Krysia
|
No, da ne bosta Zoja Miša in gajka cele strani zapolnili, bom še jaz malo vskočila ... Najprej vsem en lep pozdravček. Mene je spet čas povozil, nimam časa oziroma si ga en vzamem. Preberem vse, kar napišete, potem se pa ne spravim komentirat ... grozna sem! ZM, le pogumno pri iskanju službe ... in upam, da čimprej najdeš kaj primernega! K_a_t_j_a in Ryssa, en kup in zvrhan koš zdravja za Jana in Lana! Tejkaz, super izbira sobic za tvoja sončka! bella, ste imeli pa pestro za rojstni dan! Pa upam, da ti učenje zalaufa nazaj. Ti še velik manjka? tole je blo čist na kratko pokomentirano - več se ne spomnim ... se opravičujem Zdej pa mi: v nedeljo šli v ZOO - Rok je užival in že od nedelje kar naprej govori "arrra" - očitno ne bo imel težav s črko R. Čist je bil fasciniran nad vsemi tistimi živalmi ... Drugač pa tud kar naprej nekaj govori, vsako besedo proba ponovit, sam kaj ko ga pol mi ne razumemo ... no, sej nam gre vedno boljš. Včasih se mi zdi, da se mu zdim totalno zabita, ker ne razumem, kaj mi govori. Me gleda z enim takim pogledom "mami, kok je teb težko kej dopovedat" V nedeljo zjutraj sem opazila, da ima pod pazduho in dol po trupu (ob strani, med roko in telesom) ene pikice ... sem predvidevala, da bodo izginile, ampak niso, tko da sem prej klicala v ZD, ampak naša zdravnica cel teden dela dopoldan ... tko da kličem jutri. Nima vročine, nič ne kaže, da bi ga kaj bolelo / srbelo, edin iz nosa mu teče, sam po moje to nima nobene zveze s temi pikami. Pa slini se, ker mu še zadnja trojka raste (al pa že kakšna petka kje zadaj ...). Pojma nimam, kaj bi blo, so pa pikice samo na tem delu in nikjer drugje ... upam, da ni nič nevarnega ... Moja služba je v zadnjih zdihljajih ... še 13x grem delat - vmes imam še par dni dopusta ... po eni strani mi je fajn, ker grem stran od ljudi, ki ne prenesejo, da kdo razmišlja drugače od njih, po drugi strani mi je pa kljub vsemu malo žal. Konec koncev se z večino dobr razumem in mi je fajn z njimi delat. Da o dijakih sploh ne govorim, oni so pa itak večinoma fajn ... sicer so povsod izjeme, ampak tko načeloma so ok. Upam pa, da bom dobila kakšno službo, čeprav dvomim, da pred septembrom - bi morala imet res srečo ... bomo vidl ... drugač bom mela pa ene fejst dolge počitnice .... sicer z majhnimi dohodki (zavod za zaposlovanje), ampak vseeno - bolje nekaj kot nič ... A ste opazle, da je zlo očitno, da je kriza - velik nas je oziroma bo brez službe, ampak punce,m ne se dat, bomo že. Erin, kaj je zdej s srečanjem? Med prvomajskimi? Al pa un vikend pred? Za kakšno kavo bom pa ja še mela Zdej pa grem in upam, da se oglasim še ta teden ...
|