|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
31.3.2010 10:58:44   
Špelka
Ojla!

PA bo kmalu april in bomo še en mesec bližje našemu cilju - JULIJUUUU! user posted image JAh, verjetn tiste, k mate v redu nosečnost ne odštevate tolk intenzivno, no, jaz ko sem na bolniški, pa fest odštevam, ker sem že sita poležavanja, in pazljivosti na vsakem koraku. Poleg tega me zadnje tedne mal daje tud strah pred kakšnim bog-ne-daj prezgodnim porodom, ko so zdej glih tisti za zoprni tedni, ko otrok preživi, vendar ma lahko ful hude
Vreme je sicer bolj tako, ampak važno, da ni več unga zoprnega mraza. Jaz ga res ne maram.

Ko govorite o vozičkih - jaz bom mela še od Kaje Quinnyija, in sicer Speedyja. Je ful vozen in okreten, pa tudi sestavljenje je na easy, pa dokaj lahek je. PA itak - če ga že mamo doma... user posted image

Kilce - jaz sem trenutno pri +7 kg, in vidim, da sem kr ena najbolj "pridnih". user posted image

posledice. user posted image JA, nč, je treba kar pozitivno mislit... Se trudim.

KAko ste ostale? Vidim, da se kr dobr držite! Naj ostane tako! tok-.tok-tok user posted image

V album mi je končno uspelo obesit par slikic moje princeske in mojga buhija.

Uživajte in pridno vzhajajte trebuščke! user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
31.3.2010 11:50:11   
tix
Dober dan, čeprav malo deževen, no zame še bolš me vsaj preveč ven ne vleče  ampak mal se moram pa tud shodit drugače me vse boli...

IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
PA bo kmalu april in bomo še en mesec bližje našemu cilju - JULIJUUUU! user posted image JAh, verjetn tiste, k mate v redu nosečnost ne odštevate tolk intenzivno, no, jaz ko sem na bolniški, pa fest odštevam, ker sem že sita poležavanja, in pazljivosti na vsakem koraku. Poleg tega me zadnje tedne mal daje tud strah pred kakšnim bog-ne-daj prezgodnim porodom, ko so zdej glih tisti za zoprni tedni, ko otrok preživi, vendar ma lahko ful hude posledice. user posted image JA, nč, je treba kar pozitivno mislit... Se trudim.

Te ful razumem user posted image ah, jaz mam kar zaupanje, da more biti dobro, je tudi res, da sem kašen dan čisto na tleh...bomo zmogli, bomo ja!!!!user posted image

UZ so mi prestavili na petek, bris je bil pa vrjetno kar uredu glede na to, da me niso nič klicali.

Imam pa par vprašanj za tiste z več izkušnjami, upam, da bodo še komu koristile:

1. košare ne bom imela, no itak bi bila do zime vrjetno premala in me zanima kolk je koristna zimska vreča za voziček, bi jo kar sedaj že kupila ker bom naročala preko interneta pa je dosti cenejša

2. Posteljica bo 60x120, pa nevem kakšno odejo, a je 135x100 ful prevelika

3. a ste vse imele tiste obrobe za okoli ograjice? vrjetno je fino, da se ne buta, ampak a čist tamali tudi to potrebujejo?

Za začetek, bom sigurno še kaj našla

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
31.3.2010 12:17:00   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
petrca kje pa sta ti trgovini v Trstu? Jaz tudi hodim v trst sam teh pa res še nisem zasledila (no lani še pač nisem gledala otroških trgovinic)...

Sama še nisem bila tam, so mi pa druge punce približno povedale. Trgovini naj bi bili na trgu Ponte rosso (ali v tej bližini). Nekje kjer je ulica Via Mazzini in Via Carducci. Evo...tole sem si takrat prepisala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba
Glede testa sladkorja pa ne vem...delajo ga po 24 letu starosti.....ti kar vprašaj G....lp

Meni je G rekla, da ga dela v primeru prevelikega odstopanja otročka. Da bi bil npr. ful prevelik za svojo starost.

IZVIRNO SPOROČILO: tix
3. a ste vse imele tiste obrobe za okoli ograjice? vrjetno je fino, da se ne buta, ampak a čist tamali tudi to potrebujejo?

V temi ljubljanskih nosečnic je ravno par dni nazaj ena pisala o tem, da je malčka (star je bil 1 mesec) zjutraj našla pri robu posteljice. Očitno se tudi tako majhni otročki že dobro premikajo.
Jaz sem obrobo kupila v začetku marca, ko sem bila s starši v šopingu v Palmanovi. Imam pa namen kupit še eno, ki je okoli cele posteljice.

IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
Kilce - jaz sem trenutno pri +7 kg, in vidim, da sem kr ena najbolj "pridnih". user posted image

Jaz sem bila v 20. tednu šele na +3.3kg user posted image . Bomo vidli, kako bo naslednji teden, ko imam 7.4. pregled. Takrat bom 24t 2d.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 31.3.2010 12:20:23 >

www.petrca.net

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
31.3.2010 12:36:41   
Špelka
Ojla, tix!

Bom jaz poskusla odgovort (mam sicer izkušnjo samo 1x)

1. košara: če boš mela vozek,kjer se bosedalni del čisto polegel, košare ne rabiš. JAz recimo imama Speedyja in tam je košara obvezna, saj se ležalni del ne poleži čist. Če pa košare ne boš mela, je pa zimska vreča zelooo uporabna vse dokler otrok ne shodi, ker male, ki so pri miru v vozeku, zelo hitro pozimi zazebe - torej DA!

2. dekco lahko na eni strani postelje zviješ v svitek in maš še dodatno varovalo. Bi ti pa jest veen priporočala eno ta malo dekco, k jo maš lahko kasneje (jeseni) za pokrit otroka v vozeku.

3. obrobe za okoli posteljice so koristne zaradi vaj dveh razlogov: da se otrok ne bot v "remelce" in da v odprtine ne zatakne rokic, ko se začne bolj premikat. da ne govorimo o ugodnem psihološkem učinku... jaz recimo imam tole obrobe iz ta male posteljice pri KAji okoli stranic ta velke postelje (90x200) še zdaj in je Kaja sploh noče dat stran, k se zvečer fino k njej stisne. tko da bo očitno preba nabavit še eno. user posted image

Upam, da se kej od zgornjega sliši smiselno. user posted image LP

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
31.3.2010 12:37:25   
Špelka
In, ja, tix - BOMO ZMOGLI!!!! user posted image MORAMO!!!!

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
31.3.2010 12:41:03   
Martinčka
jaz bom imela obrobo že samo zato ker imam poleti vedno čez noč malo okno odprto.. pa se mi zdi da bo ta obroba tudi malo zaščitila dojenčka pred kakšnim vetrčkom... sicer jaz ne čutim nikoli nobenega prepiha sam ti mali dojenčki so še tako občutljivi pa se bom s to oblogo malo zavarovala da bom ziher da mu ne piha...
ker okno pa morem met malo odprto čne jaz sploh ne spim...

evo še pol urce pa pokličem ginekologinjo da jo naprosim da me danes vzame ker me malo skrbi zaradi krčev... lahko da je nič, lahko pa da je tudi kaj... ziher je ziher!

punce kako so pa kaj vaši lasje? meni se zdi da imam veliko manj mastne sedaj med nosečnostjo.. itak sem skos doma in si ji perem enkrat na teden ali enkrat an deset dni... prej pa nujno dvakrat na teden.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
31.3.2010 12:50:35   
Kat09
Živijo!

Današnji pregled je bil ta kratek (urin ter poslušanje srčka), vse ok. user posted image
Sem vprašala glede sladkorja, baje ga gledajo v vodi in če se tam kaj pokaže, te dajo na pregled. Testiranje/bris za streptokok b stane 50€ user posted image  in se na željo opravi v 36/37 tednu. A to boste vse opravljale ali ne?

Jaz grem v materinsko šolo v maju. Nisem pa se še čisto odločila kam, ker tudi ne vem, če bi res na vsa predavanja hodila. Pa ali bova šla skupaj s partnerjem le na obvezna in nato da naprej sama hodim.Mnenja so zelo deljena, vsekakor pa ti previjanje in dojenje pokažejo v porodnišnici, na dom pa ti potem pride še patronažna. Potem je pa kopica stvari, ki so tako čisto drugačni pri vsakem user posted image .

Stvari pa v bistvu nimam še nič (no, razen enega paketka terta plenic, hehe). Voziček in ostalo zraven dobim na posodo, košarico za spanje dobim podedovano od mojega. Trenutno se menim za predlanik z mizarjem. verjetno bom v maju začela z nabavo oblekic (ko bom na dopustu in tako imela čas ter videla, kaj sem že kaj dobila).

šipek...glede streptokoka je nevarno, če ti ga ne bi odkrili in ne bi imela antibiotikov. Kako so ti ga pa odkrili? Ker to baje ni standardno, da gledajo? Tako da sedaj ko veš, da imaš, si v bistvu skoraj na boljšem kot druge, ki ne vedo kako in kaj. Nič skrbeti.

pilotina, extra in ostale ležečke .... držite se, navijmo da bo vse ok in čim lažje.

Jaz bom pa 1 mesec pred PDP priča na poroki...in se že sedaj počutim okorno in okroglo, kako bo šele takrat. Poleg vsega skakanja bom moraa sedaj še kakšno lepo in bolj slovesno obleko najti. Da ne omenjam pomanjkanja cekinčkov, uh. Ima kakšna kak nasvet?

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
31.3.2010 13:01:36   
kenya
Mala biba, hvala za geslo.

Tix, zimsko vrečo le nabavi, ker je uporabna, predvsem potem v zimskih mesecih,ker je dete lepo na toplem. Pri prvi smo jo mi uporabljali še pri letu in pol, ko smo šli smučat in smo jo imeli za daljše sprehode še v vozičku, tko da jaz sem absolutno za.
Tudi obrobe v posteljici se mi zdijo o.k., predvsem na začetku, da se ne zatakne med ograjico. Pa pri nas imamo en del posteljice ob steni in je fajn, da ji daje še malo toplote. 

Jaz bom sicer imela košaro, ker sem pristaš tega. Mi je pa nekaj zanimivo. Pravijo, da če ni košare se mora športni del vozička  položiti čisto v vodoravni položaj. Pri nas je druga imela refluks in je morala imeti že od vsega začetka dvignjeno vzglavje, kar precej. Pa ni noben rekel, da bi bilo kaj škodljivo za njeno hrbtenico ali kaj drugega user posted image . Ji tudi ni pasalo, da je bila čisto v vodoravnem položaju.

Martinčka, tudi jaz imam sedaj bolj suhe lase, kot prej. Bi jih komot pustila neoprane 5 dni, ampak jih perem že zato, ker imam krajše, pa se mi zdi, da se vidi če niso oprani na 3 dni. Se mi pa zdi, da so izgubile lesk.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
31.3.2010 13:25:21   
kammy
Punce vas lahko jaz še enkrat prosim za geslo? Je katera tako prijazna?

Jaz sem v obdobju intenzivne rasti trebuščka. Do sedaj je šlo lepo poooočasi, sedaj pa se iz dneva v dan širim. Jakna, ki sem jo prejšnji teden komot zapela (še prostor je bil), mi danes ni več prav niti približno - še popka ne pokrijem user posted image . Ravno tako pa joškice kar rastejo in rastejo. Le kam bo to šlo? user posted image user posted image

Lepo se imejte, kljub deževenemu turobnemu dnevu!!

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
31.3.2010 13:41:55   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Kat09

Jaz bom pa 1 mesec pred PDP priča na poroki...in se že sedaj počutim okorno in okroglo, kako bo šele takrat. Poleg vsega skakanja bom moraa sedaj še kakšno lepo in bolj slovesno obleko najti. Da ne omenjam pomanjkanja cekinčkov, uh. Ima kakšna kak nasvet?

Kat09 jaz imam maja podelitev diplome in še na eno poroko grem in imam tudi težavo z obleko.. predsvem ker bi rada za podelitev imela dolgo, za na poroko pa nekje do kolen jackie kennedy style:)
sem se pa odločila da si bom dolgo najverjetneje vzela od Pletenine Joli (podobno kot pletenine Draž) ker jo bom lahko potem še kdaj drugič oblekla, ker so pletenine tako raztegljive.

Sicer sem kontaktirala tudi Majo Ferme in ona tudi dela svečane obleke za nosečnice...
je pa vse odvisno koliko si pripravljena plačati za obleko...

< Sporočilo je popravil Martinčka -- 31.3.2010 13:45:17 >

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
31.3.2010 14:29:44   
nicolina
Dan,

šipek...tako kot so druge punce rekle, boljše da so ti jo odkrili zdaj, kot pa kasneje, vse bo ok, ržimo pestke......user posted image user posted image

Martinčka, pa si res boga s tvojimi krči. Upam, da danes dobro opraviš in te bo tvoja G. vzela in pomirila, da je vse uredu. user posted image user posted image user posted image

Petrca2007 user posted image user posted image user posted image za voziček, jaz imam tud Jane slalolm pro in ga ne bi menjala za nič nas svetu. Mi smo bili res z njim zadovoljni, lepo se pere, material je super in bo še lepo služil drugemu članu. Tud košaro imamo, lupinica pa je od Maxi cosi, ker me njihova ni prepričala v testih, sej zdej so pa sigurno že bolje ocenjene.
el tede
Špelka, kolk je Kaja luškana....prava princeska, pa tvoj buši je tudi lep. user posted image

Lasje: meni se tudi manj mastijo in bi lahko zdržala cel teden brez pranja, ampak sem se navadila jih oprati 2X teddensko.

Obrobe za posteljico skoraj morajo bit, ker ima otrok neko zavetje in tudi da se ne zaplete v rešetke.

Zimska vreča: po moje je super za malo večje otroke, ko že sedijo v vozičku, da jih zaščitiš pred mrazom. ker ti športni deli so vsi bolj odprti, medtem ko je v košari otrok bolj zavorovan in ne pride veter do njega.

Šibam, ker se je sinko zbudil...bom zvečer še kaj odgovorila.....

Neposredna povezava do sporočila: 2761
31.3.2010 14:40:50   
Špelka
Špelka, kolk je Kaja luškana....prava princeska, pa tvoj buši je tudi lep. user posted image

Nicolina - hvala za komplimenta user posted image Vidva s Tinov sta tudi prelepa user posted image .

< Sporočilo je popravil Špelka -- 31.3.2010 14:41:16 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
31.3.2010 14:58:45   
šipek
KENYA: Test glukoze so meni naredili zato, ker imamo v družini sladkorno. Kakor sem jaz seznanjena, ga delajo, če je sladkorna v družini ali če so kakšne težave pri nosečnici in potem pogledajo, če je mogoče zaradi sladkorne (npr. če se prehitro rediš je to lahko zaradi sladkorne...).

KAT09: Streptokok b so mi odkrili, ker mi je G naredila test na patogene bakterije. Tega testa pri nas ne delajo avtomatično pri vseh nosečnicam ampak samo po potrebi - če so kakšne težave. Jaz imam ves čas izcedke, sedaj je bil malo rumenkast, pa mi je naredila test. Nekatere ženske, ki so s tem okužene nimajo nobenih težav sploh, nekatere pa peče, srbi... Drugače pa se da naredit ta test tudi samoplačniško - za ceno je ena že pisala, mislim pa, da se ga dela okoli 32. tedna. Najbolje je povprašat G. Jaz bi vsekakor šla na ta test v vsakem primeru. Če damo že toliko denarja za vse, se mi zdi pa zelo pomembno, da ti to bakterijo odkrijejo pravočasno.

Drugače pa hvala vsem puncam za vzpodbudne besede! user posted image Malo sem šokirana, ker nisem pričakovala, da bom imela to bakterijo. Kaj pa vem, do sedaj je bilo vedno vse o.k., potem pa sedaj tole. Pa ni mi jasno, kje se to stakne??? Jah, nimam kaj. Smo pa mamice pač take, da nas skrbi - ene si delamo malo preveč problemov, samo kaj, ko čez svoj karakter težko greš... user posted image user posted image

Punce, bodite lepo in čim manj skrbi želim! user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
31.3.2010 15:08:47   
Martinčka
sam da sporočim da sem govorila z zadrvnico in me je napotila kar na bolnico.. sem v bolnico jaz kar lepo zdravnico poklicala in ji vse razložila in je rekla da naj jemljem spasmex in če se krči ne nehajo da morem priti nazaj v bolnico...
tako da drage moje jaz vas za danes zapuščam ker grem ležat da se mi krči popolnoma prenehajo.. ker če morem slučajno jutri v bolnico, ga ni boga ki bi me spravil pred prazniki ven... Tako da grem mirovat in jest spasmex ki sem se mu na veliko izogibala!

mala biba, 6.4.2010 imam še bolj podrobno morfologijo zaradi user posted image ledvičk.. za seznamček:) sem kar klicala v MB in je bila sestra zeeeelo prijazna!

se beremo jutri naprej.. jaz grem sedaj v vodoravni položajuser posted image  

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
31.3.2010 15:16:28   
petrca2507
nicolina...midva sva vzela zdej najnovejši model vozička in lupince. Mi je prodajalka kazala razliko med sedanjim in prejšnjim modelom. Prejšnja lupinca je ful majhna, nizka, tesna. Ta zdej je pa večja, bolj prostorna in višja.
Sem se pa že v prvi trgovini tko navdušila nad tem vozičkom, da bi takrat razstavljen model kar peš odpeljala domov. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 2765
31.3.2010 15:23:47   
pilotina
Martinčka user posted image lepo počivaj

Neposredna povezava do sporočila: 2766
31.3.2010 17:26:13   
extra
Martinčka smo v mislih s teboj....sej ti bo spasmex pomagal, pa veliko magnezija pij!!!
Boš videla da bo jutri bolje.
Se mi zdi da tudi vreme vpliva na naše bušije, vsaj meni. Zdej že dva dni mi trebuh otrdeva vsakič ko grem na wc, pa tišči me dol. Naj že posije sonček, bomo koj vse boljše volje.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
31.3.2010 17:27:56   
eelyy
Drage moje...
Včasih vas res nahitro preberem in neusepem napisati nič imamo doma mahjnega čmrlja starega 10 mesecev in je vedno polhen energije...pri nas bomo imeli razliko med otrokoma 14 mesecev je nepričakovano,vseno bomo pa sfolgali.Ima katera tudi manjšo razliko med otrokoma?
Zadnič sem spraševala glede bolniške(v zgodnji nosečnosti se mi je skoraj posteljica odluščila)in ker bom v 6 mesecu,ko bi morala začeti delati mi je G. svetovala nej doma ostanem za tista dva meseca in da bo probala zrihtati bolniško....?Zdej pa nevem kako bo,če me pošlje komisija delat po eni strani tudi prav bom šla malo med folk,če pa ostanem pa toliko bolje zaradi varstva malega.Ko sem pa klicala v kadrovsko in sporočila novico mi je pa kadrovkinja rekla nej ostanem doma in nehodim delat za tista dva meseca...
martinčka: res počivaj držim pesti zate,da bo vse vreduuser posted image .

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
31.3.2010 18:14:55   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: extra

Martinčka smo v mislih s teboj....sej ti bo spasmex pomagal, pa veliko magnezija pij!!!
Boš videla da bo jutri bolje.

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: extra
Se mi zdi da tudi vreme vpliva na naše bušije, vsaj meni. Zdej že dva dni mi trebuh otrdeva vsakič ko grem na wc, pa tišči me dol. Naj že posije sonček, bomo koj vse boljše volje.

Ni dvakrat za rečt. Meni je že parkrat danes dopoldne, pa je zdej na srečo dobro.

Jaz pa nimam občutka, da bi me kaj dol tiščalo, mam pa skoz nek čudn občutek v trebuhu, tko ful napet trebuh... no ja, saj se "samo še par" mesecevuser posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
31.3.2010 18:53:19   
buškolinka
no, pa je že skrajni čas da se tud midve kaj tu gor oglasive user posted image

danes sva imeli pregled, ki je trajal mislim da kakih 5 minut, pritisk, teža + 8kg (oz.+5 kg v zadnjem mesecu) user posted image , kri(hgm imam še nižji (103) kot pred 2,5 mesecema, kljub rednemu jemanju retaferja)user posted image , poslušanje srčka user posted image , napotnica za diabetološko na polikliniki user posted image (grem kar jutri zjutraj) in že sem bila pred vrati user posted image

se vam javljam iz službe, kjer imamo pravo norišnico, tako da me vedno bolj skrbi, kdaj si bom lahko vzela cajt za ogledovanje in izbiranje vozička in sobice in še vsega ostalega kar paše zravenuser posted image ampak moram izkoristit tele deževne dneve za delo, ker bo pri sončku še toliko težje delat

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
31.3.2010 18:59:39   
naja7

Voziček in ostala oprema: imam ogledaneg quinnyjaa, čakam, če bo še kaj popustov v maju v BC, drugače ga bom naročila preko interneta.

Tix moja teta je poslovodkinja v BC in je rekla, da je ugotovila, da imajo na 4 tedne akcijo da pri  nakupu opreme(vozički, košarice itd,...) nad 50 evrov dobiš bon za 10 evrov. Praktično popust če tko gledaš dobiš določeno vsoto nazaj... Tko da če katera hoče oz. ko mi teta sporoči za naslednjo to akcijo sporočim, upam da so istočasno po vsej sloveniji, da katere ne .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
31.3.2010 19:07:17   
DanijelaNeli
Dober večer...
Joj,kakšna nevihta je na Primorskem...pa tak lep sonček se je naredil popoldne...

Koliko ste napisale...morem še brat od nazaj...

Danes nisem bila nekam od volje...še se me nekaj loteva.En blagi prehladek in mišice na nogah me bolijo.

Zato sem šla prej malo hodit s ta malo...in mi je prav pasalo.
Zdaj mi bo šla kmalu spat,ker ni spala popoldne...za večerjo si je zaželela jajca s hrenovkami...Jaz pa že dva dni sanjam o špargljih... okoli hiše jih raste koliko se ti zahoče... Zdaj po dežju in ko sonček posije...jih bom šla sigurno nabrat...

Martinčka...ti lepo počivaj s svojo pikico....user posted image user posted image

Glede zimske vreče...jaz sem jo pri prvi user posted image  imela in mi je bila res super.Še posebno za hladne jesenske in zimske dni,ko mi je mala sedela v vozičku.
Košare pa ne bom imela,ker se bo voziček dal v 100% ležeči položaj,in je razred od 0+.
Lasje...aj,problemi s temi pa še pridejo...ko ti po porodu začnejo izpadat.To,da jih imaš manj me manj moti kot to,da so potem lasje res povsod kjer se ti giblješ.user posted image
Meni je rekla frizerka naj pridem enkrat pred porodom k njej,da mi naredi eno kuro z masko in potem bom mirna za en čas.Ker si itak strižem le špice in imam zelo goste lase.
Obrobe...se strinjam s puncami gor,kar so napisale...so zelo praktične,glede varnosti raznih prepihov in seveda,ker varujejo leseni del.

Grem si eno limonado naredit...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
31.3.2010 19:11:07   
naja7
Pozdravljene souser posted image

Ne znam citiratuser posted image prejšni post je namenjen tix.

Drugače pa je pri nas razburljivo, naša bejbika je dobila ime Pia in od izbire imena naprej je tako živahna da jojmene, očitno ji je všečuser posted image user posted image .
Brcike so tako intenzivne da se mi cel trebuh premika ko ima ona svoje žurke...

Zanima me če ima še katera probleme z joški, mene bradavice obupno bolijo, g mi je priporočala masažo s kakšnim oljem ali pa mastno kremco...
To tudi počnem ampak je na otip vse tako razbolelo, da se komaj namažem...

Selitev na obzorju, majčken pozno že skoraj samo bolši sedaj kot potem ko bo še manj časa in več skrbi, s user posted image se bova upajmo da v kratkem preselila, drugače imava stanovanje v Lj ampak se bova zaradi financ vrnila na koroški konec in sva v intenzivnem iskanju ampak zaenkrat brez uspeha....

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
31.3.2010 19:54:23   
Naomi1
Martinčka enuser posted image , ter držim pesti da se težave čim prej rešijo.

Neposredna povezava do sporočila: 2774
31.3.2010 19:56:46   
Naomi1
nicolina kako si pa skombinirala vse dele vozička skupaj, glede na to, da nisi vzela kompleta Jane slalom pro? Kje si dobila košaro, se jo da posebej kupiti?
Zase sem imela v mislih točno tak komplet kot si ga sestavila tiuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.