hel32
|
Dan Komaaj, komaj mi je uspelo. Spali smo od 20:30 do 8mih , zdaj zopet spi, pa to naše dete zelo veliko spi, po 3-4x na dan po pol urice. Zobkov še ni videt, plazimo se še tudi ne, vendar vedno lepše sedi, in bolj dolgo. Jemo že veliko stvari, napenja ga pa bučka, in te ne bova za 1x več jedla, drugač mu pa jaz dam zjutraj in zvečer flašo mleko z dodatkom , opažam pa da ima raje meso, kot sadje, lump mali moj . Smo pa bili na dooolgem sprehodu, kavici Anžetka,ma, jaz mislim, da je v redu, sem imela samo nosečniško, sicer pa itak poročam, ko dobim izvide! Reby,uau, že kr junija bi bila , super , ma, jaz tudi kr naprej razmišljam o naslednji , ker mislim, da je to moja zadnja , in komaj čakam na brcike v trebuhu Muca, dober je tvoj da se mu je do slončkanja, če je utrujen, pri nas pa je tako, da če bi že on, sem jaz utrujena, če pa bi jaz je pa on utrujen, potem pač po navadi vedno 1x na teden!No upam, da nama danes uspe , če ne, ga kr napadem Misliš, da bom jaz med prvimi noseča , mogoče, ker zanosim tik.tak , zaščite pa nimava nobene, samo pazi varianta , načrtujeva ga tam okoli oktobra nardit . Pa lepi ste z butaricami, mi jih sicer nismo nesli, bo pa očka gobo nesel v soboto. Miška, naš tudi, daljinec, telefon, to je najljubše, moremo prav skrivat! Reby, super mere, pa naš je najtežji al kako, pa še najmlajši, pravi dedec bo , če je pri 6.mes. imel že 10 kg, zdaj jih ima okoli 10,5, velik je pa itak fuuull 76cm Aprilčica, bravo za jakoba da je suh, ma nečak je lulal v plenice do 3 let! Eni so bolj hitri, drugi majn, moj tudi pravi, da naslednjga, ko bo brez plenic Lukas, ma sem ga nekako prepričala, da v 9 mesecih bo se že unesel, ker midva nimava NOBENE pomoči, zdaj bo še sestrica rodila in ni šans, da mi mama pomaga, pa akratka, jaz se itak čutim sposobno vsaj za 15 otročkov (poklicno, itak ). Ker ona mi itak sam take nasvete daje, ja pa tak je sestra nardila, pa zakaj ne ti tak nardiš , ja, pa ja, ker nimam svoje glave , mah bo že. Če mi uspe se javim zvečer, zdaj pa greva ven, ma toliko dela nas čaka, rezanje trte, pa štehanje, rože mam za presadit, kropir nasadit, na pokopališču bi mogla nove rože nasadit, , pa rože pred hišo bi rada nasadila neke nove, pa nekaj trte moramo vrečt ven,.. Imamo pa za 180€ bonov od BC in imava namen kupit neki malo opreme za pred hišo, gugalnico, peskovnik, ....