahko že delila nasvete user posted image ti kar nam jamraj... ker vem da to paše, me te pa razumemo. user posted image Si te pa kar predstavljam, kako tvojemu user posted image montiraš babyfon na ušesa, pa še tega ne čuti, ker sladko spančka user posted image

Neka_noč ovenčki so tako, kot je rekla krti pridni. Ampak trmasti pa k user posted image Moj user posted image je ovencek in je nadvse zlat, boljšega moža si res ne bi mogla želeti. Praznuje tudi 2.4. in res ne poznam človeka, s katerem se ne bi dobro razumel, vsi ga imajo radi user posted image ). Pol pa poznam še en kup ovenčkov: moja sestra, moja poročna priča, ene par prijateljic... user posted image Res fejst človečki, trmasti pa trmasti user posted image Pri spominu te je pa sigurno Luka premagal, a ne? user posted image

lumpa6 ti pa res vse v avto spraviš user posted image odlično user posted image

Jest sem se tudi danes opogumila in se naročila spet na Brazilsko user posted image ta drugič u življenju. Sem že pozabila, koliko je bolelo prvič, potem bom pa v torek spet klela k ta huj južni sosedje user posted image . No ja, kaj čmo, se je treba navadit na vse bolečine, da malo potreniramo, a ne?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 979
31.3.2010 23:06:42   
candy24
Samo na hitro... Napisale ste tolko, da me je skoraj kap... Vse ste preveč odvisne od RR!! user posted image  user posted image Bog ne daj da crkne vse skupaj. user posted image

Nekaj mi povejte: zakaj je Barca mogla igrat neodločeno proti "Aršanalu"???

Zvezdici - tvoja malčica pa je takoooo kjut. Enkrat sem že napisala kako mi je to lepooo, če imajo ti mali čupice... user posted image nax - tvoj Tai ima tudi čupico? user posted image

cojka - user posted image user posted image user posted image za The machine user posted image .

neka_noč - pa ti si legenda. Drži se ko greš. user posted image Pa sporoči nam če bo imel mali čupico, ko se rodi. user posted image user posted image

Pa še to - sem šla prej v knjižnico in si izposodila knjigo od M. Wagnerja - Moj porodni načrt in valda že celo prebrala. Zvedla pa nič presenetljivega. No, razen tega da morajo vse žene rodit - tako ali drugače. user posted image Ne razumem zakaj delajo tak halo iz te knjige... V knjižnici sem mimogrede naletela na knjigo "Nasveti za spanje", pa sem se spomnila na krtkovo... Ampak zdaj vidim (ko sem prebrala teh 300 strani, ki ste jih popisale user posted image ), da je problem s spanjem očitno rešen. user posted image

Zdaj pa grem v horizontalo.

Neposredna povezava do sporočila: 980
31.3.2010 23:16:51   
marjanaj
user posted image jaz sem tudi prebrala to knjigo Moj Porodni Načrt od M. Wagnerja, pa moram rečt, da sem ravno danes razlagala sestrični, da se mi je zdela čist brezveze in da ne vem, zakaj vsi delajo tak đumbus okoli nje. Ponavadi zanimivo knjigo preberem v šusu, za to sem pa rabla skoraj en mesec, da sem jo predelala user posted image Pa če me vprašaš si itak nič nisem zapomnila od nje. V glavnem: precenjena, a ne candy?

Mi je bila bolj všeč knjigica: Moj Prvi Dojenček od Anne Bacus, ta je pa lušna user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 981
31.3.2010 23:24:58   
candy24
marjanaj - se strinjam s tabo - res je povsem precenjena. Pa tip ima idejo, da si hkrati, ko jo pač bereš, delaš zapiske za svoj porodni načrt. Pri meni to ni palilo, ker sem vmes zaspala. Sumim da zato, ker je bila knjiga toliko zanimiva. user posted image Praviš: "Moj prvi dojenček"; bom še s to poskusila. 

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 982
1.4.2010 0:39:15   
anajrim
ojla punce!

jaz sem ok, razen tega da me ful v križu peče in me bioli spodaj med nogami... ima še katera podobne težave???

Sedaj pa tule čakam da se mi do konca speče čokoladna potica, upam da čim prej da grem spat.

kako ste kaj ostale punce...ok???

lepo spite

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
1.4.2010 7:46:08   
petrca2507
Dobro jutro user posted image

avtomobili...pri bratrancu sem včasih pomagala šraufat in je blo to čist dost zame. Zdej raj samo gledam avtomobile. user posted image   Bomo pol spet kej šraufal, če bomo imel fantka. user posted image  Se bo namest očija mamica igrala avtomehanika s tamalim. user posted image

cojka...za šotore nism zdej mislila, da imaš ne vem kakšna "krila". user posted image   Se pa npr. tud pri men pozna razlika med prejšnjim modrcem in današnjim. Pa sem (šele) v 24. tednu.

zbujanje...pri nama je pa ravno obratno glede zbujanja ob raznih zvokih. Moj user posted image  se ful hitr zbudi. Ponavad pes samo mal zacvil, pa je že pokonc. Včasih ga sploh ne slišim, da jih ponoč ven pelje. user posted image
Upam, da se bo kasnej to spremenil, ker drugač ne vem kakšna mama bom, če otroka ponoč ne bom slišala. user posted image

anajrim...a ti ponoč potico pečeš? Men jo bo letos kar mami spekla, ker so zame dnevi prekratki.

Men se je pa dons ponoč sanjal, da bomo imel fantka. user posted image  Sem zjutraj veselo razlagala mojmu o tem in se je spomnu, da še ni izbral moških imen. Pa je takoj 2 povedal, ki sta tud men všeč. Tko da...zdej imava 2 imeni za punčko in 2 za fantka. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 984
1.4.2010 8:28:24   
anajrim
Petrca - čw ni časa pšodnevi za pečenje je pa ponoči user posted image , mene čaka še kokosova in verjetno spet pozno v noč ampaj jutri ne danes...user posted image

lep dan vsem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 985
1.4.2010 8:34:14   
petrca2507
Jst sm včasih naredila eno čokoladno in eno kokosovo. Potem sem pa začela delat kar čokoladno-kokosovo (vse v enem). Moja babica je pa npr. naredila zelo dobro kostanjevo potico. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 986
1.4.2010 8:41:32   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

A zvečer ste pa vse spet prilezle na plano user posted image ?!
Anjarim a ne bi ti rajš spala ob tej uri, glede na to, da si sredi noči pekla potico user posted image . Jaz bi bila sigurno še koma v postelji user posted image .
Jst pridem pa samo še enkrat v službo user posted image . Sej vem da sem vam že velikokrat povedala, ampak se res ful veselim user posted image .

Petrca a kr fantka boste mel user posted image , me prav zanima, če se bo izkazalo, da so bile tvoje sanje resnične.

Nax kako je bilo pa danes ponoči. Se je Taiček umiril?

Cojka ful dobra ideja za babyfon, se splača zapomnit user posted image .

Mkbk si se tudi danes na poti v službo ustavila v pekarni? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 987
1.4.2010 9:02:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

katrinka hvala. Sej se ponujata moja mami in tašča, samo ko npr moja mami pride je priden ko bubika. Za znort no. Sem se pa zdej naspala, upam samo, da ne bo spet pestra noč.

razumem, ma sej bos v ritem prisla, ce se pa naspis je pa vse toliko lazjeuser posted image mi spimo celo noc sele dober mesec in pol tako da mi je jasno kako je z nespecnostjouser posted image

moski res ponavadi nic ne slisijo...moj presmrci celo noc ce bo treba...mi je brat enkrat priznal da se je dostkrat delu da spi samo da je svakinja ustala ponoc...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 988
1.4.2010 9:08:29   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

moski res ponavadi nic ne slisijo...moj presmrci celo noc ce bo treba...mi je brat enkrat priznal da se je dostkrat delu da spi samo da je svakinja ustala ponoc...user posted image

Zato ga bom pa jaz "ponesreči" parkrat ruknla ko bom lezla iz postelje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 989
1.4.2010 10:29:25   
sasa1975
OJLA,

punce danes je 1.april da vas kdo kaj ne        nahecaaaaaaaaa

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 990
1.4.2010 10:39:23   
NATAŠA35
evo punce sem z pregleda, mali je na ctg spal user posted image user posted image user posted image in se je samo malo premetaval, ko sem pa vstala z mize, je pa bil takoj živuser posted image user posted image user posted image ...voda in pritisk v redu, teža je šla malo gor, ker zatekam malo, ampak ne preveč...sem se smejala, da mam gležnje kot dva buhteljna, pa sem takoj lačna postalauser posted image user posted image user posted image ...pa sem rekla, da mi user posted image pritiska na živc in da me kar elektrika strese v nogi, pa da mi pritiska in me boli, da mi zelo otrdeva trebuh večkrat na dan in je rekla marš na stol in tam je ugotovila, da smo že odprti 2-3 cm, čeprav je MV še malo odebeljen, glavica pa malo visokouser posted image user posted image user posted image ....zdržat moram vsaj en teden, če pa me zagrabi pa marš v P....

pa sem rekla, da nočem rodit na svoj RD - jutri, samo me bodo živci poslali tja sigurno in bom za praznike noter user posted image user posted image user posted image

vi pa o poticahuser posted image user posted image user posted image ...jaz bom delala pehtranovo in to nočno potico, da vsaj to naredim predno grem...

cojka še tule superca za avto...user posted image user posted image user posted image

NN jutri je tvoj dan user posted image user posted image user posted image , mogoče pa obe greva v rim user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

Neposredna povezava do sporočila: 991
1.4.2010 10:43:38   
petrca2507
sasa...mene so hotl v službi že 2x, pa moj user posted image  me je hotu 1x.
V službi so nam v času, ko smo šle babe na kavo, sodelavci polepili listke na spodnjo stran miške. To so naredili optičnim miškam. Navadnim miškam so pa kuglico ven vzel. Jst sm si miško od doma prinesla (ker so v službi preškrti, da bi mi dal drugo) in vidim, če lučka pod njo gori. Tko da sm takoj vedla, da nekaj ni OK.
Druga fora je pa bila, da mi je sodelavc na listek napisal, da moram enga trgovca poklicat zaradi tečaja na 1.4.. Pa sm tud takoj uštekala, ker pri nas delamo kontrolo za en dan nazaj. user posted image

Moj user posted image  me je pa klical po mobitelu, da so ga glih zidarji klical in da so ponesreč razbil šipo na panoramskih vratih v spalnici med ometavanjem sten. Ampak tale je bla mal prehuda in skoraj nemogoča. Tud za 1. april. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 992
1.4.2010 10:48:28   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Zato ga bom pa jaz "ponesreči" parkrat ruknla ko bom lezla iz postelje user posted image user posted image user posted image

moj je ves v modricah - jaz vse seveda zanikamuser posted image

krtkova kje si - kako je slo na csduser posted image

jaz sem itak doma sama tko da zaenkrat me se noben ni nahecuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
1.4.2010 10:58:23   
MaliMišek

moj je ves v modricah - jaz vse seveda zanikamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud že celo dopoldne pogrešam Krtkovo, pa mkbm, pa cojka, pa marjanaj, pa NN.. pa cel kup srak manjka user posted image .

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 994
1.4.2010 11:08:40   
mkbk

Mkbk si se tudi danes na poti v službo ustavila v pekarni? user posted image user posted image user posted image

Ne, dons sm mela zjutraj notarja, pa sem tuhtala če čm itz prej na toast in kavico, dilema je bla zato, ker morš tam sedet eno uro in poslušat in bi blo ful neugodno,da bi pa mene po kavi nekam prijelo. Ampak sm šla vseeno, presneta požeruhinja. Pa ni blo panike, HB.user posted image user posted image

Sem danes zjutraj oddala Filipa v vrtec, prvič ta teden, da ni jokal zjutraj user posted image , se je samo malo šobu. je pa čsito nemogoč popoldne, nič mu ni prav sam cmergla, če bi mela balkon, bi že zdavnaj poletel, prisežem. Po drugi strani mu pa takoj oprostim, ker si misilim, da ima krizo zarad vrtca...samo prav dolgo nenehnega sitnarjenja tud ne mislim tolerirat, ker mu kljub vrtcu čustveno nič ne fali-je pa velika sprememba, jasno. user posted image

Ej, moj se tud ni zbudu na začetku, sm rabla pop*dit, ko mi je mami enkrat rekla, da če maš skrb se boš že zbudil in res je. Je šel večkrat tud kasneje spat v dnevno s tamalim, da sem jaz malo k sebi prišla, pa sem jaz prej prišla k Filipu, k sem ga slišala čez DVOJA zaprta vrata, user posted image kot on ko se mu je na uho drl. Ampak vem, da je včasih tud mal izkoristu, si je mislu, sej bo itak ona. Je bil pa pri meni problem, da če semjaz vstala nisem mogla še kake 2 ure nazaj zaspat, on je pa takoj mrknu. Tko da sem ga naterala,d a mi je tamalga prinesu, ker pol pa nisem imela teh težav, on pa itak ne. Sej je pa kar navadil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 995
1.4.2010 11:15:35   
mkbk
MM - lepo da me pogrešaš!, Me pa zanima kje  za user posted image  tiči naša krti. Mogoče pa še spi, da se naspi za vse nazaj!

cojka - čestitam za avto, zdaj daš pa za rundo (joke)

neka noč -a se boš še kej pofočkala tuki, če ne, pa MISLM NATE!!!!!!!!!!!!user posted image

Nujno rabim en nasvet: Kolegica ima 30 let, pa rabim kako idejo za darilo (nič pretiranega, mi si dajemo taka bolj skromna darilca), samo nimam pojma kaj. Al pa tiste, ki ste že ble 30 - kaj ste kaj pametnega/zabavnega dobile?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 996
1.4.2010 11:24:26   
NATAŠA35
mkbk jaz sem dobila tako smešna darila kot navadna...so me pa najbolj presenetili z kozarcem polnim rižem z napisom 30 in noter je bila zapestnica...sem pa pogledala, ko so mi prinesli kozarec polnega riža in če mi ne bi rekli, da malo namignili, sploh ne bi v riž pogledalauser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 997
1.4.2010 11:34:28   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

MM - lepo da me pogrešaš!, Me pa zanima kje  za user posted image  tiči naša krti. Mogoče pa še spi, da se naspi za vse nazaj!

Za vse, ki pogrešate Krtkovo.... crknil ji je internet in pridejo šele jutri popravit user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 998
1.4.2010 11:35:31   
bcljka
oj!

učeri sm sicer vse prebirala sam mi nekak ni ratal da bi kej napisla user posted image sm več k pol dneva prespala pol sm pa prosila user posted image če bi šla na sprehod... in za njega je bil sprehod od mothercare do babycentra... in spet sva kupovala user posted image ampak seveda spet igrače... pol za naju pol za user posted image user posted image user posted image user posted image

dons sm pa že na vsezgodi bla nategnjena... me je klicu user posted image ob pol 7 k je bil še v službi da nej grem hitr pogledat v wc če pr nam tud teče rjava voda ker je slišu po radiju da v 80% Ljubljanje teče rjava voda... user posted image in sevdea sm šla ker me je zbudu sred globokega spanca in nisem niti pomisnla da je 1.april user posted image user posted image user posted image če ne bi bla tok zalimana bi mu šla na dvigalo prlept da je V OKVARI da bi mogu pol peš gor... ampak se mi res ni dal user posted image

sicer pa k je bla debata glede knjig... tole Moj prvi dojenček je men kupla babica in sm jo celo prebrala, je ok, ampak nč posebnega... sm pa prebrala 2 knjigi iz seznama od neke_noči... in morm rečt da knjiga Ljubezen ni dovolj je top (kdo je avtor bi mogla pa pogledat)!

ker učeri nisem komentirala je tok velik za pokomentirat, da ne bom komentirala user posted image edin Zvezdici - kjut kjut kjut pupa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 999
1.4.2010 11:44:44   
mkbk
bcljka a maš seznam od neke noči slučajno kej pr roki?

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......