|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
31.3.2010 20:41:39   
Bina 83
Hoj punce!

Dva dni me ni na forumu, pol si moram pa uro časa vzet da vas preberem-pridne!user posted image

Moram priznat da danes tudi približno ni bil moj dan. Zjutraj sem imela pregled, z bebico vse okuser posted image sem full vesela, z mano načeloma tudi razen KILOGRAMOV! Me je skor kap ko sem stopila na tehtnico. V zadnjem mesecu sem jih pridelala še +3 in tako sem skupno na +12!user posted image
G mi ni nič težila, je pa sam debel pogledala in me vprašala če je to res! Opozorila me je naj se res izogibam sladkarij (izogibam se jih že od opozorila od prejšnjega meseca) in belega kruha! Groza!
Ko sem se odpeljala iz ZD proti službi je pa očitno za mano prišlo in sem začela jokat ko dež! Kar videla sem se kot eno bajsiko s hamburgerem v roki! user posted image
Mislim da me je s tira vrglo, ko sem imela skor 10 let 53-54 kg in sem lahko jedla kolikor sem hotla, zdaj pa v parih mesecih pa tole!user posted image

In bolj sem si govorila, da sem egoistična, pa da naj bom vesela da je z bebico vse ok (in z mojim zdravjem), bolj je lilo iz mene!

Očitno so čustvena nihanja šele zdaj prišla do mene! Vsekakor si takih izpadov ne želim več!

Tako, to sem morala dat iz sebe-upam da bom že jutri lahko napisala kaj bolj pozitivnega!

Naslednji pregled in merjenje sladkorja 22.4.!

Nočko noč

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
31.3.2010 20:51:05   
Špelka
Martinčka, tudi jaz mislim nate... user posted image user posted image Upam, da se ti krči poležejo. Drgač pa tako kot extra in tix imam tud jaz zdnje 4 dni ful pritisk v trebuhu, pa občasno krče in boli me nizko pod trebuhom - po mojem vezi. user posted image LAhko da je vreme. Sem pa pogruntla, da ko sem zaprta, so ti krči bolj intenzivni oz. vse mlo bolj boli. Danes sem mela sadni zajtrk, šla 3x na veliko potrebo in zdaj je HB skor dobr. user posted image user posted image (trkam na les). Probejte vzdrževat redno odvajanje, mogoč bo pomagalo tudi vam.user posted image

Držite se, vse punce, vsaj še 3 mesce MORMO zdržat!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
31.3.2010 21:02:10   
DanijelaNeli
Bina83..to so pa naši hormončki.Verjetno ti je tudi pasalo,da si se zjokala... Vem kako se počutiš.Sem bila na istem v 1.user posted image ... user posted image

Je treba pazit na sladkarije,pa belega kruha,ja.

Jaz tudi vem zase,da sem zdaj v zadnjih tednih kar šla gor s kg,pa čeprav ne stopim na tehtnico doma...le v ZD.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 31.3.2010 21:04:17 >

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
31.3.2010 21:03:23   
đanika
dober večer

se samo na hitro oglasim jutri izpit in se učim.

celjanke ker se nobene ni več oglasila za jutri predvidevam da nič ne bo iz našega srečanja? meni so tako prestavili izpit tako da ga imam jutri zato bi težko prišla na srečanje pravočasno.

tako da vrjetno bo treba drug datum določit..

Mi imamo voziček maxi cosi mura + zimska vreča in jajčka jaz navijam še za košaro samo moj ni navdušen.....

lep pozdrav

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
31.3.2010 21:10:32   
balem
Ja lih čekiram kaj zdej....
Emmmmmm.... Kaj pa vem, drug tedn, lahko tudi četrtek ista ura??? Pa se prek ZS zmenmo čist do konca, bo po moje lažje, kot da se takle lovimo tle gor... Jst tud nič več ne spremljam odkar sm spet v službi user posted image

đanika ful velik sreče ju3user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
31.3.2010 21:36:51   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Špelka
Probejte vzdrževat redno odvajanje, mogoč bo pomagalo tudi vam.user posted image

To sem pa tudi sama že ugotovila. Kljub temu, da popijem pracej magnezija kot donat in šumenke je moja prebava nikakva in me še bolj vse tišči.

Komaj čakaj petek pregled, da vidimo če se je moj MV čudežno podalšaluser posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
31.3.2010 23:17:32   
candy24
Ojla,

samo na hitro, ker se mi že pošteno drema. Najprej: preveč pišete!! user posted image user posted image

Pri meni se ne dogaja nič posebnega. user posted image Utegne vam morda biti zanimivo samo to, da sem danes prebrala knjigo od M. Wagnerja - Moj porodni načrt. Knjiga mi je bila kot takšna kar malo dolgočasna, saj nisem izvedela nič presenetljivega. Razen tega, da bomo morale rodit - tako ali drugače. user posted image Skratka, ne razumem zakaj delajo tak halo iz te knjige.

Včeraj sem na telovadbi spoznala anajrim. user posted image Škoda, ker se ti je tako mudilo.

Pa lahko noč vsem.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
1.4.2010 0:33:38   
anajrim
ojla punce!

da vas na kratko pokomentiram...
jaz sem ok, razen tega da me ful v križu peče in me bioli spodaj med nogami... ima še katera podobne težave???

Sedaj pa tule čakam da se mi do konca speče čokoladna potica, upam da čim prej da grem spat.

Tebi martinčika pa upam da se vse srečno izteče user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj ostale punce...ok???

lepo spite

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
1.4.2010 0:35:46   
anajrim
Candy 14 - jutri me sicer ne bo ker imam zopet en sestanek,. pridem pa v torek in si vzamem čas ok!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
1.4.2010 6:23:06   
nicolina
Jutro,
user posted image za vas....

Bina83, ne se sekirat, pač ti gredo kg bolj gor, sej ni nujno da ti bodo šli tudi zadnje mesece. Imam eno kolegico, ki se je v prvih treh mesecih zredila za 8kg in do konca samo še 6. Je bla pa prej zmeraj suhica in so ji prav pasali kilogramčki. Verjamem, da si še bolj občutljiva zaradi hormončkov....spomni se samo na to, da boš kmalu držala user posted image in boš pozabila tudi na kg. user posted image user posted image user posted image

Naomi1
, jaz sem v Pikapolonici vzela voziček in košaro. So bili pa ful prijazni in mi je šel prodajalec na roko, sej nisem rabila vzeti kompleta, tako da sem najprej kupila šprtni del, potem pa še košaro. Maxi cosi lupinico pa sem kupila v BC.

Anajrim, kolk si pridna...a potico si že pekla?

Jaz bom v petek, samo ne potice, ker nisem še tako spretna s poticami...user posted image user posted image user posted image , to bo kar moja mami....jaz bom kakšno drugo pecivo. Kaj boste pa ostale?

Lep dan vam želim....

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
1.4.2010 7:25:23   
tinca10
Bina: jst te čist razumem kako je s temi kg, čeprav sem mogoče po številki kontra od tebe. Odkar me je pred tremi tedni sestra kregala, da sem se preveč zredila (pri polnih 24 tednih 2,5kg, od tega sta bile 2kg v zadnjem mesecu), sem se tudi jst počutila kot ena bajsika, čeprav se mi ti dve kilce nista nikjer poznali. Tako, da se zdaj vsako jutro doma tehtam, ker mi je rekla sestra, da slučajno do naslednjič (do naslednjega tedna ko imam pregled) ne bi nabrala več kot ene kile. Zaenkrat mi sicer ratuje, ampak sem kar brezveze zaradi ene sestre postala obremenjena s temi kg... kr neki
uglavnem zdaj pri polnih 27 tednih imam +3kg

tudi mene zadnje 3 dni nekaj čudno tišči v trebuhu, pritiska navzdol, otrjuje trebuh... včeraj sem se zaradi tega ene 6 krat ulegla, da se je umirilo. verjetno je res zaradi vremena

naš user posted image  pa vsak dan bolj razigran, nori občutki ko se premika po trebuhu levo, desno in se naredi kar taka velika kepa na eni strani. brca pa tudi že full močno, me kar boli na trenutke

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
1.4.2010 7:30:38   
tinca10
Kiwa: če se prav spomnim si ti govorila o Haucku... danes je v Baby centru v akciji in se cenovno full splača

http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=197311

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
1.4.2010 8:14:00   
Kiwa
Tinca10 hvala. Mi je všeč, edino želela bi "cel" ročaj, na tako da sta dva. Veš kaj mislim ane :)
Včeraj sva bila v Pikapolonici in sem tudi našla 2 vozička, ki sta mi kar všeč, ampak mislim, da bo še nekaj časa preteklo, preden ga kupim.

Danes imam kardiologa..pa da vidim, kaj bodo rekli. Sicer se mi zdi, da mi srce več ne razbija toliko..ne vem. V vsakem primeru je dobro, da grem.

Lep dan!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
1.4.2010 8:23:15   
Mishan
Dobro jutro vsem!

Bina83: glede kilogramov. Sama sem trenutno nekje na +10, včeraj pri zdravniku sem imela 3 kg več kot mesec prej. Rediti sem se začela že kar kmalu, ker mi je tudi trebuh začel rasti že praktično od vsega začetka. Ne sestra, ne zdravnik nista komentirala moje teže. Sem pa tudi sama sicer suha, že leta imam cca 53 kg (+/- 2 kg) Jem veliko sladkarij (kot bi bila odvisna), jem večkrat zvečer (prej nisem). Če mi paše hamburger, si ga privoščim user posted image ...pač sem se odločila, da se ne mislim preveč sekirati. Sem pa tudi sama naredila cel doktorat iz tega - ker sem bila tudi sama presenečena nad to spremembo. Večinoma mi gre itak vse v trebuh - se mi zdi ogromen (čeprav mi je všeč user posted image ) - seveda pa se mi sedaj pozna malo tudi na stegnih, riti in obrazu (nekaj pač mora "nositi" to medicinko na trebuhu) user posted image

Ker je bilo trenutno veliko mojih kolegic nosečih in po "razgovoru" z domačimi, sem prišla do naslednjega zaključka. Bolj suhe ženske se v nosečnosti bolj zredijo. Moja teta je suha in visoka kot prekla, pa se je med nosečnostjo zredila 30 kg. Moja sestrična se je zredila 25 kg (pa je sedaj 1 leto po porodu bolj suha kot kadarkoli prej - za moje pojme že presuha in to brez hujšanja in telovadbe). Moja suha sodelavkam športnica - čez 20 kg. Skratka...lahko bi naštevala v nedogled. Ne sekiraj se, ker to ni nič takega. Po porodu bo že bolje. Do takrat pa uživaj.

Itak pa je tako - vse nosečnice smo res luštne. Včeraj sem imela redni pregled (btw, vse ok). In ko sem tam v Leonišču sedela in čakala na vrsto, je mimo prikoracalo precej trebuščkov. Mislim...kile gor, dol...vse smo kot ene račke. Hecne. In res...kile sploh ne igrajo nobene vloge user posted image

Naslednji pregled imam 28.4.

V ponedeljkek sem bila še na 3D pregledu v Dravljah pri Reševi. Res je bil lep pregled - ponovna morfologija s to razliko, da si res lahko zmišljuješ in zveš vse kar te zanima. user posted image je sicer z rokicami zakrivala obraz ampak občasno je le pustila, da si njeno visočanstvo lahko tudi ogledamo. Ima pa precej velika stopala (bi rekla da je to gensko user posted image ) pa drži se za nos (očitno v tej plodovnici ne zna pihati ven - kot njena mama v morju user posted image ).

Drugače pa sem tudi jaz ZELO vremenska in imam kar nekaj težav zadnje dni user posted image Od tega, da 2 noči nisem popolnoma nič spala, do tega, da sem bila tudi sicer brez energije, trebuh mi je pritiskal na vse notranje organe in sem bila kot invalidna, včeraj me je pa cel dan trgalo v rami, da mi je bilo od bolečine že kar slabo. Tako da sočustvujem z vsemi, ki imate podobne probleme in držim pesti na hitro izboljšanje.

Pa ugotovila sem, da imam počasi že res probleme z umivanjem stopal, obuvanjem, depiliranjem, obračanjem med spanjem in jutranjim vstajanjem - kjer se moram kot hrošček nekako zagugati in prekucniti. Si raje ne predstavljam kaj bo čez ene mesec?? user posted image Verjetno bom zbudila mojega zraven in ga prosila, če me lahko zjutraj na noge postavi. in potem upala, da se ne bom kje prekucnila user posted image

Aja, gorenjke...telovadba v Lescah... http://klubsportainzdravja.si/1/ Je samo ob sredah ampak je kar intenzivno. Ko sem bila prvič sem mislila, da bomo bolj kot ne sedeli, pa nekaj počasi delali pa tko...nosečniško ležerno pač. Noo, pa smo eno uro skakale po stepu tako, da sem mislila, da me bo kap! Drugič je bilo že bolje. Ampak glede nato, da z nami skačejo tudi take, ki so teden dni pred rokom, že ne more biti tako slabo user posted image

Tix...ti si na bolniški, ne? A te je kdaj že obiskala komisija? In a si imela kakšne probleme pri podaljšanju bolniške?

Lep dan vsem,

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
1.4.2010 8:35:26   
Zveezdica
Ojla bejbeuser posted image !

Kako smo? Mi smo kar ok, včeri bla na pregledu, na hitrico videla svojega škratkauser posted image user posted image user posted image , vse ok, potrdili, da je 100% user posted image user posted image , G je bila res fuuuull prjazna, pogledali sva še moj D jajčnik, k me je zadnje čase res bolel, pa me je full skrbel, da ni spet kaj narobe (mela že 2× operacijo v dobi 4 let), HB ni blo videti nič sumljivega, tko da zdaj sem pomirjena in pa čudežno me je nehal boletuser posted image user posted image , k je glih "šarla" spodaj je še MV zmerla-4cm, kar je tud vredu,voda in pritisk super,hemoglobin ni preverila, je rekla, da naslednič, tablete morm še naprej jest in upam, da ne bo kaj slabše, ker sem mela že pred mesecem sam 107user posted image , kilce-jah kaj naj rečem sem prestopla magičnih 60, mam 60,5 kg, tko da sem na +10,5kguser posted image , rekla je, da sicer ni kritično, ker nisem mela prej neke hude podlage in tud zdaj baje ni tko grozno, ampak da vseen naj ne jem vse povprekuser posted image , ker se bom potem tolk bolj matrala, k bom hotla nazaj na svoje kg, ampak lahko je to govort, drugač je pa v praksi, k mi zadnje čase zvečer tko nenormalno paše sladoled al pa kaj sladkega (pa prej res nisem skor nikol pomislila na sladkarije), jst sem tud dobila napotnico za merjenje tolerance glukoze, tko da bom šla nasledn teden en dan, no to je blo v grobem vseuser posted image .

DanijelaNeli HVALA za informacije; arruba ni panike, ti kar počasiuser posted image .

Uživajte še naprej!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
1.4.2010 8:51:06   
đanika
jutro

balem....

hvala srečo danes rabim...

jaz sem za če bo še katera za to da se dobimo, če ne pa greva sami na en velik kos tortice..

lp

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
1.4.2010 9:05:51   
Joie
Celjanke - a danes torej odpade? user posted image No javite, kdaj bi drug teden šlo....
no mi smo pa včeraj končno imeli 3D MF - joj kak je blo super! Naša bebica je zdrava, vsi organi, aorte ipd, so super vidni, težki smo okoli 600g, do poroda bi naj prišli do 3,5kg! user posted image Hana je ful uživala, še doma je hotla skoz CD gledat! :sm_smileylove: Aja - glede spola me pa le ni moj instinkt zapustil - na NS ga je zgrešla! user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
1.4.2010 9:32:06   
Srecka010
Pozdravljene user posted image
Martinčka user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa dobila voziček Quinny Freestyle , naročila sem ga iz Nemčije. Sem pa kupila tudi košaro in zimsko vrečo (po priporočilu prijateljic). Posteljico bova verjetno dobila rabljeno, za previjalno sem pa mojga user posted image nahecala, da mi jo bo naredil po meri. Oblekic pa nisem še nič kupovala, ker se mi zdi prekmalu.
Lepo se imejte in držim pesti, da bo na pregledih vse v redu.

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
1.4.2010 9:43:36   
Martinčka
user posted image Hvala punce da ste mislile nameuser posted image

tinca10 ja kaj za eno sestro pa imate pri vas da ti je šla pri 2,5kg to rečt?  ta je pa res čudna... ženska s povprečno težo bi se naj med nosečnostjo zredila za okoli 15kg... tiste ki so bolj suhe pa seveda več, ker more telo nekje narediti malo zaloge za mlekeca... tudi jaz vem da vse ki so bolj suhe postave, da so okoli mene imele na koncu 20kg+, ene celo 30kg... zdaj so pa res še bolj suhcene kot pred nosečnostjo... tako da se ni za sekirat!

drugače pa se jaz vedno doma tehtam na tešče v spodnjem perilu ker pri zdravnici me vsakič ob drugi uri tehtajo (enkrat še pred zajtrkom drugič pa po kosilu!) in tudi vedno sme drugače oblečena in obuta (enkrat imam balerinke in oblekico, drugič pa škornje in džins!)... tako da jaz zaupam kar lepo samo svoji tehnici in si kar lepo pišem že od začetka nosečnosti kako gredo kile gor in dol in gor in gor in goruser posted image ...

jaz sem danes bolje... spasmex je naredil svoje in upam da ne bo krčev nazaj ker nočem spet v bolnico... pa še prazniki so... tako da bom danes tudi bolj mirovala pa bo!

danes je prvi april tako da ahtejte da vas danes kdo kaj ne naheca!user posted image  če pa vas pa to delite z nami da se malo nasmejimouser posted image ...

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
1.4.2010 9:51:17   
micla
Dobro jutro,

kolko čvekate...ne  tko hitro, ker vas ne dohajamo več...user posted image

V glavnem pri nas je sonček, ma so lih prej povedali da bo že popoldne dež. Jst sm se malo pomirila od pregleda. Hvala vam za nasvete glede rihtanja fantka...sej pol itak vse delaš spontano.

martinčka.....počivej,počivej, počivej....zdej ko si še sama (mislim brez že enega otroka se to da), potem v drugo, če moreš ležat je pa malo problem, ker ti naši otročki enostavno ne razumejo, da mamica ne more. Jst rečem moji, da je ne morem vzet opa, ker me boli trebušček in ona meni reče....a te buba trebušček, boga mama, dej opa. Ne sej če je treba se pač paziš in pika in ni druge, kot da se otrok navadi.

bina83....kilogrami, jst sm tudi že na +9,5kg. Ma kaj čem....sama se tudi vidim kot ena omara....sm gledala slike, ko smo bli v bazenu dva tedna nazaj in se mi zdi da sem ko hrust, ma je ful vse odvisno od štampa tko da sploh ne moreš posploševat kolko je pravilno se zredit. Jst sm v prvo šla gor 17 kg in jih na porodni mizi pustila 11kg. To ne oreš verjet kolko vode sem imela. In pol na hitro še 4 kg, pol tri pa počasi, s tem da mi je ostal en kilo več kot prej, ma lih tko sm prišla v svoje prejšnje hlače.  Sej meni se tudi kar v glavi zavrti, ko mi vsi rečejo da to bo pa kmalu dojenček in pol jst prjavim, da šele konec julija (torej še 4 mesece) in pol se vsi čudijo , kako imam tko velik trebuh. Ma bog pomagej, mi pač rata tak velik trebuh.
Mislim, lih vsak, ki ima 5 minut cajta se ukvarja z mano in mojim trebuhom. user posted image

đanika....srečno na izpitu

merjenje cukra....pri nas to delajo vsem serijsko v 24 tednu. Mogoče je to kej povezano s tem, da primorke rojevamo po statistiki najtežje otroke. Ja ni kej....zgleda, da dobro jemo.user posted image

naja7....verjetno se bomo tudi mi selili....v večje. Ma ko smo se menili smo rekli, da mormo do maja bit že uštomani, ma kot zgleda, ne vem če bo uspelo niti do poroda....moj je tipična tehtnica, ki bi en dan komfortno stanovanje, drug dan pa raje hiško, pa pol spet stanovanje........in jst zgubljam živce zraven njega.

Zdej morm na hitro pospravit in pol šibam v baby center pogledat kolk me pride nova previjalna torba za PP, ker prejšnja je noter tista podloga vsa natrgana. Ma mislim, dami 50 EUR ne uteče....itak je vse tko drago, ko kupuješ posebej.

zimska vreča in obroba....vse je zelo dobrodošlo če imaš. Res se rabi.

zdej pa šibam.....čau čau....

micla

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
1.4.2010 10:01:59   
candy24
Dobro jutro,

vreme je spet za user posted image user posted image . Malo mi gre že na živce ta dež. user posted image Upam da bo za vikend lepše.

Mishan - ob branju tvojega posta sem se kar nasmejala zdaj za dobro jutro user posted image

Jaz o svojih kg raje ne bi govorila... user posted image user posted image

anajrim - ti si pa full pridna, da imaš energijo za bit v kuhinji ob tako poznih urah. Super za torek, ampak takrat pa mene ne bo, ker imam ob dveh izpit na faksu. user posted image Bog ve do kdaj se bo zadeva zavlekla... Kaj pa naslednji četrtek? user posted image

Martinčka - lepo je prebrat, da si malo boljše user posted image

Fajn bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 2796
1.4.2010 10:15:44   
tix
Dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: Mishan
Tix...ti si na bolniški, ne? A te je kdaj že obiskala komisija? In a si imela kakšne probleme pri podaljšanju bolniške?
Lep dan vsem,

Sem zdej šele en mesec, tako da bom jutri videla kako naprej. Sama bi veliko rajši šla delat kot pa ležat cele dnevem, čeprav slutim, da mi počivanje ne uide. Tako posledično še nisem komisijsko, me pa niti ne skrbi, ker 1. sprehodi so mi dovoljeni, 2. delam doma, v S.p., pa v najslebšem primeru sama plačujem prispevke naprej, se pravi če mi prekinejo bolniško

Moji kg, se bojim, kakšni so zdej ko samo jem in ležimuser posted image

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
1.4.2010 11:09:07   
DanijelaNeli
Pozdravljene...

Končno sem prišla k sebi...
Zjutraj sem se zbudila z Neli čisto običajnega počutja...Šli sva v vrtec,ob cesti sem se ustavila v lekarni,da vzamem fiziološko raztopino za moj nos,in še nekaj malenkosti...
V trgovini čez en čas pa me je oblila taka slabost....user posted image Kar naenkrat sem bila ful švoh,v glavo prebledela,...bila sem glih na blagajni in  molila,da bi čimprej prišla ven.Od razburjenja mi je že pikica v trebuhu ful začela brcat...
V avtu sem počakala en čas...nakar sem se odpeljala.Šla sem kar po stari cesti...pol spet ena slabost...plus še to,da se mi je začela delat tema pred očmi.Skoraj bi zavila s ceste.Nekako mi je uspelo ustavit.
Nisem bila sposobna vozit,..zato sem poklicala mojega,da me pride iskat,pa čeprav sem bila tri minute oddaljena od doma.
Samo,da je šlo vse mimo.

Doma sem pojedla malo sirnega namaza na črenem kruhu,spila en čaj za nosečnice...in sem OK.Zdaj še eno limonado pa bo...
Počivat grem malo na kavč..kosilo sem že napol pripravila...Juha obvezna.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 1.4.2010 11:10:56 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
1.4.2010 11:50:27   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

ojla punce!

da vas na kratko pokomentiram...
jaz sem ok, razen tega da me ful v križu peče in me bioli spodaj med nogami... ima še katera podobne težave???

ja jaz...začelo se je prejšnji teden, ampak se je sedaj malo umirilo...cel ledveni del me je bolel do trtice in me je špikalo ter krčlo zunaj in znotraj v pipiki...ampak se nisem kaj dosti obremenjevala, ker me že itak od samega začetka stalno nekaj boli in ker se je otrdevanje trebuha umirilo, sem malo bolj pomirjena

anajrim...upam, da se nama/nam to dogaja, ker je pri nekaterih to nekaj normalnega user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
1.4.2010 11:56:23   
Špelka
MArtinčka, me veseli, da si bolje! user posted image user posted image user posted image

Drgač pa, MIcla, jest mam tud 2-letnico doma, pa vse razume. NAučila se je celo sama zlest na previjalno in dol, pa na stolček, skratka povsod. user posted image Ni pa fino, ker bi jo jaz kdaj pocrkljala, pa ne morem - ampak tile 3 meseci bodo kmalu minili.

1. april: jest sem mojga nabasala, da sem vidla na netu, da majo v Faldbachu kcijo ravno v juliju - zastonj porod in skupno bivanje za en teden. In je verjel! user posted image user posted image user posted image

Sodelovko sem pa nabasala, da bomo mel dvojčke, pa je tud peljala! user posted image user posted image user posted image Živel 1. april! Lepo bašte pa fajn se mejte!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.