|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
29.3.2010 0:21:57   
Sanikaa
...pozabih..kakšni so to Kiri sirčki in kje jih dobite?

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
29.3.2010 0:27:54   
Muca83
Danes je bil pa res čudovit dan! Ko bi bilo le naprej tako, ampak vremenarji nam spet dež obetajo...
No moj je potem prišel domov ponoči ob 2h, ob 2.30 je prišel v posteljo, ko me je ravno Lana zbudila in sva se potem še malo pogovarjala, pa user posted image , potem je pa ful smrčal, ker je bil ful utrujen, Lana je bila pa pokonci že pred sedmo... v glavnem oba sva zelo malo in zelo slabo spala. Dopoldne smo šli v tašči in tastu, potem domov naredit kosilo, pa figaro se je moj spet spravil delat, popoldne smo šli pa butarice delat k sestri od mojega. No, jaz sem jih bolj malo delala, ker sem tamalo peljala ven z vozičkom potem sem jo pa čuvala. Moj je pa tud kar zaspal tam, je uspel samo eno butarico naredit za naju. Ponoči je pa spet tok smrčal, da sem kar v dnevno ušla. Saj zaspala sem brez problema, ker sem bila tako utrujena ampak potem me je Lana zbudila in nisem mogla nazaj zaspat.

Danes ko je bilo treba bit pa ob 9:30 pred cerkvijo bi pa mala gospodična še kar spala, tako da smo skoraj zamudili, zadnji hip smo prišli. Potem smo jo pa kar v arboretum pičili in je bilo super. Sonček, polno ljudi pa še kar nekaj stvari je za videt, imajo razstavo orhidej pa nekaj hišk od minimundusa stoji. Res sem vesela, da živim tako blizu, pa še letne karte sem dobila za pičlih 15 eur user posted image Moj se pa še kar ni naspal, je še popoldne zaspal za dobri dve uri, pa je bil še kar povožen, upam, da bo to noč dovolj notri prinesel, da se stvari normalizirajo. Je pa super, da je spet doma user posted image
Moram pa pohvalit Lano, da se ne boji več ljudi in se vsakemu pusti pestvat user posted image user posted image user posted image Sem tok vesela, ker sem pričakovala, da bo to obdobje veliko daljše. Tako da sedaj ko smo na obisku jo lahko še drugi malo zabavajo, no pa itak se zna tud sama lepo igrat, mislim da imam veliko srečo glede tega.

Pa ful lepo in stabilno sedi, se nagne čisto naprej, da kakšno igračo vzame, kar čisto do tal gre, pa se lepo sama dvigne. In tako sedi en lep čas, kar naenkrat se pa zvrne, se mi zdi, da se kar nalašč ko se naveliča. user posted image

Ayo, moja tud noče po flaški pit, se kar igra s cucljem. Tako, da včasih spije par požirkov iz kozarca, drugače pa kar joško dam pa je. Itak ni veliko žejna, res bolj redko (po meni user posted image ). Saj to, da se ne plazi me ne skrbi preveč, ampak včasih je tako lepo kravce pasla, zdaj pa ni šans, če je na trebuščku je takoj panika in stokanje, roke da pa tako, da izgleda kot avion user posted image Moram pediatrinjo vprašat v sredo, če je to kaj narobe.

aprilčica, ti pa res nimaš sreče s tabletki. Kaj si pa pred nosečnostjo jemala? Mogoče bi mogla it na iste...

Reby, mene tudi firbca katera bo prva spet noseča. Jaz ne, če bo vse po planu user posted image user posted image Mogoče hel32, ali pa kar ti, če te že mikajo zamrznjenčki. A je Tomi tudi zamrznjenček ali so njega takoj vsadili?

Nimam več energije za tipkanje, grem počasi spat.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
29.3.2010 0:33:00   
Muca83
Aja, še slikce z butaric sem hotela dodat. Lana je imela čisto svojo mini butarico user posted image user posted image Ji jo je stric naredil. user posted image

user posted image

user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
29.3.2010 8:10:13   
Sanikaa
Heellloou!!
Zunaj je krasen sonček!! Je katera za kavico na kodeljevem?? Hruškolinka?? Prideš na Kodeljevo?
Spali smo za nič user posted image Tak da grem prvo sebi ness in flaško mali tečnobici... pol pa ven!!
lp

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
29.3.2010 8:14:17   
*miska.mcc*
jutro, mamike!

pri nas nic kaj pretresljivo novega. nina se še ne plazi. daje se na vse stiri in ujca.zobkob ni se nic. drugace je pridkana in zelo zelo dobrovoljna. kar naprej se smejcka.

vceraj smo tudi mi preziveli super dan. bili smo pri tasci in tastu na kosilu. za nazaj pa smo se ustavili na nekem vikedu, kjer imajo rosriljase. (na pol privat)

in ugotovitev udelezencev: z vsakim otrokom bolje izgledamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
29.3.2010 8:30:53   
hruškolinka
miska_mccute, helou! Pa tudi vsem ostalim helou!
Naš mali še ne plazi, ampak skotali se pa povsod. Je pa že fejst nevarno, ker če ima kako oporo, se kar dvigne na noge, pol ga pa rukne dol in pade. Morš bit skos zram. Najljubša igrača pa mu je pisarniški stol na kolesih. Ga vozi sem in tja.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
29.3.2010 8:32:44   
*miska.mcc*
ninina najljubsa igraca pa so: mobiteli, tv-daljinec, vzigalnik in ocijevi cigaretiuser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
29.3.2010 8:56:41   
Sanikaa
ok že sva dve ob 10 na kodeljevem. Če je še katera za kofi naj pride. lp

Neposredna povezava do sporočila: 4058
29.3.2010 8:56:55   
aprilčica07
Jutro

imamo sonček.:)

sanikaa: tudi mi spali za en drek..user posted image sem že spila dvojno dozo kafeta. Blo je bolše, ko sem jo dala k nam na sredino, smo bli štiri v vrsti..user posted image Kiri sirčke dobiš povsod, jst jih kupujem v Tušu, Merkatorju ali pa Šparu...tudi meni so zelo dobri, ampak kupim vedno tiste navadne, ker so tudi z okusom oziroma dodatkom začimb...
miška: oo tudi naša obožuje daljnice, telefone in take zadeve.. ko vidi daljnica se trese od ihte, če ga ne dobi.. in ker ponavadi ji ga vzamem, se pol dere ko zverina, sem ji naštimala enga starega, ki ga ne rabimo, da se njim moti... drgači bom pa kmalu speljala po vseh štirih, par korakcov že nardi..user posted image
muca: lepi ste na slikicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če sem prav razumela je tvoj starejši od tebe in je letnik od mojga 71? jih definitivno ne kažeuser posted image
kontracepcija: prej sem jemala cilest tabletke, pred porodi, pa ni blo težav, zdaj pa je tako sranje... sem imela kr neke krvavitve, po teh Rigedon ali neki takega, mi je pa svinsko slabo, celo noč mi je obračalo želodec.. una zoprna slabost..user posted image

Me rabi taveliki otrok:)user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4059
29.3.2010 9:22:01   
Ayo
Jutro!

Mi smo pa spet kar v redu spali user posted image kljub temu, da sva sla z user posted image sele ob 23.30 spat.
Lepotica se je zbudila ob 5h, ker je izgubila dudo, potem pa malo pred 7, pa je potem ze mozek vstal in jo vzel v kuhinjo, Gabriel je pa prisel k meni v posteljo in sva se pol ures se stiskala user posted image user posted image user posted image

Moja2 soncka sta pa kar oba mamine mazice, bi lahko rekla, no mogoce se kasneje kaj spremeni, upam da ne. user posted image

Nehajte o 3. user posted image ker jaz bi cez ene 2-3 leta takoj se enga, samo kaj ko je moj striktno proti. user posted image Mene pa drzi kljub temu, da sem obe user posted image tezko prenasala zaradi nespecnosti, pa potem CR (pa pri Ilari poletje in vrocina in sem rekla nikol vec!).
Tako da jaz tudi potihem racunam, da mogoce se pa kdaj ponesreci user posted image Sanikaa, grem kar takoj po mireno, ce pravis da ni 100% user posted image
V glavnem moj ze ugotavlja kam bova z vso otrosko opremo, ko jo bo Ilaria prerasla (vozicki, posteljica, lezalnik...) user posted image

Aprilcica, jaz sem tudi ze pred dooooolgimi leti jemala cilest, sigurno ene 3 leta, potem so se mi pa obrnile tabletke, pa glavoboli...in sem nehala. Ne vem kaj naj ti svetujem...lahko edino se vprasas G za une enohormonske, ki se jemljejo brez prekinitve (meni tudi te na koncu enostavno niso vec disale). Drugace pa vprasaj za mireno. Kaj pa ene inekcije, ne vem katera je tukaj na RR govorila o tem user posted image

Sanikaa a ves kolk bi jz zdele prisla na kavico, pa ne morem user posted image user posted image user posted image Lepo se imejte in se nacvekajte se za nas.
Ma saj cez 1 mesec bom tudi jaz v Lj in se lahko veckrat dobimo, pa gremo plavat in tko user posted image

Muca, ti vedno take lepe slikice posiljas, ko sta skupja z Lano! user posted image Pa super da damica ze sedi!

Evo naso punco sem fliknila v posteljico, zdej pa malo pospravit, kosilo sem ze vceraj skuhala, potem pa ven na zrak, popoldne baje se bo pooblacilo in jutri dez.

Miska WB!! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 4060
29.3.2010 9:27:53   
jakipaki83
Dober dan!

Lepo, da ste vse fino preživele vikend. MI smo se tudi meli super. Potepali smo se, sprehajali, jedli user posted image (no to bi lahko tud spustili, ker se nama že obema z vd možem pozna ljubezen do hrane).
Se pridružujem Saniki pri vprašanju o Kiri sirčku. Tudi jaz nisem še nikoli slišala zanje. Hvala Aprilčica za deljenje znanja nakupovanja sirčkov user posted image

Muca - najina user posted image sta pa očitno v nekem skrivnem paktu. Naš je tudi na trebuhu oponašal avion in se drl ko jesihar kak teden nazaj. Sem bila že čisto zaskrbljena. Potem se je pa unesel. Pa celo obrnit se je naučil iz hrbta na trebuh in v obratno smer tudi. Sem ga mogla kar natrenirat user posted image Po nasvetu P seveda. Sem mu kazala kako naj nogico da najprej čez, pa rokico potegne in glavico obrne in je mali poštudiral v 3 dneh, da zna to tudi sam user posted image

Flaška in pitje - ja pri nas flaška ni delovala. Zdaj vodo pije iz čudežnega lončka. To je pa takoj sprejel.

Sicer smo pa pri nas malo prehlajeni in posledično malo sitni. Ampak ni krize. Nosek malce zamašen, oči mokre in kiha ko nor. Pa malo več se zbuja ponoči, ker ga nos moti. Revček. Je pa precej bolje, ko je zunaj na svežem zraku. Tako da bova izkoristila lepe dni, ker se baje bliža dež.

LP čveke

Neposredna povezava do sporočila: 4061
29.3.2010 9:58:25   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

ok že sva dve ob 10 na kodeljevem. Če je še katera za kofi naj pride. lp

Joj škoda, jaz bi takoj prišla, mi2 sva pa ravno prišla domov s cepljenja. Mali je bil ful pridkan, nč jokal, skoz se je igral in veselo čebljal. Veliki smo 71,5 cm in imamo 8800 g.
Lahko pa se dobimo še jutri? user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
29.3.2010 10:24:26   
hel32
Danuser posted image

Komaaj, komaj mi je uspelo. Spali smo od 20:30 do 8mihuser posted image user posted image , zdaj zopet spi, pa to naše dete zelo veliko spi, po 3-4x na dan po pol urice.
Zobkov še ni videt, plazimo se še tudi ne, vendar vedno lepše sedi, in bolj dolgo.
Jemo že veliko stvari, napenja ga pa bučka, in te ne bova za 1x več jedla, drugač mu pa jaz dam zjutraj in zvečer flašo mleko z dodatkomuser posted image , opažam pa da ima raje meso, kot sadje, lump mali mojuser posted image .

Smo pa bili na dooolgem sprehodu, kaviciuser posted image user posted image user posted image

Anžetka,ma, jaz mislim, da je v redu, sem imela samo nosečniško, sicer pa itak poročam, ko dobim izvide!
Reby,uau, že kr junija bi bila user posted image , superuser posted image , ma, jaz tudi kr naprej razmišljam o naslednji user posted image , ker mislim, da je to moja zadnjauser posted image , in komaj čakam na brcike v trebuhuuser posted image
Muca, dober je tvoj da se mu je do slončkanja, če je utrujen, pri nas pa je tako, da če bi že on, sem jaz utrujena, če pa bi jaz je pa on utrujen, potem pač po navadi vedno 1x na teden!No upam, da nama danes uspeuser posted image user posted image , če ne, ga kr napademuser posted image
Misliš, da bom jaz med prvimi nosečauser posted image , mogoče, ker zanosim tik.takuser posted image , zaščite pa nimava nobene, samo pazi variantauser posted image , načrtujeva ga tam okoli oktobra nardituser posted image . Pa lepi ste z butaricami, mi jih sicer nismo nesli, bo pa očka gobo neseluser posted image v soboto.
Miška, naš tudi, daljinec, telefon, to je najljubše, moremo prav skrivat!
Reby, super mere, pa naš je najtežji al kako, pa še najmlajši, pravi dedec bouser posted image , če je pri 6.mes. imel že 10 kg, zdaj jih ima okoli 10,5, velik je pa itak fuuull 76cmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aprilčica, bravo za jakoba da je suh, ma nečak je lulal v plenice do 3 let! Eni so bolj hitri, drugi majn, moj tudi pravi, da naslednjga, ko bo brez plenic Lukas, ma sem ga nekako prepričala, da v 9 mesecih bo se že unesel, ker midva nimava NOBENE pomoči, zdaj bo še sestrica rodila in ni šans, da mi mama pomaga, pa akratka, jaz se itak čutim sposobno vsaj za 15 otročkovuser posted image (poklicno, itakuser posted image ).
Ker ona mi itak sam take nasvete daje, ja pa tak je sestra nardila, pa zakaj ne ti tak nardišuser posted image user posted image , ja, pa ja, ker nimam svoje glaveuser posted image , mah bo že.

Če mi uspe se javim zvečer, zdaj pa greva ven, ma toliko dela nas čaka, rezanje trte, pa štehanje, rože mam za presadit, kropir nasadit, na pokopališču bi mogla nove rože nasadit,user posted image , pa rože pred hišo bi rada nasadila neke nove, pa nekaj trte moramo vrečt ven,..

Imamo pa za 180€ bonov od BCuser posted image in imava namen kupit neki malo opreme za pred hišo, gugalnico, peskovnik, ....

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
29.3.2010 10:55:29   
Reby
hel - bi bla kr nosečka ja, pr mojih letih bi blo najbolš kr enga za drugim. Vaš je res velik fant, sam tam pr 6. mesecih popravi grame v podpisu user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
29.3.2010 11:15:27   
modrasmotka
muca83 kakšno jaknico mata to vidve?zelo mi je lepa.to je kot bundica ali prehodna jaknica?

naša pa danes nekam jezno protestira.sploh ji nič ne paše.že ponoči je ob 3 bla budna in tečna da sem ji na koncu mleko dala da je zaspala nazaj.sedajle zjutraj pakar na rokah bi bla.sem pregledala usta pa ni znaka o kakem novem zobeku.
kako ve zgornje dlesni gledate?nikakor ji ne morem odzgoraj preveriti če kaj kuka.no sedaj sem jo spat spravla.jaz pa hiter za računalnik.

učeraj smo pri mojih bli.smo pisanko v naprej dobili.user posted image pa celo moj brat jo je lahko pelu v vozičku na sprehod.mojo mamo je za 10 minut sprejela,ji je pokazala kako zna za lase vlečituser posted image .potes pa konec.enkrat sprejema dedija pa teto,drugič pa babico pa strica.kakor jo prime.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
29.3.2010 12:05:49   
Sanikaa
Rerby če bo sonček ..seveda da lahko... Bravo za velikost. res je lep fantek pa tako lepo nasmejan user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
29.3.2010 13:52:31   
hel32

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

hel - bi bla kr nosečka ja, pr mojih letih bi blo najbolš kr enga za drugim. Vaš je res velik fant, sam tam pr 6. mesecih popravi grame v podpisu user posted image

user posted image user posted image , ma sem že, ampak se nikoli nisem zavzela da sem eno ničlo pozabila napšisart!
Kolk si pa stara če smem vprašat, ker tudi jaz nisem rosno mlada user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
29.3.2010 14:23:28   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

, ker tudi jaz nisem rosno mlada user posted image

pa dej nehi(te) ze s to mladostjo in starostjo...punce 30. leta so najlepsa in sploh so to mlada leta! user posted image

Midve sva bile prejle na polurnem sprehodu, potem sva prisli domov in je ze zacel dezek narahlo padat. Za kosilo sem ji pa danes v zelenjavo dala kuskus, prvic je to zdaj poizkusila...sem se sprasevala ce ima kuskus gluten user posted image ampak itak sem rekla, da ta teden zacnem z glutenom.

Evo, zdaj oba moja2 otroka spanckata, jaz imam pa par stvari za birokracijo uredit, pa se se kasneje kaj javim.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
29.3.2010 15:00:27   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: hel32

user posted image user posted image , ma sem že, ampak se nikoli nisem zavzela da sem eno ničlo pozabila napšisart!
Kolk si pa stara če smem vprašat, ker tudi jaz nisem rosno mlada user posted image

Rečmo, da če bi šla junija po zamrznjenčka in bi ratal, bi glih še pr 36 mela otročka user posted image
Kaj pa ti?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
29.3.2010 15:01:29   
Reby

Rerby če bo sonček ..seveda da lahko... Bravo za velikost. res je lep fantek pa tako lepo nasmejan user posted image

Zdej pa jutr šibam že v Štepanjca na en čvek in sprehod, v sredo mava plavanje, samo četrtek in petek še pride v poštev. Madonca kompliciram user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
29.3.2010 16:06:34   
hruškolinka
He he he, medve s Sanikoo sva pa danes kofetkale na sončku! user posted image
Sanikaa, poslala sem sporočilo na zs.

A sem vam že povedala, da sem zadnjič mojemu zatežila, da se zvečer preden gre spat preveč NAGLAS SLAČI, zato me je strah, da se bo tamali zbudil. Zdej me že par dni zeza: ,,Draga, a sem se dovolj tiho slekel? A sem se spet preveč naglas slekel....''  In potem meni le počasi kapne in se začnem režat moji izvirnosti teženja.  user posted image user posted image user posted image user posted image   Kako se lahko potiho ali pa naglas slačiš, mi ni čisto jasno. user posted image user posted image user posted image

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
29.3.2010 17:50:57   
*miska.mcc*
jst vem, kako se lahko prevec na glas slacis in si odvezujes vezalke in kako lahko prevec na glas listas casopis. vem celo, kako je ce prevec naglas premikas tv programe na tv pilotuuser posted image

hruskolinka, nic nisi cudna.....user posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
29.3.2010 18:06:15   
Sanikaa

Zdej pa jutr šibam že v Štepanjca na en čvek in sprehod, v sredo mava plavanje, samo četrtek in petek še pride v poštev. Madonca kompliciram user posted image

haha se mogoče srečamo okoli ljubljaniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
29.3.2010 18:22:25   
Reby

haha se mogoče srečamo okoli ljubljaniceuser posted image user posted image

Jaaaaa, sej se bomo glih tam šetkali. Grem hitr slikce pogledat, da te bom spoznala, če te bom vidla user posted image
Najbrž tam okrog 11-12.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
29.3.2010 18:53:18   
hruškolinka
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jst vem, kako se lahko prevec na glas slacis in si odvezujes vezalke in kako lahko prevec na glas listas casopis. vem celo, kako je ce prevec naglas premikas tv programe na tv pilotuuser posted image

hruskolinka, nic nisi cudna.....user posted image

ok, miska, ampak večina folka tega ne razume. Pravijo, da imamo take izjave samo babe, ki preveč kompliciramo.user posted image

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?