kenya
|
Dan , No, pa imamo spet dež. Ravno zdej, ko sem se jaz odločila, da bom zjutraj potem ko oddam ta male v vrtcu hodila na en dolg sprehod, ker se čisto nič ne rekreiram. Evo, pa imam spet dober izgovor . Jaz bi spet prosila za geslo, če se me katera usmili, da mi ga pošlje, ker bi res rada mal pokukala v album. Pleaseeeee . Martinčka, ti si pa res božica s temle tvojim žolčem. Sama nimam pojma, kakšne so te bolečine, je pa imela težave moja mama in je bila čist fuč, kadar jo je napadlo. Se tudi premaknit ni mogla, ker je tako bolelo, pa ima drugače visok prag bolečin. Verjamem, da imaš poln kufer diete, še posebej sedaj, ko se bomo vsi veselo basali z jajci in šunko. Naomi1, kakor je meni znano, na voziček Jane slalom pro paše samo košara in lupinica od Jane. Vsaj včasih je bilo tako. Sicer pa če lupinice ne boš uporabljala na vozičku, potem ni problema, če kupiš Maxi cosi. Mi smo problem sicer rešili malce na drug način. No, malo več stroškov smo si naredili. Sicer smo lupinico res v večini imeli le za vožnjo v avtu. Ampak včasih je pa prav prišlo, da je ostala v lupini, če sem skočila samo v trgovino. Zato sem kupila Quinny Zapp, ki je čisto majhen in priročen za namontiranje lupinice. Šipek, tko kot so rekle punce. Še dobro, da so ti streptokok zdaj odkrili in ne šele po porodu. Tko, da naj te nič ne skrbi. Verjetno res ni prijetno, ampak bolje je, da sedaj jemlješ antibiotike in se vsa stvar pozdravi, kot pa da bi imel kasneje tvoj dojenček težave. Čeprav kar naprej govorijo, da je malo možnosti, da ima otrok težave, jaz poznam dva primera, ko sta se punčki okužili ob porodu in bili zelo bogi na začetku (zdaj sta sicer čisto o.k),ampak na začetku je bila pa kriza. Boš vidla, da bo vse o.k. Jaz se bom dala tud testirat za ta streptokok. A katera ve, koliko je cena, ker v lj. izvajajo to samo samoplačniško? Šparajo tam, kjer nebi bilo treba . Aja, sem čisto pozabila, naslednji pregled imam 21.4. Testa glukoze pa jaz spet nimam. Mi še vedno ni jasno, zakaj eni ja, drugi pa ne. No, pa sej ne da bi si tolk zlo želela piti tisti cukr . Lep dan vsem skupaj.