tix
|
Dober dan, čeprav malo deževen, no zame še bolš me vsaj preveč ven ne vleče ampak mal se moram pa tud shodit drugače me vse boli... IZVIRNO SPOROČILO: Špelka PA bo kmalu april in bomo še en mesec bližje našemu cilju - JULIJUUUU! JAh, verjetn tiste, k mate v redu nosečnost ne odštevate tolk intenzivno, no, jaz ko sem na bolniški, pa fest odštevam, ker sem že sita poležavanja, in pazljivosti na vsakem koraku. Poleg tega me zadnje tedne mal daje tud strah pred kakšnim bog-ne-daj prezgodnim porodom, ko so zdej glih tisti za zoprni tedni, ko otrok preživi, vendar ma lahko ful hude posledice. JA, nč, je treba kar pozitivno mislit... Se trudim. Te ful razumem ah, jaz mam kar zaupanje, da more biti dobro, je tudi res, da sem kašen dan čisto na tleh...bomo zmogli, bomo ja!!!! UZ so mi prestavili na petek, bris je bil pa vrjetno kar uredu glede na to, da me niso nič klicali. Imam pa par vprašanj za tiste z več izkušnjami, upam, da bodo še komu koristile: 1. košare ne bom imela, no itak bi bila do zime vrjetno premala in me zanima kolk je koristna zimska vreča za voziček, bi jo kar sedaj že kupila ker bom naročala preko interneta pa je dosti cenejša 2. Posteljica bo 60x120, pa nevem kakšno odejo, a je 135x100 ful prevelika 3. a ste vse imele tiste obrobe za okoli ograjice? vrjetno je fino, da se ne buta, ampak a čist tamali tudi to potrebujejo? Za začetek, bom sigurno še kaj našla
|